Gość: Maniu IP: *.finemedia.pl 25.06.04, 13:52 Zdiął rękawice i obronił karniaka...Ricardo moim mistrzem :) oj dawno nie widziałem bramkarza broniacego bez rekawic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oko Re: Prasa portugalska: nowy bohater - Ricardo "Lw IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 25.06.04, 14:34 "Zdjął rękawice, obronił karnego i zdobył bramkę na wagę zwycięstwa" ...a na zdjęciu jest jeszcze w rękawicach. Niedopatrznie redakcji ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec glupie wypowiedzi dyskutantow IP: *.ght.iadfw.net 25.06.04, 17:13 Co za glupie wypowiedzi dyskutantow. Powiedzcie cos z sensem a nie czepiacie sie o jakies rekawice czy majtki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . FANFARONADZI Z Anglii jado do domciu, hi hi hi IP: *.ght.iadfw.net 25.06.04, 17:16 I dobrze im tak po tych niesamowitych przechwalkach przed mistrzostwami. Dostali lekcje skromnosci owi pyszalkowaci Angole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed szpakowski a buuuuuu IP: *.port.gdynia.pl 25.06.04, 14:55 no! ricardo jest mistrzem... ale denerwował mnie szpakowski i to chce podkreslić, jak on wielbił angoli, kiedy grali ten swój antyfutbol i nic nie tworzyli tak naprawde... wyłaczyłem dzwięk w tv... gheh PORTU-GOL ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: szpakowski a buuuuuu IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 25.06.04, 15:02 Szpaku akurat kibicował miejscowym a angielska gra w obronie była istotnie niezła poza wyjątkami. Catenacio nie poskutkowało (nawet z nami:)) i bardzo dobrze, że nie skutkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja WSPANIALA PORTUGALIA ... ANGLICY SIE BRONILI IP: *.ght.iadfw.net 25.06.04, 17:14 Anglicy grali tzw. negatywny futbol, bronili sie i bronili jak kiedys Wlosi. No i zaplacili za to w meczu z Francjo i Portugalio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nEo Re: szpakowski a buuuuuu IP: *.master.pl / *.master.pl 26.06.04, 01:20 Ty chyba ślepy byłeś facio. Widowisko jakie nam zgotowały obie ekipy, zaczęło się od angoli .... kótrzy zagrali najlepszy mecz w Portugalii... Sorka, ale ogladalismy ten sam mecz? Może w kosza ogladałeś, gdzie deszczowcy faktycznie nie istnieja:) No, chyba że mówiłeś o aktorze Daidzie B.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Rękawice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:34 Maniu, ja nie uważam by bronienie karnego w rękawicach lub bez miało jakikolwiek wpływ na obronę karnego. To loteria, jak ci ktoś nabije na ręce to i bez rękawic obronisz, a jeśli ktoś strzeli w zupełnie inny róg jak bramkarz wybrał to nawet i rękawice nie pomogą. Dlatego sądzę, że zdjecie rękawic nie jest jakimś heroizmem. Równie dobrze Vassel mógł strzelić w lewo i Ricardo były bez szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Rękawice IP: *.if.uj.edu.pl 25.06.04, 16:36 Alez caly swiat widzial, ze Ricardo bronil W REKAWICACH! Dopiero potem zdjal je i strzelal ostatniego karnego juz bez rekawic, dodatkowo "podlamujac" Jamesa przekonaniem, ze nie bedzie juz musial ich ubierac! chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Rękawice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:43 To coś kiepsko u Ciebie ze wzrokiem, bo ostatniego bronił zdecydowanie bez (co widać na zdjęciach w portalu - poszukaj, jest taka fotka dokładnie w momencie, w którym piłka trafia w jego dłonie). Ale zgadzam się z przedmówcami, że przy karnym to akurat nie ma żadnego znaczenia, bo wszystko jedno czy piłkę złapie, czy 'tylko' wybije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibenrath a co to za różnica z rękawicami czy bez IP: *.chello.pl 25.06.04, 16:35 rękawice sa po to żeby było łatwiej łapać piłke, a przy karnych nikt piłki nie łapie tylko ja odbija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: a co to za różnica z rękawicami czy bez IP: *.AUTON.CS.CMU.EDU 25.06.04, 16:54 Technicznie nie ma roznicy. Psychologicznie moze byc kolosalna roznica. I chyba byla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_KooBa jest roznica takze techniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:15 Roznica techniczna polega na dwoch rzeczach: po pierwsze pilke lepiej sie lapie poniewaz nie slizga sie ona w dloniach, a po drugie to jak odbijasz mocna pilke to cie tak dlonie nie pieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASTON VILLA Re: Prasa portugalska: nowy bohater - Ricardo "Lw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:02 Vasell zlitował się nad chłopczykiem bez rekawic i dał mu obronić.Podtrzymał tym sposobem tradycję(Southgate też nie strzelił Niemcom) nie strzelonych karnych przez zawodników ASTON VILLI w kadrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJO A CO Z BECKHAMEM? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.04, 17:14 Jakoś nikt nie pisze o Davidzie Beckhamie i jego fatalnym kiksie. Nie chcecie się troche popastwić nad chłopakiem? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: A CO Z BECKHAMEM? 25.06.04, 17:50 ja się chętnie popastwię bo nie mogę już znieść tego zarozumialca.Niech lepiej projektuje następne tatuaże zamiast grać w piłkę!To już kolejne mistrzostwa na których się zbłaźnił!Ale w sumie nie powinnam narzekać bo to dzięki niemu Anglicy jadą do domu-i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: A CO Z BECKHAMEM? IP: *.brzezno.gda.pl 25.06.04, 17:54 zostawcie bechama.nie lubie go,ale przeciez on jest teraz zerem.on lezy a lezacych sie nie kopie.co do portugalii,to chyba juz koniec ich drogi.nie wierze w ich final.bedzie holandia-czechy Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: A CO Z BECKHAMEM? 25.06.04, 21:39 Zgadzam się z Tobą co do finału chociaż bardzo żal mi Francuzów których lubię a których przy takiej grze nie stać na finał.A Beckhama nawet leżącego chętnie kopnę-mam zero szacunku dla takich nadętych i zapatrzonych w siebie bufonów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YARop Re: Prasa portugalska: nowy bohater - Ricardo "Lw IP: *.gl.digi.pl 25.06.04, 18:23 portugale wygrali i dobrze kolejne błędy Erikssona(fatalne zmiany) i tragiczny Beckham(koleś jest pomyłką) A Szpakowski to powinien dać sobie spokój nie mogę gościa słuchać tak bredzi, a pomyłki jego wołają o pomstę(dlaczego on komentuje?!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpakowski zostaw szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:48 twoj stary to debil, i tez go nie moge sluchac, ale nie kaze go wyrzucac z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarop Re: zostaw szpakowskiego/Odp. IP: *.gl.digi.pl 25.06.04, 19:16 Coś ci sie pomyliło Chyba Twój stary to debil, skoro stworzył bałwana, który wyzywa innych bez powodu. Pomyśl o tym i wsłuchaj się w to co komentują. Szkoda słów na takich jak Ty, szkoda MI ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qubak Bezstronnych komentatorów nam trzeba IP: *.tau.com.pl 25.06.04, 19:28 Jak nigdy nam ich trzeba. Tak sobie myślałem jeszcze przed powrotem Darka na antenę, że może to i dobrze, bo przecież większość tych młodych to jest kompletna pomyłka. W sumie po raz pierwszy po swoim powrocie to nawet było miło usłyszeć ten głos, do którego niegdyś tak się człowiek przyzwyczaił. Ale jak mija 60 minuta i jedna drużyna (zwłaszcza ta, za którą akurat jest red.D.S., co dość łatwo wyczaić) przegrywa np. 0:1 to już wiem, że za chwilę padną zapytania o ich możliwości, marzenia, pragnienia, nastawienia, motywacje i wszystko co akurat Darek wymyśli, choć repertuar ma w miarę stały. Więc słucham tak Darka co i raz, bo ostatnio często występuje, i powoli cierpliwość mi się wyczerpuje, nawet nie z powodu tych rzewnych retorycznych pytań - w sumie gdybym komentował za niego - też bym pewnie jakieś zadał (ALE CZY K...WA ZAWSZE TE SAME???!!!, DAREK ZMIŁUJ SIĘ!!!), ale już mógłby nie ujawniać komu w danym meczu zaprzedaje swoje kibicowskie serce, bo to we mnie, a może i w Was, szanowni dyskutanci, rodzi złe emocje i powoduje rozlanie zółci po ceracie na werandzie. Kiedyś jeden wieszcz napisał taką pieśń: Zawsze gdy oglądam mecze w telewizji Jeden komentator na glebę rzuca mnie Pewnie zapytacie kto to taki JA MÓWIĘ, TO DAREK SZPAKOWSKI JEST Chyba pora się nad tem poważniej zastanowić, panie Basałaj. Q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwed Re: Prasa portugalska: nowy bohater - Ricardo "Lw IP: 62.233.180.* 26.06.04, 11:35 Mam nadzieje, ze pomimo ukladow Portugalii z Beckhamem i umyslnym zdjeciu Rooney'a (ktory zmoczylby Portugali jak paczke gwozdzi) przez Ericksona (telefon kom.) te brudasy w koncu odjadą z konkretnymi druzynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Ricardo to farciarz a nie bohater IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 20:23 zobaczymy jak bedzie bronil w pozostalych meczach... Odpowiedz Link Zgłoś