Dodaj do ulubionych

Liga hiszpańska. 2. kolejka. Zwycięstwa Realu i...

IP: *.radom.pl 12.09.04, 02:10
Hala Madrid!
Obserwuj wątek
    • Gość: Barca fan Barca skopie tyłki boysbandowi Real !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 10:47
    • realdaleki Re: Liga hiszpańska. 2. kolejka. Zwycięstwa Realu 12.09.04, 10:56
      Barca to cieniasy co grają piłke gorszą niż wisła ! REAL MADRYT pokaże że jest
      najlepszym klubem świata
      • Gość: silesia Re: Liga hiszpańska. 2. kolejka. Zwycięstwa Realu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 11:03
        Zbieranina z Madrytu nic juz nie znaczy ,przynajmniejn w tym sezonie . BARCA !!!!!!
      • fifakk Re: Liga hiszpańska. 2. kolejka. Zwycięstwa Realu 12.09.04, 12:52
        Ale ten Real miał szczęście - bramkarz chyba nie wierzył, że Beckham potrafi w
        bramkę trafić:)
        A temu skubańcowi się udało
      • Gość: Neolit Re: Liga hiszpańska. 2. kolejka. Zwycięstwa Realu IP: *.net-arena.pl 12.09.04, 16:35
        Real pokazal w zeszlym sezonie jak jest swietny, ze dal sie dogonic na finiszu
        Barcelonie ktora miala 17!! pkt straty w pewnym momencie rozgrywek przez co
        musial pozniej grac z Wisla. Poza tym wygrac 4-2 i dostac 3-1 w rewanzu majac
        tak komfortowa sytuacje (LM) to wstyd.
      • Gość: Wojtek Cules Re: Liga hiszpańska. 2. kolejka. Zwycięstwa Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 09:59
        Widać buraku że ligi hiszpańskiej to ty już dawno nie oglądałeś.
        Barca roznieśie tę zbieraninę primadonn i nawet Camachito im nie pomoże.
    • Gość: bonek89 Re: Liga hiszpańska. 2. kolejka. Zwycięstwa Realu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:10
      Real M
    • Gość: only barca TYLKO BARCA! TO BEDZIE ROK BARCELONY! FORZZA BARCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:30
    • Gość: spooky Re: Liga hiszpańska. 2. kolejka. Zwycięstwa Realu IP: 80.51.237.* 12.09.04, 13:45
      Hala Jezzo Hala! ;-)
      • Gość: koneser czy jacek gmoch widzial bramke beckhama?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:03
        ciekaw jestem cy widzial bramke bo mowi ze zaden pilkarz z tego beckhama, sam
        jest nikim
        • fifakk Re: czy jacek gmoch widzial bramke?? 12.09.04, 14:35
          Taką samą Austriacy strzelili Angolom.
          Raczej wina bramkarza niż ładny gol.

A jak dla mnie to Gmoch się z nich najlepiej zna na piłce.
    • anubisek Barca! Barca! Barca! 12.09.04, 18:59
      Tylko Barca! Real nosi miano "najlepszego" klubu na świecie ale jego rdzeń
      GNIJE więdz nie widze sensu w stwierdzeniach co niektórych ,że Real to potęga.
      Oj przepraszam po chwili namysłu tak zgodze się Real to potega kiczu,błazenady
      i chwytów reklamowych. POCZEKAJMY DO DERBÓW! Wtedy uchyle czoła może coś
      napisze dobrego o kolesiach z Madrytu. Jeśli oczywiście wygrają:)
    • Gość: blaugrana Re: I tak zostanie do konca sezonu:) IP: *.chello.pl 13.09.04, 00:22
      Barca na pierwszym miejscu!Ogladalem mecz i strach pomyslec co sie bedzie
      dzialo jak dolaczy Ronaldinho:)
      • Gość: paolo futre Re: I tak zostanie do konca sezonu:) IP: *.net / 217.8.178.* 13.09.04, 11:51
        mała poprawka, dokońca sezonu będzie 1 zmiana, to Atleti wrocą na tron, barca
        będzie 2, a real sie rozsypie i skończy za walencją i depor. AUPA ATLET!!!
        HALA ANTIMADRIDISTAS!
        • Gość: caniggia Re: I tak zostanie do konca sezonu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:18
          panowie,mniej szczeniactwa prosze w wypowiedziach,to maja byc dyskusje...a nie
          pozbawione argumentow hasla barca cos tam real cos tam...
          zapowiada sie piekny sezon...
          bramka beckhama bardzo ladna...i nie byl to prezent bramakrza jak to niektorzy
          zlosliwi wypisuja, atletico zaczelo ladnie ale zobaczymy czy utrzymaja rowna
          forme..bo przewaznie slyneli z wahan formy.mysle ze glowni faworyci to real i
          barca,valencia ma potencjal..ale ja nie ufam ranieremu..benitez byl swietnym
          taktykiem, a wloch mimo lepszego skladu juz zaliczyl wpadki...zadziwia mnie la
          coruna..ten sam sklad, z jednej strony zgranie systemem iruety, z drugiej co
          niektorzy sa juz bardzo starzy,dlaczego nikogo nie kupili az taka bieda w
          galicji?
    • Gość: Mjay Re: Liga hiszpańska. 2. kolejka. Zwycięstwa Realu IP: *.magma / *.magma-net.pl 20.09.04, 23:49
      Barca i tylko barca a w polsce, sam nie wiem komu kibicowac jestem z ostrowa
      wlkp, ale nie kibicuje poznaniowi bo mnie poznan wkurwia (same wiesniaki)
      kibicuje slakowi wroclaw i lechii gdansk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka