Dodaj do ulubionych

Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenujące...

IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.11, 11:51
yyyy...yyyy...yyyy...yyyy podstawowy tekst każdego piłkarza :D
Obserwuj wątek
    • gammem Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenujące... 09.08.11, 12:06
      Wesprzyj Łukasza na fb!

www.facebook.com/pages/Wspieram-%C5%81ukasza-Piszczka/178319145551184
    • Gość: nadgajowy Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenujące... IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 13:09
      A kogo interesy reprezentuje Lubański ?? Działacz PZPN. Nie przypadkiem lewgo obrońcy grającego w Belgii ?? Wasyl tylko Ci tą sytuacją nabruździł bo Smuda dobrze wie kto i dlaczego "załatwił" Piszczkowi 6 miesięcy, jakoś zapominając o zawieszeniach działaczy i piłkarzy grających z o wiele większą ilością zarzutów !!
    • ko_menta_tors Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenujące... 09.08.11, 13:15
      Pewnie, że skandal. Cóż on takiego zrobił?! Że umawiał się na wynik? No to co? Każdy z nas tak robi i nic a ktoś akurat mści się na biednym piszczku aż piszczy... Kryształowej uczciwości piłkarz. Można go awansować na zastępcę kapitana (i wypisać na koszulce (na plecach) ZK)
      • Gość: Góral Re: Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenują IP: 80.50.140.* 22.08.11, 18:05
        Będąc młodym w drużynie nie miał innego wyjścia cepie jeden. Może ty byłeś kiedyś TW i donoszenie dla ciebie to normalka ale są ludzie, którzy tego nie robią. Jeżeli by doniósł to pewnie grałby dzisiaj w A klasie u ciebie na wsi.
    • Gość: mer-llink Żenujący Błaszczykowski IP: 178.73.48.* 09.08.11, 13:24
      Sznopwny PAni Błaszczykowski Kubo,
      a ja sobie nie zycze, ze by ktoś tak,i jak pan Piszczek, kanciarz i uczestnik matactw piłkarskich reprezentował mnie gdziekolwiek. I kiedykolwiek. Nie tylko przez pół roku. Nigdy.
      A jak Pan, szanony PAnie Błaszczykowski Kubo, Prześwietny Kapitanie Reprezentacji Najjasniejszej Rzeczpospolitej w Piłke Kopaną tego nie rozumie, to może raczej Pan sie zajmie kopaniem piłki, a nie budowaniem wymyślnych konstruktówi intelektualnych.
      Da się zrobić, Szanowny Panie Błaszczykowski Kubo?
      No to dziękuję.
      I goń Pan do roboty.
      No czego się ogląda?
      Nie rozumie?
      No już, do arbajtu. Żebym nie musiał powtarzać.
      Biegeieeeem!!!!
      • Gość: czapello Re: Żenujący Błaszczykowski IP: *.net.autocom.pl 09.08.11, 13:34
        do mer-llink, jeśli juz piszesz o konstrukcjach intelektualnych (co samo w sobie jest ciekawe;)) to staraj się to robić poprawnie językowo, bo aż boli czytanie tego bełkotu. Czy Błaszczykowski biega czy nie to nie Twój interes;) zajmij się swoja pracą, jeśli oczywiście nic merytorycznego nie przychodzi Ci do głowy. Kapitan reprezentacji ma prawo bądź wręcz obowiązek wypowiadać się w takich kwestiach, od tego m. in. jest, natomiast kwestia czy kara była odpowiednia jeśli idzie o skale zarzutów czy nie pozostaje kwestia otwartą, ja w każdym bądź razie życzę sobie tego pana w naszej reprezentacji, i co w związku z tym?
        • Gość: mer-llink Re: Żenujący Błaszczykowski IP: 178.73.48.* 09.08.11, 13:52
          Drogi i Przezacny, Co najmniej tak samo jak Kapitan Błaszczykowski Kuba, Prześwietny Czapello:
          A ja sobie nie życzę.

Nie życze sobie, aby z herbem mego kraju na piersi biegał publicznie kanciarz i oszust.
          Może sobie świetnie grać w klubie. Na przykłąd w Chelsea; życze bardzo. Może zmienic obwyatelstwo i reprezentować jakis inny kraj, jak już musi. Ale co do mnie, to ja osobiscie DZIEKUJĘ.

Jak kogoś zadowala, tak jak Czapello, aby krętacz go reprezentował, to bon voyage.
          ..Co do mnie - Danke.
      • Gość: Kibic A ja sobie zycze IP: 213.241.123.* 09.08.11, 13:53
        ...zeby mnie reprezentowal Lukasz Piszczek i powiewa mi czego ty sobie nie zyczysz. Mozesz sie przykuc do jakiejs sosny albo postawic krzyz i go pilnowac w ramach protestu.

W sumie nie wiem czy ludzie, ktorzy tak sie podniecaja tym ustawionym meczem sa az tak naiwni czy tez przepelnieni hipokryzja. Wyniki rywalizacji sportowej ustawiane byly zawsze. Dla pieniedzy, ze wzgledow politycznych, itp. A tu nagle pol kraju zapalalo swietym oburzeniem, ze dwa kluby umowily sie na wynik, ktory obu pasowal.
        • Gość: mer-llink Kibic: A ja sobie zycze IP: 178.73.48.* 09.08.11, 14:17
          Drogi Kibic życzysz sobie, żeby byle kto kopał piłke w Twym imieniu, Twoja sprawa.
          Ja sobie nie życze.
          I tylko tyle.

I wcale nie mam zamiaru radzić CI w rewanżu, do czego masz sie przykuć i czego pilnowac.
          To tez Twoja sprrawa.
          ALe nie wcinaj się swymi oczywiście bardzo cennymi radami, za które oczywiście Ci, Jasnie Panie Kibicu serdecznie niewatpliwie dziekuję, w cudze poglądy.
          Zrozumiał?
          No to do roboty.
          ALe już!
          No czego się ogląda?
          Biegieeeem!
        • ko_menta_tors Re: A ja sobie zycze 09.08.11, 14:20
          Gość portalu: Kibic napisał(a):

> ...zeby mnie reprezentowal Lukasz Piszczek i powiewa mi czego ty sobie nie zycz
          > ysz. Mozesz sie przykuc do jakiejs sosny albo postawic krzyz i go pilnowac w ra
          > mach protestu.
          >
          > W sumie nie wiem czy ludzie, ktorzy tak sie podniecaja tym ustawionym meczem sa
          > az tak naiwni czy tez przepelnieni hipokryzja. Wyniki rywalizacji sportowej us
          > tawiane byly zawsze. Dla pieniedzy, ze wzgledow politycznych, itp. A tu nagle p
          > ol kraju zapalalo swietym oburzeniem, ze dwa kluby umowily sie na wynik, ktory
          > obu pasowal.

To zależy, jakie kto odebrał wychowanie i jakie ma zasady moralne... Oczywiście, ze jest całkiem spora grupa ludzi, zdaje się, że do niej należysz, którzy szwindle uważają za dobry sposób postępowania. Na razie jednak zdecydowana większość uważa ich za ch...ów. I oby tak było zawsze.
        • Gość: Rembrant Re: A ja sobie zycze IP: *.smrw.lodz.pl 09.08.11, 14:46
          Zgadzam się z Panem. Cała FIFA i UEFA oraz jej podobne są jedną wielką organizacją mafijną. To te federacje na czele z bossem Blatterem rozdają karty w tej grze. Chodzi tylko o zarabianie kasy. Wszystko jest od dawna ustawione a kibice niech sobie myślą że oglądają czystą, sportową rywalizację. Ma być ładnie i efektownie. A u nas się wszyscy emocjonują wyrokami bo ten czy tamten kupił mecz za parę tysięcy podczas gdy w innych ligach idą miliony. Niech się prokuratura zajmie ważniejszymi sprawami. Tak jak w Serie A gdy zobaczyli jak to wszystko głęboko sięga i do jakich struktur się mogą dokopać to sobie spokój dali, kiedy to się okazało że ikony włoskiego footballu jak Maldini czy Buffon obastawiały w zakładach wyniki własnych drużyn. A ta sytuacja z Zidanem na MŚ w 2006 roku to przecież też zaplanowana była. Tak że korupcja w piłce była, jest i będzie więc albo zamknąć wszystkich albo dać sobie spokój i oklaskiwać to przedstawienie jak w teatrze. A co do naszej ligi i ogólnie reprezentacji no to cóż... Jakie Hollywood takie Banderasy.
      • Gość: czapello Re: Żenujący Błaszczykowski IP: *.net.autocom.pl 09.08.11, 14:52
        Widzisz mer-llink, wychodzi na to czy sobie życzysz, czy nie, ma to mizerne znaczenie bo jest n osób które sobie życzą, zrobimy sondaż? czy może jakieś tajne głosowanie? Kanciarz, przekręt, zarobił? koleś któremu w wieku młodym, na początku kariery kazali się raz na coś złożyć? nie bądź śmieszny, wybacz, ale wysyłasz armaty na wróble, a w tym zacietrzewieniu jesteś aż zabawny, choć odrobinę groteskowy. Trochę umiaru, kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień;)
        • Gość: lejzab Re: Żenujący Błaszczykowski IP: 83.238.5.* 09.08.11, 15:31
          nigdy nie dałem ani nie wziąłem łapówki. no to rzucam. pac!

pół roczna dyskwalifikacja to żadna kara
      • maz-48 Re: Żenujący Błaszczykowski 09.08.11, 15:07
        A ja sobie nie życzę, aby taki troglodyta jak ty, zabierał tutaj głos.
        Do roboty goń, pacanie! Czego się oglądasz?
        Dziękuję.
      • Gość: Łańcut Re: Żenujący Błaszczykowski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.08.11, 20:20
        Panie boiskowy egoisto podziwiam Smude za trzymanie takiego ludka jak ty w kadrze.
    • Gość: Rafał Re: Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenują IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 13:27
      Między tym yyy yyy, kiedy szukał słowa, bo mówił z głowy, nie znając wcześniej pytań, a nie czytał z kartki dał rozsądną i logiczną wypowiedź, ale widać przekroczyła ona twoje zdolności poznawcze.
    • Gość: gość Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenujące... IP: *.itcomp.pl 09.08.11, 13:35
      To za korupcję zawodnik wg. kapitana reprezentacji nie powinno być kary? Jak dla mnie to już taki zawodnik nie powinien grać w reprezentacji!!!
      • Gość: o_O Re: Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenują IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 13:44
        piszczek zostal juz ukarany przez sad kara wiezienia (w zawieszeniu), grzywna oraz musial zwrocic pieniadze zarobione na tym przekrecie
      • Gość: ksr Re: Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenują IP: *.emea.ibm.com 09.08.11, 13:46
        jak przeszedłeś kiedyś na czerwonym świetle to już nigdy nie powinieneś prowadzić samochodu!
      • strain Re: Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenują 09.08.11, 14:33
        A jak kiedyś puszczałeś bąka to nie powinieneś oddychać. : )
    • Gość: xyz Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenujące... IP: *.c193.msk.pl 09.08.11, 14:21
      ,,– Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy to jest zły uczynek.
      – Dobry, to jak Kali zabrać komuś krowy."

Piszek był pełnoletni, gdy brał udział w przekrętach z meczami.
      Przestańcie podważać prawomocne wyroki, bo Polska nigdy nie oczyści się z przekrętów i lewizny.
    • Gość: klukart Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenujące... IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.11, 14:24
      Piłkarz reprezentacji powinien być wzorem nie tylko na boisku, ale także poza nim. To ona ma być autorytetem i idolem dla chłopaków kopiących piłkę na podwórku. Swą postawą powinien wzbudzać szacunek oraz poważanie. Według mnie w kadrze nie powinni występować piłkarze skalani piłkarską korupcją oraz prowadzący „nie sportowy” tryb życia - czytaj nadużywający używek.
      • Gość: sceptyk123 Re: Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenują IP: *.ssmcnet.noaa.gov 09.08.11, 15:12
        Pilkarz reprezentacji to najlepszy model do nasladowania wiec nalezy szukac ich w klasztorach a nie na boiskach dla biedoty.

1. Przed kopnieciem pilki powinien sie przezegnac
        2. Po zdobyciu gola pomodlic
        3. Po uderzeniu przez pilke powinien czekac aby go pilka uderzyla z drugiej strony (jak w jeden policzek to i w drugi)
        4. Nog nie podkladac
        5. Palca w d nie wkladac

Oni maja reprezentowac kraj a nie grac. I pomyslec, chlopcy sa od grania a nie od spiewania, cytat z Podolskiego.
    • maz-48 Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenujące... 09.08.11, 15:18
      Ja sobie nie wyobrażam, aby Piszczek miał być przez pół roku zawieszony przez FIFA i nie mógł grać nawet w klubie. To byłby prawdziwy dramat.
      WD się skompromitował, ci obłudni hipokryci chcą być świętsi od papieża, wymierzyli Lukaszowi taką karę, jakby on sam jeden miał odpokutować za całe to korupcyjne zło. Znaleźli sobie kozła ofiarnego, podczas gdy sami łapy mają ubabrane w g-ównie po same łokcie.
      Nawarzyli piwa, niech je teraz wypiją i znajdą sposób, by Piszczek mógł grać i nie groziła mu międzynarodowa dyskwalifikacja. Skoro sąd dał mu karę w zawieszeniu, to dlaczego te sk-urwysyny go zdyskwalifikowały?...
      • Gość: lejzab Re: Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenują IP: 83.238.5.* 09.08.11, 15:35
        został zdyskwalifikowany bo nabroił. kiedyś ty weźmiesz udział w zawodach i przegrasz bo ktoś się umówił z sędzią. i będziesz wtedy płakał i lamentował. a 6 miesięcy to nie jest długo
    • Gość: daras Błaszczykowski o zawieszeniu Piszczka: żenujące... IP: *.devs.futuro.pl 21.08.11, 09:54
      w pzpn to siedzą same barany tylko dbają o swój stołek i pensje a na piłce się nie znają to by tego najlepszemu piłkarzowi polski nierobili i by dali mu zawiasy gorzej umoczeni dostają mniejsze kary ciekawe kto im zapłacił żeby ukarali łukasza może fryzjer ich do prokuratora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka