Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be...

IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 22:59
Brawo Barca, brawo. Zgodnie z przewidywaniami :) Nie ma co komentować krzykaczy, którzy wieszczyli, że "mężczyźni" z Manchesteru zniszczą tym razem "panienki" z Barcelony. Mecz pokazał kto rządzi w dzisiejszej piłce. Szacunek dla MU za podjętą walkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 23:03
      Tak szczerze, to mam w nosie tą całą Barcelonę jak i całą piłkę nożną. Lecz z tego co się orientuję to Liga Mistrzów to rozgrywki Europejskie. Więc zdanie "Barca najlepszą drużyną roku" jest chyba lekkim nadużyciem.
      • Gość: OBS Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.05.11, 23:06
        Wygral futbol techniczny, myslacy, inteligently, oparty na grze zespolu i intuicji a nie na fizycznej sile. Barcelona to jak mistrz kung fu. Super mecz
      • Gość: Gosc Zycietowiecej.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 23:08
        To byl piekny final, wygrala druzyna zdecydowanie lepsza. Zycie jednak to wiecej niz najwieksze trofeum. Czym jest zycie? Zycietowiecej.com
        • Gość: szkot Ciesze sie! Sprawiedliwosc! IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 28.05.11, 23:45
          Gra ofensywna, skierowana na zdobywanie goli, a nie zadne kunktatorwstwo, liczenie na kontratak, dlugie podanie i Obrone Czestochowy. W strzalach bylo cos ok 20:5 dla Barcy.
    • leoleo ferguson zagrał asekuracyjnie... 28.05.11, 23:05
      pastuszki z katalonii były lepsze, co zadowoliło większość okolicznych szmaciarzy; lm to jakaś gra z regułami ustawianymi na zapleczu przyzwoitości; kasa, misiu, kasa...
      • Gość: xXx Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: 178.73.48.* 28.05.11, 23:13
        nie pie...Łukasz, sorry, że wyeliminowaliśmy Twój Real, ale pogódź się już z tym. Może za rok będzie lepiej.
      • Gość: ktos Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.11, 23:15
        skąd się tacy jak Ty biorą?
      • Gość: nie-fan Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.252.19.49.internetia.net.pl 28.05.11, 23:18
        Tiaaa, bolało? :-) Pastuszki ograły hmmm, angielskich świniopasów żrących ziemniaki. Dorosłych poznaje się po tym, jak przyjmują porażkę - ty lepiej odrabiaj lekcje i nie zapomnij worka z kapciami w poniedziałek. Swoją drogą, ciekawe czemu takie biedactwa jak Ty muszą sobie kompensować kompleksy sukcesami innych? Gdyby wygrał MU tez byś pisał, że LM jest ustawiana? :-) To tak jak Mourinho - jego zespół jest lepszy, nawet jak muruje bramę, kosi i symuluje faule, a jak przegra to winni są masoni, żydzi i cykliści. Pozdrówka!
        • Gość: Adrian Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 23:31
          Karny się należał i już:D
          • Gość: Ja Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 23:38
            Masz oczywiście na myśli karnego dla Barcelony w pierwszej połowie? I masz zapewne świadomość, że MU zdobył niezbyt prawidłowo swojego jedynego gola? Nie ośmieszaj się człowieku...
            • Gość: Adrian Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 23:40
              Nie chodzi mi o to ciemniaku,tylko o rękę Villi.
              • Gość: antyadrian Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.11, 23:44
                Karny mógł byc podyktowany i dla Barcy i dla MU.
                Giggs przy podaniu był na spalonym, tak więc podsumowując powinno być 4:1 dla Barcelony, więc została w tym meczu oszukana.
                Mam nadzieję, że złoży w tej sprawie protest.
                • Gość: Adrian Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.toya.net.pl 28.05.11, 23:53
                  Tylko powiedz mi od kiedy jesteś za Barcą i czemu?
                  • Gość: antyadrian Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.11, 00:00
                    Nie wiem co to ma do rzeczy ale od jakichś 25 lat kibicuje i Barcelonie i GKS Katowice.
                    Bywa różnie ale na sędziów staram się nie narzekać - ot taki element losowy, raz pomoże, raz skrzywdzi, bilans wychodzi mniej więcej na zero.
                    • Gość: Kasia Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 21:38
                      Ale zepsuł mecz ten sędzie, kiedy MU zaczęło wreszcie grac, to się tak chłopak rozgwizdał, że nie mieli szans, Barcelona i tak by pewnie wygrała, bo lepiej grała i miała przewagę dwóch bramek, po co psuć mecz? Ostatnie 10 minut meczu, to były stękania piłkarzy z Barcelony, nie to chciałam oglądać.
                  • Gość: Ja Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 00:01
                    Kibicuję Barcelonie od 1990 roku. Dlaczego? Bo wtedy Barcelona grała piłkę nie z tej planety i tak mi jakoś zostało, potem doszła sympatia dla piłkarzy pokroju Stoiczkowa, Romario, Guardioli itp. Od tamtej pory bywam w Hiszpanii na kilku ich meczach w sezonie, pozostałe mecze oglądam w TV. Coś jeszcze?
              • Gość: Ja Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 23:57
                Zapchlony fanie MU, nawet nie rozumiesz sarkazmu. O czym tu dyskutować, z prostakami twojego pokroju szkoda po prostu czasu.
                • Gość: ja Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 00:05
                  nie napinaj się tak,bo ani sie zorientujesz a ktos ci dupe obrobi cieniasie. na forum to latwo kogos obsmarowac. dziwne, ze wylewaja tu frustracje tylko kibice barcelony......
                  • Gość: Ja Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 00:11
                    Chciałbym zauważyć, że kibice Barcelony, w tym i ja, nie mają powodu do frustracji :) Cieszymy się po pięknym, zdecydowanym zwycięstwie a że przy okazji trzeba uświadamiać ciemne bydło zapatrzone w angielską piłkę jak PiS w kaczki...to już inna sprawa.
                    • Gość: andres Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 00:17
                      nudzi ci sie??
        • Gość: gość2 Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 28.05.11, 23:48
          zgadzam się jakoś dziwnie dzisiaj sędzia był dla mnie prawie niewidoczną osobą po prostu robił co do niego należy i nie było żadnych kontrowersji . Zastanawiam się czy to przypadek że problemy z sędziowaniem meczy Barcelony pojawiają się zawsze gdy Barca gra z drużyną prowadzoną przez ponoć wielkiego Mourinho, a już na 100% "sędziowie oszukują" gdy wynik jest niekorzystny dla Mourinho ( patrz mecze REal - Barca). A poza tym mecz był emocjonujący bez kontrowersji, chociaż kibicując Barcelonie spodziewałam się większego oporu Manchesteru
      • Gość: FCB [...] IP: *.range213-122.btcentralplus.com 28.05.11, 23:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: piglet Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 23:43
        przestan bełkotać śmieciarzu wstrętny,Barca niszczy kazdego bo jest najlepsza i musisz sie z tym pogodzic zapchlony nieudaczniku.
        • Gość: Adam Kg Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.11, 01:32
          Kibicowałem Barcelonie, bo uwielbiam hiszpańskie kluby (również Real, Sevillę, Valencię, Villareal, Atletico, parę lat temu Deportivo), pięknie grają. Powiem jednak szczerze - prawie do ostatniego gwizdka sędziego bałem się o wynik- angielskie kluby (ale nie tylko, również niemieckie) grają do końca i gdyby Barca się rozluźniła, to mogłoby skończyć się inaczej. Brawo dla Barcy, ale szacunek dla Man U - nie byli aż tak daleko od wygranej.
      • Gość: Frytha Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 23:54
        Rozumiem, przegrana Twojego madryckiego Realu boli...
      • Gość: Bolec Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.11, 01:27
        haha... spójrz obiektywnie, Barcelona grała lepiej i zasłużenie wygrała. Oglądałem mecz z kibicem MU i przyznał mi rację. Śmieszy mnie ta nagonka zapoczątkowana przez Mourinho, nagle wszyscy próbują "usprawiedliwić" wyniki najlepszej drużyny ostatnich kilkunastu lat
      • Gość: Polaco Cule Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.bas003.bmt.esat.net 29.05.11, 03:51
        leoleo, lecz sie na nogt. Na glowe juz za pozno. Futbol jest zwiazany z pieniedzmi jus od drugiej wojny. Zylem w Katalunii wielw lat i nie widzialem tam wielu pastuszkow.
        Urodzilem sie w Polsce i tam widzialem wielu szmaciarzy, Moze ciebie tez.
        Apropos jestem Polakiem.
      • Gość: g Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: 95.108.71.* 29.05.11, 13:46
        Jak można być takim ignorantem?
      • Gość: komentator Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 13:56
        Nie no, co ty... zadowoliła nas bardzo dobra gra Manchesteru, tylko jakoś jej nie było w tym meczu, więc nie można się czepiać, prawda? kasa kasa kasa uderzyła im do głowy skoro doszli do wniosku, że wygranie ligi mistrzów i zgarnięcie z tego tytułu premii jest im nie na rękę. Uwielbiam ludzi jak Ty :) zawsze mają wiele mądrych rzeczy do powiedzenia
      • Gość: Gdynianin Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 14:29
        nie kasa ale wychowankowie
        • Gość: kibic Re: ferguson zagrał asekuracyjnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 15:10
          za 5-6 lat to pokolenie przestanie grac na tak wysokim poziomie i Barcelona bedzie drużyną do bicia.
    • rozczochrany_jelonek Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester 28.05.11, 23:12
      rozczarowałem się grą manchesteru, barcelona ich wręcz przez cały mecz ośmieszała :)
    • Gość: scyzor uk Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: *.range213-122.btcentralplus.com 28.05.11, 23:19
      Wygrala druzyna ktora gra genialna pilke!!! ps.jebani frustraci zacznijcie pisac swoje opinie w rubryce zlamanych serc ! Trzeba sie znac na pilce by docenic Barcelone.
    • rossonero9 to są lata hiszpańskiej pilki zarówno klubowej jak 28.05.11, 23:20
      i reprezentacji...po latach posuchy doszli do głosu i ladnie się to ogląda
    • Gość: glosnarodu.pl Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: *.blich.krakow.pl 28.05.11, 23:20
      Manchester w ogóle nie grał swojej piłki. plataly im sie nogi, gra nie byla plynna. barcelona grala swietnie, ale wygrala, bo manchester gral duzo ponizej swoich mozliwosci. Dziurawa obrona, zawiniła, cos niespotykanego w manchesterze z vidicem i ferdinandem w składzie.
      • Gość: Ja Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 23:23
        Gra się tak jak przeciwnik pozwala. A Barcelona na zbyt wiele MU nie pozwoliła. Poza tym jak MU miał coś pograć jak przez 70% meczu nie miał piłki tylko za nią biegał :D Przyznaj, że wygrała drużyna po prostu o 2 klasy lepsza a nie szukaj usprawiedliwień.
    • Gość: POlaczek KIBOL wbiegl na murawe i musiala byc przerwa IP: *.acn.waw.pl 28.05.11, 23:21
      KIBOL wbiegl na murawe i musiala byc przerwa

czyli jednak koziolek mial racje i powinno sie zamknac stadion
    • Gość: elo Drewniaki z MU dostali lekcje futbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 23:23
      nie zasluzyli aby grac w finale.
    • Gość: człowiek widmo antybarcelona.pl IP: *.mikolow.multimetro.pl 28.05.11, 23:31
      jw
      • Gość: rosomak wielki mu - 1 celny strzal w ciagu 90 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 23:41
        i o czym tu dyskutowac?
        • Gość: kibic Re: wielki mu - 1 celny strzal w ciagu 90 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 23:56
          jak nie ma o czym to po co zaczynacz?
    • Gość: Kotb W dzisiejszym meczu... IP: *.olsztyn.mm.pl 28.05.11, 23:41
      piłkarze MU na tle Barcelony wyglądali jak amatorzy.
    • Gość: le Ming Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: 178.73.49.* 28.05.11, 23:52
      Barcelona była lepsza, bez dwóch zdań. Żeby coś z nią dzisiaj ugrać, trzeba grać tak jak grają drużyny Mourinho: ostro, siłowo, z faulem, przeszkadzać na każdym kroku. To nie jest piękne, ale albo chcemy coś ugrać, albo chcemy być tłem dla chłopaków Guardioli. Tertium non datur.
      • Gość: Ja Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 23:55
        Tylko potem nie płacz, że jeden czy drugi patałach dostaje czerwoną kartkę.
        • Gość: ja Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 23:58
          no pewnie, jak gracze barcy przy kazdym kontakcie bark w bark padaja jak muchy!
          • Gość: Ja Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 00:06
            Człowieku, faktycznie jesteś ślepym debilem czy tylko takiego udajesz? To aktorzy pokroju Di Marii i Ronaldo padają jak rażeni piorunem nawet bez kontaktu z rywalem. A taki Messi jest kopany, podcinany, ciągnięty za koszulkę ale zawsze chce biec dalej póki może, bo on chce grać w piłkę a nie bawić się w jakieś nieczyste zagrywki.
            • Gość: ja Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 00:10
              no tak, jedyny szlachetny w barcelonie O_o
        • Gość: le Ming Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: 178.73.49.* 29.05.11, 00:05
          Wiesz, jeśli MA za co dostać, to jest OK. Ale jeśli dostaje czerwoną tak jak Pepe, za to, ze Alves symulacji uczył się u samego mistrza Busquetsa, to jest to nadopiekuńczość sędziego, którego należałoby wysłać na angielskie boiska na szkolenie.
          • Gość: Ja Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 00:08
            Angielskie pastwiska nie są żadnym wyznacznikiem i pora to w końcu zrozumieć. To, że gra tam bydło łamiące sobie kości nie oznacza, że na tym ma polegać piłka. Obudź się w końcu.
            • Gość: ja Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 00:11
              kolego, co sie tak napinasz, wypij melisy i idz spac
    • trajkotek ja wiedziałem, że tak będzie! 28.05.11, 23:55
      Messi - na prezydenta !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kotb Otwarty futbol. IP: *.olsztyn.mm.pl 29.05.11, 00:05
      Jedynie Szachtar nie murował bramki w meczach z Barceloną i gdyby był skuteczniejszy, to kto wie? Jeszcze Arsenal postawił się Barcelonie. Pozostałe drużyny łącznie z Realem i MU nie podjęły ryzyka otwartej gry z Barceloną i mecze te były jednostronnymi widowiskami, jak i dzisiejszy finał.
      • Gość: kibic rzyg... IP: *.play-internet.pl 29.05.11, 00:31
        zarówno Barcelońskie jaki antyBarcelońskie frajerstwo rzygające na forum winno się wywieźć na bezludną wyspę by penetrowali sie nawzajem i kłócili kto kogo i ile razy...
        • Gość: Dr Re: rzyg... IP: *.81.datacomsa.pl 29.05.11, 12:18
          O, jaki elokwentny. Aż takie frutracje przeżywasz? Poluzuj, bo zeżre się nowotwór przez 40stką...
    • jacek_x Mistrz Europy nie jest Mistrzem Swiata ! 29.05.11, 00:31
      "Barcelona udowodniła, że jest aktualnie najlepszą drużyną na świecie i w finale Ligi Mistrzów..." --
      • Gość: zdzisław Re: Mistrz Europy nie jest Mistrzem Swiata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 14:27
        Jacek, nie wygłupiaj sie

• Gość: dupek Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 02:29
      Finał całkiem interesujący, szkoda, że Barcelona nie miała groźnego przeciwnika! Może wtedy musiałaby pokazać więcej.
    • Gość: dgdg Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: 78.133.220.* 29.05.11, 03:10
      Szacunek dla piłakrzy MU i dla fergusona za podjętą walkę, gre na 100% i za to że zagrali jak jeden z najlepszych klubów na swiecie, a nie jak cioteczki z Madrytu z Mou na czele, który poustawiał piłkarzy za pół mld euro z 10 defensywnymi zaowdnikami. Szacunek dla Barcelony, która była najlepsza, i gadanie że sędzia coś wyapczył jest bez sensu, gdyż popelniał on błędy w oby dwie strony. Szacunek dla każdego kto występował w tej edycji Ligi Mistrzów!!!
      BRAK SZACUNKU dla haterów, którzy nadal bluźnią na Barcę zamiast przyznać tego, że w tej chwili nie ma sobie równych
    • Gość: gość Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: *.aster.pl 29.05.11, 08:23
      widać ta formuła w MU juz się wyczerpała trzeba zrobić wietrzenie szatni, bo może na lie ang. to wystarcza ale żeby coś osiągnąc w europie to zdecydowanie za mało, fakt ze w drabince do finału mieli same ogóki, gdyby zagrali np z Realem, Bayernem czy z Interem to nie byloby MU w finale, ale cóż tak to już w sporcie była nie zawsze wygrywa najlepszy, Pora zeby panowie majacy ponad 30 lat w MU rozejrzeli sie za nowym zajeciem bo to juz nie dla nich, barcelona zagrała swoje i tylko przez 15 minut 1 polowy Mu dotrzymyalo im kroku, potem jak dzieci we mgle nie wiedzeili gdzie są i o co grają a po drugie zabrakło sił, bo stary giggs, w srodku to troche za malo na mlodego inieste i messiego
      • Gość: lol Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 12:23
        rzeczywiście same ogórki z Chelsea na czele. A propos Schalke wyeliminowało Inter w ćwierćfinale sprawiając im lanie, wiec nie wiem, czy inter byłby w stanie, lub nawet Bayern wyeliminować, trzeba przyznać, przeciętnie grający w tym sezonie Manchester. Z resztą cała liga angielska miała w tym sezonie lekki kryzys.
    • competent Artysci sztuki pilkarskiej rozniesli rzemieslnikow 29.05.11, 08:55
      Od czasow fantastycznych wystepow druzyn holenderskich w pucharach Europy,czyli gdzies 30-40 lat temu,nie bylo takiego teamu jak Barca.To nie jest gra w ich wykonaniu.To jest sztuka.Messi przewyzsza o klase i Pelego i Cryuffa i najslabszego z tej trojki - Maradone.On sie urodzil,aby wyznaczyc nowe granice tej gry,bardzo rzadko bedacej sztuka.
    • Gość: xavi Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 09:07
      ci co krytykują Barcelone w tym momencie, po prostu zazdroszczą i nic więcej, nie umieją docenić klasy tej drużyny, ale to ich problem, nie ma co tego nawet komentować, bo szkoda czasu na to
    • Gość: obiektywna Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 10:23
      Uważam że półfinałowe spotkanie z Realem na Bernabeu nie było Fair Play. Pepe nie popełnił żadnego przewinienia (niedowiarków odsyłam do youtube). Alves doskonale wiedział, że bez Pepe taktyka Mourinho się posypie. Tak "najlepsza drużyna na świecie" nie postępuje. (najlepsza? to dopiero 4 tytuł) Gdyby Pepe nie dostał kartki te półfinałowe spotania wyglądałyby inaczej... I taka jest prawda.
      • Gość: aga Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 14:32
        no faktycznie, wszyscy pilkarze powinni tak grac aby Mourinho sie taktyka nie posypala, a twierdzenie ze Pepe nie popelnil zadnego przewinienia jest kuriozalne, i oczywiscie najlepsza druzna jest Real Madryt, ich nikt nie musi nazywac najlepsza druzyna na swiecie, sami sie tak okreslaja tylko jakos wynikow jakos brak

• Gość: ads Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.11, 10:25
      SKRÓT MECZU LIVE PL
      www.multiupload.com/137E8NZJRN
    • padafas Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester be... 29.05.11, 13:12
      Widowisko jakie można z zapartym tchem oglądac aż do znudzenia.Oby więcej takich spektakli piłki nożnej z małym wyjątkiem niesfornego widza który teraz w domu będzie oglądał
    • Gość: Schlesier Re: Liga Mistrzów. Koncert Barcelony, Manchester IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.11, 14:54
      Mecz niczego sobie, wynik jak najbardziej sprawiedliwy, ale mam jedno pytanie. Co w studio robił pewien pan, który przeszkadzał w komentowaniu meczu? Jego przygłupawe teksty powodowały ból zębów. Całe szczęście, że drugi z panów w żaden sposób nie nawiązywał to tych farmazonów, bo trzeba by wyłączyć fonię. Mam propozycję dla Polsat. Oferuję swoją obecność w studio i pociskanie mniej idiotycznych tekstów za połowę stawki.
    • ajakzupa Barcelona zabija futbol 29.05.11, 18:03
      Skupienie w jednym klubie niemal najlepszych piłkarzy zabija futbol. Nie ma niespodzianki, nie ma meczu, nie ma gry. Jest nuda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka