Gość: Biały IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 26.05.04, 09:11 Ja kibicuje FC PORTO, gówno mnie obchodzi jakaś tam wisła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: QUETZAL Re: Polska za Monaco IP: 213.134.158.* 26.05.04, 09:39 A ja kibicuje Monaco, bo kazdy sukces polskiej pilki doda na skrzydel i wierze ze Polska zagra w MS: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: Polska za Monaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 10:49 A co ma Monaco do polskiej piłki bo nie kumam koneksji ? Nie popieprzyło ci się coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Byle na Valerenge nie trafic... IP: 217.153.110.* 26.05.04, 10:29 Oni sa podobno nie do przejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadek Re: Polska za Monaco IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 26.05.04, 12:32 a ja kibicuje Monaco i Wiśle, gówno mnie obchodzi jakiś tam Biały.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maroo Re: Polska za Monaco IP: 62.233.209.* 26.05.04, 12:48 Bo jestes pajacem i konfidentem! Kazdy normalny Polak będzie kibicował Monaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cin Re: Polska za Monaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 14:46 A ja nikomu nie kibicuję. Jeśli Wisła okazała się najlepsza w Polsce to niech liczy na siebie też przy podboju Europy. Jeśli Wisła będzie na tyle mocna żeby przejść II rundę eliminacji LM to powinna sobie poradzić także w IIIej. Jest takie powiedzenie Umiesz liczyć licz na siebie. I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp Re: Polska za Monaco IP: 212.186.80.* 26.05.04, 15:10 >Jeśli Wisła będzie na tyle mocna żeby > przejść II rundę eliminacji LM to powinna sobie poradzić także w IIIej ale ty cin musisz głupi być, boze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cin do ksp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:17 Pan chyba z Muranowa pisze tak? Ja tylko stwierdzam fakt jeśli GTS był taki mocny żeby wygrać polską ligę to niech teraz swoją moc w Europie. Poza tym jeśli tacy z nich chojracy to niech pokonają np. Real Madryt. Jeśli np w sezonie 2002/03 Legia przegrała z własnej winy start w europucharach to niech teraz Wisła wygra tylko dzięki swoim umiejętnościom a nie ze względu na czyjś wysiłek w finale LM. Więc niech dziś w finale zwycięży lepszy. Na koniec specjalna dedykacja dla pana KSP, to nieładnie tak wyzywać innych od głupich za pośrednictwem komputerka.Zwłaszcza kiedy wogóle się nie zna drugiej osoby. To tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Polska za Monaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 15:44 mnie tez gowno obchodzi wisla jwstem za porto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKOTI Re: Polska za Monaco IP: 195.117.154.* 26.05.04, 15:58 CO TAM MONACO , JAK NIE DADZĄ RADY TRUDNO SIE MÓWI NIECH WTEDY WISŁA TRAFI NA REAL MADRYT ROZWALIMY ICH JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA Odpowiedz Link Zgłoś