symona 13.12.07, 11:45 Gdzie w trójmieście jest outlet w którym byłyby ubranka next albo h&m???I jeszcze jedno pytanie w jaki sposób można kupić ubranka next rozmiary od 12 lat bo na allegro zawsze są tylko do 12. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shorthair Re: next a trójmiasto 13.12.07, 13:48 Z tego co wiem w trójmieście wogóle nie ma nexta, a tym bardziej outletu, h&m też nie ma w outlecie (piszę o szadółkach bo tylko taki znam). Odpowiedz Link Zgłoś
madtea Re: next a trójmiasto 13.12.07, 17:09 na pierwsze pytanie odpowiedź brzmi : nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama