Dodaj do ulubionych

Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w Poz...

• Gość: . Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:33
    • Gość: M Paranoja IP: *.bu.amu.edu.pl 14.05.04, 11:46
      Jestem kibicem Lecha i uważam, że to paranoja. Był mecz już ligowy i jakiegoś
      specjalnego niebezpieczeństwa nie było. Z tego może wyniknąć jeszcze większy
      dym niż gdyby przyjechali kibice Legii. Panie Frankiewicz i przedstawiciele
      Policji weźcie koło i...
    • Gość: Hektor Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.et.put.poznan.pl 14.05.04, 11:49
      Bezsesnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
    • Gość: Filip Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.acnielsen.pl 14.05.04, 12:30
      brawo brawo - a przed wirusem komputerowym najlepiej sie zabezpieczyc
      wyciagajac wtyczke z sieci... banda kretynow...
    • Gość: Igor (L) Do Kędziora IP: 195.94.206.* 14.05.04, 13:54
      Siema Kędior widzę, że siedzimy w jednej fabryce, a się nie znamy ale pogląd
      mam ten sam. Zapraszamy Lecha na Łazienkowską i razem pokażemy jak się robi
      oprawę meczu.

Proponuję poznańskim władzom wprowadzić również zakaz wjazdu i przejazdu
      > samochodów z Warszawskimi rejestracjami przez wasze miasteczko.
      > Właśnie wybieram się do Poznania w dniach 17-18 maja i po takich decyzjach
      nie
      > wiem czy z moją rejestracją WW.... zostanę wpuszczony. Mam nadzieję, że nie
      > będę musiał pozostawić samochodu przed Poznaniem i czekać aż Górnicy wykopią
      > Wam metro aby dojechać do "rynku" żeby nie powiedzieć starówki.
      > Może już teraz podajcie do publicznej wiadomości gdzie i kiedy nie będzie
      można
      >
      > jeździć.
      > Zapraszam 01-06 na Łazienkowską abyśmy mogli porywalizować w oprawach meczów.
    • Gość: ADAM-KIBIC LEGII wARSZAWA O STOKROC LEPSZA OD poZNANIA IP: *.chello.pl 14.05.04, 16:37
      tO CO ZROBIŁY WŁADZE pOZNANIA POWINNO BYĆ SKRYTYKOWANE PRZEZ WSZYSTKICH, NIE
      TYLKO PRZEZ KIBICÓW JEDNEJ CZY DRUGIEJ ZAINTERESOAWNEJ DRUŻYNY. i JAK TU SIE
      MOWI O WSPIERANIU SPORTU W poLSCE JEZELI ZAKAZUJE SIE NAWET WSTEPU NA MECZ.
      SMIESZNE!BRAWO DLA STRACHLIWEGO I TCHORZLIWEGO PREZYDENTA pOZNANIA. nJALEPIEJ
      ZAMKNAC STADION I DODAC KIKLA NOWYCH KAMER I NIECH KAZDY KIBIC OGLADA MECZE NA
      SPECJALNYM KANALE POLICJI W DOMU. to bylby dopiro mecz...PRAWDA? sWOJA DROGA
      UWAZAM ZE PAN PREZYDENT kCZYNSKI NIE ZAMKNIE STADIONU LEGII DLA KIBICÓW
      pOZNANSKIEGO LECHA, BEDZIE NAJPRAWDOPODOBNIEJ ARGUMENTOWAŁ TO W TAKI SPOSOB:
      NIE MOGE ZABRONIC LUDZIOM PRZYJSCIA NA MECZ, WARSZAWSKA POLICJA JEST W STANIE
      ZAGWARANTOWAC BEZPIECZENSTWO KIBICOM I OSOBOM POSTRONNYM, A WIEC NIE WIDZE
      PRZESZKOD ABY KIBICE Z WIELKOPOLSKI NIE MOGLI OBJERZEC MECZU NA ŻYWO NA
      STADIONIE PRZY ULICY ŁAZENIKOWSKI. jEZLI TAK ZACHOWA SIE PREZYDENT KACZYNSKI
      PRZED MECZEM legiA -lech TO BEDE UWAZAŁ TĄ DECYZJE ZA SŁUSZNA. bedzie to
      wtedy oznaczało ktoRE MIASTO MA WIEKSZA KLASE I KTORE JEST LEPSZE.(JA JESTEM
      PEWIEN ZE STOLICA JEST NAJLEPSZA) i TYM WŁASNIE ROZNI SIE WARSZAWA OD JAKIEGOS
      POZNANIA. AHA A NASI ZAWODNICY(LEGIONISCI)MAM NADZIEJE POKARZA KTO RZADZI W
      poLSCE! TRZYMAM KCIUKI ZA PREZYDENTA I ZA MOJA UKOCHANA LEGIE!
      • Gość: koneser Re: wARSZAWA O STOKROC LEPSZA OD poZNANIA IP: 158.75.29.* 14.05.04, 18:53
        mam nadzieje ze prezydent wawy nie pojdzie w slady swego kolegi z poznania,
        jesli pozwoli kibicom lecha obejrzec mecz to wawa naa pewno wygra beardzo wazny
        mecz, mecz prestyzu i szlachetnosci, nie jestem kibicem legii, ale cala moja
        sympatia dla nich jesli tak postepuja
    • Gość: jeap Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:26
      No to sie smerfetki przestraszyli bandytow, chuliganow i barabarzyncow ze
      stolicy. no pieknie. jedyny plus to piekny spektakl kibicow lecha, bo tam
      fajnie. ale po co dwumecz. na szczescie pierwszego pokazemy jak sie bawi
      stolica. i zeby nikt nie wpadl na pomysl aby lechitom zabronic wjazdu. LEGIA TO
      JEST POTEGA!!!
    • Gość: -Sado- Co wy ku*wa odpier*alacie działyczyki je*ane? IP: *.chello.pl 14.05.04, 17:47
      Paranoja! Zróbicie stronę coś jak managerzone. Stwórzcie wirtualne kluby a my
      będziemy ich wirtualnymi kibicami. A ligę i puchary na boisku zlikwidujcie.

Czy wy nie wiecie co to dla kibica znaczy ważny mecz?????
      Jestem kibicem gdańskiej Lechii i nam też odwołali niedzielny mecz z Orkanem
      Rumia w związku z zagrożeniem burd z kibicami Arki Gdynia. Ale ku*wa nie
      pomyśleliście, że w niedalekiej Redzie, gdzie graliśmy w marcu, a mającej
      mniejsze możliwości zabezpieczenia meczów wszystko było SI. Więc tu też będzie
      SI. Czaicie czy nie bo mnie krew zalewa. Mamy załatwiony specjalny pociąg
      podstawiony a oni odwołują mecz.

Boicie się, że przez pomyłkę znów ostrą załadujecie? (To nie jest śmieszne ale
      prawdziwe)

Siedzicie z dupą i nic nie robicie, a waszw decyzje określają wasze
      ograniczenie. Bo zamiast się sprężyć wy umywacie ręce od roboty, czego twórem
      są takie poje*ane decyzje.

CHWD Działaczom, Politykom i reszcie Władzy...
      • Gość: WAW Riposta - Co wy ku*wa odpier*alacie działyczyki .. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.04, 18:26
        wyluzuj chamie, z takimi tekstami to na podwórko... albo na ten swój wiejski
        stadion a nie na forum
        • Gość: koneser DO PREZYDENTA POZNANIA IP: 158.75.29.* 14.05.04, 18:46
          jestes nikim, jestes tchorzem , nie znasz sie na pice, boisz sie kibicoe legii
          a jednoczesnie chcesz walczyc z terroryzmem, jestes szmata, jestes nikim,
          zniszczysz pilke i za to musisz trafic za kratkami, ty jestes bandyta, jestes
          tyle samo wart co ci debile w dresach
    • Gość: LEGIA CH W D P H IP: *.udn.pl 14.05.04, 21:03
      CHUJ W DUPE HULIGANOM
    • Gość: trzeba probowac u Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 22:56
      rzecznika praw obywatelskich!!! jestem bardzo ciekaw czy takie zakazy maja
      jakakolwiek moc prawna. nie rozumiem na jakiej podstawie zabrania sie
      warszawiakom przyjazdu na mecz do poznania(i jak udowodnic im ze jada na
      mecz...) i na jakiej podstawie dskryminuje sie mieszkancow poznania chcacych
      obejrzec mecz w stolicy wielkopolski... to nonsens
    • Gość: gurumiri Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:18
      e ja tam myślę że pyry to harakterniaki i tam z 1000-1500 biletów zorganizują
      dla legionistów mają nową trybunę to mogą ja gościom udostępnić a wtedy będzie
      zdziwko policji jak zobaczą legię i lecha siedzącego w jednym sektorze to
      zaczną chyba do siebie strzelac z ostrych kul . a w warszawie bednarz straszy
      że tez lecha nie wpuszcza też tam pod zegarem kibole lechitom chyba zarezerwują
      sektory bo co to za mecz bez dopingu? po co to grać ?
    • Gość: TheLastWarrior Protest przeciwko nie przyjeciu gosci na final PP IP: *.echostar.pl 15.05.04, 01:00
      To skandal co wyprawia sie na polskich stadionach. Wszyscy chyba popadli w
      jakas totalna paranoje. Na prawdziwych arenach sportowych nie dochodzi do
      ekscesow w stylu jagielonii czy ruchu. Taka w wlasnie arena byl stadion
      Kolejorza. I co teraz? Wiele lat pracy poznaskich fanow, przygotowujacych
      wspaniala oprawe podczas futbolowego swieta, idzie na marne. Zastanowcie sie
      wlodarze nad soba, to dzieki nam macie cieplutkie posadki, ale to nie my
      chcielismy abyscie podejmowali durne decyzje! NIECH ZWYCIEZY FUTBOL TRZEBA
      POKAZAC PACHOLKOM ZE KIBICA TRZEBA SZANOWAC!!!
    • Gość: cyg@nek Do kibiców Legii i Lecha IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 15.05.04, 09:34
      Skusił mnie diabeł, żeby podsumować tę dyskusję. Cieszy mnie, że kibice
      poznańscy i warszawscy stoją razem murem przeciwko głupiej decyzji. Cieszy
      mnie, że Poznaniacy gotowi są pomóc Warszawiakom obejrzeć ich ukochaną Legię.
      Brawo za wzajemny szacunek. Dla większości liczy się widowisko piłkarskie-
      święto polskiej piłki. Takich świąt nikt nie może zepsuć! Bandytom-zakaz
      stadionowy. Dla prawdziwych kibiców-godne warunki do wspierania swoich drużyn.
      Wygra lepszy! Ale mistrzem i tak WISSSSŁAAAAAA!
      Pozdr z Galicji dla Legii i Lecha (trochę, mimo mistrzostwa Wisły, zazdroszczę
      wam świetnego widowiska).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka