Gość: Legionista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:48 Zwyciestwo Lecha w tym meczu jest bardzo wazne, gdyz Rosja jest jednym z krajow z ktorymi rywalizujemy o dwie druzyny w LM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic z Wałbrzycha Re: Lech odleciał do Moskwy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.08.04, 15:27 Dlatego mam nadzieję, że nawet Warszawa będzie trzymać kciuki za Poznań:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Lech odleciał do Moskwy IP: 212.76.39.* 10.08.04, 15:43 Ja też zyczę Lechowi powodzenia - kibic Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Lech odleciał do Moskwy IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 10.08.04, 16:03 A ja tez dodaje ... zycze jak najlepjej Wisle w LM ... Lechowi, Legii i Amice w PU .. Kurde Polak to Polak ... na wysempach w Europie, i reprezentacjia szalik idzie na bok, jak nie Polakowi dobrze zyczyc to komu? - kibic Wisly Plock .. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grego5 Re: Lech odleciał do Moskwy IP: *.sympatico.ca 10.08.04, 16:09 Ja tez zawsze kibizuje wszystkim polskim zespolom w pucharach, nie wazne czy to wisla, legia, lech czy amica. Choc tak naprawde to tylko KORONA KIELCE. Mam nadzieje, ze wszystkie nasze druzyny wygraja swoje mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Lech odleciał do Moskwy 10.08.04, 16:09 Tyle sie mowi o pechu Wisly w losowaniu.A to Lech wylosowal bardzo klasowego rywala...Pilkarze Tereka sieja postrach w calej Europie.Losowanie bylo ulozone,bo w koncu trzeba im bylo rzucic kogos na pozarcie.Coz,jak spadac to z wysokiego konia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: death Re: Lech odleciał do Moskwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:46 nie!! znowu ten Lech w GW. jak tak mozna tych kupczykow reklamowac??? tym sie powinien zajac prokurator Legja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Lech odleciał do Moskwy IP: 212.76.39.* 10.08.04, 16:47 Zamiast wypisywać głupoty naucz się lepiej pisac nazwy klubu, któremu również i ja kibicuję. Pisze się Legia - zresztą każdy normalny kibic to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha DEATH daj sobie luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:35 czytać nie umiesz, pisać nie umiesz, nie rób siary kibicom LEGII Odpowiedz Link Zgłoś