Dodaj do ulubionych

Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:12
Powaliło was z Widzewem? Ciagle tylko Widzew i Widzew. Nie takie kluby padaly
Obserwuj wątek
    • Gość: wikul Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.04, 23:14
      Widzę Widzew w klasie A.
      Ile razy jeszcze będą reanimować te siedlisko niekompetencji i marnotrastwa.
      Demoralizujący przykład dla innych klubów.
      Przepisy obowiązuja wszystkich.
      • Gość: marceli Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.uni-giessen.de 21.07.04, 23:28
        Ciekawe palancie o jakich klubach mówisz? Cięzki debilu! Tylko Widzew!!!
      • Gość: nickers Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.centertel.pl 22.07.04, 09:18
        dokladnie tak inne padały ale widzew ma 20,mln długu kiedy wisła 80 mln, legia
        około 70 mln, i tak dalej nie mówiąc o innych chyba z tego wszystkiego
        najlepiej wygląda amika bo tam pilkarze sa zatrudnieni w fabryce i odra
        wodzisław, i nie chrzań człowieku że prawo obowiązuje wszystkich
    • Gość: Pasek Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 21.07.04, 23:17
      Przepraszam a gdzie są kibice Widzewa ale jesteście cieniasy. Walczcie,
      zbierajcie kasę chyba, że macie gdzieś swój klub. Pozdrawiam z Warszawy
      • u.kash Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze 21.07.04, 23:23
        Sam jesteś cienias pajacu!
        Widzew, Widzew, Łódzki Widzew, tego klubu sie nie wstydze!!!
        • Gość: jacek Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.cs.ubc.ca 21.07.04, 23:47
          Jasne - nie ma klubu, nie ma sie czego wstydzic.

A tak serio, to ciekawe, ze rzuca sie tyle klod pod nogi, komus kto sie stara
          pomoc (choc musze przyznac, ze bo jego przygodzie z trenowaniem reprezentacji
          narodowej, nie jestem wielkim fanem Bonka).

J.
          • Gość: josquin Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.acn.pl 21.07.04, 23:58
            Powinien krążyć między 2 i 3 ligą dopóki jego kibice się nie ucywilizują .
            Miasto Łódź sztucznie wyniesione w górę po II wojnie światowej wskutek
            zniszczenia Warszawy wraca na swoje miejsce. W czasie II wojny światowej
            praktycznie zero oporu przeciwko Niemcom. Pierwsza uczelnia założona po II
            wojnie ( nie liczę filii warszawskiej Wszechnicy). Wystarczy. Na co najwyżej II
            ligę.
            • Gość: rudy Re: Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:15
              ty jeb..y zasranc. a skąd ty pochodzisz i jakie masz wieśniaku prawo to takich
              haseł
            • Gość: Rzulty Re: Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.nwchct.adelphia.net 22.07.04, 00:24
              OK - nie wiem co ma historia Lodzi do tematu artykulu, ale prawda jest taka, ze
              chyba to samo co wzrost gospodarczy w Lodzi z upadkiem Warszawy - stolicy badz
              co badz. Lodz zostala przez partie desygnowana do roli stolicy wlokiennictwa a
              Warszawa do stolicy panstwa i do takich rol byly budowane po II wojnie...
              Mozesz rozwinac ta fascynujaca teorie?
              • Gość: nickers Re: Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.centertel.pl 22.07.04, 09:24
                w tym co piszesz coś jest z tym że tak naprawdę to nie partia dała łodzi silny
                ośrodek naukowy, a co do robotników to nie wiem dlaczego sa pogardzani nie
                wynika to z twojej odpowiedzi ale bybć może taki był sens
            • Gość: nikers Re: Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.centertel.pl 22.07.04, 09:21
              chłopie ty jesteś nienormalny, ja nie wiem gdzie ty się uczyłeś historii ale to
              świadczy o poziomie uczelni byc może warszawskich - nie znoszę łodzi nawet
              bardziej niż warszawy ale ty jesteś wariat "ja wiem to ten upał antoni podaj
              panu szklankę wody" - wiesz ośle jeden z czego to cytat poczytaj a dowiesz się
              jak było z łodzią cymbale
            • Gość: Rafał Wielka Łódź! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:27
              Jesteś widać zwykłym niedouczonym prostaczkiem. Łódź ma od wielu wieków prawa
              miejskie a największy rozwój przypada na XIXw. To w Łodzi były pierwsze
              elektryczne tramwaje, gdy Twój dziadek we wsi Warszawa latał za koniem i łajno
              zbierał. Miejsce takich jak Ty jest raczej gdzieś na pograniczu PGR-u i rowy
              melioracyjnego. Zacznij się uczyć historii, to może jak się schylę do Ciebie,
              to będę mógł zaniżając swój poziom porozmawiać z Tobą. Przepraszam za ten wywód
              wszystkich normalnych Warszawiaków. Rafał z Łodzi.
        • Gość: Pasek Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 22.07.04, 00:12
          Jesteście ciency jak żebro bakteri nie chce mi się z tobą gadać spadaj do A
          KLASY
          • Gość: businessman po pierwsze interesy, po drugie "ratowanie klubu" IP: 204.153.88.* 22.07.04, 00:33
            Boniek jest businessman'em . Jesli zamierza wylozyc pieniadze na "ratowanie
            kluby" to nie przez sentymenty dla "kochanego Widzewa" (choc mysle, ze moze
            nawet takie ma), tylko zeby na tym zarobic - predzej czy pozniej. Klub
            pilkarski to biznes, a nie "Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy" zeby sie kibic
            na niego skladali ;)
            Niech kazdy kibic "z sentymentami" sobie uprzytomni jaka kase robia nie
            tylko "dzialacze" klubow, ale takze ci kiepscy (w wiekszosci) pilkarze ktorzy w
            nich graja - i porowna do swoich zarobkow (albo zarobkow swoich rodzicow) ;)
            Boniek - powodzenia ! Widzew - wynikow ! Kibice - bez sentymentow, business is
            business.
      • Gość: Cienka to jest Wwa Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:49
        Nie przepraszaj. Cienias to masz w dowodzie. Poza tym kibice Widzewa mają
        zbiorke pieniedzy, ktora rozpoczela sie w czerwcu. Dzis jade z kolejna rata
        skladki. Wiec nie pieprzcie bzdur. Ósmego dnia bÓg stworzył Widzew. Widzew
        zawsze był jest i bedzie.
    • Gość: Krzpac Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.07.04, 01:12
      Widze ze najwiecej do powiedzenia mają ludzie którzy zycza Widzewowi źle i mnie to cieszy... widac ze boicie się nas albo kiedys w przeszłosci mieliscie nieprzyjemne spotkania z kibicami Widzewa...

nikt kolo nas nie przechodzi się obojętnie, nas albo sie lubi albo nienawidzi... WIDZEW zawsze wywoływał emocje i bedzie je wywoływaj...

zrozumcie ze Widzew nie jest klubem jednym z wielu, to jest klub ktory ma wielke rzesze kibicow w całej Polsce i dlatego o nas czesto piszą dzięki temu wiecej gazet jest sprzedawanych...

WIDZEW NAWET PO SMIERCI, ALEKSANDRÓW ŁÓDZKI FC
      • Gość: hehe Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 01:52
        zabawne,ze jeszcze pare lat temu takie okresenie byloby obraza dla widzewa,a
        teraz jest waszym marzeniem....
      • Gość: Botuk Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.simset.net / 80.51.251.* 22.07.04, 09:38
        Widze(w:) zasługuje na to by mieć szansę. Boniek - no cóż trenerem może nie
        jest najwyższych lotów, ale na interesach się zna, co już nieraz pokazał.
        Nie popieram tych kibiców, których jedynymi argumentami są mało "wykwintne"
        przezwiska i obelgi. O czym to świadczy? Ale do kogo ja to piszę jak tacy
        ludzie nie rozumieją podstaw kultury.
        Jestem ze Świętokrzyskiego i od zawsze lubiłem Widzew, bo dostarczał wielu
        emocji i pochodzi z niego wielu dobrych piłkarzy.
        Dla przypomnienia i z przekory: nigdy nie zapomne meczu o mistrzostwo z Legią,
        gdy Legii wystarczał remis, wygrywała 2:0, a przegrała 2:3.
        Liczę na takie mecze w niedalekiej przyszłości.
    • Gość: kolokolo Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:11
      Słuchaj Zibi zajmuj się dalej okradaniem PZPN poprzez pośredniczenie w różnych
      transakcjach. Jakim jesteś fochowcem od piłkim pokazałeś trenując we włoszech
      cienkie kluby i NASZA reprezentację. Jak chcesz pomóc Widzewowi to daj sobie z
      tym spokój Byniu!!!!!
    • Gość: a co? Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:37
      Tak łosoiu, a co wolałbys aby pisali o jakiejś tam ległej lub lks-sie???
      A jak ci się nie podoba, to kup i poczytaj sobie śiwerszczyk. Fuck you!!!
    • Gość: Ergie Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:57
      Słuchajcie niedojeby pierdolone nawet jesli Widzew bedzie gral w klasie A to i
      tak bedzie mial za soba wielka ekipe kiboli. I to sie liczy. PÓŁ POLSKI NAS
      NIENAWIDZI, DRUGIE PÓŁ TO MY!!!
      • Gość: yehu Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:04
        To co napisał Ergii najdobitnie dowodzi, że Widzew powinien być tylko
        wspomnieniem. Pięknym, może w klubowej piłce najpiękniejszym ale wspomnieniem.
        • Gość: Rafał czarne owce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:37
          W każdym klubie są kibice, pokroju Ergiego. Idąc tokiem Twojego rozumowania
          wszystkie kluby powinny być tylko wspomnieniem.
    • Gość: facet26 Byl Grajewski jest Boniek-zamienil stryjek... IP: *.wmc.net.pl 22.07.04, 08:37
      • Gość: domin AFERA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:16
        Nie jestem wielbicielem Widzewa, ale powiedzcie mi jedno
        BŁAGAM NIECH KTOŚ TO PRZETŁUMACZY!!!!!!!!!!!!!!

"to "tylko" 2 mln zł, m.in. przejęte od spółki zobowiązania wobec członków
        PZPN."

Co to sa zobowiazania wobec członkuó PZPN????? To co oni kase klubom
        pożyczają???????
    • Gość: kedzior85 Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.07.04, 11:55
      A co debilu coś nie pasuje.Widzew górą.
    • Gość: Jacek Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.lublin.mm.pl 22.07.04, 12:04
      Pan Boniek był znakomitym pilkarzem. Jako pilkarz był kimś i pozostali musieli
      się z nim liczyć bo był wielki. Teraz może uważa że nadal działa magia nazwiska
      i na dźwięk słowa "Boniek" wszysko staje się proste i tylko dlatego że się
      jest "Bońkiem" można mieć wszystko załatwione. Jeśli tak uważa to się na pewno
      poślizgnie bo przecież w Polsce każdy Kolator, Kolaborator czy inny Prezesator
      ( ewentualna zbieżność nazwisk i stanowisk przypadkowa ) musi udowodnić
      wszystkim wokoło, kto tu rządzi.
      Panie Boniek! Kup pan sobie jakąś drużynę ze wsi i zrób Pan z nią coś
      wielkiego. Zawsze byłem kibicem Widzewa ale to co się tam wyprawiało w
      ostatnich latach nie da się chyba tak łatwo wyprostować.
      Ps.
      Szkoda, że wśród piłkarzy nie ma nowego "Bońka"
    • Gość: kedzior85 Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.07.04, 12:05
      Wy zjeby z Warszawy gdyby że Warszawa jest stolicą to Legia też by nie
      istniała.legia kurwa.Widzew górą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka