Gość: tragedia!!! Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:22 Po prostu śmiech na sali!!!!!!!!!!! Myślałem,że po porażce z Valerengą już nic gorszego nigdy się nie stanie...a jednak!!! Panowie, najpierw potrenujcie z naszą trzecią ligą, a jak dacie im radę, to powoli ruszajcie na europejskie stadiony, bo na razie nie ma z czym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasr przykro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:25 jestem z wawy, a jest mi cholernie przykro, polska piła jest jaka jest, to że przegrywamy z anglią nie jest weird, ale gdy przegrywamy /My, Polacy/ z teoretycznie słabszymi - to można się wyżywać na polskiej piłce - Wisła - żenada i straszny WSTYD. WSTYD, mi za Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yah DNO!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 19:26 Pojedynki naszych zespołów z tego typu drużynami zaczynają mnie przerażać! Cyklicznie leją nas już łotysze, teraz zaczynają czeczeńcy i guzini. Co nas , polskich kibiców jeszcze czeka? Czy ludzie z kliki Listkiewicza nie widzą że tu może pomóc tylko tajfun, a potem praca u podstaw? Czy sponsorzy typu pana Cupiała nie widzą że nie ma najmniejszego sensu płacić potężnej kasy takim marnym kopaczom jak Szymkowieak, Kukiełka czy Kuźba? Kidyś Laskowik mawiał że gdy już osiągniem dno , to ono odpadnie i pójdziemy dalej naprzód. Myślę że właśnie na tej drodze jest polski futbol. Ciągle gramy mecze o wszystko, lub ostatniej szansy, tylko rywale są z coraz niższej półki! Mnie , kibicowi z 20 letnim strażem który ciągle z wywieszonym językiem wraca z pracy aby zdążyć na mecz opadają ręce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.visp.energis.pl 30.09.04, 19:27 Janek Tomaszewski: "Trzeba oprzeć kadrę na wiślakach. A trenerem mój koleś Heniek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm WOW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:28 Przychodzę do domu, wrzucam txt i co widzę - Wisła 4-3, 1-2 lost on away goals ! Co to k.... jest ? Valerenga to miał być wypadek a Tbilisi to co - przyzwyczajenie ? Te je.... ciapciaki chciały grać w Lidze Mistrzów ! Rozwiązać w cholerę polską ligę i zainwestować w Małysza i Otylię - precz z zniedouczonymi debilami znanymi jako zawodnicy Wisły Kraków. To chyba największa kompromitacja w historii polskiej piłki nożnej. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: WOW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:14 Slusznie, te rózne Majdany, Kukielki, Zurawskie i inne trutnie w Polsce maja o sobie takie mniemanie, które dzisiaj zostalo w brutalny sposób doprowadzone do parteru. Wstydu Wascie nie macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
slavistka Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow 30.09.04, 19:28 No i praszę. A ja, jak Slavia się dała gruzinom pokonać myślałam, że to pech i słaba forma, bo to i kontuzje i żadnych wzmocnień. A tu, patrzcie państwo, Dinamo potrafi a Wisełka jakby mniej... ALE NIE ZWALNIAJCIE JESZCZE KASPERCZAKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temurczik Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.chello.pl 30.09.04, 19:32 HAHAHAHAAAAAAAAA TO NIE TIBILISI, wy polacy! to sie nazywa TBILISI!!! VIVA TBILISI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic A radio Erewan: WISLA WYGRA ALE.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:35 .........BRAMKI ZDOBEDA GRUZINI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwe Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 30.09.04, 19:35 To że w Polsce nikt nie zna piłkarzy ze wschodu nie znaczy wcale że są gorsi niż nasze "gwiazdy" To nie przypadek że Wisła odpadła. Z kim przegrał Lech?, z kim Polska w el. m.ś.?, z kim Polska w el. olimp.? - tak można długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronald_o Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:36 Ja wiedziałem, że tak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temurczik TO NIE TIBILISI!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.09.04, 19:36 HAHAHAHAAAAAAAAA TO NIE TIBILISI, wy polacy! to sie nazywa TBILISI!!! VIVA TBILISI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam171 Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow 30.09.04, 19:38 polskie gwiazdy-żałosne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Kompromitacja!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.04, 19:40 To koniec pewnej epoki. Gwiazdy-pseudo załosne. Wisła zagrała jak 3 ligowy zespół. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weh Re: Kompromitacja!!! IP: *.chello.pl 30.09.04, 19:42 Obrona do przebudowy, Szymkowiak do rezerw, Kukiełka na Madagaskar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga29 Pensje o połowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:42 Trzeba chciec i trzeba to zrobić. Nie wygrywa sie i awansuje tylko dlatego, że jest się z Krakowa, z Wisły, z Polski a przeciwnik jakas tam Gruzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol ha.... te kopacze chciały Real pokonać......... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 19:44 polskie kopacze są cienkie - bez wyjątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek wisla chce rzadzic Cupialem? IP: *.net-serwis.pl 30.09.04, 19:46 ten mecz to tragedia. klub po prostu zmarnowal pieniadze pana cupiala! dalej go beda basalaje czarowac, ze sa super menagerami i bez nich nic sie nie uda?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EREM Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:48 WISEŁKA KRAKÓW NAJWIĘKSZA HAŃBA WSZYSTKICH POLAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic zawodowy to strasze miliony Polakoew ciężko pracuje........ IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 19:48 za marne 600 zł (lub jeszcze mniej), miliony pracy wogóle nie mają, a kopacze mają furę kasy i zero z nich pożytku. To jest chore i trzeba to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth kto postawil pieniadze na dinamo u bukmacherow IP: *.icpnet.pl 30.09.04, 19:50 no jak myslicie,kto??? pewnie cala wislacka jedenastka.gnojki. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 szmaciarze z krakau dostali po dupie. 30.09.04, 20:00 Pierd...ny krakau i jego palanty... Swinie doic smiecie jedne a nie w pilke grac. Czkawka sie wam odbija milosc z psami czeczenskimi , albanami....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 2:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:57 Wisła odpadła. I dobrze, bo już im się wydawało, że umieją grać w piłkę nożną, a Kasperczykowi, że umie trenować. On był dobry w afrykańskim buszu, a nie w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol Zdechła Wisła zdechła... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 30.09.04, 19:57 Panie Cupiał - rozgoń Pan te bandę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.arcor-ip.net 30.09.04, 19:58 no to Gruzja pany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa i kurczak Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: 62.111.* / *.crowley.pl 30.09.04, 20:01 i splyneła wisła jak woda w toalecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.olsztyn.mm.pl 30.09.04, 20:07 szczerze mowiac bardzo sie ucieszylem. w pierwszej chwili... nie nalezy sie tym pilkarzom zaden "sukces" (tak nazwijmy wejscie do fazy grupowej) zal tylko nadziei ze z lepszymi zespolami jednak by walczyli. gruzini zasluzyli na zwyciestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:09 Premia 200 tys za awans dla drużyny to za mało - może jesli dostaliby 200 tys na głowe to graliby lepiej. Ciekawe ile postawili u bukmacherów Odpowiedz Link Zgłoś