Gość: . IP: *.centertel.pl 09.10.11, 14:08 Nie wiem jak Wy, ale ja czuję że przygotowywany jest grunt pod zmianę Smudy w 2012r.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kalinka Re: Bernd Stange, trener mocno polityczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 14:58 Byle nie na to niemiecko-komunistyczne ścierwo z artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu 2 Wolnośc słowa, buahaha IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.10.11, 15:04 W Polsce mamy za to piękną wolnośc słowa. 500 zł mandatu albo 10 miesięcy w zawieszeniu za wolnośc słowa nt. premiera lub prezydenta. Może tym się zajmijcie Polaczki, zanim zaczniecie oceniać i pouczać inne narody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo Re: Wolnośc słowa, buahaha IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.11, 17:16 Nikt Ci nie zabrania krytykować i komentować ale jeśli jedynym Twoim zamiarem jest obrażanie, to należy Cię ucywilizować takimi właśnie karami. Na swołocz nie ma innego sposobu. Swoją drogą, wskaż nam, w którym europejskim kraju obraźliwe wypowiedzi nie są karane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Wolnośc słowa, buahaha IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.10.11, 19:32 nie rozsmieszaj mnie.Nie ma sensu walczyc o demokracje bo juz dawno jest-kwestia nazewnictwa i co za tym idzie myslenia.Jakis burek z Florydy uzywajac okreslenia Polaczki-powinien natentychmiast zostac pozbawiony obywatelstwa a nawet uzywania jezyka ojczystego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Bernd Stange, trener mocno polityczny IP: *.dynamic.qsc.de 09.10.11, 15:53 i tutaj wspaniala wypowiedz NIE DA POLITYKI w porcie. NIE DLA KOSCIOLA W POLITYCE.NIE DLA DZIENNIKARZY kupionych przez partie, Odpowiedz Link Zgłoś
conn-x-5 Re: A dla kato-faszystów jeszcze nie pracował... 09.10.11, 17:01 bydlo katopojebane jak zwykle pluje sie aby podniesc swoje EGo nie tedy droga smiecie co ma wspolnego pilka z polityka ? czy wszedzie musicie mieszac polityke ? czemu my mamy cierpiec ze was kiedys tak jako ministrantow walili pingwiny w kakalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekszha Re: A dla kato-faszystów jeszcze nie pracował... IP: *.try.wideopenwest.com 09.10.11, 19:18 Pracowal, pracuje i bedzie pracowal Odpowiedz Link Zgłoś