szukajaca_szczescia 03.03.05, 20:51 Ja go bardzo kocham ale on ma okropny charakter ! Rozum mowi co innego, serce nawala ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amaya007 Re: I co teraz ! 03.03.05, 21:11 hmm... kochasz go, tak?? a co sie w czlowieku kocha... umysl. a czym jest umysl?? umysl to charakter. co On ma paskudne?? charakter. to za co go kochasz?? bo jest okropny? zastanawiajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: I co teraz ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:35 Kocha się sercem serce, a nie umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: I co teraz ! IP: *.chello.pl 03.03.05, 21:42 Jezeli go kochasz i jest to odwzajemnione, to bedzie dobrze, mimo charakteru. Czlowiek z wiekiem lagodnieje:) Pytanie tylko co jest takiego zlego w jego charakterze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: I co teraz ! IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.03.05, 00:49 On pewnie jest mocno nieposluszny dla twojego charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: I co teraz ! 04.03.05, 01:04 Skoro ma okropny, to zapewne pociąga cię i podoba ci się wizualnie. Jeśli i ty mu się podobasz, to zabawcie się trochę, poświrujcie i niech każde idzie w soją stronę. Raz się żyje, a dobrego sexu nigdy niezawiele.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: I co teraz ! IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.03.05, 01:14 Ja tez tak mowie, ze seksu nigdy nie jest za duzo. Moze dlatego, ze on zawsze dobry jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: I co teraz ! 04.03.05, 01:19 Zazdroszczę ci wyłącznie poztytywnych doświadczeń. Mi niestety trafiali się też nieudacznicy.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: I co teraz ! IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.03.05, 01:31 Ja tam zawsze kobiety kochalem i kocham. W lozku tez wiedzialy i wiedza ze sa kochane. Nie bez powodu byly i sa slodziutkie. Zeby dostac od kogos dobry seks, trzeba najpierw samemu cos dobrego zaoferowac, bo w tym tancu tak wlasnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś