Gość: rebraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:29 No niestety ale spartolił to. Mam nadzieje ze polamaniec jest na dluzej kontuzjowany, bo trener moze sie nieco wkurzyc na naszego dudasa i na weekend dac do bramy kirklanda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WaLker Pechowy powrót Dudka IP: *.espol.com.pl 14.12.04, 23:31 Brawo Dudek! No i wracasz na ławe chłopie! I po co Ci to było? Nie lepiej pobronić sobie w pucharze ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIĘCIOŁ ZAPATRZYŁ SIĘ CHŁOPINA NA GÓRNIK Ł-ZAGŁĘBIE L.?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 01:26 Odpowiedz Link Zgłoś
lil_makaveli LIVERPOOL KIEPSKI!!! CO ZNACZY "DUDEK SPARTOLIŁ"?? 14.12.04, 23:36 Liverpool to mimo wszystko przeciętna angielska drużyna - obojętnie czy z Kirklandem czy z Dudkiem w bramce... Chociaż Polak zaliczył lepszą skuteczność niż Angol (pzeciw Portsmouth obronił przynajmniej 2 strzały, a jego konkurent miał 100% przepuszczonych w meczu z Evertonem). Osobę, która napisała dosyć rażącą opinię, że "Dudek spartolił" zapytam tylko czy oglądała mecz/ewentualnie skróty? Czy swoje zdanie opiera jedynie na tym co wyczytała na gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro. Re: Pechowy powrót Dudka IP: *.proxy.aol.com 14.12.04, 23:40 Ogladalem ten mecz na anglojezycznym kanale FOX i moge dac Jurkowi tylko jedna rade: zwijaj chlopie rekawice i idz do innego klubu !!!!! Dlaczego ???? Otoz angielscy komentatorzy w niezwykle zlosliwy sposob komentuja poczynania Jurka i kazdy najmniejszy blad wyolbrzymiaja do granic. Regularnie ogladam mecze na tym kanale ale takiej zlosliwosci jak w stosunku do Jurka nie widzialem w stosunku do nikogo. Kiedy broni Kirkland i popelni blad nikt nawet nie smie wypowiedziec slowa blad. Dzis natomiast interwencje Jurka nazwano: huge mistake. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro. Re: NAPISZ COŚ PROSZĘ COŚ WIĘCEJ O GOLU? IP: *.proxy.aol.com 15.12.04, 01:36 Otoz gol wpadl w nastepujacy sposob : z lewej strony boiska zawodnik gosci (uderzal lewa noga) dosrodkowywal z dosc ostrego kat. Pilka jednak zamiast ,,odchodzic,, od bramki nabrala rotacji i zmierzala w prawy gorny rog bramki Dudka, ktory spodziewajac sie dosrodkowania byl blizej srodka bramki niz swojego prawego slupka i musial sie ,,wyciagnac,, aby wybic mocno bita pilke. Wybil ja jednak tak niefortunnie, ze nadbiegajacy napastnik wbil ja glowa uprzedzajac Hypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: NAPISZ COŚ PROSZĘ COŚ WIĘCEJ O GOLU? IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 01:45 Dodam, że Dudek praktycznie przedłużył nieudane dośrodkowanie :( Zaspał też kompletnie Hypia... ehhh... pech :( Nawet gdyby wypiąstkował przed siebie bramki by nie było... niestety wbił na głowę jedynego chyba napastnika w polu karnym :( Odpowiedz Link Zgłoś
lil_makaveli DZIĘKI! RZECZYWIŚCIE NIECIEKAWIE... 15.12.04, 11:17 Chociaż nie wypada się nie zgodzić z Benitezem, który ma pretensje do gry w ataku. Poza meczem z Olympiakosem, Liverpool zadawala się korzystnym wynikiem i seryjnie marnuje sytaucje (Aston Villa, Everton, teraz Portsmouth, wcześniej też Monaco, itd.). Jeżeli chcą o coś powalczyć w Premiership, muszą grać przede wszystkim efektywniej. Prawda jest jednak taka, że obecnie stać ich na miejsce w środku tabeli. Przepustką do Pucharu UEFA może być jedynie Carling Cup :-( Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Pechowy powrót Dudka 15.12.04, 08:14 Zgadzam sie z Maestro. Ogladam mecze EPL i nieraz szlag mnie trafia jak slucham sprawozdawcow podczas meczow Liverpoolu (no, moze poza Martin Taylorem ktory jest prawdziwym gentelmenem.),ale reszta to po prostu uwziela sie na Dudka. Jada po nim na calego. A tak gloryfikuja Kirklanda ze to juz jest smieszne. Pamietam powrot Kirklanda po kontuzji. Podczas meczu robil jakies grymasy bolu to sprawozdawcy malo co sraczki nie dostali ze strachu .Tak sie boja o wielka przyszlosc gwiazdy angielskiego futbolu. W meczu z Pompejami troche Dudka winy bylo, ale na pewno nie byl to huge mistake. Huge mistake byl ale podczas meczu Liverpoolu z Olimpjakosem. Wolny Rivaldo byl do "wyciagniecia". W zabek czesany Kirkland dal plame. Rozplaszczyl sie jak zaba i spadl na dupe. Litosci!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migut Dudzio IP: *.am.lodz.pl 14.12.04, 23:52 Ludzie, czemu wyszydzacie jednego z lepszych polskich piłkarzy? Czy tak w Polsce zawsze musi być, że jeśli komuś się coś uda, to wszyscy muszą mu źle życzyć? A jeśli komuś się dzieje gorzej to się każdy cieszy? Powinniśmy tylko smucić się z tego powodu, że Dudzio jest słabszy niż kiedyś. Wystarczy, że mu dogryzają Angole, my już nie musimy. Dudzio, you will never walk alone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Benitez nie obwinia Dudka IP: 212.182.102.* 14.12.04, 23:56 Benitez powiedział, że Dudek miał prawo być zaskoczony tym, że dośrodkowanie zmierza w światło bramki - zrobił co było w jego mocy, ale nie miał szczęścia w tej interwencji. Więcej pretencji "Rafa" miał do napastników, którzy nie wykorzystali kilku innych sytuacji. Stwierdził też, że nigdy nie można być pewnym zwycięstwa prowadząc jedną bramką. Komentarz Beniteza na stroni Liverpool'u: www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N147131041214-2241.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thick-skinned Re: Benitez nie obwinia Dudka IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 12:37 Obsesja Anglików na punkcie Kirkland'a nie zna granic.Oto fragment relacji jaka pojawiła się na stronach Liverpoolu po pierwszej połowie meczu z Pourthsmouth, kiedy to udana interwencja Dudka została przypisana nieobecnemu nawet na ławce Kirklandowi:" The visitors also had two half chances to take the lead late in the half as Lua Lua was denied by KIRKLAND" ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endriu Re: Benitez nie obwinia Dudka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.12.04, 14:06 No to chyba dobrze znaczy w pewnym sensie, a mianowicie ze nie odróżniają Dudusia od kirklanda, czyli ze Dudek nie jest od niego ani o troche gorszy :) tylko musi sie troche rozkręcić - duduś działaj. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Guitar Bylo tak : IP: *.newark-14rh15-16rt.nj.dial-access.att.net 15.12.04, 00:18 dosrodkowanie, Dudek odbil pilke reka wprost na glowe jakiegos Loulou i on glowka trafil do siatki szkoda, ale Benitez wlasnie obwinia napastnikow; Dudi do innego klubu, liverpool to slabeusze w tej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Liverpool : Portsmouth 1:1 15.12.04, 01:33 Benitez said: "I think their player tried to cross the ball but in the end it was a shot. The goalkeeper did his best to get it away and was unlucky. I haven't seen it on the video but I want to watch it again. "The important thing tonight was that we didn't take the chances. We had enough to win the game convincingly but we only scored one. In football you can never feel safe when you have only scored one. "Of course it is a disappointing result and people will say we have lost two points. But the table will say we have gained one, so it could have been worse." czyli: take it easy. To jest ciekawsze: "Liverpool wciąż szuka na rynku napastnika, który zastąpiłby kontuzjowanego do końca sezonu Djibrilla Cisse (a Milan Baros właśnie wrócił do gry po dwumiesięcz -nej przerwie). Są duże szanse na to, że w czasie styczniowego okna transferowe- go na Anfield Road wróci.. Nicolas Anelka. Gdyby tak się stało, mógłby wystąpić w barwach "The Reds" w Lidze Mistrzów, jego Manchester City nie występował bowiem w pucharach. Szanse byłego napastnika Arsenalu i Realu Madryt są duże, bowiem wstawił się za nim Steven Gerrard, a wiadomo, że władze Liverpoolu zrobią wszystko, by przekonać charyzmatycznego kapitana do pozostania w klubie. - To jeden z najlepszych napastników, z jakimi kiedykolwiek grałem w jednej drużynie. Gdy był tu z nami, Liverpool walczył o tytuł. Z nim w składzie byliśmy naprawdę w ogniu - stwierdził Gerrard " Jeśli ktoś oglądał mecz Liverpool vs. Grecy w LM, to widział wszystko: kibiców, drużynę i klimat na Anfield Road; Ja nie byłem, ale czuję, że to jest to co lubią tygrysy i odradzam Jerzemu myślenie o wylocie z The Reds. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sk Re: Pechowy powrót Dudka IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 01:40 :( Oglądałem cały mecz i mocno ściskałem kciuki... niestety :( Akcji Plymouth jak na lekarstwo, wykazać się nasz bramkarz nie miał kiedy (bo te wcześniejsze interwencje w sytuacjach, w których nawet zawodnik z trzeciej ligi musi dać sobie radę) i na dodatek taki klops w 91 już minucie :( To się nazywa pech... Dudek z tą piłką mógł zrobić wszystko - każde wybicie w inną stronę i bramki by nie było. Niestety zawalił ... praktycznie przedłużył nieudane dośrodkowanie. Mam nadzieję, że się nie podłamie, bo na pewno czuje się teraz fatalnie. I tak jest lepszy od Kirklanda i znajduje się w ścisłej czołówce światowej! Tylko... ehhhh... pewnie nawet nie dostanie szansy tego pokazania :( TRZYMAJ SIĘ JUREK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sk Re: Pechowy powrót Dudka IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 01:42 Oczywiście miało być Portsmouth... jeszcze jestem wqrzony i piszę bzdury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westmar Nie se da siana IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.12.04, 01:51 Ten facet już się wypalił w tym zespole i spalił !!! Ale jestem bardzo wkurw... bo przez niego nie wszedł mi kupon za 200zł a to był ostatni mecz na tym kuponie i wszystko było cacy do 91 minuty !!! Ale jak bym był na miejscu trenera w takim klubie to facet nie miał by już miejsca w klubie !!! Za dużo partoli !!! Niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Nie se da siana IP: *.dyn.optonline.net 15.12.04, 02:09 ty sam westmar jestes pewnie nieomylny , i nic nigdy nie spartoliles , to nie jakas podworkowa liga tylko epl, zobacz ile ci goscie potrafia przebiec w meczu mil , sam napastnik tyle ile pol wisly badz legi , a co do twoich trenerskich umiejetnosci to nie dal bym ci pracowac ze zwierzetami , filozof sie znalazl do pzpnu z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Nie se da siana IP: *.crowley.pl 15.12.04, 07:44 zagraj w totka, moze ci nikt nie spartoli, czlowieku sukcesu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boro 0f green 12 Re: Pechowy powrót Dudka IP: 212.160.138.* 15.12.04, 09:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_cause Dosyć tego Dudka!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 15.12.04, 09:56 Ciągła obecnośc Dudka i Krzynówka w serwisach sportowych wszystkich mediów to jeden z lepszych dowodów na nędzę naszego futbolu. Dudek zagrał mecz w pucharze ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: Dosyć tego Dudka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:28 zgadzam sie!! Lubilam kiedys Liverpool ale od kiedy gra tam Dudek i moje ulubiona druzyna stala sie jego kulobem to mam dosc. Wszyscy sie nim podniecaja a on w anglii byl wygwizdywany na poczatku kariery za zbyt dlugie wybijanie pilki.ale u nas sie tego nie widzi. Prawda jest taka ze onjest przesanie u nas wywyzszany a nikt nie patrzy na innych bramkarzy. MAM GO DOSYC. NIECH SPADA Z LIVERPOOLU I DA ODETCHNAC KIRKLANDOWI NIECH CHLOPAK SIE UCZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej z W. Re: Pechowy powrót Dudka IP: *.ok.ae.wroc.pl 15.12.04, 10:34 Do obrońców Dudka i inych polskich piłkarzy grających na zachodzie. Napewno są to najlepsi Polscy piłkarze w momencie wyjazdu. Potem to już bywa różnie. Dudek był moim faworytem przez wiele lat ale zamiast z wiekiem rozwijać się zaczął się "zwijać". Stałym błędem Dudka przy dośrodkowaniach jest robienie paru kroków do przodu i cofanie się. Drugim stałym błędem jest próba złapania piłki końcami palców - efekt jest taki, że albo sam wpada z piłką do bramki albo wystawia ją przeciwnikowi. We wczorajszym meczu popełnił trzeci ze swoich stałych błedów: często wybija piłkę w stronę przeciwnika co świadczy, że nie kontroluje ustawienia napastników przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek kazdy Dudek ma swoj czubek, IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.12.04, 11:23 na pochyle drzewo kazda koza skacze, ale niestety czym skorupka za mlodu nasiakla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonic Re: Pechowy powrót Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:33 Dudek jest zbyt zestresowany...nie gral dlugi czas i teraz chcial za wszelka cene pokazac jaki jest dobry...w nastepnych meczach bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser do kibicow dudka IP: *.his.uni.torun.pl 15.12.04, 13:50 checie go ? to macie, ale prosze was zeby on nir gral wiecej w reprezentacji, po raz kolejny wczoraj udowodnil jakim jest bramkarzem, a polska prasa sprobuje go uratowac, wszyscy widzieli jaka szmata puscil, tylko trampkarz moze tak sie zachowwac, to jest dudek, bardzo bardzo slaby bramkarz, ale wy go chcecie, to macie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Do Konesera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:16 Więcej w Tobie malkontenta niż konesera. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś