Dodaj do ulubionych

Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie?

IP: *.chello.pl 11.06.04, 01:16
j.e.b.a.c. warszawskich c.w.e.l.i!
Obserwuj wątek
    • Gość: ftblst Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.local.pl / 217.11.143.* 11.06.04, 01:35
      Piłka nożna jest dla kibiców i uważam że niewpuszczenie fanów jednej z drużyn
      to idiotyzm i zbrodnia. Z drugiej strony pamiętam ostatnią wizytę "kibiców"
      Widzewa w Warszawie, bydło wyrwało ogrodzenie i przerwało mecz. Może szykowali
      podobną akcję we wtorek, na "godne" pożegnanie z ekstraklasą? Ale i tak uważam,
      że powinno się ich wpuścić. MECZE DLA KIBICÓW!!!
      • Gość: potato boy Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: 64.107.88.* 11.06.04, 02:47
        niby stolica, a ciagle prowincjonalne zachowanie. warszawska trzoda robi
        balagan i bije pilkarzy druzyny przyjezdnej, a dzialacze zostawiaja stadion
        otwarty tylko nie wpuszczaja nieskorych do burd kibicow druzyny przyjezdnej.
        cos jak w czeskim filmie. o co tu chodzi?
        • Gość: Z krwi Lodzianin! Kompleks stolecznych burakow? IP: *.cm-upc.chello.se 11.06.04, 03:50
          A co robila Lodzka policja na interwencje stolecznej? Czy takze rozdzielala
          gas? Poza tym, moim zdaniem, jest to totalna bzdura ze strony warszawskiego
          klubiku. Ten mecz nie mial zadnego znaczenia na zmiane w tabeli. Z drugiej
          strony jest duzym bledem "gazety" nazywajac "stoleczna policja" kolkow z
          prewencji. Przeciez wszyscy wiemy, ze sluzbe w tych jednostkach odprawiaja,
          buraki z wioch, dla ktorych jedyna rozrywka jest zadyma. Poza tym warto jest
          tutaj wspomniec, iz dzieki tej sluzbie mialy te jednostki zyjace mozliwosc
          zobaczyc: miasto, metropolie, a zarazem stolice unii eurpopejskiej.
          / Proletariusze duzych miast laczcie sie! Wiocha zawsze bedzie wiocha!:)
          P.S. moze: Z krwi szowinista
          • Gość: gurumiri Re: Kompleks stolecznych burakow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 07:35
            ja jestem z warszawy jestem kibicem legii co wyście się tak uczepili tej
            warszawskiej policji twierdząć że ta łódzka jest taka krystalicznie cacy kurwa
            a miesiąć temu na zadymie ze studentami to kibice widzewa tez tacy święci byli
            a policja też z warszawy interweniowała ??? nie byłem w pociągu nie widziałem
            nie mówię co znależli przy grzecznych kibicach ale przeprosić i kulturalnie
            dopingować to oni napewno nie jechali kilka razy byłem też na widzewie to nie
            dziwię się że zostali tak nie inaczej potraktowani/na meczach z legią czasami
            łódzka policja tym grzecznym kibicom widzewa kamienie do rzucania przynosiła /
            a co do zachowani łódzkiej policji niech zrobią dochodzenie może kule gumowe do
            studenckiego miasteczka też warszawiak wydawał i niech wogóle za całą zadymę
            sprzed miesiąca warszawe oskarżą bo napiszą ze to nie oni a cała polska im
            uwierzy że to kibice legii a wracając do mieszkańców warszawy zgadzam się że 70
            procent to tacy warszawiacy co to jeszcze 5 lat temu nie wiedzieli gdzie
            stolica leży trochę kasy ojciec podrzucił i kupił ten warszawiak /pożal się
            boże / mieszkanie i zapierdala w markecie za 6 baniek ledwo na opłaty wystarcza
            ale kurwa on się szczyci że jest z warszawy a ile tych ciołków

z łodzi dojeżdza rano po 160km do warszwy do pracy bo tam znależć nie mogą a
            tutej to on wielki pan po co to wypisywać na stolicę że to takie a takie to po
            huj tu przyjeżdzają ? mają przecież swoje metropolje kurwa a tu ludziom miejsca
            do pracy zabierają i dziewią się że w polsce zarobki wschodnie a ceny zachodnie
            to niech więcej chołoty do stolicy meldują to niedługo zarobki pospadają do 400
            zł a średnia krajowa i tak będzie 2500 bo pan miler weżnie miesięcznej pensii
            30000 tośrednia taka wyjdzie a poozaty huj w dupe łodzi tym kurwom nic nie
            zaszkodzi i to jest cała płęta mojej wypowiedzi
            • Gość: iLL Typowy ćwok z Warszawy :] IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.06.04, 08:54
              Nawet pisać po Polsku nie potrafisz to i pewnie nawet tych 400zł miesięcznie nie
              możesz zarobić ;]. Pierwsze pokolenie w mieście?
              • Gość: jim.x Re: Typowy ćwok z Warszawy :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 03:06
                tacy idioci z warszawy to z nartami po krupówkach tam i nazat ganiają:P
            • teufel Re: Kompleks stolecznych burakow? 11.06.04, 10:03
              A przypomnić Ci jak w 95 lub 96r. na widzewie była akcja: "Bezpieczny
              Stadion"?? Wszystko było pięknie do 46 min kiedy to kibice Legii zaczeli rzucac
              race na boisko!!

Byłes na meczu Widzew - Legia jesienią?? To wy K*rwy Cw*le zaczeliscie awanture
              przedmeczem. Akurat tak się złożyło, że wchodziłem na stadion obok "klatki" i
              przyjechało bydło z Warszawy pociągiem. Zaczeli rzucać peterdami w nas - jedna
              przeleciała mi 50cm nad głową. Jak się petardy skończyły to w ruch poszły
              butelki. Wiec mi nie pier*ol, że kibice Widzewa to samo zło, a Legii to
              świętoszki!!
              • Gość: yeah Re: Kompleks stolecznych burakow? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.06.04, 14:12
                szkoda ze ci ta petarda nie rozjebala tego zakutego lba byloby jednego
                lodzkiego smiecia mniej
            • Gość: aa Re: Kompleks stolecznych burakow? IP: 193.19.140.* 11.06.04, 12:48
              Bratuluję! 1.jeśli coś, to HOŁOTA (a nie chołota) 2.CHUJ (a nie huj). Drogi
              bezrobotny frustracie, piszesz nie na temat i jeszcze bez sensu. Co ma mecz
              Legii z Widzewem do zajść w Łodzi? Jak na trybunach w Warszawie jest więcej
              takich frustratów (co, pracy się nie ma?) to nie dziwię się, że Legia jest
              najmniej lubianym klubem w Polsce. Was się powinno prewencyjnie pozamykać!!!
            • Gość: anty debil Re: Kompleks stolecznych burakow? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.04, 00:33
              Burku 70-procentowy! Połucz sie składnio i ortografio jezyka sfych farszawskich
              pszodkóf, to może zrozumiesz, że można zarabiać więcej niż 400 i to nie
              koniecznie w supermarkecie. Masz cegłę w głowie, sprawdź ile dzieli stolycę od
              Łodzi. Nikt kto z Łodzi przyjechał do Warszawy nie zrobił tego po to, aby
              zapierdalać w twoim kanale.
          • Gość: GURUMIRI Re: Kompleks stolecznych burakow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 07:42

• Gość: weedsmoker Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.06.04, 14:09
          co ty pierdolisz przeciez nie wpuscila ich zajebana policja=> w wiekszosci
          chlopki ktore przyjechaly z buraczanych wiosek i kozacza.....dla mnie byloby
          wielka przyjemnoscia gdyby 350 czy ile tam bylo lamuchow moglo obejrzec wielka
          kleske swojej drugoligowej druzynki
    • Gość: Sejdon Re: I bądź tu mądry IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 05:18
      To kto kłamie? policja z Łodzi czy z "warszawy"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      -to ktoś powinien zostać teraz bez pracy ,chyba nie? -na zbitą mordę kłamczuch
      na bruk!
      • Gość: grzyb mun Re: I bądź tu mądry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.04, 08:55
        nie ma czym się ekscytować, to są sprawy bydła i pastuchów, a nie normalnych
        ludzi.
    • Gość: w.w. Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.tor.primus.ca 11.06.04, 05:37
      cala Warszawa placze bo mistrza nie zobaczy... a ja nie zaluje bo CWKS to
      CHUJE!!!!!!

WISLA KRAKOW MISTRZ!!
      • Gość: k2 Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.acn.pl 11.06.04, 06:12
        A mam w d.upie całą tą polityczną poprawność. Przeżarci złością idioci -co nie
        udało się tu znaleźć pracy? Prostaczki oceniające ludzie z powodu ich miejsca
        zamieszkania. Bezdenna pustka intelektualna i nazwa ukochanego klubu na ustach.

Żenuła
        • Gość: gurumiri Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 07:41

KURWA ALE SIĘ ROZPISAŁEM AŻ SAM SIĘ SOBIE DZIWIĘ I DO ROBOTY SIĘ SPÓŻNIĘ ALE CO
          TAM MAM MAJSTRA Z ŁODZI TO MU DOPIERDOLĘ NA DZIEŃ DOBRY BO POWIEM ŻE TO PRZEZ
          NIEGO SIĘ SPÓŻNIŁEM

• Gość: Łodzianin Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.vline.pl / 213.25.96.* 11.06.04, 07:51
      mało zorientowani jesteście , mnie osobiście dziwi czemu dość niezła ekipa (
      ponoć taka jechała ) nie wszczęła walki z policją warszawską , gdy ta
      przedstawiała im takie fałszywe zarzuty :DDD

• Gość: kibic TEN KRAJ JEST CHORY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 08:43
      "(...)menedżerem generalnym klubu, który zagwarantował, że pokryje straty na
      stadionie, gdyby spowodowali je kibice z Łodzi.(...)"

Co za idiotyzm!!! Najwieksza glupota jaka slyszalem!! Moze wogole dac kibica
      pisemna zgode na wandalizm!!!
    • Gość: michu Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.04, 08:52
      "potraktowali nas jak bydło...", a powinni jak stowarzyszenie kawalerów orderu
      podwiązki. i jeszcze jedno "dali słowo honoru", więc o co tyle szumu.
    • Gość: smar Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 08:55
      WSPANIAŁE!! JESZCZE PRZED PRZYJAZDEM KIBICÓW WIDZEWA OGŁOSZONO KOMUNIKAT CO
      PRZYWIEŹLI ZE SOBĄ. CHŁOPAKI ZE STOŁECZNEJ MAJĄ PRZECIEŻ DOŚWIADCZENIE Z
      POPRZEDNIEJ EPOKI. MILICJA I SB TEŻ MIAŁY GOTOWE KOMUNIKATY NA PARĘ DNI PRZED
      AKCJĄ!!!
      • Gość: SLD FUN LOVIN CRIM Muueller był kibolem Widzewa !!!! IP: *.chello.pl 11.06.04, 09:22
        I dlatego ja nie chcę kibiców Widzewa w Warszawie jak wszyscy tacy jak to
        mniej niż zero to NEIN DANKE
    • Gość: Piter Buractwo warszfskie(!) IP: 149.156.12.* 11.06.04, 09:23
      Szkoda komentowac zachowanie takich zadufanych prostakow jakimi sa kibole
      cwelki, jej pilkarze oraz policja warszafska(!)
    • Gość: jedTS Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: 217.144.198.* 11.06.04, 10:03
      Kazdy kto choc raz byl w Warszawie na meczu wie jak dziala warszawska policja!!!
      Sciezki zdrowia i palowanie..CHWDP!!!!
    • Gość: Fan widzewa Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:03
      Co? Wielka Legia bała się kilku kibiców WIDZEWA.Więc co będzie,gdy przyjadą
      kibole z UEFA.To dopiero będzie horror.Legio szykuj pampersy!!!
    • Gość: ccc Tak to robią chłopcy ze wsi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:07
      Czyli Warszawiaki i Ległonisci, na czele z nowym prezesem Wieskiem Żygi...az
      sie pozygałem..tfuuuu
    • Gość: Dojo Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.rivm.nl 11.06.04, 10:38
      Warszawka! Tak wlasnie to wyglada!
    • Gość: Holandia Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.rivm.nl 11.06.04, 10:58
      Widac ze Warszawka ma nadal wieli kompleks Lodzi i Widzewa!
      • Gość: weedsmoker wielki komleks?? buhahahaha IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.06.04, 14:20
        chyba po 6:0 to wy macie kompleks,a piszecie bzdury o tym ze nie wpuszczono 350
        burakow bo chcecie odwrocic uwage od tej kleski.......o Legii mozecie juz
        zapomniec bo oprocz PP pewnie nie predko z nia zagracie 2oligowe cipeczki
    • Gość: Kibic LEGIA ??? FUCK !!! FUCK !!! FUCK !!! IP: *.amb.bydgoszcz.pl 11.06.04, 12:02
      • Gość: widzewek 17 czerwca 1997, dlatego, boli ich IP: 158.75.29.* 11.06.04, 12:27
    • Gość: AntyKibol! Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.crowley.pl 11.06.04, 12:32
      I bardzo dobrze że was łyse karkosłupy już nawet na stadionach nie chcą-
      jesteście tak bardzo ograniczeni, i to was niczego nie nauczy, ale dla was to b
      dobra nauczka! Zakumajcie wsioki że już ws nikt i nigdzie nie chce! Szkoda że
      prawdziwych kibiców jest przez was już tak mało! Większośc woli w televizji
      przez was Leszcze mecze oglądać!
      • Gość: kibol Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: 193.19.140.* 11.06.04, 12:54
        Gartuluję logiki wypowiedzi. Nic nas nie nauczy, ale będzie to dobra nauczka!?
        Dobrze, że wolisz sidzieć przed telewizorem, na stadionie mógłbyś się zgubić.
    • ab.rts Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? 11.06.04, 13:28
      nie mylcie władz klubu z kibicami. Ci z którymi rozmawiałem przed meczem byli
      zawiedzeni brakiem naszych kibiców. jasne, że nas nie kochają, ale sznują i
      wolą mecze z Widzewem niż... delikatnie mowiąc z takimi którzy mają mniejsze
      osiągnięcia. i to jest dobre. walczmy z sobą ale się szanujmy!
    • Gość: Kibic Oczywiście warszawka zawsze chce być górą !!!!!!! IP: 82.139.154.* 11.06.04, 13:29
      No niestety cholerna warszawka zawsze chce sie wywyższać , pomimo tego że to
      wlasnie oni maja najgorszych kibiców którzy zawsze prowokuja zamieszanie.
      • Gość: yeah Re: Oczywiście warszawka zawsze chce być górą !! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.06.04, 14:23
        hyhyhyhyhy kto ma jakich kibicow to widac po oprawie na meczach,a ta jest
        najlepsza wlasnie na Lazienkowskiej,poza tym wywyzszac sie ponad kogo,bo ponad
        was to zadna sztuka skoro spadliscie na samo dno,a jezeli chodzi o tytul to
        przeciez bylismy gora bo dostaliscie po dupie i to konkretnie
    • Gość: pablo Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.06.04, 13:57
      Jestem z Wawy i wstydze sie, w glowie mi sie nie miesci, jaka wiocha wynikla,
      qurwa tych organizatorow z Legii trzeba by ukarac i do sadu podac tych co
      twierdza, ze znaleziono niebezpieczne narzedzia, a policmajstrow za uzycie gazu
      i prowokacje dyscyplinarnie zawiesic
    • Gość: Rocky H.W.D.P!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:12
    • Gość: siwY Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: 217.75.60.* 11.06.04, 14:17
      widzew widzew łodzki widzew ja tej szmaty nienawidze...
    • Gość: Kibic PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:29
      CHWDP! PILKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!! Dość dziwnych decyzji niekompetetnych
      urzedasow.. jak długo tacy ludzie będą decydowali o losie kilkuset innych ludzi
      wedłóg swojego widzimisie???? A co na PZPN? (zapewne głowa w piasek,co?) PZPN i
      POLICJA JEDNA KOALICJA...
    • Gość: Marko Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.echostar.pl 11.06.04, 15:19
      Warszawa po raz kolejny pokazała swoją słabość.Lepiej siedzieć przed TV i
      wypisywać jacy,to nie jesteście honorowi i wspaniali.Inne miasta są be, a Wy
      cacy.Większość z Was jest żałosna.
      • Gość: Matys widzew Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:40
        Jak czytam te wasze wypowiedzi to mi sie smiac chce a momentami zygac.Byłem nie
        raz w Warszawie na meczu z Legła, mam szacunek do kibiców warszawskiego klubu ,
        ale jednak co poniektórzy kibice Legii to szczerze mówicac troglodyci ,
        analfabeci , którzy nie potrafia sklecic zdania a zabieraja głos na publicznym
        portalu, Smiechu warte,>to jak zachowała sie policja warszawska to kolejny
        dowód na to ze te pedały w białych kaskach potrafia tylko przepędzic kibiców i
        ich zagazowac,Ciekawe czy którys z nich jest kumaty i skonczył chociaz srednia
        szkołe? Moze kiedys ktos napisze prace magisterska o poziomie intelektualnym
        policjanów z prewencji.Doskonale sie nadaje policja z warszawy.Wynik meczu ,
        fakt był zenujacy , mieliscie prawo sie cieszyc.My pewnie to samo robilibysmy
        gdybysmy z wami wygrali.ale kibiców zarzad legii potraktował jak bande
        troglodytów.Zapomnieliscie ze wy zawsze jestescioe wpuszczani na stadion
        Łodzkiego widzewa? Mozecie sie smiac ze spadniemy , ale My Widzewiacy nigdy
        nie zginiemy , co nas nie zabije to nas wzmocni.Pozdro dla prawdziwych kibiców
        ( takze tych spoza Widzewa)
    • Gość: kibic A kto by ich chciał w Warszawie? IP: *.acn.waw.pl 11.06.04, 16:54
      niech zostaną w łodzi razem z millerem.... i może Lepperem;)))
    • Gość: HUTNIK NOWA HUTA Re: Kto nie chciał kibiców Widzewa w Warszawie? IP: 83.16.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 17:30
      Pozwijcie tą warszawską prostytutkę!
      hnh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka