Gość: jabbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:10 junajted to sobie moze! city till I die!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukka Re: Casillas w Manchesterze United? IP: *.chello.pl 29.10.04, 23:26 MU nie ma bramkarza wysokiej klasy praktycznie od odejścia Schmeichela, a nie Bartheza... To, co dzieje się w bramce MU przypomina rotację na ławce trenerskiej w Realu. Inna sprawa to to, jak na wyspach traktuje się goalkeeperów - jeden błąd i zjazd, a potem nagle się okazuje, że trzeba kupić Jamesa do Premiership, bo nie wypada, żeby ostatni bramkarz kadry, którego jeszcze nie zjechały media, grał w pierwszej lidze... Ale może właśnie Cassilas, przychodząc jako gwiazda, miałby większe szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spaWWWn szkoda Carrolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:36 facet nie popełnił żadnego błędu od kilku lat. ale Alex jakoś nie ma do niego przekonania.ostatnio Roy uratował kilka remisów tylko że "on nie ma nazwiska" Moim zdaniem jest mniej błyskotliwy od Howarda ale solidniejszy. Barthez?? pomyłka Alexa. wiecej zepsuł niż pomógł. Licze na to że United złapało 2 oddech i powalczy z Rpyem w bramie. Cassilas? zawodowiec a poza tym ma chyba największego fuksa wśród bramkarzy. w każdym meczu jest kilka sytuacji w których po prostu dostaje piłką. myślę że przy swoim refleksie na lini poradziłby sobie w premiership. pozdrawiam fanów Red Devils Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: szkoda Carrolla 31.10.04, 01:15 facet popełnił parę poważnych błedów, wystarczy przypomnieć sobie jakiego babola puścił w ostatnim meczu kadry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Casillas w Manchesterze United? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:36 Zaczyna się zamieszanie-żeby dobrze podbić cenę nowego kontraktu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek No to zaszokuję. IP: *.osk.enformatic.pl 30.10.04, 01:26 Dudi do Realu. W Hiszpanii byłby znacznie lepszy niż w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG eee mam lepszy pomysł :D IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 30.10.04, 01:39 Dudi do ManU!!! Juz od dawna to mowie :D A Boruc do Arsenalu za tego szmaciarza Lehmanna :P Real sucks w obecnej formie, zreszta oni musza miec galcticos a nie polacos... :D PS. Jakby Casillas faktycznie odszedl to ciekawe kogo by "krulefscy" w jego miejsce sciagneli?!?!? Chyba tylko Buffon jest bardziej galactico :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raks Re: Casillas w Manchesterze United? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 01:26 No i brawo Alex...kolejny rozsądny transfer na wyciągnięcie ręki... tylko czemu nie grają tak jak powinni...?? Iker is UNITED !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyka Sprzedaż Ikera byłaby najgłupszym pomysłem Pereza! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.10.04, 03:57 To jeden z najlepszych bramkarzy świata. Wg mnie 1 z 3 najbardziej perspetywicznych obok Buffona i Timo Hildebranda Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Casillas w Manchesterze United? 30.10.04, 08:25 A ja mam wrazenie, że Ferguson bramkarzy kupuje dobrych, tylko cos się z nimi staje po kilku miesiącach w MU. Bo zobaczcie, Barthez pierwszy sezon w United miał świetny, mistrzostwo, w 16 (jesli mnie pamięć nie myli) meczach Premiership zachował czyste konto, wybrany do 11 sezonu. A już w drugim sezonie klapa. Howard w pierwszym sezonie tez był genialny, swietny refleks (no to o części zasługa jego choroby), i dopiro pod kiniec sezonu obniżył nieco loty. No a w jak Barthez, słabo. Wniosek jest jeden, szkolenie bramkarzy nie jest takie jak być powinno, czas przyjrzeć się dokładnie pracy Tony'ego Cottona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajsiol Re: Casillas w Manchesterze United? IP: 82.160.39.* 30.10.04, 08:52 tylko nie do liverpolu!!! bo dudek pogrzeje ławeczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIN Re: Casillas w Manchesterze United? NIE TEGO PINDL IP: 82.160.39.* 30.10.04, 08:55 ANI DO LIVERPOLU NIE BO DUDZIO BEDZIE SIEDZIAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciniak Re: Casillas w Manchesterze United? IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.04, 10:00 Piszesz bez sensu" Miasto na wymarciu" city till I die Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Casillas w Manchesterze United? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:59 A może Ferguson sięgnąłby po Dudka ;) www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Casillas w Manchesterze United? Po co? IP: *.acn.waw.pl 30.10.04, 12:53 Ferguson jest szalony! Ma w klubie Howarda, znakomitego bramkarza, na pewno najlepszego na wyspach ale go nie lubi 1 błąd ,1 miesiąc kary, 2 błąd odsunięcie do rezerw! Jaki bramkarz jest w tych czasach nieomylny?! Kahn? Buffon? Casillas kiksy praktycznie w każdym meczu! Ferguson to wariat, chociaż przyznaję, że ostatnie transfery najlepsze w Europie ale czy sir Alex zbuduje nową drużynę nie sądzę, starzy już dla niego nie grają! To widać i czuć. Pozdrawiam fanów MU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser howard powinien bronic w manu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:59 howard to znakomity bramkarz i mam nadzieje ze wkrotce wroci do bramki,kazdy bramkarz ma labe chwile, ale to co obronil w zeszlym roku, szczegolnie w pierwszej polowie sezonu pokazuje ze howard to znakomity bramkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mave Re: howard powinien bronic w manu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.04, 13:06 zgadzam sie, ze howard jest dobry, ale moim zdaniem cassilas jest jeszcze lepszy - jak dla mnie to wogole jest numer jeden. i dlatego brawo za transfer, ktory na pewno wzmocni ManU Glory, Glory, Man United ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Iker do Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 14:01 To by dopiero Laporta zagral na nosie Perezowi. A Barca w koncu mialaby klasowego bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madridistas Re: Casillas w Manchesterze United? IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 14:22 Perez, jak sprzedasz gnojku Casillasa to madridistas obetna ci jaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś