Gość: roko IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:12 Powaliło was z Widzewem? Ciagle tylko Widzew i Widzew. Nie takie kluby padaly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikul Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.04, 23:14 Widzę Widzew w klasie A. Ile razy jeszcze będą reanimować te siedlisko niekompetencji i marnotrastwa. Demoralizujący przykład dla innych klubów. Przepisy obowiązuja wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marceli Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.uni-giessen.de 21.07.04, 23:28 Ciekawe palancie o jakich klubach mówisz? Cięzki debilu! Tylko Widzew!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickers Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.centertel.pl 22.07.04, 09:18 dokladnie tak inne padały ale widzew ma 20,mln długu kiedy wisła 80 mln, legia około 70 mln, i tak dalej nie mówiąc o innych chyba z tego wszystkiego najlepiej wygląda amika bo tam pilkarze sa zatrudnieni w fabryce i odra wodzisław, i nie chrzań człowieku że prawo obowiązuje wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasek Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 21.07.04, 23:17 Przepraszam a gdzie są kibice Widzewa ale jesteście cieniasy. Walczcie, zbierajcie kasę chyba, że macie gdzieś swój klub. Pozdrawiam z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
u.kash Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze 21.07.04, 23:23 Sam jesteś cienias pajacu! Widzew, Widzew, Łódzki Widzew, tego klubu sie nie wstydze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.cs.ubc.ca 21.07.04, 23:47 Jasne - nie ma klubu, nie ma sie czego wstydzic. A tak serio, to ciekawe, ze rzuca sie tyle klod pod nogi, komus kto sie stara pomoc (choc musze przyznac, ze bo jego przygodzie z trenowaniem reprezentacji narodowej, nie jestem wielkim fanem Bonka). J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josquin Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.acn.pl 21.07.04, 23:58 Powinien krążyć między 2 i 3 ligą dopóki jego kibice się nie ucywilizują . Miasto Łódź sztucznie wyniesione w górę po II wojnie światowej wskutek zniszczenia Warszawy wraca na swoje miejsce. W czasie II wojny światowej praktycznie zero oporu przeciwko Niemcom. Pierwsza uczelnia założona po II wojnie ( nie liczę filii warszawskiej Wszechnicy). Wystarczy. Na co najwyżej II ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:15 ty jeb..y zasranc. a skąd ty pochodzisz i jakie masz wieśniaku prawo to takich haseł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzulty Re: Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.nwchct.adelphia.net 22.07.04, 00:24 OK - nie wiem co ma historia Lodzi do tematu artykulu, ale prawda jest taka, ze chyba to samo co wzrost gospodarczy w Lodzi z upadkiem Warszawy - stolicy badz co badz. Lodz zostala przez partie desygnowana do roli stolicy wlokiennictwa a Warszawa do stolicy panstwa i do takich rol byly budowane po II wojnie... Mozesz rozwinac ta fascynujaca teorie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickers Re: Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.centertel.pl 22.07.04, 09:24 w tym co piszesz coś jest z tym że tak naprawdę to nie partia dała łodzi silny ośrodek naukowy, a co do robotników to nie wiem dlaczego sa pogardzani nie wynika to z twojej odpowiedzi ale bybć może taki był sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikers Re: Miejsce Widzewa to druga, trzecia liga IP: *.centertel.pl 22.07.04, 09:21 chłopie ty jesteś nienormalny, ja nie wiem gdzie ty się uczyłeś historii ale to świadczy o poziomie uczelni byc może warszawskich - nie znoszę łodzi nawet bardziej niż warszawy ale ty jesteś wariat "ja wiem to ten upał antoni podaj panu szklankę wody" - wiesz ośle jeden z czego to cytat poczytaj a dowiesz się jak było z łodzią cymbale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Wielka Łódź! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:27 Jesteś widać zwykłym niedouczonym prostaczkiem. Łódź ma od wielu wieków prawa miejskie a największy rozwój przypada na XIXw. To w Łodzi były pierwsze elektryczne tramwaje, gdy Twój dziadek we wsi Warszawa latał za koniem i łajno zbierał. Miejsce takich jak Ty jest raczej gdzieś na pograniczu PGR-u i rowy melioracyjnego. Zacznij się uczyć historii, to może jak się schylę do Ciebie, to będę mógł zaniżając swój poziom porozmawiać z Tobą. Przepraszam za ten wywód wszystkich normalnych Warszawiaków. Rafał z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasek Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 22.07.04, 00:12 Jesteście ciency jak żebro bakteri nie chce mi się z tobą gadać spadaj do A KLASY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: businessman po pierwsze interesy, po drugie "ratowanie klubu" IP: 204.153.88.* 22.07.04, 00:33 Boniek jest businessman'em . Jesli zamierza wylozyc pieniadze na "ratowanie kluby" to nie przez sentymenty dla "kochanego Widzewa" (choc mysle, ze moze nawet takie ma), tylko zeby na tym zarobic - predzej czy pozniej. Klub pilkarski to biznes, a nie "Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy" zeby sie kibic na niego skladali ;) Niech kazdy kibic "z sentymentami" sobie uprzytomni jaka kase robia nie tylko "dzialacze" klubow, ale takze ci kiepscy (w wiekszosci) pilkarze ktorzy w nich graja - i porowna do swoich zarobkow (albo zarobkow swoich rodzicow) ;) Boniek - powodzenia ! Widzew - wynikow ! Kibice - bez sentymentow, business is business. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cienka to jest Wwa Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:49 Nie przepraszaj. Cienias to masz w dowodzie. Poza tym kibice Widzewa mają zbiorke pieniedzy, ktora rozpoczela sie w czerwcu. Dzis jade z kolejna rata skladki. Wiec nie pieprzcie bzdur. Ósmego dnia bÓg stworzył Widzew. Widzew zawsze był jest i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzpac Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.07.04, 01:12 Widze ze najwiecej do powiedzenia mają ludzie którzy zycza Widzewowi źle i mnie to cieszy... widac ze boicie się nas albo kiedys w przeszłosci mieliscie nieprzyjemne spotkania z kibicami Widzewa... nikt kolo nas nie przechodzi się obojętnie, nas albo sie lubi albo nienawidzi... WIDZEW zawsze wywoływał emocje i bedzie je wywoływaj... zrozumcie ze Widzew nie jest klubem jednym z wielu, to jest klub ktory ma wielke rzesze kibicow w całej Polsce i dlatego o nas czesto piszą dzięki temu wiecej gazet jest sprzedawanych... WIDZEW NAWET PO SMIERCI, ALEKSANDRÓW ŁÓDZKI FC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 01:52 zabawne,ze jeszcze pare lat temu takie okresenie byloby obraza dla widzewa,a teraz jest waszym marzeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Botuk Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.simset.net / 80.51.251.* 22.07.04, 09:38 Widze(w:) zasługuje na to by mieć szansę. Boniek - no cóż trenerem może nie jest najwyższych lotów, ale na interesach się zna, co już nieraz pokazał. Nie popieram tych kibiców, których jedynymi argumentami są mało "wykwintne" przezwiska i obelgi. O czym to świadczy? Ale do kogo ja to piszę jak tacy ludzie nie rozumieją podstaw kultury. Jestem ze Świętokrzyskiego i od zawsze lubiłem Widzew, bo dostarczał wielu emocji i pochodzi z niego wielu dobrych piłkarzy. Dla przypomnienia i z przekory: nigdy nie zapomne meczu o mistrzostwo z Legią, gdy Legii wystarczał remis, wygrywała 2:0, a przegrała 2:3. Liczę na takie mecze w niedalekiej przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:11 Słuchaj Zibi zajmuj się dalej okradaniem PZPN poprzez pośredniczenie w różnych transakcjach. Jakim jesteś fochowcem od piłkim pokazałeś trenując we włoszech cienkie kluby i NASZA reprezentację. Jak chcesz pomóc Widzewowi to daj sobie z tym spokój Byniu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co? Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:37 Tak łosoiu, a co wolałbys aby pisali o jakiejś tam ległej lub lks-sie??? A jak ci się nie podoba, to kup i poczytaj sobie śiwerszczyk. Fuck you!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ergie Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 07:57 Słuchajcie niedojeby pierdolone nawet jesli Widzew bedzie gral w klasie A to i tak bedzie mial za soba wielka ekipe kiboli. I to sie liczy. PÓŁ POLSKI NAS NIENAWIDZI, DRUGIE PÓŁ TO MY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yehu Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:04 To co napisał Ergii najdobitnie dowodzi, że Widzew powinien być tylko wspomnieniem. Pięknym, może w klubowej piłce najpiękniejszym ale wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał czarne owce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:37 W każdym klubie są kibice, pokroju Ergiego. Idąc tokiem Twojego rozumowania wszystkie kluby powinny być tylko wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet26 Byl Grajewski jest Boniek-zamienil stryjek... IP: *.wmc.net.pl 22.07.04, 08:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin AFERA???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:16 Nie jestem wielbicielem Widzewa, ale powiedzcie mi jedno BŁAGAM NIECH KTOŚ TO PRZETŁUMACZY!!!!!!!!!!!!!! "to "tylko" 2 mln zł, m.in. przejęte od spółki zobowiązania wobec członków PZPN." Co to sa zobowiazania wobec członkuó PZPN????? To co oni kase klubom pożyczają??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedzior85 Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.07.04, 11:55 A co debilu coś nie pasuje.Widzew górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.lublin.mm.pl 22.07.04, 12:04 Pan Boniek był znakomitym pilkarzem. Jako pilkarz był kimś i pozostali musieli się z nim liczyć bo był wielki. Teraz może uważa że nadal działa magia nazwiska i na dźwięk słowa "Boniek" wszysko staje się proste i tylko dlatego że się jest "Bońkiem" można mieć wszystko załatwione. Jeśli tak uważa to się na pewno poślizgnie bo przecież w Polsce każdy Kolator, Kolaborator czy inny Prezesator ( ewentualna zbieżność nazwisk i stanowisk przypadkowa ) musi udowodnić wszystkim wokoło, kto tu rządzi. Panie Boniek! Kup pan sobie jakąś drużynę ze wsi i zrób Pan z nią coś wielkiego. Zawsze byłem kibicem Widzewa ale to co się tam wyprawiało w ostatnich latach nie da się chyba tak łatwo wyprostować. Ps. Szkoda, że wśród piłkarzy nie ma nowego "Bońka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedzior85 Re: Boniek: Widzę Widzew w drugiej lidze IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.07.04, 12:05 Wy zjeby z Warszawy gdyby że Warszawa jest stolicą to Legia też by nie istniała.legia kurwa.Widzew górą. Odpowiedz Link Zgłoś