Gość: kijek83 IP: *.icpnet.pl 04.05.11, 22:30 wielkopolskifutbol.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.11, 10:06 A może to nieznani sprawcy? W końcu już od miesiąca Wybiórcza urządzała nagonkę na kibiców. Może się okazać, że te wydarzenia to nie przypadek i nie ma za wiele wspólnego z kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genek Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.icpnet.pl 05.05.11, 10:10 kasprzak daj litarowi i jemu podobnym bandytom co się kibicami zwą - jeszcze z dwa lewe interesy na stadionie. Właściciel i cały zarząd jest umoczony i zdegenerowany !! Jestem kibicem Lecha ale to na co pozwala się zwyklym bandytom z tego klubu przechodzi wszelkie pojęcie. Lech jest chory od stup do głowy i toczy się przez niego gangrena na oczach normalnych ludzi. Mówi się jaki pan taki kram.... i nic dodać, nic ująć PZPR-owscy kolesie z Wronek !! Odpowiedz Link Zgłoś
jami48 Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó 05.05.11, 10:34 Facet podpisujący się hmm co Ty bierzesz.Zmień lekarza albo dilera oni Ciebie oszukują.Masz racje to byli dziennikarze GW i politycy PO.Kolejna prowokacja biednych kibiców piłkarskich.Trzeba mieć naprawdę na... żeby takie głupoty pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
szczemirek Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó 05.05.11, 10:36 A Litar na trybunie honorowej! Odpowiedz Link Zgłoś
dddupa Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó 05.05.11, 10:43 taaa... chcecie, znowu chcecie tylko znowu się wam nie uda, poznańska tandeta staje się już przysłowiowa, nie chodzi tylko o ten bubel nazywany stadionem z kilkudziesięcioma "uchybieniami" ani murawę przypominającą pastwisko, ale o całość tej organizacji, mogę się założyć, że nie będzie nawet 1 zakazu po bydgoszczy, nie mam wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 10:55 doliczonyczas.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.11, 11:02 Staruch i Litar już są VIPa-mi, siedzą w lożach, ściskają puchary, to może powinni przejąć władzę w tym kraju? Niech się podzielą, jeden na premiera, drugi na prezydenta. Ministrem spraw wewnętrznych niech będzie król dopalaczy. Jak ma być wesoło, to na całego! Co za kraj, kurrrrrrrrrr........ Odpowiedz Link Zgłoś
sleperyby Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó 05.05.11, 11:03 dżemi - jak często golisz ABSa- Ty debilu jeden! tacy jak ty bezmózgowcy - ABSy powinni w kryminale siedzieć, a nie przynosić wstyd i porute porządnym Wielkopolanom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nani Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.11, 11:03 Niech kto mi wyjaśni jak to jest możliwe że przy takich rozróbach nikogo nie złapano, nie aresztowano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.027.c69.petrotel.pl 05.05.11, 11:04 www.stylkibica.net/forum Odpowiedz Link Zgłoś
republique Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó 05.05.11, 11:05 O zgrozo? W końcu - a co na to LITAR ? Bożyszcze działaczy i kiboli? Bezprawie ma swój koniec ? wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kater Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.cable.net-inotel.pl 05.05.11, 11:07 do momentu całkowitego usunięcia kryminalistów (huliganów, kiboli, wiary lecha i innych ch...ów) z trybun i odsunięcia ich od jakiegokolwiek wpływu na klub, oświadczam, że NIE kupię ani jednego biletu na mecz lecha (i innych drużyn z naszej smiesznej ligii), NIE kupię piwa warka ani ciucha st oliver (głównych sponsorów) ani innych rzeczy oferowanych przez pomniejszych sponsorów. policja i rząd (i ktokolwiek kto zechce zrobić ze stadionowym bydłem porządek) ma moje pełne poparcie w totalnej i bezpardonowej walce z kibolskim ścierwem. jestem ZA tym aby do kiboli strzelać - najpierw z kul gumowych, potem z ostrej amunicji. za kibola uważam każdego kto nosi barwy klubowe lub kaptur/kominiarkę, każdego kto jest w grupie >5 osób, kto ryczy wulgarne i chamskie przyśpiewki. do takiego bydła trzeba strzelać. ludzie szybko nauczą się izolować bydło i sami się nimi zajmą - choćby z obawy przed policyjną kulą. jeśli nie - cóż, sami sobie winni. do momentu rozwiązania sprawy lepiej po prostu nie zbliżać się na stadion. a jeśli ktoś tam się uda, to musi wiedzieć, że to niebezpieczne. bezpiecznie będzie dopiero jak zginie 100, 200, może 500 kiboli. ich rodziny należy także obarczyć kosztami akcji policyjnej itd. kibole, ich rodzice, rodziny itd. muszą ponieść karę - najlepiej finansową. jak kibolowi odbierze się mieszkanie lub samochód, to kibol nie będzie kibolem. jak się mu wejdzie na pensje to kibol przestanie kibolić. KIBOLI TRZEBA WYGNIEŚĆ JAK ROBACTWO i dodatkowo obciążyć kosztami ich eksterminacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.11, 11:08 Ale bzdurzenie panowie z Lecha. Po co Wam monitoring? Litara i jego kumpli nie znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleluja Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 11:13 Zarząd Lecha nie wie kto rozrabiał ? Policja nie wie ? Kto pozwala na wejście przebierańców (kaptury, chusty na twarz)? Zarząd zatrudni pana Skorżę ? Kto z cielęcym zachwytem opisuje wygłupy kibiców "robią Poznań" ? Czy z nami leci pilot ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Kibic Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: 195.116.91.* 05.05.11, 11:18 Wczoraj oglądałem o 22 Hydpark w Orange sport, gdzie w roli rzecznika kibiców wystapił redaktor Paweł Zarzeczny!!! Przyznam szczerze że trudno się z nim nie zgodzic w wielu kwestiach. Problem jest taki jak 30 lat temu gdy my byliśmy młodsi, Tylko my naszą frustracje na ustrój komunistyczny wylewaliśmy na walki z ZOMO, a obecna młodzież, studenci, absolwenci (nasze dzieci) uwierzyły w DRUGĄ IRLANDIĘ (wielu wróciło z Wysp) i co zobaczyli??? beznadziejny rynek pracy, drożyznę i brak perspektyw. Niestety uczucie frustracji narasta, a stadion jest dobrym miejscem aby to wykrzyczeć i zademonstrować swoją niezależność (stąd na wszystkich stadionach ekstraklasy akcja ANTYTUSKOWA)! To co nasz szanowny rząd robi to przypomina "leczenie syfa pudrem". Młodzi ludzi (jak i reszta społeczeństwa) nie są naiwni i nie pozwalą traktowac się jak DEBILE! To są młodzi, inteligentni i myślący ludzie - pokolenie stanu wojennego i po nim. Mówiąc szczerze na stadionie bawia się cudownie i jak chodzę na mecze to aż serce rośnie i człowiek skacze i śpiewa razem z nimi. czuje się młodszy! Jedyny problem to zachowania garstki ludzi którzy są tam po to aby w razie czego pokazać siłę swoich mięśni! Myślę że na stadionie jest miejsce dla wszystkich, ale tzw. rządzący na trybunach także powinni zrozumieć że tego typu akcje jak w Bydgoszczy nie powinny mieć miejsca dla dobra Klubu (wizerunku) który Kochamy i reprezentujemy, jak i dla nas samych kibiców! Myślę że rządzący powinni zrozumieć że kibic to nie t Bandyta! Garstka ludzi którzy się tak zachowują nie moze przesłonić całej rzeszy normalnych Kibiców. Na mecze chodzą całe rodziny, uczniowie, studencci, profeserowie, lekarze, prawcnicy! Cały przekrój społeczeństwa.Teraz wszystkie media robią z nas zwykłych BANDYTÓW, co jest krzywdzące dla nas i niesprawiedliwe!!!. Szkoda że Pan premier Tusk nas uważa za przestepców, a kolegów, np: senatora Piesiewicza wciągającego amfę z prostytutkami uważa za ofiarę prowokacji i Go broni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marped Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 12:36 hej ale fajnie słyszy na stadionie jak 40tys ludzi krzyczy np:jazda z kurw,lub jeb pzpn albo legia to stara kur.. ale demolowanie stadionu to już za dużo trochę mi wstyd za postawę kibiców Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guma turbo Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 15:23 Jeśli chodzi o baranów na stadionie to powinno się wprowadzić ostre kary. 20 tys zł za dewastacje stadionu, kolejne 20 tys zł za wejście na murawę. Może wtedy łby by troszkę pomyślały zanim coś znowu odwalą. Pozrdo dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: 46.238.231.* 05.05.11, 20:15 wysokie kary pieniężne to chyba jedyna metoda na stadionowe barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó IP: 213.77.82.* 05.05.11, 20:55 Po co wysokie kary jeżeli i tak nikogo nie złapją Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Lech oświadcza: Chcemy zidentyfikować sprawcó 05.05.11, 21:02 @guma turbo Jeśli chodzi o baranów na stadionie to powinno się wprowadzić ostre kary. 20 tys zł za dewastacje stadionu, kolejne 20 tys zł za wejście na murawę. Może wtedy łby by troszkę pomyślały zanim coś znowu odwalą. Pozrdo dla normalnych ***** Dokładnie. Po 10-20 tys zł kary w dolnym wymiarze, a nie smieszne 1,8 tys zł. Niech pracuje na splacenie grzywny przez 3 lata, to mu sie odechce kupowac petardy i kominiarki na mecze.... Odpowiedz Link Zgłoś