Dodaj do ulubionych

Prasa portugalska: nowy bohater - Ricardo "Lwie...

IP: *.finemedia.pl 25.06.04, 13:52
Zdiął rękawice i obronił karniaka...Ricardo moim mistrzem :) oj dawno nie
widziałem bramkarza broniacego bez rekawic.
Obserwuj wątek
    • Gość: oko Re: Prasa portugalska: nowy bohater - Ricardo "Lw IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 25.06.04, 14:34
      "Zdjął rękawice, obronił karnego i zdobył bramkę na wagę zwycięstwa"
      ...a na zdjęciu jest jeszcze w rękawicach. Niedopatrznie redakcji ??? :)))
      • Gość: Spec glupie wypowiedzi dyskutantow IP: *.ght.iadfw.net 25.06.04, 17:13
        Co za glupie wypowiedzi dyskutantow. Powiedzcie cos z sensem a nie czepiacie
        sie o jakies rekawice czy majtki :-)
        • Gość: . FANFARONADZI Z Anglii jado do domciu, hi hi hi IP: *.ght.iadfw.net 25.06.04, 17:16
          I dobrze im tak po tych niesamowitych przechwalkach przed mistrzostwami.
          Dostali lekcje skromnosci owi pyszalkowaci Angole.
    • Gość: ed szpakowski a buuuuuu IP: *.port.gdynia.pl 25.06.04, 14:55
      no! ricardo jest mistrzem... ale denerwował mnie szpakowski i to chce
      podkreslić, jak on wielbił angoli, kiedy grali ten swój antyfutbol i nic nie
      tworzyli tak naprawde... wyłaczyłem dzwięk w tv... gheh PORTU-GOL ! ! !
      • Gość: papa Re: szpakowski a buuuuuu IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 25.06.04, 15:02
        Szpaku akurat kibicował miejscowym a angielska gra w obronie była istotnie
        niezła poza wyjątkami. Catenacio nie poskutkowało (nawet z nami:)) i bardzo
        dobrze, że nie skutkuje.
        • Gość: ja WSPANIALA PORTUGALIA ... ANGLICY SIE BRONILI IP: *.ght.iadfw.net 25.06.04, 17:14
          Anglicy grali tzw. negatywny futbol, bronili sie i bronili jak kiedys Wlosi. No
          i zaplacili za to w meczu z Francjo i Portugalio.
      • Gość: nEo Re: szpakowski a buuuuuu IP: *.master.pl / *.master.pl 26.06.04, 01:20
        Ty chyba ślepy byłeś facio. Widowisko jakie nam zgotowały obie ekipy, zaczęło
        się od angoli .... kótrzy zagrali najlepszy mecz w Portugalii... Sorka, ale
        ogladalismy ten sam mecz? Może w kosza ogladałeś, gdzie deszczowcy faktycznie
        nie istnieja:) No, chyba że mówiłeś o aktorze Daidzie B.:)
    • Gość: ss Rękawice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:34
      Maniu, ja nie uważam by bronienie karnego w rękawicach lub bez miało
      jakikolwiek wpływ na obronę karnego. To loteria, jak ci ktoś nabije na ręce to
      i bez rękawic obronisz, a jeśli ktoś strzeli w zupełnie inny róg jak bramkarz
      wybrał to nawet i rękawice nie pomogą. Dlatego sądzę, że zdjecie rękawic nie
      jest jakimś heroizmem. Równie dobrze Vassel mógł strzelić w lewo i Ricardo były
      bez szans...
      • Gość: chris Re: Rękawice IP: *.if.uj.edu.pl 25.06.04, 16:36
        Alez caly swiat widzial, ze Ricardo bronil W REKAWICACH! Dopiero potem zdjal je
        i strzelal ostatniego karnego juz bez rekawic, dodatkowo "podlamujac" Jamesa
        przekonaniem, ze nie bedzie juz musial ich ubierac!
        chris
        • Gość: tur Re: Rękawice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:43
          To coś kiepsko u Ciebie ze wzrokiem, bo ostatniego bronił zdecydowanie bez (co
          widać na zdjęciach w portalu - poszukaj, jest taka fotka dokładnie w momencie,
          w którym piłka trafia w jego dłonie). Ale zgadzam się z przedmówcami, że przy
          karnym to akurat nie ma żadnego znaczenia, bo wszystko jedno czy piłkę złapie,
          czy 'tylko' wybije.
    • Gość: gibenrath a co to za różnica z rękawicami czy bez IP: *.chello.pl 25.06.04, 16:35
      rękawice sa po to żeby było łatwiej łapać piłke, a przy karnych nikt piłki nie
      łapie tylko ja odbija
      • Gość: maciek Re: a co to za różnica z rękawicami czy bez IP: *.AUTON.CS.CMU.EDU 25.06.04, 16:54
        Technicznie nie ma roznicy.
        Psychologicznie moze byc kolosalna roznica.
        I chyba byla.
        • Gość: el_KooBa jest roznica takze techniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:15
          Roznica techniczna polega na dwoch rzeczach: po pierwsze pilke lepiej sie
          lapie poniewaz nie slizga sie ona w dloniach, a po drugie to jak odbijasz mocna
          pilke to cie tak dlonie nie pieka
    • Gość: ASTON VILLA Re: Prasa portugalska: nowy bohater - Ricardo "Lw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:02
      Vasell zlitował się nad chłopczykiem bez rekawic i dał mu obronić.Podtrzymał
      tym sposobem tradycję(Southgate też nie strzelił Niemcom) nie strzelonych
      karnych przez zawodników ASTON VILLI w kadrze.
    • Gość: WUJO A CO Z BECKHAMEM? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.04, 17:14
      Jakoś nikt nie pisze o Davidzie Beckhamie i jego fatalnym kiksie.
      Nie chcecie się troche popastwić nad chłopakiem? Dziwne...
      • saurapl Re: A CO Z BECKHAMEM? 25.06.04, 17:50
        ja się chętnie popastwię bo nie mogę już znieść tego zarozumialca.Niech lepiej
        projektuje następne tatuaże zamiast grać w piłkę!To już kolejne mistrzostwa na
        których się zbłaźnił!Ale w sumie nie powinnam narzekać bo to dzięki niemu
        Anglicy jadą do domu-i bardzo dobrze!
        • Gość: poli Re: A CO Z BECKHAMEM? IP: *.brzezno.gda.pl 25.06.04, 17:54
          zostawcie bechama.nie lubie go,ale przeciez on jest teraz zerem.on lezy a
          lezacych sie nie kopie.co do portugalii,to chyba juz koniec ich drogi.nie
          wierze w ich final.bedzie holandia-czechy
          • saurapl Re: A CO Z BECKHAMEM? 25.06.04, 21:39
            Zgadzam się z Tobą co do finału chociaż bardzo żal mi Francuzów których lubię a
            których przy takiej grze nie stać na finał.A Beckhama nawet leżącego chętnie
            kopnę-mam zero szacunku dla takich nadętych i zapatrzonych w siebie bufonów!!
    • Gość: YARop Re: Prasa portugalska: nowy bohater - Ricardo "Lw IP: *.gl.digi.pl 25.06.04, 18:23
      portugale wygrali i dobrze
      kolejne błędy Erikssona(fatalne zmiany) i tragiczny Beckham(koleś jest pomyłką)
      A Szpakowski to powinien dać sobie spokój nie mogę gościa słuchać tak bredzi, a
      pomyłki jego wołają o pomstę(dlaczego on komentuje?!!!!!)
      • Gość: szpakowski zostaw szpakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 18:48
        twoj stary to debil, i tez go nie moge sluchac, ale nie kaze go wyrzucac z pracy
        • Gość: Yarop Re: zostaw szpakowskiego/Odp. IP: *.gl.digi.pl 25.06.04, 19:16
          Coś ci sie pomyliło Chyba Twój stary to debil, skoro stworzył bałwana, który
          wyzywa innych bez powodu. Pomyśl o tym i wsłuchaj się w to co komentują. Szkoda
          słów na takich jak Ty, szkoda MI ciebie!
          • Gość: Qubak Bezstronnych komentatorów nam trzeba IP: *.tau.com.pl 25.06.04, 19:28
            Jak nigdy nam ich trzeba. Tak sobie myślałem jeszcze przed powrotem Darka na
            antenę, że może to i dobrze, bo przecież większość tych młodych to jest
            kompletna pomyłka. W sumie po raz pierwszy po swoim powrocie to nawet było miło
            usłyszeć ten głos, do którego niegdyś tak się człowiek przyzwyczaił.

Ale jak mija 60 minuta i jedna drużyna (zwłaszcza ta, za którą akurat jest
            red.D.S., co dość łatwo wyczaić) przegrywa np. 0:1 to już wiem, że za chwilę
            padną zapytania o ich możliwości, marzenia, pragnienia, nastawienia, motywacje
            i wszystko co akurat Darek wymyśli, choć repertuar ma w miarę stały.

Więc słucham tak Darka co i raz, bo ostatnio często występuje, i powoli
            cierpliwość mi się wyczerpuje, nawet nie z powodu tych rzewnych retorycznych
            pytań - w sumie gdybym komentował za niego - też bym pewnie jakieś zadał (ALE
            CZY K...WA ZAWSZE TE SAME???!!!, DAREK ZMIŁUJ SIĘ!!!), ale już mógłby nie
            ujawniać komu w danym meczu zaprzedaje swoje kibicowskie serce, bo to we mnie,
            a może i w Was, szanowni dyskutanci, rodzi złe emocje i powoduje rozlanie zółci
            po ceracie na werandzie.

Kiedyś jeden wieszcz napisał taką pieśń:

Zawsze gdy oglądam mecze w telewizji
            Jeden komentator na glebę rzuca mnie
            Pewnie zapytacie kto to taki
            JA MÓWIĘ, TO DAREK SZPAKOWSKI JEST

Chyba pora się nad tem poważniej zastanowić, panie Basałaj.

Q.
    • Gość: Szwed Re: Prasa portugalska: nowy bohater - Ricardo "Lw IP: 62.233.180.* 26.06.04, 11:35
      Mam nadzieje, ze pomimo ukladow Portugalii z Beckhamem i umyslnym zdjeciu
      Rooney'a (ktory zmoczylby Portugali jak paczke gwozdzi) przez Ericksona
      (telefon kom.) te brudasy w koncu odjadą z konkretnymi druzynami.
    • Gość: zibi Ricardo to farciarz a nie bohater IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 20:23
      zobaczymy jak bedzie bronil w pozostalych meczach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka