Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

no super, no super

13.08.06, 17:16
    Miedziński - zz
    Puszakowski
    Jaguś
    Słaboń
    T. Wiśniewski
    A. Wiśniewski
    Stachowiak
    Ząbik

jak to usłyszałem, to myślałem, że gościowi w radio się na żarty zebrało :/
    źle się dzieje, oby tylko w głowach "działaczy" nie siedział plan "nastawiamy
    się na baraże"...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Chris Re: no super, no super IP: *.mia.bellsouth.net 13.08.06, 17:26
        Ze wzgledu na odleglosc nie slucham radia mam tylko relacje na SF,mam dosc
        strategow klubowych,gdzie sie podzialy dunskie posilki?? Sil starczylo tylko na
        GP,gwiazdki odmowily startow??Stratedzy klubowi mowia potem o niewiernosci
        kibicow,wlasnie pokazali dzisiaj klase. Batorski spieprzaj dziadu!!! Od dzisiaj
        jezdze na zuzel do Bydgoszczy...
        • Gość: Chris Re: no super, no super IP: *.mia.bellsouth.net 13.08.06, 17:31
          ...jutro powiedza ze to ze wzgledow oszczednosciowych...kpiny na maksa z
          normalnych ludzi...Puszakowski na torze smiech na sali...:/
          • wozzie Re: no super, no super 13.08.06, 17:54
            Kto myśli w tym klubie? Oszczednosci to mozna było szukac w meczu z Rybnikiem,
            teraz nam potrzeba punktów. Chyba, że p. Batorski chce uwieńczyń swoje znakomite
            prezesowanie spadkiem. Odejdz dziadu!
      • Gość: Jazon Re: no super, no super IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 13.08.06, 18:36
        Makabra- gdyby sie jeszcze zastanawiali dlaczego frekwencja spada to chyba maja
        odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka