Gość: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:15 walcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronnie Brawo ITI IP: *.acn.waw.pl 11.07.04, 23:19 Legia wreszcie stanie sie klubem sukcesu, a na stadion zaczna przychodzic ludzie ktorzy za troche wiecej pieniedzy będą chcieli skupić się na oglądaniu sportu w komfortowej atmosferze a nie wysłuchiwaniu bluzgów i bredni że jest to esencja tego widowiska. Naprzód panowie z ITI. Za sukcesem sportowym przyjda mecze oglądać ludzie sukcesu. A to co było w Siedlcach to konwulsje czegoś co na Łazienkowskiej zostanie przestanie istniec .. brawooo .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk Re: Brawo ITI IP: 81.219.8.* 11.07.04, 23:43 Gówno wiesz. Na Łazienkowskiej nie ma burd od wielu lat, sa za to kibice ktorzy robia najlepsza oprawe w Polsce, poswiecajac na to swoj czas i pieniadze. W tym momencie ITI kopie ich mocno w tylek, pokazujac ze nie zalezy im na tym co dotychczas udalo sie osiagnac na stadionie. To ze tyle osob waliło w tymsezonie na Łazienkowska to zasługa dobrej atmosfery, nie majacej nic wspolnego z chulganskimi ekscesami - zasługa cyberfanów i wszystkich ktorzy wspomagali organizacje oprawy i dopingu. Bilety maja byc w normalnych cenach a z chuliganami ma sie rozprawiac nasze prawo. ITI wylewa dziecko razem z kapiela. Jesli nie zrozumie kibica ktory na bilet moze wydac 20 zł tygodniowo, to sie ostro przejedzie na tej podwyżce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek metody ITI są niestety krótkowzroczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 00:13 i już je przerabialiśmy na Łazienkowskiej, i to 2 razy - nic nie dały, a wręcz odwrotnie, skutkowały jedynie zmniejszeniem frekwencji, dochodów z kart wstępu i bezpieczeństwa na stadionie. Nie tędy droga. Błedów nie wypada powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rally_psycho Re: Brawo ITI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 00:19 Znacznie więcej warszawiaków przyjdzie na Łazienkowską, aby obejrzeć atrakcyjne wydarzenie sportowe, niż po to, by doświadczyć wspaniałej atmosfery na trybunach. Dzięki ITI Legia ma szansę stać się klubem grającym piłkę na europejskim poziomie. To się będzie sprzedawać. Może i nie będzie wspaniałego klimatu, może nie będzie śpiewów, ale ITI na tym na pewno nie straci. Co najwyżej organizator będzie puszczał przez głośniki imitację dopingu z CD. Taka sytuacja miała miejsce latami w hali Chicago Bulls, kiedy rządzili w koszykarskiej lidze NBA, ale właścicielom klubu to nie przeszkadzało, bo przez te wszystkie lata mieli zawsze komplet widzów. Co prawda byli to w większości biznesmeni, aktorzy i inni bogaci ludzie, bo bilety były drogie jak cholera, ale czy to przeszkadzało dyrekcji Byków? Publiczność przychodziła dla emocji sportowych. Dla niczego innego. Jeśli Walterowi nie powinie się noga, to za parę lat będziemy mieć przy okazji każdego meczu Legii komplet 30-35 tysięcy widzów na tym nowym obiekcie, który ITI chce wybudować, mimo tego, że bilety zaczynać się będą od 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronnie Re: Brawo ITI IP: *.acn.waw.pl 12.07.04, 00:21 No coz. Jedyne co mogę Ci powiedzieć że na Legii kończy się pewna era. Era byle jakości i przymykania oka. Egzekwowania zakazów stadionowych i konsekwentnej eliminacji bydła ze stadionu. Rewolucja potrwa 2,3 lata a chwasty zostaną niewątpliwie wyrwane. Będzie piękny stadion i 25 tysięcy ludzi na pięknym zadaszonym obiekcie bez krat. I bez rac może .. ale za to z pięknie grająca w Legią.Czasu nie będzie aby skupiać się na atmosferze tworzonej przez sztuczne ognie, bo ona tworzyć się będzie sama wraz z sukcesami naszej drużyny i nikt nie wspomni jaka to tragedia że nie ma Cyberfanów i dymu na pół boiska. Ja za to będę SIEDZIAŁ a nie stał na krześle, na zadaszonej trybunie z rodziną. I z odległości 2,5 metra będę widział nieprzefiltrowany przez kraty obraz piłkarza rzucającego piłkę z autu. Czego i tobie życzę pajacyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Brawo ITI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 00:25 to nie wiedziałeś, że na zadaszonej trybunie siedzi sięjuż teraz? Brawo za orientację :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic innego klubu Re: Brawo ITI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 00:39 Chyba nigdy nie byłeś na Legii.... Byłem tam kilka razy, ostatni raz rok temu na meczu z Łotwą. Potem oglądałem Puchar Polski z Lechem. To jet tragedia.....Dymy są zawsze.... I ten spiker co podrzega kibiców. Życzę Legii żeby była wielkim klubem. Uda się to dopiero jak będzie spokojnie.... Kibice Legii powinii całowac Waltera po nogach a nie opluwać. Dzięki ITI może kiedys tu zawita LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic bez stadionu Re: Brawo ITI IP: *.supernet.pl / *.3.pl 12.07.04, 09:53 W pełni popieram ITI. Moze w koncu bedzie mozna przyjsc na stadion i sie pobawic, a nie uwazac na glowe majac oczy dookola glowy!!! Troglodyci precz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbados Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:26 Pomimo, że jestem przeciwny tak drastycznej podwyżce cen biletów i karnetów życzę działaczom Legii wytrwałości w wyplenieniu bydła przychodzącego na stadion Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:30 Rozumiem, że kibice Legii są zdesperowani, że niegodzą się z podwyżką. Jednak, na miły Bóg, jak można wyzywać Waltera od szmat!!! Dał pieniądze na klub, wydobył go z długów, czy kibice na prawde juz o tym nie pamiętają??? Przecież gdyby mnie okazano taką wdzieczność, to ym chyba podziękował za współprace. WARSZAWIACY, KIBICE LEGII, USPOKÓJCIE SIĘ, OPANUJCIE NAERWY, PRZESTAŃCIE WYGADYWAĆ GŁUPOTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poly Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.proxy.aol.com 11.07.04, 23:44 Brawo "ronnie" i "barbados" - zgadzam sie 100%. Do "ss" - ta grupa wyrostkow i pseudo-kibicow smierdzieli na pewno nie reprezentuje wszystkich kibicow. Podwyzki biletow dla kibicow napewno przyjemne nie sa, ale: apele dzialaczy nie pomagaja, policja jest bezradna, pozostali kibice sami sie tymi (podobno malymi i odosobnionymi grupami pseudo-kibucow) zajac nie chca (albo nie moga). Moze ten plan w koncu przyniesie jakies rezultaty. Jedno jest pewne - ktos sie tym zwyrodnialcom musi wreszcie postawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic nie .... Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: 217.153.179.* 11.07.04, 23:52 Jest to jedyny możliwy sposób do pozbycia sie ze stadionu patologiiiiii, , w nastepnym sezonie bedzie jeszcze drozej - 2-3 lata i bedziemy mieli stadion wolny od chamstwa i drobnomieszczaństwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek podziwiam Twoją naiwność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 00:15 jeżeli wierzysz, że akurat ta część widowni ma problemy finansowe - życzę miłych snów :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkopolanin Re: podziwiam Twoją naiwność IP: *.icpnet.pl 14.07.04, 15:39 Gość portalu: radek napisał(a): > jeżeli wierzysz, że akurat ta część widowni ma problemy finansowe A nawet jeżeli te problemy ma, to sobie łatwo z nimi poradzi - lejąc przed stadionem w ryj kogoś, kto kasę ma. I niech mnie te osły nazywające się "ludźmi sukcesu" nie obrażają nazywając chamstwem i drobnomieszczaństwem. To wg nich gdzie ma szukać rozrywki listonosz, nauczyciel, tramwajarz czy tokarz z fabryki? W szalecie miejskim, bo tam wstęp kosztuje 1 zł??? Na stadionowych chamów lekarstwem jest policyjna pała i rygorystyczne prawo, a nie podwyżki. Za swoje loże na stadionach możecie sobie płacić i 1000 zł za mecz, gów.o mnie to obchodzi, ale miejsce, gdzie jedyną "wygodą" jest plastikowe krzesełko lub kawałek betonu do stania powinno być dostępne dla każdego! Ps. Nie mówię tego tylko w kontekście Legii, bo w życiu przez myśl mi nie przeszło kibicować tej drużynie Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykos 100% 11.07.04, 23:32 Ceny wzrosły o niemal 100%. rozumiem walkę a chuligaństwem i popieram, ale pozostaje kwestia wyboru metody. zastanawiam się czy ta jest właściwa? i czy to w ogóle jest jakaś metoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Śląsk Wrocław SRAĆ na takich prezesów !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e-wroc.com 11.07.04, 23:34 jestem z Wrocławia, ale solidaryzuje sie z kibicami Legii odnosnie cen biletów na ich stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Dobrze tym palantom IP: *.web.thalamus.se 11.07.04, 23:42 Legia to syf a kibole najgorsze prostaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Katowice Katowice GKS ! IP: 217.153.210.* 11.07.04, 23:46 Myślę, że ciołki z Legii przesadzili z wyzywaniem ITI !!! Gdyby do Katowic wpłyneła taka suma kasiory to mógłbym płacić za bilety i 50 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Katowice Katowice GKS ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 00:07 I TO jest postawa PRAWDZIWEGO kibola. Odpowiedz Link Zgłoś
york222 Re: Dobrze tym palantom 12.07.04, 00:08 a ja jestem z wiednia i kibice legii sa o.k. ats Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrzem Re: Dobrze tym palantom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:12 ty jestes syfem k**wo sz**to jedna!!!!!! pier*** sie!! jak ci cos nie pasuje to stad wypier**laj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: 80.55.9.* 11.07.04, 23:47 A co winien był policjant i sprzedawca ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: 80.55.9.* 11.07.04, 23:54 Brawo dla ITI!! Niech pseudokibice poczują na własnej skórze jakie koszty ponosi klub i miasto po każdym meczu!! Ok 70% kiboli na Żylecie jest pod wpływem alkoholu co jest przyczyną agresji przed, w trakcie i po meczu!! Na wódę zawsze znajdzie się kasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 11.07.04, 23:56 osobiście uważalem zawsze ze kibice legii to take sobie cfeliki z warszafki ot opbiegaja ,poskacza, cos tam zawsze wypija i wroca do swoich menelni. Ale... to co sie wydazylo to paranoja!!! HEj ludzie czy wy nie widzice ze gosc ( Walter) ledwo co wydobył was znad przepasci finansowej a wy jak mu sie odwdzieczacie? !!! no do ch... wacława! ja nie moge!! Zrobic z Siedlec poligon dla kiboli tylko dlatego ze trzeba zrezygnowac w kolejnej flaszki bo na bilet nie starczy ?!? tych ludzi powinno sie odseparowac od spoleczenstwa wywies na syberie albo co! ale nie oczywiscie beda teraz sie z nimi "dogadywac" na spotkaniu istna paranoja a tak pozatym gdybyscie naprawde kochali swoj klub podwyzka biletow nawet o 10 zlotych roznicy wielkiej nie sprawila by wielkiego problemu ot cała warshafka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia to MY !! Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.chello.pl 11.07.04, 23:56 zygo frajerze nam Legii nikt nie odbierze !!! zobaczysz jeszcze co zanczy nienawisc kibiców ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typp Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.csk.pl 12.07.04, 00:00 Tak im legii nikt nie odbierze, walter won ze swoja kasa, legia jak widzew do 2 ligii ze swoimi dlugami i kibolami, ale bez waltera pasozyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cazzo Zygo ma RACJE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 00:03 Do historii nalezy obrazek, gdy na Legie mozna bylo przyjsc bez obawy wybicia obu jedynek, gdy przychodzily tam rodziny z dzieciakami. Teraz rzadzi tam chamstwo i mordownia, ktora za pare groszy ma sie gdzie wyzyc. Reszta ludzi, nawet gdyby chciala pokibicowac, po prostu omija to miejsce z daleka. ZYGO - tak dalej: jak ktos nie ma miedzi, to niech w domu siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Zygo ma RACJE. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 00:17 szkoda słów na twoje wypociny, nie różnią się niczym od bełkotu pseudokibiców, których tak krytykujesz; zwłaszcza że powtarzasz jakieś brednie, które każdy bywalec stadionu na Łazienkowskiej może jedynie skwitować serdecznym śmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny23 Re: Zygo ma RACJE. IP: 212.244.185.* 12.07.04, 09:03 Patrzyłem na tę głupotę w Siedlcach. Wierzę, że do Siedlec przyjechali kibole z Burakowa. Zresztą wasz cyrk, wasze małpy. Tylko po co? Kto rozsądny pójdzie na Łazienkowską? Dopóki bedziemy mieli takie prawo i policję, której rzecznik nawet nie wie o co chodzi w całej tej zadymie, to lepiej włączyć telewizor, niż patrzeć na to bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuomas Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 00:14 jestem kibicem Legii, chodzę na mecze 2-3 na rundę ale popieram podwyżkę biletów uzasadnienie tego zajęłoby mi ze dwie strony (maszynopisu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bertolelli Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: 213.17.226.* 12.07.04, 00:15 Całkowicie popieram zarząd Legii. Dość zadymiarzy na trybunach, jeżeli można ich wyeliminować poprzez podniesienie ceny biletów, trzeba to zrobić. Kibice o bandyckich zapędach powinni siedzieć niech lepiej zostaną w domu zamiast obijać zawodników przeciwnej drużyny! Jak budować nowy stadion dla takiego stada zdziczałych błaznów, nie potrafiących uszanować cudzych wysiłków. Panie Zygo niech Pan walczy z bandytyzmem wszystkimi możliwymi środkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 00:22 tyle ze żadne z podjętych dotąd działań temu nie służy -to jedynie efekciarskie półśrodki, które już kilkukrotnie okazały się przeciwskuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volf Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.wmc.net.pl 12.07.04, 00:22 Jak kogoś nie stać niech se chodzi na A klasę, będzie taniej a często za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marudny Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.acn.waw.pl 12.07.04, 00:49 Dość często w postach pojawiaja się wątek walki z chuligaństwem na boisku, czego elementem ma być podwyżka cen biletów. Moim zdaniem wpływ na decyzję zarządu mają tylko względy ekonomiczne. Klub jako podmiot gospodarczy musi przynosić zyski a w najgorszym przypadku wychodzić na tzw. "zero". Nie znam nikogo kto dopłaca do prowadzonej działalności gospodarczej. Nie dziwię się więc postępowaniu włodarzy. Zaskakuje mnie natomiast postawa kibiców (zaznaczam, że zwracam się do rozumnej części). Brak obiektywizmu, Legia to My ..., slogany, hasła, wyzwiska, krzyki, histeria ... dobrze, że nikt nie robi scen. Kolejnym krokiem wobec kibiców powinno być wyegzekwowanie ogólnie przyjętych norm kultury i zakazów stadionowych, które obecnie są fikcją. Jeśli komuś nie podoba się postepowanie władz Legii nie musi przychodzić na mecze. Można kupić sobie dekoder CANAL+ i za kilkadziesiąt zł miesięcznie oglądać mecze w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Bardzo wazne !!! IP: *.sympatico.ca 12.07.04, 00:35 Jeszcze raz powtorze to kibicom polski jakos szaro, Walter i spolka to zyd.. jeba.. zeby wypromowac sie tylko dla zydo..kich interesach dla armi zydow.. iej. Zrozumcie to, ze dla korzytsnosc polskiej pilki i dla LEGI maja to gdziesz. Plan jest prosty, tylko zniszczyc polska pilke. Na polskie realia niestety, jeszcze nie stac dla polskich rodzin. Brak rewolucji w Polsce a jest bardzo przydatna i by byla przydatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Bardzo wazne !!! IP: *.sympatico.ca 12.07.04, 00:38 Sorry korzystnosc !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia Re: Bardzo wazne - TY OSZOŁOMIE IP: *.gdynia.mm.pl 12.07.04, 01:04 NIE MA TAKIEGO SŁOWA JAK KORZYSTNOŚĆ> Cała Twoja wypowiedź potwierdza,że ITI zrobił ruch w dobrą stronę,bo takich jak Ty trzeba odsunąć od polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... No i co z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 01:38 Co z tego ze sie zmniejszy frekwencja jak i tak ITI tracilo zarobione na biletach pieniadze placac kary do PZPN... pozbeda sie akurat tych ktorzy generowali te kary... "korzystnosc" bez komentarza bo az szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: No i co z tego IP: *.sympatico.ca 12.07.04, 02:03 Ohh, wielki ajwaj ze zapomnialem dodac ( nie ) niekorzystnosc !!! I tak dobrze pisze po polsku, mieszkajac w stanach prawie od urodzenia ktory nigdy nie chodzil do polskiej szkoly. A ty co powiesz mi ze jestes wielkim polonista. Chodzilo mi o niesprawiedliwosci i niekorzystnosci proponowanej przez ITI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Tak naprawde !!! IP: *.sympatico.ca 12.07.04, 02:01 Ohh, wielki ajwaj ze zapomnialem dodac ( nie ) niekorzystnosc !!! I tak dobrze pisze po polsku, mieszkajac w stanach prawie od urodzenia ktory nigdy nie chodzil do polskiej szkoly. A ty co powiesz mi ze jestes wielkim polonista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Bardzo wazne - TY OSZOŁOMIE IP: *.sympatico.ca 12.07.04, 02:05 Ohh, wielki ajwaj ze zapomnialem dodac ( nie ) niekorzystnosc !!! I tak dobrze pisze po polsku, mieszkajac w stanach prawie od urodzenia ktory nigdy nie chodzil do polskiej szkoly. A ty co powiesz mi ze jestes wielkim polonista. Chodzilo mi o niesprawiedliwosci i niekorzystnosci proponowanej przez ITI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Bardzo wazne !!! IP: *.sympatico.ca 12.07.04, 02:04 Chodzilo mi o niesprawiedliwosci i niekorzystnosci proponowanej przez ITI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: Bardzo wazne !!! IP: *.acn.pl 12.07.04, 03:06 kanadyjczycy i ksenofobi na biegun, a legioniści do wychowania poprzez pracę, jak się narobicie i zarobicie, to może będzie spokojniej na stadionie; dopóki dzika tłuszcza i knajackie hordy będą rządzić stadionem moja noga tam nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.syd.comcen.com.au / *.comcen.com.au 12.07.04, 08:13 naprawde inteligentna decyzja! brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boso Re: Oni weszli w Legię dla zarobienia kasy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 08:23 Ich interesuje teren, budowa stadionu z całą infrastrukturą handlową. Drużyna i kibice są na drugim planie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnune Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.uz.zgora.pl 12.07.04, 08:58 500% byloby ok., mielibysmy w polsce 1 stadion z kulturalnymi fanami sportu - bo wawe na to stac- a nie z chamstwem szukajacym tesci zycia w bijatykach zielona gora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sanchez Re: 500% wyeliminuje chamstwoI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 09:40 Popieram , jeżeli kasa uzyskana w ten sposób poszłaby na zwiększenie ochrony i lepszą egzekucję zakazów stadionowych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.icpnet.pl 12.07.04, 09:36 Najlepiej zaorac ten stadion. Po co warszawie taki duzy burdel?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz z Bytomia Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 09:44 patrzac na sprawe bezstronnie poniewaz nie jestem kibicem LEGII ale ogolnie kibicem pilkarskim z orlem BIALO-CZERWONYM w sercu to moim zdaniem kibice mieli racje protestujac przeciwko takim podwyzkom . Mam nadzieje ze grupa ITI przejmujac klub nie ma tylko zamiaru BRAC PANOWIE Z ITI NAJPIERW DAJCIE A POTEM BIERZCIE a moze ONI poprostu mysla ze kazdy tyle zarabia co oni . KIBICE NIE DAJMY SIE TAKIM PRAKTYKOM W CALYM KRAJU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,,,,,,,,,,, LEGIA TO MY NIE WY!!!!!KRAWACIARZE!OJ MISIE MISIE IP: *.hipernet.ras.pl 12.07.04, 09:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qL Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: 195.245.222.* 12.07.04, 10:03 nie bardzo rozumiem kibicow Legii. Najwiekszym problemem tego klubu sa dziwni "dzialacze" i hoolikibice. I o ile wsrod tych pierwszych mozna widziec iskierke nadzieji to kibice swoim zachowaniem natychmiast rownoważa obraz klubu.. i tak w kolko do ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: Bunt kibiców Legii po podwyżce cen biletów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 11:12 za glupote sie placi wiec niech glupki placa (przynajmniej czesciowo splaca to co zniszcza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Znowu bandyci z Legii dali o sobie znac IP: *.icpnet.pl 12.07.04, 13:55 prezes Zygo ma racje jak beda wieksze ceny biletow to mniej chamstwa bedzie przychodzilo na stadion. Tak samo jak to ma miejsce na dyskotekach i klubach. Jesli wejscie jest za darmo (lub za 5zeta) mozna sie liczyc z tym ze bedzie tam mnostwo bydla, a jesli bilet kosztuje juz z 30zeta ludzie sa bardziej dobrani i jest spokoj. Legia bedzie prawdziwa potega jesli pozbedzie sie tych idiotow z zylety. Chcemy normalnego klubu a nie klubu w ktorym zarzad jest zastraszony przez chuliganow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: Znowu bandyci z Legii dali o sobie znac IP: *.tau.com.pl 12.07.04, 19:29 Tia, może i dobrze, bydła nie lubię. Niestety, droga jest długa i trudna, bo dresy zarabiają na stadionie duże dutki i będzie te łajzy w dresach na to stać, niestety. Łysych małp będzie dostatek jeszcze jakiś czas ale kierunek słuszny, prezesie Zygo. Efekt będzie też taki, że Bubu jeszcze jakiś czas nie pojawi się na stadionie, bo będę czekać na podwyżkę. Ale kierunek słuszny. No co kibice? Nie podoba się? To mnie zbijcie. Bubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z innejbajki Re: Znowu bandyci z Legii dali o sobie znac IP: *.chello.pl 12.07.04, 22:12 pajacyk napisał ze na Legii nie ma burd od wielu lat. A finał PP to co było? Ale i tak nie wiem dlaczego sądzicie że podwyżka cen biletów = mniej chmastwa na stadionie. Marc, piszesz ze mozna wysnuc analogie do klubów muzycznych. A ja uważam ze owszem ale nie tak prosta. Jak w klubie wjazd jest za 30 zeta ale drechy maja chody u bramkarzy albo przychodzi tam taki gatunek drechów co kasą śmierdzi nawet bardziej niż skarpetami, ochrona im pobłaża, to w takim klubie równie łatwo zarobić w dziub co w takim gdzie wjazd jest za darmo. Sadzę że Bubu ma racje pisząc, że drechy staionowe mają dużo dutków dlatego uwazam ze ta decyzja to wylewanie dziecka z kapielą. Podnosic bezpieczeństwo na stadionie trzeba w inny sposób. Choć generalnie kierunek zmian uwazam za słuszny to jednak kierownictwo klubu powinno pomysleć nad tym żeby te zmiany były mniej dotkliwe dla kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlx Instynkt zawiódł p. Waltera IP: *.echostar.pl 13.07.04, 12:52 P. Walter zawsze miał biznesowy instynkt, wiedział gdzie zainwestować, dlatego zdziwiła mnie jego decyzja o zakupie Legii. Długo nie trzeba było czekać na "występy" kibiców Legii. Ale Walter jest sam sobie winien - kupując taki chłam mógł się spodziewać problemów. Chyba trzeba będzie się wycofywać z tej nietrafionej inwestycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEYNA I BARDZO DOBRZE IP: *.l2.c4.dsl.pol.co.uk 13.07.04, 18:08 I bardzo dobrze bo nie moze byc tak ze ludzie sie boja przychodzic na stadiony przez chuiganow , w pelni popiram dcyzje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cracoviaq LEGIA SZMATO.... IP: 194.128.253.* 13.07.04, 18:46 CO TY NA TO... Odpowiedz Link Zgłoś