Dodaj do ulubionych

Barcelona - Valencia 1:1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:21
Valdes to najsłabsze ogniwo, mozeby tak Dudusia ściągnąć ? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic Re: Barcelona - Valencia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:26
      Valdes zrobil bardzo duze postepy i z pewnoscia nie jest juz tym samym miernym
      bramkarzem co dwa lata temu. Tyle, ze nawet wtedy nie byl gorszy od Dudiego.
      Dzisiaj przewyzsza go w kazdym elemencie gry.
      • Gość: Barca fan Re: Barcelona - Valencia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 01:23
        Oj, chyba przesadzasz, Duduś z ostatniego sezonu w Feyenordzie i pierwszego w Liverpoolu był nie do zatrzymania, wszystko mu sie zawaliło po tych mistrzostwach w Korei, do dzisiaj się nie może odbudować i od czasu do czasu wali kiksy (ale który bramkarz nie wali :), nawet Terminator Kahn ostatnio robi błędy, a przeciez gdyby nie on w Korei Niemcy by tak daleko nie zaszli, to było chyba 50% druzyny !). Ja dalej się będe upierać, ze Valdesa trzeba by zastapić kims lepszym, owszem, postepy zrobił, ale ja jakoś nie ma do niego przekonania.
        • Gość: Lechoo Re: Barcelona - Valencia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 01:52
          Barca Fan ile meczow widziales w tym sezonie nie ze sie wypowiadasz w tak glupi
          sposob. Valdes uratowal nam skore conajmniej 3 razy w tym sezonie
          • Gość: Barca fan Re: Barcelona - Valencia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 02:03
            Ile meczy ? Wszystkie. Jak nie umiesz czytać, ze zrozumienien to sie naucz, zaprotestowałem przeciwko porównywaniu Dudusia sprzed lat z Valdesem, Duduś był dla mnie po prostu lepszy. A że Valdesa dalej uważam za średniej klasy bramkarza to moje zdanie i pamietam jego kiksy, których wcale tak mało nie miał. Jak jest dla ciebie głupie to świadczy o twojej kulturze, a raczej o jej braku.
            • Gość: blaugrana Re:WIDZIALES WSZYSTKIE MECZE?TO CIEKAWE? IP: 83.144.122.* 19.12.04, 05:29
              Ten z Gatafe tez?(ktorego nikt nie transmitowal?).Valdes gra rewelayjnie,gdyby
              byl slaby to Rustu by stal miedzy slupkami.Chyba nie widziales wszystkich
              spotkan w tym sezonie?Pozdrawiam i boje sie ze we wtorek Ruben nie poradzi
              sobie z Levante
              • Gość: Himself Re:WIDZIALES WSZYSTKIE MECZE?TO CIEKAWE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 11:10
                heh, tak się dziwnie składa, że Rustu w Barcelonie już dawno nie ma... A
                Barcelonie Valdez wystarczy, nawet jeśli Dudek jest lepszy (choć niewiele,
                chyba). Wiecej kiksów robią Puyol i Beletti (asysta przy bramce Fiore).
                • lil_makaveli VALDES TO MIMO WSZYSTKO SILNY PUNKT BARCY 19.12.04, 13:37
                  Dawno Barca nie miała tak dobrze grającego bramkarza (błędy zdarzają się
                  wszytskim). Puyolowi rzeczywiście zdarzają się błędy, ale zazwyczaj gra na
                  światowym poziomie (jako przykład podam mecz z Realem Madryt). Ale tak już jest
                  w lidze hiszpańskiej. Najbardziej widoczne są błędy środkowych obrońców. Wynika
                  to z bardzo ofensywnego ustawienia, w szczególności bocznych obrońców. To samo
                  jest w Realu... No właśnie Real. Niby są w fatalnej formie, ale są na 2-gim
                  miejscu w lidze i awansowali z grupy LM. Na wiosnę jeszcze pograją i coś mam
                  przeczucie, że pykną Juve... niestety...
                • Gość: blaugrana Re:WIDZIALES WSZYSTKIE MECZE?TO CIEKAWE? IP: 83.144.122.* 19.12.04, 15:22
                  Nie pisalem ze Rustu jest w skladzie,napisalem ze dlatego nie ma go w bramce bo
                  Valdes jest dobrym bramkarzem.Czytaj uwaznie,a to ze od pol roku gra w Turcji
                  wie kazdy.Pozdrawiam kibicow Barcy
        • Gość: Kibic Re: Barcelona - Valencia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 02:56
          Tez nie mialem,ale w tym sezonie zmienilem zdanie. A kiksy faktycznie
          popelniaja wszyscy. Puyol tez,ale nikt go z Barcy nie chce wywalac ;)
          Za to Oleguer...brrr. Az mnie ciarki przchodza jak wychodzi na boisko. Moze tez
          sie podciagnie,ale poki co nie potrafi zagrac spotkania bez jakiegos
          koszmarnego bledu.
      • Gość: MŁODY Re: Barcelona - Valencia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:27
        Czysty przypadek, Barcelona zwyciezyła by gdyby nie kiks Valdesa. Najlepszy klub powinien zwyciezyc. Valencia do pikuś dla tak mocnego klubu Jak "BARCA"
    • lil_makaveli "Zidan uratował zwyciestwo". A kto to jest Zidan?? 19.12.04, 09:21
      Niedawno był chyba o nim tekst, że jeździł autem po pijaku czy coś takiego?
    • Gość: ja TYLKO REAL IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:26
      to wiadomo ze barca jest za slaba na lepszego bramkarza
      jaki zespol taki bramkarz
      i to prawda ze dobry bramkarz to polowa sukcesu
      • Gość: gosc Re: TYLKO REAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:38
        to wiadomo ze twoj real znowu przypadkiem wygral...
        • Gość: Pablo Re: TYLKO REAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 11:47
          Po co takie głupkowate gadanie. Real jest w dalszym ciągu Realem. Wystarczy
          popatrzeć na nazwiska, które pomimo że straciły nieco ze swego blasku, zawsze
          stać na taką akcję (przypominam ostatni mecz z Leverkusen), która powala na
          kolana. Do meczów 1/16 jeszcze dużo czasu. Niektórzy mogą stracić formę z
          jesieni, inni ją odzyskać. Ponadto mecz rewanż to loteria (przypomnę tylko
          wyeliminowanie Milanu przez Deportivo, które po pierwszym meczu wydawało się
          nierealne). A Real stać na zwycięstwo z każdą drużyną!!!
          • Gość: 1/8 Re: IP: *.aster.pl 19.12.04, 22:21
            Gość portalu: Pablo napisał(a):
            > Do meczów 1/16 jeszcze dużo czasu.

Do meczów 1/8 takoż. ;)
      • Gość: BiGoS Re: TYLKO REAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 19:12
        ty palant siedz cicho z tym swoim realem. barca jest slaba? ty a gdzie jast ona
        w tabeli a gdzie real?? bujaj sie . pozdro dla kibicow barcy i dla myszala
    • Gość: czehoo nie peniaj blaugrana ruben sobie poradzi...ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 14:57
      wczorajszy mecz....uff ! ogladalem mecz i ronaldinho cwanie to zrobil w polu
      karnym. absolutnie nie powinno byc karniaka. ale coz... he mistrz bedzie i tak!
      pozdro dla wszystkich wiernych fanow barcy!
      • Gość: blaugrana Re: nie peniaj blaugrana ruben sobie poradzi...al IP: 83.144.122.* 19.12.04, 15:28
        Oczywiscie jestem dobrej mysli,ale bedzie ciezko bo Levante ma dobry sklad
        (wczoraj zlapali sporo kartek w meczu z Albacete i moze beda oslabieni?).Czehoo
        wiesz moze kiedy graja z Levante?Sky sport podaje ze transmisja jest we
        wtorek,a cala reszta ze w srode.Pozdrawiam
    • Gość: czehoo kurcze nie wiem wlasnie kiedy mecz barcy ! niestet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:47
      niestety nie bedzie ich meczu na canal+ i jestem zalamany :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka