Gość: znowu Ja IP: *.hydrobudowa6.com.pl / *.hydrobudowa6.com.pl 28.05.04, 10:45 A Deszamps?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eko Capello IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 13:49 Mimo, ze Capello wyglada jak Gargamel, albo stary runcajs, to wydaje mi sie, ze facet ma swoj wiejski leb na karku. Chlop jest zdecydowany, wie, czego chce, nie daje narzucac sobie innego zdania. Nowe era Juventusu nadchodzi. Oby nie bylo tak jak w 'Smerfach', ze wszyscy go znienawidza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humbak Re: Capello nowym trenerem Juventusu IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 28.05.04, 15:22 No to Juve będzie pewnie grało jeszcze bardziej defensywnie, o ile to możliwe. Tak czy siak dla turyńczyków to dobra wiadomość bo Capello to trener z najwyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos Re: Capello nowym trenerem Juventusu IP: 81.21.197.* 28.05.04, 18:26 forza juventino! ostry trener, ale prawdopodobnie delle alpi do cna opustoszeje. ciekawe, co z transferami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Capello nowym trenerem Juventusu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 23:37 Forza Milan. To fakt zgadzam sie z wami wszystkimi. To trener z najwyższej półki. Zdobył to co najcenniejsze z Milanem ,Realem i Romą, no może z Romą to tylko mistrzostwo Italii ale to dla Włochów jest jak mistrzostwo świata tak ważne. Capello idzie do juve to juve znowu bedzie mistrzem bo to facet z jajami.Kurcze a tak miałem nadzieje że znowu wygra mój ukochany Milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Capello nowym trenerem Juventusu IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 31.05.04, 02:38 Tylko do dobrego trenera musi jeszcze drużyna mocna być. A ta chyba ostatnio słabnie. Na Trezegueta im polują. Chyba będziesz miał się z czego cieszyć Macieju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos Re: Capello nowym trenerem Juventusu IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 08.06.04, 13:00 coz, fiat niezbyt chetnei siega do kieszeni, ale gdyby zrobili np cos takiego: 1) obrona - montero, birindelli out przychodza: mexes z auxerre, cannavaro z interu 2) atak - del piero, trezeguet out, przychodza - ibrahimovic, gilardino 3) pomoc - tu jest klopot, sprzedalbym nedveda sciagnalbym sneijdera z ajaxu (tottiego zabiliby kibice :)), ew. jest jeszcze aimar i jeszcze jakis walczak do srodka (rosicky?) Odpowiedz Link Zgłoś