Dodaj do ulubionych

Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie

• Gość: Miki Ani Smokowski ani Twarowski nie będą komentować IP: 212.76.39.* 10.08.04, 07:21
      meczu Wisły Realem ( wbrew zapowiedziom w Internecie ). Niestety, dzisiaj
      przeczytalem w Przeglądzie Sportowym ( przedostatnia strona ), że Canal + nie
      zgodził się na wypożyczenie komentatorów do TVN. To teraz ciekawe, kto
      zrelacjonuje ten mecz.
      • Gość: gps-sk Za co płacicie abonament? IP: 213.199.198.* 10.08.04, 09:09
        Za co płaci się abonamnet TVP? Olać ciepłym moczem tych palantów. Nie dość, że
        mają kasę z abonamentu, to jeszcze co chwila reklamy za ciężkie miliony. A
        imprezy sportowe, szczególnie piłka kopana jest przez TVP totalnie olewana. Ja
        się kompletnie TVN nie dziwię, że koduja sygnał, czy przenoszą sygnał free na
        Amosa. Dla nich liczy się biznes. Ale połowa Polski w dalszym ciągu nie ma
        dostępu do TVN, a pieprzona TVP ma kibiców w dupie!
      • Gość: malec Re: Ani Smokowski ani Twarowski nie będą komentow IP: 62.29.136.* 10.08.04, 12:10
        Proponuje żeby wypożyć lub kupić Szpakowskiego do komentowania meczy w TVN.
        Mistrzostwa Europy zostały w części ocalone dzięki niemu, bo Basałaja słucha
        się tragicznie.... psuje całe widowisko!!
        • Gość: Miki Re: Ani Smokowski ani Twarowski nie będą komentow IP: 212.76.39.* 10.08.04, 12:18
          A myślisz, że Basałaj zdodzi się ( jako Szef Szpakowskiego ) na wypożyczenie go
          do TVN. No wiesz - z czego wiem wolny ( bo TV Katowice został odsunięty ) jest
          Zydorowicz. Co prawda nie ta klasa co Szpakowski, ale lepszy niż chociażby ten,
          co komentował mecz Wisły z WIT Georgia ( Kalinowski ).
          Pozdrawiam
    • Gość: sliwka BIG BRAWA dla TVN IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 10.08.04, 14:52
      Misja TVP trwa.
      TVP ma lysza i olimpijakow i reszte w du...zym skrocie moze pokazac.
      W koncu i tak wszyscy musza placic ten ch...y abonament wiec sie przyzwyczaili
      ze placi sie TVP a oni ustawowo maja za darmo
      Poza tym nie moze zabraknac kasy na kolejne 200000000 odcinkow ulubionych
      seriali ktore przeciez oglada 800000000000 ludzi?widzow?abonentow?* .
      *Niepotrzebnych skreslic.
      • Gość: Miki Re: BIG BRAWA dla TVN IP: 212.76.39.* 10.08.04, 15:23
        Bardzo humorystyczny post, ale obrazujący wielką prawdę o TVP. Po prostu - nic
        dodać, nic ująć.
        Pozdrowionka
    • meow.comcast Re: Rewolucja w TVN. Puchary na ekranie 11.08.04, 12:16
      Ja jednak wolałem kiedy mecze emitowało TVP i TVP 2. Przedewszystkim
      przyzwyczaiłem sie do tamtych komentatorów (i tak są najlepsi) :) Szkoda że to
      nie oni będą emitować mecz Wisły z Realem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka