Gość: janek Wiosna Lato Jesien Zima, nic mi sie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:12 przypomina. A kto kapowal z pierwszego skladu? Gwardzisci to wiadomo, bo na etacie byli, ale kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminator Re: Wiosna Lato Jesien Zima, nic mi sie nie IP: *.sieci.netglob.com.pl 07.06.04, 19:38 sprawa Kapki niepotrzebnie budzi emocje,on na boisku nie byl rewelacyjny,nioech sobie pobedzie w Brukseli,pewno i tak zna tylko polski. Z drugiej strony pewno GW wkrotce oglosi ze Kiszczak byl wspolpracownikiem SB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminator Re: Wiosna Lato Jesien Zima, nic mi sie nie IP: *.sieci.netglob.com.pl 07.06.04, 19:38 sprawa Kapki niepotrzebnie budzi emocje,on na boisku nie byl rewelacyjny,nioech sobie pobedzie w Brukseli,pewno i tak zna tylko polski. Z drugiej strony pewno GW wkrotce oglosi ze Kiszczak byl wspolpracownikiem SB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Wiosna Lato Jesien Zima, nic mi sie nie IP: *.chello.pl 07.06.04, 20:22 "Z drugiej strony pewno GW wkrotce oglosi ze Kiszczak byl wspolpracownikiem SB". Najlepsza puenta kretyńskiej ustawy. :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusek Re: WYLAC GO Z WISEŁKĄ DO STOLICY IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 23:07 NIECH DO STOLICY SPŁYWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHNY ZNAM GO I JEST CZYSTY JAK ŁZA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:27 ZNAM GO OSOBIŚCIE, JESZCE Z NIM NIE GADAŁEM O SPRAWIE, ALE ALBO JES TO JAKAS POPIEPRZONA PRASOWA NAGONKA,BO JAK ZWYKLE NIE MA O CZYM ISAĆ, ALBO MOŻE I COS PODPISAŁ,ZEBY WYJECHAC DO STANÓW(GRAŁ TAM 3 LATA)..GENERALNIE ZAJEBISTYI UCZCIWY KOLES..RECZĘ...BEZ SENSY TAKIE SZKALOWANIE JAK NAWET KOLESIE CO PISZĄ GO NIE ZNAJĄ..A TOMASZESKI,KTÓRY SIE WYPOWIADA.HMMM LEPIEJ ŻEBY ON SIE NIE WYPOWIADĄŁ ,SAMI WIECIE JAKI TO AUTORYTET...POZRÓWKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hebro-chamita Re: ZNAM GO I JEST CZYSTY JAK ŁZA!!! IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 07.06.04, 22:42 A który z waszych piekielnych chamskich talmudowców mie jest czysty jak łza, pszepraszam-jak zołza wuciągnięta z gówna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapuś i Belek Re: ZNAM GO I JEST CZYSTY JAK ŁZA!!! IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 07.06.04, 22:45 a ty się poisaj po swoim obrzezanym ślimaczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Re: PODZIĘKUJMY MICHNIKOWI IP: *.tele2.pl 07.06.04, 20:32 DZIĘKI OBSESYJNEJ NAGONCE MEDIALNEJ ŚRODOWISKA GAZETY WYBIÓRCZEJ NA POCZĄTKU LAT 90-TYCH NA ZWOLENNIKÓW LUSTRACJI I ROZLICZENIA, CHOĆBY SYMBOLICZNEGO, KOMUNISTYCZNYCH ZBRODNI ZANIECHANO W POLSCE DEKOMUNIZACJI. TERAZ, 15 LAT PO RZEKOMYM ODZYSKANIU WOLNOŚCI NA CZELE PAŃSTWA STOJĄ AGENCI SOWIECKIEGO KOORDYNATORA GRU NA POLSKĘ AŁGANOWA - "KAT","MINIM" I "OLIN" A DO BRUKSELI STARTUJĄ SB-CKIE POMIOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny psychiatre polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:44 bez komentaża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala wiselka.. daje d.. bez mydelka ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saludos Re: Kapka , Belka, Bakuła i koszerna reszta IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 07.06.04, 22:06 Proszę zwrócić uwagę, ze koszerni oprócz swoich typowych nazwisk grenialnie używają zaklończen na: a, k, c, ch, e. 95% z nazwisk spotykanych w Polsce, a także b. często w innych krajach, kączą sie na te litery. Z takimi końcówkam spotkasz kameleonów ze zmienionymi nazwiskami. Przejżyj listę ubowców, oprawców Katynia, Oswięcimia, posłów, nauczycieli, członków pzpr i sld. O obsadzie rządu, gazet, TV, radia i wszystkich geszeftów już nie w2spomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny polece dobrego psychiatrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:09 mam świetnego psychiatrę od manii prześladowczych, leczył znajomego ..polecę ci ...śmiało pisz w tej sprawie,jakos wyleczymi ci to cholerstwo..hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riposta Re: polecić żyowstwu dobrego psychiatrę IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 07.06.04, 22:21 Na was koszernych potworów dobrym psychiatrą był doktor Adolf. Pozostali psychitrzy nawet nie wyleczyli waszych habilitowanych debili. Stworzyliście dla swoich debili-bandytów habilitowane stopnie, do których otrzymaniwa wystarczyło koszerne przyzeczenie o realizacji talmudzkiego plugawego statutu. Ot shit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny nie pal tyle zielska, albo przeczytaj co piszesz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:02 jak ci faza zejdzie..jezu skąd ty te texty bierzesz czubku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: Kapka był funkcjonariuszem SB? IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 07.06.04, 22:10 jako dzialacz TS wisły krakow to normalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kapka był funkcjonariuszem SB? IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.04, 22:13 kapka sb-ku ciekawe ilu kolegow sprzedales ty do europalamentu pomysl moze lepiej dolacz do swoich kgb-owskich kolegow w dumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sęp Re: Kapka był funkcjonariuszem SB? IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 07.06.04, 22:25 Na szczeście Rosjanie, tak jak uprednio Niemcy i inne narody poznali się na tym koszernym ścierwie. Tylko Papież naszym kosztem poszedł na wywyższenie tej padliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riko Re: Kapka był funkcjonariuszem SB? IP: 213.186.93.* 07.06.04, 22:27 kapka znaczy KAPUŚ pamiętam go to była łajza na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bradaz już samo nazwisko coś mówi... IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 10:46 już samo nazwisko coś o tym mówi, a w ogóle to mnie nie interesuje. ale nie lubię kapusiów, oj nie lubię!!! Odpowiedz Link Zgłoś