betyy22 06.06.08, 21:58 powiedzcie jak wozeczek sie sprawuje i czy dzidzia urodzona w sierpniu przejezdzi w gondoli zime??no i najwazniejsze jak z waga...czy podolam wtaszczyc go na 3pietro:)dzieki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenny005 Re: do posiadajacych IMPLAST Volant 3 06.06.08, 23:22 my mieliśmy volanta 3, używaliśmy go ponar rok. 3 piętro to niezłe wyzwanie-z fotelikiem wniesiesz-ale z gondolą lub spacerówką, będziesz musiała się trochę nadźdwigać. Poza tym jest to miękki wózeczek więc dobrze się prowadzi, a co do gondoli -mój 5,5m-czny synek już nie chciał jeździć w niej=wolał spacerówkę-ale z tym nie było problemu-bo jest rozkładana na płasko i dobrze zabudowana:) z perspektywy czasu wybrała bym tylko volanta 4, bo jest bardziej stabilny(szczególnie jeśli chodzi o spacerówkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
karen1000 Re: do posiadajacych IMPLAST Volant 3 07.06.08, 08:38 Ja też byłąm bardzo zadowolona. Ale do najlżejszych nie należy. Z 3 piętrem chyba byłby problem, ale ten problem dotyczy wszustkich tego typu wózków. Moja córcia jest z września i przejezdziłą calą zimę w gondoli. A jest duża, teraz waży już dobrze ponad 10 kg. Wózek jest super, ma regulowaną amortyzację, jest bardzo zwrotny. A'propos, mam do sprzedania cały zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
betyy22 Re: do posiadajacych IMPLAST Volant 3 07.06.08, 11:16 w takim razie poprosilabym o cene i charakterystyke wozeczka:)a najlepiej to zdjecia na maila:)betyy22@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karen1000 Re: do posiadajacych IMPLAST Volant 3 07.06.08, 20:57 Wysłałam na e-maila Odpowiedz Link Zgłoś
stargardzianka1 Re: do posiadajacych IMPLAST Volant 3- SPRZEDAM !! 26.06.08, 10:53 hej ja uzywalam ten wozeczek a moj synek urodzil sie duzy 22 sierpnia Wozek sprawdzil sie rewelacyjnie, jest dosc ciezki na tachanie go po schodach ale ma WSPANIALE kola na amortyzatorach i ja ten wozek wciagałam hihi na 4 pietro. sprawdzil sie wspaniale. Wlasnie chce go sprzedac bo dostalam od dziadkow drugi. Ale polecam w razie jak ktos chce kupic to prosze o kontakt mediacars2onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś