Dodaj do ulubionych

Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 00:27
Ma racje, naprzód Wisła!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mad Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 01:38
      brawo panie Kozminski!!! 100% racji. ktos taki przydalby sie w pzpn-ie zamiast
      Listkiewicza..
    • Gość: Master Amica z LECHEM pedale........!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 01:59
      • Gość: Izabella Re: Amica z LECHEM pedale........!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.services.netscape.ca / *.services.netscape.ca 30.07.04, 03:23
        Kto i gdzie spłodził takich buraków jak pieprzony kutas master ? Domyślam się
        że jesteś baranie szkockim imigrantem w wielkopolsce. Więcej komplementów nie
        napiszę , chyba tyle wystarczy ?
        • Gość: AGA Master Burakos IP: *.visp.energis.pl 30.07.04, 07:55
          Master po co zabierasz głos na forum ??? Po co te "pedale".
          • Gość: Ignac Re: Master Burakos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 09:01
            Styl wypowiedzi Mastera rzeczywiście prymitywny. Po co jednak Marek Koźmiński
            wymienia z nazwy dwie polskie drużyny w finale, skoro w Pucharze grają na razie
            trzy? Gdyby pominął Amikę, która nie ma kibiców nic by się nie stało.A więc
            małe faux-pa Koźmińskiego.
        • Gość: Peucardo Re: Amica z LECHEM pedale........!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 11:22
          z LEGIĄ śmieciu z LEGIĄ
      • Gość: Ktoś Amica odpadnie w 1 rundzie!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stansat.pl 30.07.04, 08:14
        Amica to leszcze z dużymi pieniędzmi!!!
      • Gość: domino24 Re: Amica z LECHEM pedale........!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vf.pl 04.08.04, 07:45
        Co Amica z Lechem chłopczyku? chyba w pupy sie posuwają!!! BETONIE!!!
    • Gość: cyg@nek 100% racji. IP: *.enformatic.pl 30.07.04, 02:01
      Ile drużyn powinno grać w I lidze?
      Tyle ile będzie mieć podgrzewaną płytę boiska. Dość już wiosennych bęcków. Pora
      na taką decyzję.
      • Gość: Ignac Re: 100% racji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:57
        Czyli liga bez m.in. Legii Warszawa Czyż tak cyg@nku?
        • Gość: elmo07 Re: 100% racji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:40
          hehe! wsypa! Legia juz za miesiąc będzie miała pogrzewaną płyte.
    • oszcz1 Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie 30.07.04, 02:54
      tyle, to zna czy ile - 2, może 3.
    • Gość: Toto Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.dyn.optonline.net 30.07.04, 08:21
      Nie znam szczegolow kariery Kozminskiego.

Ale z tego co wiem nie byl on wyjatkowo wybitnym pilkarzem. Dlatego cenie go za
      to, ze udalo mu sie odniesc sukces. Potrafil znalezc sie we Wloszech i teraz
      calkiem niezle mu idzie w Polsce. Zycze mu jak najwiecej sukcesow.

Pozd.
      • Gość: p28 Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 30.07.04, 08:37
        przede wszystkim miał jaja i głowę - potrafił myślec na boisku. No i miał
        trochę ambicji, czego życzę reszcie Polskich piłkarzy...
        trzymam kciuki za Wisłe i wszystkie polskie drużyny w pucharach.
    • Gość: kaziutrk Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: 195.245.213.* 30.07.04, 08:58
      Z jakim Lechem????Nie osmieszaj sie!!!Legia to potęga!!!
      • Gość: szczera prawda Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 09:02
        Legia to rzeczywiscie dobra druzyna, tylko jej kibice sa straszni.
    • Gość: ANDY KIBIC Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: 212.160.172.* 30.07.04, 09:15
      I ma pan racje Panie Marku. Na występach w Lidze Mistrzów można tylko
      skorzystać, w taki czy inny sposób, pośrednio(inne kluby), czy bezpośrednio
      (Wisła). Tylko pojawia sie pytanie: Czy polska piłka nożna dorosła do występów
      w tak elitarnych rozgrywkach???. Może nie tylko sportowo, ale mentalnie? Czy
      już wyszliśmy z jaskini i jesteśmy gotowi na przyjęcie wielkich klubów z ich
      gwiazdami??? Czy aby na pewno nie narobimy sobie wstydu jakością organizacji,
      bijatykami kibiców i Bóg wie jeszcze jakimi cudami, które mamy na codzień w
      naszym grajdole??? Nie jestem do końca pewien, ale życze Wiśle jak najlepiej,
      może wreszcie cos sie zmieni.
    • pkuchta Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie 30.07.04, 09:47
      Jestem tego samego zdania co p. Koźmiński. To bez sensu życzyć źle
      jakiejkolwiek polskiej drużynie w europejkich pucharach tylko dlatego, że
      ukochany klub takiego "kibica" (z całym szacunkiem) rywalizuje na tle ligowym z
      klubem reprezentującym nasz kraj w europejskich pucharach. Sam mam brata który
      zaciekle kibicuje Wiśle Kraków. Gdy w telewizji pokazywali mecz Groclinu z
      Bordeux on cieszył się jak nigdy gdy Chamakh umieścił piłkę w bramce Liberdy i
      pogrążył drużynę z Grodziska. I nie był to śmiech, który wskazywał na to, że
      braciszek podśmiewywał się z frajerstwa i ogormnej niemocy strzeleckiej drużyny
      Radolskiego - była to najzwyklejsza radość...jak po zwycięstwie... wynikająca
      zapewne z tego, że Groclin NARESZCIE kończy z Pucharami i nie będzie miał szans
      przebić wyniku Wisły z przed roku. Zdziwiło mnie jego zachowanie... On jedynie
      stwierdził, że nie lubi Groclinu i dobrze, że przegrywają. Czyż to nie
      chore...?? Na litość Boską... nie bawmy się we Włochów czy Hiszpanów gdzie
      możemy pozwolić sobie za wzajemne antypatie klubów w europejskich pucharach.
      Gdy w pucharach występuje blisko 10 zespołów a w Lidze Mistrzów często dochodzi
      do bratobójczych pojedynków (tak jak o podczas ostatniej edycji LM) to jeszcze
      można to w jakiś sposób tłumaczyć. Ale gdy vbarwy Polski reprezentuje jedynie
      jeden klub? Przecież to paranoja. Odłóżmy zmagania ligowe na bok a europejskie
      puchary traktujmy jako pożywkę dla każdego polskiego kibica... Po cichu liczę
      na to że w niedalekiej przyszłośći... może w nieco dalszej któryś z polskich
      klubów osiągnie znaczący sukces w LM bądź pucharze UEFA. I mogę przysiądź, że i
      tak będę skakał z radości nawet jeśli będzie to klub którego na tle ligowym
      poprostu nie trawię :D
      • Gość: tuem Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 30.07.04, 11:43
        Jednak są jeszcze rozsądni kibice, ciekawe jaki stanowimy procent...
        Ja tam od dzieciństwa kibicowałem Widzewowi (począwszy od pucharów w latach 80-
        tych), Wiśle (pierwszy mecz 1-ligowy jaki widzialem to Wisła-Cracovia podczas
        wakacji z Rodzicami na południu Polski - też w latach 80-tych) no i oczywiście
        Lechii z racji miejsca zamieszkania...
        Nie przeszkadziło mi to jednak bardzo cieszyć się ze ze zwycięstwa Legii z
        Utrechtem, Groclinu z M.C. itd.
        Właściwie to poza wymienionymi na początku klubami to jest mi obojątne, kto gra
        w pucharach, byleby tylko grał DOBRZE!!! Zresztą jak by nie grał to i tak będę
        ściskał za nich kciuki :)
    • Gość: rusell Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.motorola.com 30.07.04, 11:15
      Nie zgadzam sie ze polskie druzyny "nie dorosly" i ze jeszcze "nie wyszly z
      jaskini". To zdanie to przyklad ulegania obiegowym opinom. Na transmisjach z LM
      mozna zobaczyc bez problemu incydenty na meczach z udzialem topowych druzyn.
      Widzialem jak Roberto Carlos dostal kamieniem na meczu z Lazio kilka lat temu i
      oczywiscie afery nie bylo, a co stalo sie z Wisla kazdy wie. Zadymy sa
      wszedzie, przypomnijcie sobie chocby niedawne pamietne derby Rzymu. Nie mowiac
      juz o Turcji gdzie regularnie tluka sie pilkarze i dzialacze. Oczywiscie - nie
      zrozumcie mnie zle - mam swiadomosc bandytyzmu ale to nie powinno miec nic
      wspolnego z kompleksami wobec lig zagranicznych. A Wisla wylosuje Inter i go
      pokona. Howgh!
      • Gość: Qubak niestety, nie Inter IP: *.tau.com.pl 30.07.04, 13:16
        Gdyby wylosowali Inter, to może i tak, ale Realu moim zdaniem nie przejdą.
        Nawet nie ze względów sportowych, po prostu Realu w LM nie może zabraknąć. Za
        duże straty, Real musiał wylosować słabszą drużynę.

Jak na ironię od lat kibicuję Realowi...

Pozdr
        Q
        • Gość: Subyello Re: niestety, nie Inter IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 30.07.04, 16:45
          No i co Real jest, wilkie widowisko!!! Nie podajmy sie umyslem ze Wisla odrazu
          przegra, trzeba walczyc o swoje rozpoznanie w Europie. No i oczywiscie wszystko
          sie moze zdarzyc!!! Jestem kibicem Wisly z Plocka, no ale na przygode polskich
          klubow odkladam ulubienia 'klubowe' i staje sie Polakiem (chodz z poza granic)
          zycze Wisle naprawde jak najlepjej, no i oczywiscie klubom w Pucharze UEFA.
          Co do wypowiedzi MK, jak najbardziej sie z nim zgadzam. Poza finansami patrzmy
          na ranking UEFA, napewno fani Legii by sie cieszyli jak Wisla w ostatnim
          sezonie doszla do grupowej fazy LM, bo wtedy Polska by miala 2 kluby w LM a nie
          tylko jeden. Nie patrzmy tylko na pieniadze co wplyna do klubu, ale na
          podparcie ekonomi miasta i Polski przez takie zdarzenie. Podparcie futbolu
          Polskiego itd. Jest mnostwo dodatkowych pozytywow co przycodzi z takim
          wydarzeniem.
          Dobra koncze, pozdrowienia z zimnego Melbourne.
    • Gość: LEGIONISTA NIESTETY WISLA PRZEGRA Z REALEM !!!!!!!!!! IP: *.245.206.44.Dial1.Stamford1.Level3.net 30.07.04, 22:10
      Polaczki ale z was glupie cymbaly Wisla nie ma szans z Realem i nie macie co
      sie oszukiwac,a jak checie sie ludzic to pozniej bedziecie srodze
      zawiedzeni,niestety,buahahahahaha polaczki gupaczki Wisla niestaty ale przegra
      z Realem i nici z ML po raz kolejny,buahahahaha smiac sie mi z was chce polskie
      barany optymistyczne buahahahah.
    • Gość: fred Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.telkonet.pl / 81.210.110.* 31.07.04, 00:02
      walic lech i amice zadzi legia i kszo celsa ostrowiec
    • Gość: Pablo Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 11:18
      Respekt dla Marka. Ale mądry gość. Jeszcze nie mogę uwierzyć, że są tacy ludzie w polskiej piłce.
    • Gość: Ja Listkiewicz i spolka , won z pzpn !!! IP: *.sympatico.ca 31.07.04, 17:10
      Wina pana prezesa, ktory tylko pali te swoje cygary po 300 $$$. Gdzie sa te
      piec gwiazkowe stadiony, gdzie sa podgrzewane murawy, gdzie sa te szkolki dla
      mlodzierzy. Spolka pzpn i prezydent rzeczpospolitej Polski , te sku...wiele
      zy...ki opamietacie sie jeszcze kiedy zy..ki beda ginac !!!
      • Gość: Ja Re: Listkiewicz i spolka , won z pzpn !!! IP: *.sympatico.ca 31.07.04, 20:40
        Wina pana prezesa, ktory tylko pali te swoje cygary po 300 $$$. Gdzie sa te
        piec gwiazdkowe stadiony, gdzie sa te podgrzewane murawy, gdzie sa te szkolki
        dla mlodzierzy. Spolka pzpn i prezydent rzeczpospolitej Polski , te sku...wiele
        zy...ki opamietacie sie jeszcze kiedy zy..ki beda ginac !!!

• Gość: Kibic Arki Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie IP: *.crowley.pl 01.08.04, 20:03
      Proszę szanownego pana , kibicowanie nic nie pomoże , żeby grać w lidze
      mistrzów potrzebne są umiejętności , których polskim piłkarzom brak , lub
      szczęście w losowaniu , a szczęście sprzyja lepszym i w najbliższych 10
      latach , żadna polska drużyna nie zagra w LM . Smutne to ale prawdziwe.
    • wodar22 Re: Marek Koźmiński dla Gazety: Lepiej nie będzie 06.08.04, 23:02
      Od zawsze jestem kibicem zabrskiego Górnika i cieszę się, że taki człowiek jak
      Marek Koźmiński wziął klub w swoje ręce. Mam nadzieję, że rozsądnie pokieruje
      klubem, wprowadzi kilku młodych graczy do zespołu i doprowadzi do sukcesu.
      Tak trzymać!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka