Gość: gość portalu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.04, 16:30 to pierwsza czesc nagrody za ustawienie meczu z dania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: supahG to trzeba bylo strzelac do bramki a nie w slupek IP: *.demon.nl 27.06.04, 16:34 i nikomu by sie nic nie snilo a ustawienie meczu z dania to inna sprawa. dania za to dostanie w dupe od czechow :) hup holland!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej A ustawianie meczu z Dania bylo sprawiedliwe??? IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 23:01 Bezczelny typek. Niech wraca do Szwecji kozy pasc. Dunczycy wlasnie dostali za swoje od Czechow. Niech zyje futbol!!! Precz z oszustami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kromakao Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliwe IP: 81.15.252.* 27.06.04, 16:34 w naturze nic nie ginie.. nalezalo sie wam za "przekret" na polakach i wlochach...good bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdjh Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.net-serwis.pl 27.06.04, 16:34 Za ustawiony mecz z Łotwą, za "baty", które odebrała nasza reprezentacja i za "zwycięski" remis z Danią - należało się Szwedom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy hmmmm IP: 80.51.255.* 27.06.04, 16:43 "Odpaść po rzutach karnych w meczu, w którym graliśmy jak równym z równym - to takie niesprawiedliwe." ciekawi mnie w takim razie co by sie musialo stac, zeby po meczu, gdzie dwie druzyny graja jak rowny z rownym, bylo sprawiedliwe rozstrzgniecie Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.wyborcza.pl Re: hmmmm 27.06.04, 22:35 Golden Goal bylby najsprawiedliwszy, no ale tu chodzi o pieniadze, reklamy itp. a nie o sprawiedliwe roztrzygniecie meczu niestety..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 Re: hmmmm IP: *.ic.invar.com.pl 28.06.04, 14:15 Niezwykle bawi mnie to Wasze zamilowanie do spiskowej teorii dziejow ;) Gdyby reprezentacja Polski miala wyniki Szwecji, to oczywiscie mielibysmy prawo oszczedzac sie w meczu z Estonia w eliminacjach, a remis z Dania uznany bylby za doskonaly wybieg taktyczny kadry Janasa majacy na celu wyeliminowanie utytuowanego rywala - Wlochow. Az dziw bierze, ze w kraju z tak "ambitnymi" kibicami, oddanymi walce "do konca", mamy reprezentacje o tak miernych wynikach heh. A co spiskowej teorii, ze wszystkim rzadzi biznes - tez sie usmialem - nie ma zasady "zlotej bramki", ale jest zasada "srebrnej bramki" - strzelona w pierwszych pietnastu minutach dogrywki konczy mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 PS IP: *.ic.invar.com.pl 28.06.04, 14:19 Nie Estonia, lecz Lotwa oczywiscie. Kto wie jednak jak bysmy zagrali i z Estonia heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lester Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 16:50 Dobrze, że Holendrzy wygrali w karnych. Kibicuję im od 88 roku, a od tamtej pory chyba zawsze przegrywali w karnych. W końcu się udało. Van der Sar bohaterem. Nie jest to tak dobra drużyna jak za czasów Rinusa Michelsa, ale życzę im jak najlepiej. Niech w finale spotkają sie z Czechami i stworzą takie widosko, jak podczas meczu grupowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar BARDZO DOBRZE SPADAC DO SZTOKHOLMU!! IP: *.chello.pl 27.06.04, 17:05 Za ustawienia meczy powinni jechac do domu juz wczesniej.Brawo Holandia,dzis jeszcze czesi pojada tych oszustow z danii i bedzie git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol Gol SWEDEN GO HOME !!! IP: *.range81-153.btcentralplus.com 27.06.04, 17:11 No cóz. Tak sié dziwnie sklada, ze Latvia tez Go Home... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meser Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 17:23 Niesprawiedliwe to było podłożenie się Łotwie i ustawienie meczu z duńczykami. Oby zawsze tak kończyli ci co grają nieuczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartQ Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 17:34 Poczekajcie na Duńczyków jednym samolotem wyjdzie Was taniej! Przyłączam się do głosów że za ustwienie meczu z Danią dobrze im tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaello Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 18:06 Palanty Polaczki. Nigdy nie zrozumiecie, że Szwecja to idealny bat na naszych nieudaczników. Konsekwencji mogliby się od nich uczyć od kilkunastu lat, ale nauka cały czas idzie w las, bo regularnie i zasłużenie dostajemy od nich w dupę. Oby tak dalej. Może wreszcie tacy jak wy zrozumieją, jakimi jesteśmy karłami jako naród. Szwecja ustawiła mecz? A my jak zagraliśmy z Łotwą w Warszawie? Zanim zaczniecie kierować w ich stronę obelgi, pomyślcie o naszych dupkach. To oni i tylko oni są winni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.zeelandnet.nl 27.06.04, 19:30 My jestesmy karlami jak narod? Walnij sie mlotkiem w leb pacanie, idz do Szwecji i wez sobie obywatelstwo Szweckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hacki szwedzkie,geniuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:39 a może tylko prowokacja? W każdym razie ja chętnie bym przyjął szwedzkie obywatelstwo, no ale to NTG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shell Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.06.04, 18:00 A czy za "niesprawiedliwy" uwaza tez Ljungberg megafuksiarski karny strzelony...plecami Van Der Saara?? Sprawiedliwosci za układy i ustawianie meczy stało sie zadość, pa pa skandynawskie bufony :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 18:05 jasne, zla pogoda to moze tez ich wina!ludzie o czym Wy gadacie?!czy sadzicie, ze ten mecz byl naprawde ustawiony?!przeciez gdyby ktos znalazl na to dowody to by bylo zarowno po szwecji jak i po danii itd!kazdy kto sie tyroche zna na pilce i ogladal mecz szwecja danie wie, ze bylo tyle sytuacji, ze gdyby grali na razmis to by sobie postrzelali 4bramki i nara!a to byl naprawde ostry mecxz, a co do wczorajszego to sadze,ze zwyciestwo nalezalos ie szwecji, bo byli lepsi. mieli wiecej syt,a holandia jest slaba!przynajmniej w tym sezonie.no ale skoro odpadaja takie potegi jak anglia i francja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Tajemnica IP: *.espol.com.pl 27.06.04, 18:25 zgadzam sie czesciowo. po 1. przestancie truc ze mecz z Dania byl sprzedany bo to glupota! po 2. Lotwa wygrala wtedy nie tylko ze Szwecja, ale i Wegrami, Polska, wyelimnowala Turcje, a na Euro o wlos nie zremisowala z Czechami, a zremisowala z Niemcami. Szwedzi nie wykazali nalezytego zaangazowania w meczu z Lotwa - to prawda i to wystarczylo zeby przegrac. NIKT nie musial sie podkladac. Wiecie co WAS BOLI. Boli Was ze Polska bedac w sytuacji Lotwy ale w poprzedniej edycji el. ME nie umiala wygrac w Sztokholmie z grajaca o nic Szwecja. Tak jak Niemcy nie potrafili wygrac z rezerwami Czech. Ot i cala tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:52 OLIWA SPRAWIEDLIWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 18:27 oj silver, na zyletkach to ty sie moze znasz, ale na pilce i ostrych meczach niespecjalnie. to co sie szwedom nalezalo juz dostali - powrotny bilet od federacji. i go do reniferowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 18:30 moze nuie byl to mecz sesonu,ale byl uczciwy!nie lap mnie za slowka, bo wiadomo o co mi chodzi!nie mamm zadnych watpliwosci co do tego,ze nie bylo gry na remis! to by nie przeszlo!bierzecie miare po wlasnym lokciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cech oszuści do domu! Czechy-Dania 10:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynio Re: Ljungberg dla Gazety: Bardzo dobrze ze odpadli IP: 69.156.224.* 27.06.04, 19:19 Ja sie ciesze i czekam jak danie dzisaj odpadnie za wasze 2:2 tak ze poczekajcie i razem do domku jednym samolotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rorob Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.04, 19:21 Jak taki bezczelny oszusta(ustawiony mecz z Danią na oczach milionów widzów)ma czelność mówić o sprawiedliwości.SPRAWIEDLIWI CZESI Z UCZCIWYMI HOLENDRAMI nauczą was (Dania i Szwecja) co to znaczy czysta gra.Oszuści i przekręciarze do domu WON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sIK Dajcie mi dowody na to że mecz był ustawiony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:36 Niech mi ktoś da dowody na to że mecz był ustawiony. Wszyscy mówicie, że mecz był sprzedany, że oszuści jadą do domu. Dajcie no jakieś argumenty, żebym mógł się przekonać, że mecz był naprawdę sprzedany Oglądałem mecz, jedyny argument to to że przez ostatnie półtorej minuty stali z piłką i nic nie robili. Ale to jest marny argument, bo jak gra Polska to że stoi na swoim polu i wymienia piłke ze 4x zanim zaatakuje (więc co my tez mecze sprzedajemy) Pokaże mi ktoś, powie w których momentach meczu było widać że grają na remis ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hacki Re: Dajcie mi dowody na to że mecz był ustawiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:43 co racja to racja tylko komu my możemy sprzedać mecz?wszyscy nas "opykają" z palcem w uchu-coś mi się wydaje że musimy dopłacać żeby ktoś chciał z nami rozegrać mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: Dajcie mi dowody na to że mecz był ustawiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:46 A proszę cię bardzo a)po stanie 2:1 dla Danii, dunczycy wycofywali piłkę na wlasne pole karne dopoki nie padl wyrownujacy gol b) dlaczego taki genialny Sorensen nie zlapal pilki i bylo 2:2 c)nie powiesz chyba ze rzuty karne wykonywane w tej samej minucie w obu meczach to przypadek? d) nie twierdze ze gra danii i szwecji w ostatnich minutach to dowod na ustawienie meczu ale TOTALNA KOMPROMITACJA bo tak nie zachowują sie druzyny z wolą walki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qnik to sa poszlaki i twoje urojenia IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.04, 13:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falkor Re: Dajcie mi dowody na to że mecz był ustawiony IP: *.ac.RWTH-Aachen.DE 28.06.04, 13:56 Gorszych przekretow nie dalo sie udowodnic. Nie mozna udowodnic komus ze nie chcial wygrac. Ogladalem mecz, z poczatku wszystko bylo ok. Nawet mecz mi sie podobal. Nie powiem zebym byl w 100% przekonany, ze mecz byl nieuczciwy, ale cos mi sie nie zgadzalo. Dziwne zachowanie obu bramkarzy. Twarda walka, ale zadnych obelg, klotni, prowokacji przeciwnika. Nic. Po ostrym wejciu Szwed wymienia z Dunczykim usmiechy. No i zachowanie Szwedow przy stanie 1:2. Kiedy przegrywali z Wlochami to malo zeby zjedli, zaciekle dazyli do wyrownania, a tu spokojnie bez nerwow robili swoje. Jakby wiedzieli ze musi sie udac. Decydujaca akja - bardzo dziwna interwencja dunskiego bramkarza, jakos tak nienaturalnie ta pilke odbil. To tylko niektore rzeczy ktore mi sie w oczy rzucily. Nic szczegolnego. Wszystko to juz bylo w meczach o stawke. Jednak niesmak pozostal. A co do meczu Szwewcji z Lotwa to uwazam, ze sami sobie jestesmy winni. Trzeba bylo zremisowac chociaz ze Szwedami w Chorzowie. To zmusiloby Szwedow do gry preciw Lotyszom bo porazka spychalaby ich na drugie miejsce. A tak odpuscili mecz ktory nic dla nich nie znaczyl. Jak zachowala sie druzyna Engela po zwyciestwie 3:0 nad Norwegia? Tak samo. A moze i gorzej bo 1:4 z Bialorusia to byla kompromitacja dla druzyny, ktora jako pierwsza w Europie zapewnila sobie awans. pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duńczyk Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: 80.51.237.* 27.06.04, 20:05 ta jest, teraz pora na nas. bye bye portugal! Odpowiedz Link Zgłoś
sz-kra Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw 27.06.04, 20:16 Wiecie co ludzie, jak czytam te opinie o ustwianiu meczy z Danią itp to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Czy my Polacy zawsze musimy brać wszystko własna miarą. To że u nas korupcja i sprzedawczykowsko jest wszędzie, nawet w sporcie, to nie znaczy że tak jest wszędzie. Włosi sa sami sobie winni że spakowali manele i pojechali do domu po fazie grupowej. Tak samo jak nasi piłkarze są sobie winni, że nie wygrali z Łotwą w Warszawie. Kibicowałem Szwecji z całego serca i naprawdę mi żal że odpadli:( A my póki co możemy się od nich duzo nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw 27.06.04, 22:39 Niestety, takie slowa nie trafiaja na "nasz" rodzimy grunt. Korupcja jest tak powszechna, ze normalka jest patrzenie ze "swojego" punktu widzenia. Szkoda slow. Zal mi takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.wyborcza.pl Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw 27.06.04, 22:49 A dlaczego niby Szwedzi mieliby zagrac tak zeby ulatwic Polsce zakwalifikowanie do Euro'04?????? Moze Szwedzi woleli grac z innymi w Euro...... Polacy powinni nauczyc sie liczyc na siebie i lepiej grac, a nie liczyc po swoich beznadziejnych meczach na korzystne dla siebie wyniki INNYCH...... Jesli chodzi o karne to uwazam, ze rownie dobrze mogliby rzucic moneta i wskazac druzyne ktora gra dalej.....karne nie powinny rozstrzygac Mistrzostw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Bezczelny gnojek ma czelnosc mowic o sprawiedliwos IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 00:00 ci!! Za "skandynawskie derby" - tak powinno sie nazywac "mecze przyjazni" nadszedl czas zaplaty. I obu smietnikowych druzyn parajacych sie ustawianiem meczow nie ma juz w grze!!! To bardzo sprawiedliwe. Widac, ze tam w gorze tez ogladaja kopana ;)) Go home sweden&denmark! Nikt po was oszusci nie zaplacze. Macie to na co zasluzyliscie. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: Bezczelny gnojek ma czelnosc mowic o sprawied 28.06.04, 00:17 Poproscie Bonka zeby wrocil trenowac Polska reprezentacje. Bo pod jego wodza byla to tak silna druzyna, ze wszyscy drzeli ze strachu.... Tak silnego przeciwnika nalezalo wyeliminowac, Wlosi tez stanowili niesamowita konkurencje???? Oj. To tak jak skargi do mamusi: - Pani mi dala dwoje, bo sie na mnie uwziela....... ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Bezczelny gnojek ma czelnosc mowic o sprawied 28.06.04, 14:03 morsa, to już nawet nie o to chodzi, że bali się konkurencji Włochów, tylko, że nie grali fair play i poszli na łatwiznę; popatrz na Czechów, mogli sobie odpuścić ostatni mecz grupowy, bo po co się wysilać... poza tym nawet kibice obu drużyn uśmiechają się ironicznie gdy trzeba skomentować ten wynik ( no i ten transparent Nordic Victory ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Bezczelny gnojek ma czelnosc mowic o sprawied IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.06.04, 14:30 ehh sasza, biedny chory chłopcze. zapał z jakim wyrzucasz z siebie te "górnolotne" i pseudoidealistyczne bzdury przerasta chyba nawet twoją głupotę... ciekawe jak zachowaliby się nasi piłkarze(hipoteza z gatunku fikcji naukowej, bo nasi musieliby grać w takim turnieju) gdyby w grupie byli z naszymi sąsiadami, a piłkarz któregoś z pozostałych rywali opluł jednego z naszych. abstrachujac od tego, ze między nami a naszymi sasiadami niemożliwa jest przyjaźń taka jak między duńczykami a szwedami, bo nas nikt nie lubi, co gorsze słusznie. myślę, że nawet jesli przebieg meczu nie był całkiem czysty, to w zaistniałej sytuacji to było zupełnie naturalne. Poza tym trochę pokory, nie jesteś obywatelem państwa prawa (jestesmy bardzo daleko od tego), więc proszę, nie wypowiadaj się z takiej pozycji, bo brzmi to załosnie. pozdrawienia dla ciebie i innych kuracjuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: 195.205.169.* 28.06.04, 07:41 Ludzie dajcie spokój Ljungbergowi. W przeciwieństwie do Was gość na nic nie narzeka, po prostu Szwedzi przegrali, bo taki jest sport. A Wy tylko narzekacie, plujecie w Szwedów.Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek B Sprawiedliwi Szwedzi??? Ha, ha IP: 195.116.217.* 28.06.04, 10:53 Wreszcie koniec antyfutbolu na tych mistrzostwach. Koniec oszustów i kombinatorów. Szwedzi razem z Duńczykami byli takimi cwaniakami. Próbowali wmówić wszystkim że w meczu między sobą grali fair. Ale uczciwość zwyciężyła!!! Choć raz dobro zwycięża zło!!! Nie trzeba było kombinować!!!! Won z turnieju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boleyn Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.acn.pl 28.06.04, 12:20 Chodź, Freddie, ja Cię przytulę. I Olofa Mellberga też. :o) ______________________________ Vi ar Svenska fans allihopa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulus Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 28.06.04, 13:24 Było k... nie ustawiać meczu z Danią pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tombaa Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: 213.186.88.* 28.06.04, 13:34 arivederci vikings wszystko się wam pomyliło, tu mieliście skonczyć mecz z przewagą bramek, a nie 2:2! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaas To zemsta za ustawienie meczu z Danią IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 28.06.04, 14:06 To zemsta za ustawienie meczu z Danią Macie za swoje!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 14:21 I dobrze glupim wikingom, nie trzeba bylo ustawiac meczu z dania, sorsen sam sobie wepchnal pilke do bramki i teraz zadufki macie za swoje. Wracac do legolandu i swietego mikolaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Ljungberg dla Gazety: To takie niesprawiedliw IP: *.tele2.pl 28.06.04, 15:23 A 2-2 ustawiony mecz to co ??? Ale sie cieszę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: home MOMENT! ALE ICH TRENERZY TO PARA PEDALOW IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.06.04, 15:33 przeciez niby ten team trenerow szwedzkich to najwyrazniej para pedalow, niby jeden od motywacji a drugi od taktyki. haha -nie bede komentowal, bo jeszcze mi post skasuja... :-) :-) jak oni obydwaj sie czule obejmowali w czasie meczu, a widzieliscie ten slodkie kubeczki plastikowe, do ktorych jeden z nich wlewal wode do picia? normalny facect przeciez wciska flache do lapy i leje sobie najpierw wode na leb, a potem chleje prosto przez gardziel, a nie bedzie pil z malutkiego, fikusnego kubeczka. obrzydlistwo. i jeczszce do tego mecz sprzedlai. DOBRZE IM TAK, ZE ODPADLI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver RATUNKU!!!!(pozdro dla boleyn:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:13 Czy wy w ogole macie swiadomosc jakie tu glupioty piszecie! 1. Ktos pisze,ze jak to mozliwe zeby GENIALNY SORENSEN PUSCIL GOLE!ups..nie wiem jak to powiedziec,ale w takim razie pewnie myslisz,ze wczorajszy mecz(tj z czechami)tez sprzedali. 2.HOME-czlowieku idz sobie zaaplikuj jakies leki!to tyle dla ciebie 3.Co z tego,ze po meczu sie usmiechali.to chyba naturalne,ze sie smieja skoro obie druzyny osiagnely cel! Wlosi sa mocna druzyna i wyeliminowanie ich kazdemu sprawiloby przyjemnosc! ************ Podsumowujac:dajcie sobie spokoj z tym. tymi swoimi komentarzami pokazujecie jakie jest oblicze polskich kibicow!wstyd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: RATUNKU!!!!(pozdro dla boleyn:)) 28.06.04, 18:18 poczytaj komentarze kibiców z innych krajów Europy (nie licząc Włochów bo byłoby to nieobiektywne ) - np. Niemcy, Portugalia, Anglia... i wtedy poznasz oblicze kibiców Europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomato Re: RATUNKU!!!!(pozdro dla boleyn:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 21:25 tak i co tam niby jest!kazdy kto wierzy w to,ze mecz byl sprzedany zna sie na footballu tyle co ja na balecie!dajie sobie spokoj z tym! Odpowiedz Link Zgłoś