Dodaj do ulubionych

Dziś finał Ligi Mistrzów FC Porto - Monaco

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 06:43
ac monaco! 2:0!
--
www.sound.system.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic wreszcei jakaś zmiana IP: *.chello.pl 26.05.04, 07:23
      Alez, Alez, Alez GKS :P
      a to pozatym to mam nadziej że finał bedzie po prostu ładnym widowiskiem, mam
      dość rachowania i dennej (ekstraklasa?) piłki
      • gandalv PORTO - MONACO 4:1!!!!!! 26.05.04, 08:41
        Pozdrawiam
        Gandalv
        www.twojamagia.republika.pl
        • Gość: wojo Remis: PORTO - MONACO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 16:09
          potem dogrywka, karne , 2 seria i losowanie. To jest super scenariusz
    • Gość: skox forza górnik polkowice! IP: *.os.kn.pl 26.05.04, 08:18
      sądzę że wygra monaco.
    • Gość: Jose Mourinho Re: Dziś finał Ligi Mistrzów FC Porto - Monaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 08:49
      Rothen pięknie poda a Morientes dostawi nogę. Wtedy Wisła zagra w Lidze
      Mistrzów.
      • Gość: matx-cwks Re: Dziś finał Ligi Mistrzów FC Porto - Monaco IP: 193.201.167.* 26.05.04, 10:09
        ..może i wygra Monaco, ale nie sądzę, zeby Wisła zagrała w lidze mistrzów...
        Pozdrawiam (L)
    • Gość: Ryczypisk Re: Dziś finał Ligi Mistrzów FC Porto - Monaco IP: *.golebia.clarus.com.pl 26.05.04, 09:13
      wk.. mnie ta presja kasy. takie swietne druzyny, na ch.. pracowac tyle lat na
      sukces zeby potem ktos z wiekszą kasy roz... ci caly zespół. ja na miejscu
      trenerow bym się "troche" zdenerwował. No, bo popatrzcie: masz do wyboru byc
      uznawany za kolesia ktory z zalozmy porto lub monaco robi klub ktory w czasie
      powiedzmy 5 lat zdobywa 3 puchary ligi m, innymi słowy robisz potęgę ze
      średniaka. A tak to cię kupi śmierdzące czelsi i zostaniesz tylko
      sprzedawczykiem a jak coś wygrasz to i tak powiedza ze kasa grała za ciebie.
      wybrałbym wielkość:>
    • Gość: x Allez MONACO! IP: *.243-201-80.adsl-fix.skynet.be 26.05.04, 09:40
      Monaco wygra!2-0. Bramki- Morientes ( a jakze!) i Giuly.
      Dobrze ze nie do konca o wszystkim decyduje kasa i zdarzaja sie finaly bez
      udzialu 'murowanych' faworytow. Ale i tak zaraz potentaci wykupia co lepszych
      zawodnikow Poprto i Monaco... ech, i znowu bedziemy ogladac Milan, Juvebntus,
      Barcelone, Real czy Chelsea... szkoda
    • Gość: weedsmoker bede na tym meczyku..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.04, 11:37
      ...jaram sie konkretnie,1y raz na final LM.Rowno z gwizdkiem rozpale wielkiego
      gibona i zacznie sie.Nie wiem tylko komu kibicowac,wiec wezme szaliczek
      Legii,moze tez kiedys zagra w finale...
    • Gość: AUTO Do boju Porto!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.04, 11:55
      Rozwalić franców!!!
    • Gość: Żubrzyk Re: Dziś finał Ligi Mistrzów FC Porto - Monaco IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 26.05.04, 12:15
      Morientes strzeli dzis brame !!!
      MONACO WYGRA !!!
    • Gość: boro 0f gren 12 wwwwwoooooooooooooooooow IP: 5.3.1R* / *.oracle.co.uk 26.05.04, 13:16
      bedzie wyjeb meczyk!!Yo.
    • libertine Re: Dziś finał Ligi Mistrzów FC Porto - Monaco 26.05.04, 16:44
      mam nadzieję na dobry mecz przede wszystkim...
      walka młodej myśli szkoleniowej - tu chyba jednak lepiej wygląda mourinho,
      bardzo pomysłowy, a porto świetnie realizuje jego taktykę
      monaco z drugiej strony może zaskoczyć niekonwencjonalnymi akcjami (w końcu ma
      następce zidane'a, czyli giuliego i rothena oraz fantastycznego morientesa, a i
      trener deschamps wie o co w tej grze chodzi, w końcu jeszcze niedawno sam był
      świetnym zawodnikiem)
      zapowiada się fajne widowisko, liczę na szybką, otwartą grę - szczególnie monaco
      może i czarodzieje deco, costinha i ferreira dostaną trochę luzu, po
      ubiegłorocznym milan-juve może być zupełnie inny finał, zależy to chyba
      najbardziej od trenera porto...
    • Gość: jaxator Monaco wygra LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:03
      z cała pewnoscia. Porto to druzyna z niedorobioną obroną i średnim atakiem. Do
      finału awansowali tylko przez to, że mieli słabych rywali (MU to już nie ta
      drużyna co kiedyś. Trzeba to przyznać. O Deportivo nawet się nie wypowiem).
      Costinha w zadnym wypadku nie zatrzyma Morientesa i Giuly'ego. Dla porto pewnie
      coś wbije McCarthy, ale nie sądzę by to wystarczyło. Monaco wygra z 3:1.
    • Gość: Y phi, a co mnie to obchodzi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:44
      niech się kopią jak lubią a fajansy niech oglądają
    • coatlicue Re: Dziś finał Ligi Mistrzów FC Porto - Monaco 26.05.04, 17:47
      PORTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pawli Gornik Zabrze hooligan's IP: *.leszczyny.net 26.05.04, 17:52
      Monaco fans :D
    • Gość: ja Re: Dziś finał Ligi Mistrzów FC Porto - Monaco IP: *.eva.mpg.de 26.05.04, 18:23
      moze byscie napisali KIEDY dokladnie, do ciezkiej anielki?!
      j
    • Gość: heya ho ! MONACO MONACO MONACO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.05.04, 19:18
      Only Monaco ! Only Wisła !!!
    • Gość: JURI MONACO !!! IP: *.ima.pl / *.ima.pl 26.05.04, 20:27
      3:1 dla Monaco!!
    • Gość: obserwator LIVE na tokfm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:15
      polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka