Gość: Leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 00:27 Ma racje, naprzód Wisła!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mad Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 01:38 brawo panie Kozminski!!! 100% racji. ktos taki przydalby sie w pzpn-ie zamiast Listkiewicza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Amica z LECHEM pedale........!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 01:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: Amica z LECHEM pedale........!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.services.netscape.ca / *.services.netscape.ca 30.07.04, 03:23 Kto i gdzie spłodził takich buraków jak pieprzony kutas master ? Domyślam się że jesteś baranie szkockim imigrantem w wielkopolsce. Więcej komplementów nie napiszę , chyba tyle wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Master Burakos IP: *.visp.energis.pl 30.07.04, 07:55 Master po co zabierasz głos na forum ??? Po co te "pedale". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignac Re: Master Burakos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 09:01 Styl wypowiedzi Mastera rzeczywiście prymitywny. Po co jednak Marek Koźmiński wymienia z nazwy dwie polskie drużyny w finale, skoro w Pucharze grają na razie trzy? Gdyby pominął Amikę, która nie ma kibiców nic by się nie stało.A więc małe faux-pa Koźmińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peucardo Re: Amica z LECHEM pedale........!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 11:22 z LEGIĄ śmieciu z LEGIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Amica odpadnie w 1 rundzie!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stansat.pl 30.07.04, 08:14 Amica to leszcze z dużymi pieniędzmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino24 Re: Amica z LECHEM pedale........!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vf.pl 04.08.04, 07:45 Co Amica z Lechem chłopczyku? chyba w pupy sie posuwają!!! BETONIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek 100% racji. IP: *.enformatic.pl 30.07.04, 02:01 Ile drużyn powinno grać w I lidze? Tyle ile będzie mieć podgrzewaną płytę boiska. Dość już wiosennych bęcków. Pora na taką decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignac Re: 100% racji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:57 Czyli liga bez m.in. Legii Warszawa Czyż tak cyg@nku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo07 Re: 100% racji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:40 hehe! wsypa! Legia juz za miesiąc będzie miała pogrzewaną płyte. Odpowiedz Link Zgłoś
oszcz1 Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie 30.07.04, 02:54 tyle, to zna czy ile - 2, może 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.dyn.optonline.net 30.07.04, 08:21 Nie znam szczegolow kariery Kozminskiego. Ale z tego co wiem nie byl on wyjatkowo wybitnym pilkarzem. Dlatego cenie go za to, ze udalo mu sie odniesc sukces. Potrafil znalezc sie we Wloszech i teraz calkiem niezle mu idzie w Polsce. Zycze mu jak najwiecej sukcesow. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p28 Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 30.07.04, 08:37 przede wszystkim miał jaja i głowę - potrafił myślec na boisku. No i miał trochę ambicji, czego życzę reszcie Polskich piłkarzy... trzymam kciuki za Wisłe i wszystkie polskie drużyny w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziutrk Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: 195.245.213.* 30.07.04, 08:58 Z jakim Lechem????Nie osmieszaj sie!!!Legia to potęga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera prawda Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 09:02 Legia to rzeczywiscie dobra druzyna, tylko jej kibice sa straszni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDY KIBIC Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: 212.160.172.* 30.07.04, 09:15 I ma pan racje Panie Marku. Na występach w Lidze Mistrzów można tylko skorzystać, w taki czy inny sposób, pośrednio(inne kluby), czy bezpośrednio (Wisła). Tylko pojawia sie pytanie: Czy polska piłka nożna dorosła do występów w tak elitarnych rozgrywkach???. Może nie tylko sportowo, ale mentalnie? Czy już wyszliśmy z jaskini i jesteśmy gotowi na przyjęcie wielkich klubów z ich gwiazdami??? Czy aby na pewno nie narobimy sobie wstydu jakością organizacji, bijatykami kibiców i Bóg wie jeszcze jakimi cudami, które mamy na codzień w naszym grajdole??? Nie jestem do końca pewien, ale życze Wiśle jak najlepiej, może wreszcie cos sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pkuchta Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie 30.07.04, 09:47 Jestem tego samego zdania co p. Koźmiński. To bez sensu życzyć źle jakiejkolwiek polskiej drużynie w europejkich pucharach tylko dlatego, że ukochany klub takiego "kibica" (z całym szacunkiem) rywalizuje na tle ligowym z klubem reprezentującym nasz kraj w europejskich pucharach. Sam mam brata który zaciekle kibicuje Wiśle Kraków. Gdy w telewizji pokazywali mecz Groclinu z Bordeux on cieszył się jak nigdy gdy Chamakh umieścił piłkę w bramce Liberdy i pogrążył drużynę z Grodziska. I nie był to śmiech, który wskazywał na to, że braciszek podśmiewywał się z frajerstwa i ogormnej niemocy strzeleckiej drużyny Radolskiego - była to najzwyklejsza radość...jak po zwycięstwie... wynikająca zapewne z tego, że Groclin NARESZCIE kończy z Pucharami i nie będzie miał szans przebić wyniku Wisły z przed roku. Zdziwiło mnie jego zachowanie... On jedynie stwierdził, że nie lubi Groclinu i dobrze, że przegrywają. Czyż to nie chore...?? Na litość Boską... nie bawmy się we Włochów czy Hiszpanów gdzie możemy pozwolić sobie za wzajemne antypatie klubów w europejskich pucharach. Gdy w pucharach występuje blisko 10 zespołów a w Lidze Mistrzów często dochodzi do bratobójczych pojedynków (tak jak o podczas ostatniej edycji LM) to jeszcze można to w jakiś sposób tłumaczyć. Ale gdy vbarwy Polski reprezentuje jedynie jeden klub? Przecież to paranoja. Odłóżmy zmagania ligowe na bok a europejskie puchary traktujmy jako pożywkę dla każdego polskiego kibica... Po cichu liczę na to że w niedalekiej przyszłośći... może w nieco dalszej któryś z polskich klubów osiągnie znaczący sukces w LM bądź pucharze UEFA. I mogę przysiądź, że i tak będę skakał z radości nawet jeśli będzie to klub którego na tle ligowym poprostu nie trawię :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuem Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 30.07.04, 11:43 Jednak są jeszcze rozsądni kibice, ciekawe jaki stanowimy procent... Ja tam od dzieciństwa kibicowałem Widzewowi (począwszy od pucharów w latach 80- tych), Wiśle (pierwszy mecz 1-ligowy jaki widzialem to Wisła-Cracovia podczas wakacji z Rodzicami na południu Polski - też w latach 80-tych) no i oczywiście Lechii z racji miejsca zamieszkania... Nie przeszkadziło mi to jednak bardzo cieszyć się ze ze zwycięstwa Legii z Utrechtem, Groclinu z M.C. itd. Właściwie to poza wymienionymi na początku klubami to jest mi obojątne, kto gra w pucharach, byleby tylko grał DOBRZE!!! Zresztą jak by nie grał to i tak będę ściskał za nich kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusell Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.motorola.com 30.07.04, 11:15 Nie zgadzam sie ze polskie druzyny "nie dorosly" i ze jeszcze "nie wyszly z jaskini". To zdanie to przyklad ulegania obiegowym opinom. Na transmisjach z LM mozna zobaczyc bez problemu incydenty na meczach z udzialem topowych druzyn. Widzialem jak Roberto Carlos dostal kamieniem na meczu z Lazio kilka lat temu i oczywiscie afery nie bylo, a co stalo sie z Wisla kazdy wie. Zadymy sa wszedzie, przypomnijcie sobie chocby niedawne pamietne derby Rzymu. Nie mowiac juz o Turcji gdzie regularnie tluka sie pilkarze i dzialacze. Oczywiscie - nie zrozumcie mnie zle - mam swiadomosc bandytyzmu ale to nie powinno miec nic wspolnego z kompleksami wobec lig zagranicznych. A Wisla wylosuje Inter i go pokona. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qubak niestety, nie Inter IP: *.tau.com.pl 30.07.04, 13:16 Gdyby wylosowali Inter, to może i tak, ale Realu moim zdaniem nie przejdą. Nawet nie ze względów sportowych, po prostu Realu w LM nie może zabraknąć. Za duże straty, Real musiał wylosować słabszą drużynę. Jak na ironię od lat kibicuję Realowi... Pozdr Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: niestety, nie Inter IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 30.07.04, 16:45 No i co Real jest, wilkie widowisko!!! Nie podajmy sie umyslem ze Wisla odrazu przegra, trzeba walczyc o swoje rozpoznanie w Europie. No i oczywiscie wszystko sie moze zdarzyc!!! Jestem kibicem Wisly z Plocka, no ale na przygode polskich klubow odkladam ulubienia 'klubowe' i staje sie Polakiem (chodz z poza granic) zycze Wisle naprawde jak najlepjej, no i oczywiscie klubom w Pucharze UEFA. Co do wypowiedzi MK, jak najbardziej sie z nim zgadzam. Poza finansami patrzmy na ranking UEFA, napewno fani Legii by sie cieszyli jak Wisla w ostatnim sezonie doszla do grupowej fazy LM, bo wtedy Polska by miala 2 kluby w LM a nie tylko jeden. Nie patrzmy tylko na pieniadze co wplyna do klubu, ale na podparcie ekonomi miasta i Polski przez takie zdarzenie. Podparcie futbolu Polskiego itd. Jest mnostwo dodatkowych pozytywow co przycodzi z takim wydarzeniem. Dobra koncze, pozdrowienia z zimnego Melbourne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA NIESTETY WISLA PRZEGRA Z REALEM !!!!!!!!!! IP: *.245.206.44.Dial1.Stamford1.Level3.net 30.07.04, 22:10 Polaczki ale z was glupie cymbaly Wisla nie ma szans z Realem i nie macie co sie oszukiwac,a jak checie sie ludzic to pozniej bedziecie srodze zawiedzeni,niestety,buahahahahaha polaczki gupaczki Wisla niestaty ale przegra z Realem i nici z ML po raz kolejny,buahahahaha smiac sie mi z was chce polskie barany optymistyczne buahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.telkonet.pl / 81.210.110.* 31.07.04, 00:02 walic lech i amice zadzi legia i kszo celsa ostrowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 11:18 Respekt dla Marka. Ale mądry gość. Jeszcze nie mogę uwierzyć, że są tacy ludzie w polskiej piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Listkiewicz i spolka , won z pzpn !!! IP: *.sympatico.ca 31.07.04, 17:10 Wina pana prezesa, ktory tylko pali te swoje cygary po 300 $$$. Gdzie sa te piec gwiazkowe stadiony, gdzie sa podgrzewane murawy, gdzie sa te szkolki dla mlodzierzy. Spolka pzpn i prezydent rzeczpospolitej Polski , te sku...wiele zy...ki opamietacie sie jeszcze kiedy zy..ki beda ginac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Listkiewicz i spolka , won z pzpn !!! IP: *.sympatico.ca 31.07.04, 20:40 Wina pana prezesa, ktory tylko pali te swoje cygary po 300 $$$. Gdzie sa te piec gwiazdkowe stadiony, gdzie sa te podgrzewane murawy, gdzie sa te szkolki dla mlodzierzy. Spolka pzpn i prezydent rzeczpospolitej Polski , te sku...wiele zy...ki opamietacie sie jeszcze kiedy zy..ki beda ginac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Arki Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.crowley.pl 01.08.04, 20:03 Proszę szanownego pana , kibicowanie nic nie pomoże , żeby grać w lidze mistrzów potrzebne są umiejętności , których polskim piłkarzom brak , lub szczęście w losowaniu , a szczęście sprzyja lepszym i w najbliższych 10 latach , żadna polska drużyna nie zagra w LM . Smutne to ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wodar22 Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie 06.08.04, 23:02 Od zawsze jestem kibicem zabrskiego Górnika i cieszę się, że taki człowiek jak Marek Koźmiński wziął klub w swoje ręce. Mam nadzieję, że rozsądnie pokieruje klubem, wprowadzi kilku młodych graczy do zespołu i doprowadzi do sukcesu. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś