Dodaj do ulubionych

Cupiał zamierza wycofać się z Wisły

• Gość: Donald Trump CUPIAL: W WISLE DZIADOW NIE POTRZEBUJEMY IP: *.ras11.nynyc-t.alerondial.net 25.12.04, 05:20
      Looserow jak Basalaj - tez.
    • Gość: Poszanowanie umow Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.proxy.aol.com 25.12.04, 07:09
      Wyglada na to ze Cupial nie zastanawia sie nad tym co podpisuje a jego wiedza z
      zakresu prawa zobowiazan budzi powazne zastrzezenia. Zadziwiajace ze ten
      czlowiek prowadzi tak duzy biznes.
      • Gość: Y_Sam Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 11:56
        Cupiał się tam akurat nie powinien zastanawiać, w końcu umowę nie sporządzał on,
        tylko zatrudnieni przez niego prawnicy (skąd ten kmiotek bez matury ma mieć
        pojęcie o prawie ?) - czyli do zwolnienia prawnicy. Analogicznie rzecz się ma z
        trenerem - przecież to nie tylko Heniu przegrał mecze z rybakami z Norwegii czy
        partyzantami z Gruzji, przegrali go przede wszystkim ci, pozal sie Boze, kopacze.
        Cupiałowi pali się grunt pod nogami, zanim przystąpił do akcji zwalniania Heńka
        trzeba sie było zastanowić : co dalej Wisło ?
    • Gość: asdy panie Cupiał pisałem abyś rozgoniłto towarzycho .. IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 25.12.04, 09:14
      już po Wallenrędze i pisałem do teraz. ale już przestałem bo wyszło na moje.
      to są postkomunistyczne gnoje - i piłkarze i trenerzy-, którzy zadawalają się
      paroma groszami. z takimi interesów się nie da zrobić. Zarabiają kluby z Rosji
      i Ukrainy bo zatrudniają tańszych najemników z Ameryki pd i Afryki. albo robić
      to co oni albo robić tylko kabelki i olać to łajno gorącym moczem...
      • Gość: leoś dobrze gadasz stary, jako jeden IP: *.tenet.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 11:52
        z nielicznych na tym forum.... niestety
        wszystkie te kapki, basałaje pseudo piłkarzyny, banda nieudaczników, która się
        piłarzami zowie (poza kilkoma wyjatkami oczywiscie)
        cieszycie sie kibice legii, a prezcież ci zawodowcy zaraz u Was beda za pilka
        biegac i niestety z takim samym skutkiem
    • Gość: legionista Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.gdynia.mm.pl 25.12.04, 12:59
      uwazam ze upadek Wisly jest na reke Legii. Chociaz szkoda tych wielu potyczek.
      Zawsze mozna sobie pograc z Arka w 2 lidze.
    • Gość: pracownik Ożarowa dokładnie tak! zarabiało się dobrze, bom 3000... IP: *.238.96.5.adsl.inetia.pl 25.12.04, 13:53
      miał na rękę, a woziłem paletki wozikiem. I robić nie było trza za dużo. Gdy te
      młotki w bydgoszczy i na sląsku zapiuerniczali, to u nas i miło było, i browarek
      był w południe po śniadanku. Takich mieliśmy kolegów ze związku!
      A tera co. Gdzie ja druga taka robote za tyle znajde? No przecie nie wsięde w
      autobus i nie będę pół godziny do stolicy za robotą ujeżdżać!
    • Gość: Mateusz Wentlandt Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 14:05
      Wisła przez głupotę zażądu wisły będzie przegrywac mecz za meczem!!!! Werner
      Liczka nie może się porównywac do Henryka Kacperczaka, on mu nawet do pięt nie
      dorasta.!! Sprzedaż Zurawskiego i Szymkowiaka jest idiotyczną decyzją, ponieważ
      oprócz Frankowskiego i nie będzie miał kto strzelać bramek a on sam nic nie
      zdziała. Jedyna szansa jest jeszcze w Cantorze i Majdanie. Na miejscu Cupiała
      tez wycofał bym się z Wisły. Mimo to dalej będę kibicem Wisły Kraków. Podoba mi
      się to ze Kacperczak walczy o swoje stanowisko.
      • Gość: egon Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 15:02
        Jaga z Wisłą !!!!!!!!!!!!
        Do boju Biała Gwiazdo!!!
    • Gość: shedows Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 14:59
      Jak sie podpisuje kontrakt do 2008 r to niestety trzeba płacić. Niestety polski
      biznesmen to często pospolity oszust. Panie Kasperczak niech Pan walczy o
      swoje, polacy to nie bydło które jakaś polska menda (biznesmen)może bezkarnie
      oszukiwać po podpisaniu kontraktu
    • Gość: radomiak Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.udn.pl 25.12.04, 16:12
      Szkoda, ze p. Cupial nie wycofal sie pare miesiecy temu - i nie byloby farsy z
      odwolaniem najlepszego polskiego trenera - Kasperczaka.

Pozdrawia byly (?) fan Wisly.

• Gość: steku Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.12.04, 17:48
      kolejny pedobiznesmen a kto ku.. podpisywal kontrakt Kasperczaka debilu
      cupiale? trzeba bylo wtedy myslec a nie teraz focha strzelac cwiercmozgi
      grubasie
    • Gość: Fan Cracóvii Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 17:49
      NAPISAŁ
      "...Gość: he he 24.12.2004 17:10

PSY DO II LIGI, pamietaj wislacki psie o swoim MILICYJNYM rodowodzie..."

Jestem starym fanem Cracovi, nie przepadam za Wisłą, ale radzę zapoznaj się z
      historią Wisły, a dopiero pisz cytowane brednie.
      Pamiętaj, że nikt nie pytał Wisły po II wojnie czy chce reprezentować pion
      gwardyjski czy nie. Nie ubliżaj Wiśle, bo ubliżasz wszystkim tym, którzy grali
      przeciwko Wisle i z jej ręki (nogi) polegli.
      • Gość: jojo-wiślak Podpisuje się obiema ręcyma!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 18:39
        Jestem kibicem Wisły, ale to że Cracovia jest obecnie w I lidze bardzo mnie
        cieszy..Marzy mi się żeby Kraków był stolicą piłkarską Polski. Tak po prawdzie
        to już sporo innych dobrych sportowców jest z Kraka, tutaj ludzie zawsze
        cieszyli się sportem i oby tak było dalej..
        • Gość: Fan Cracovii Re: Podpisuje się obiema ręcyma!!! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 18:54
          Tak trzymać - silny piłkarski Kraków to silna Wisła, Cracovia i reszta
          krakowskich drużyn.

Może doczekamy się wreszcie LM oraz pucharu UEFA w Krakowie
    • Gość: kibic Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.bchsia.telus.net 25.12.04, 19:07
      Wisla Wisla i po Wisle.Tylko patrzec jak Liczka tez odpusci sobie ten krakowski
      kabaret z braku kasy.Juz i tak wszyscy pomalu uciekaja jak szczury z tonacego
      okretu.
      • Gość: Zwisamulacha Orzel Pniewy IP: *.proxy.aol.com 25.12.04, 20:13
        byl ci taki twor i kto dzis o nim pamieta! - "Orzel Pniewy" sie zwal! Wisla ma
        marke, od wielu lat, choc i jej zdarzylo sie spasc do 2 ligi! Jak ktos nie
        odkupi "marki- Wisla Krakow", to Wiselka poplynie! Szmal jest tu istotny!
        Kto by wiedzial, gdzie leza Wronki, gdyby nie Amica? I tak to sie toczy w
        pileczce naszej kochanej! Nie dziwie sie Cupialowi - toc to czlowiek
        Geschaeft'u, a nie instytucja charytatywna! Ludzie znajda sobie jakies miejsce
        do kopania- jacys napalency w stylu Drzymaly - Groclin, zawsze sie znajda! Ale
        tak ogolnie to smutno, jezeli widzi sie jak ta nasza kochana "kopana" wyglada!
    • Gość: obiektywny Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.crowley.pl 25.12.04, 20:13
      Pakta sun serwanta.Umów należy dotrzymywać.Robienie z siebie idiotów-to kiepska
      strategia.Stąd może i dobry pomysł.
    • Gość: Pasiak Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:57
      Żenada-jak tu być kibicem najpierw myśli się o lidze mistrzów, a teraz plajta
      bo kto jest wstanie wziąść Wisłę ...a może
      Koźmiński, .........................a może to jest fortel aby złość o całą tą
      sytuację skierować przeciwko Kasperczakowi
    • Gość: Werner Cracovie czeka ten sam los!!!!! IP: *.cpe.mountaincable.net 25.12.04, 22:09
      Prędzej czy później Filipiak rzuci ten nieopłacalny interes. Z tą jego
      nadpobudliwością???!!! Niech coś powiedzą pracownicy Comarch jak się ich
      traktuje.
    • feliks-50 Kto podpisał ten debilny kontrakt z Kasperczakiem 25.12.04, 22:11
      Ten niech teraz płaci !!!!!!!
    • Gość: jakub Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 26.12.04, 11:15
      i bardzo dobrze
    • Gość: Wiślak Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.tpg.pl 26.12.04, 11:32
      Jak Cupiał odejdzie z klubu to ja będę chodził na Craxe bo Basałaja w zarządzie
      nie zniosę.
    • Gość: ARKA-PASY-POLONIA GWIAZDA BIAŁA - ZNAK PEDAŁA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:54
      • Gość: Legius WIŚLACKI PSIE .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 14:26
        ... PAMIETAJ O SWOIM MILICYJNYM RODOWODZIE !!!
    • Gość: tsting Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:19
      taa podpisał taki kontrakt z Kasperczakie jakby był chory na głowę a teraz nie potrafi się z tego wyplatać więc zaczął ośmieszającą go grę. On się ycofa z Wisły no chyba że Kasperczakowi puści lud w seru (mam nadzieję że się nie ugnie) i odejdzie na warunkach Wisły. śmieszny ten Cupeła myśli że jak jest kasiasty to może pomiatac ludźmi jak che. Kasperczak trzymaj się!!
      • Gość: Zacho Re: Cupiał zamierza wycofać się z Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:08
        Cupiał to złodziej, teraz chce sciągnąć długi z Wisły a Kasperczak ma niedostać
        nic. Jedno małe pytanko, dlaczego wśród wierzycieli Wisły to złodziej Cupiał ma
        być uprzywilejowany? Bo jest właścicielem? O to to, to mamy chętnego do
        uregulowania długów, a właściciel dostaje cokolwiek ostatni.
    • Gość: mkf TO NIE JEST BUSINESS DLA CINKCIARZY IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 16:23
      TRZEBA MIEĆ HONOR,I NALEŻY RESPEKTOWAĆ ZAWARTE UMOWY,ZAWINIŁ KOWAL ...POWIESILI
      KASPERCZAKA
    • Gość: rrrrr a czego sie po Cupiale spodziewaliscie ? IP: *.com.pl 26.12.04, 18:38
      Cupial to drobny cwaniak i tyle. Drobny nie tyle kasa, bo ona akurat jak na
      polskie warunki duza, ale drobny klasą i umiejetnosciami.

Wielki sposnsor Wisly sie znalazl - jaki sponsor ? Wisla jest mu winna 100 baniek.

Budzet Wisly to ostatnio 32 miliony o ile dobrze pamietam. Odprawa Kasperczaka to:
      800 tys euro = 4*800 tys = 3,2 mln zl. Jest to dokladnie 10% budzetu Wisly. To
      spora kwota ale nie znowu bardzo duza porownujac wyzej podane kwoty.

Cupial probowal na Wisle zarobic, o mecenacie mowy nie ma. Nie wyszlo mu, jego
      strata. Nie ma co go zalowac.

W bujdy o wycoifaniu sie z Wisly nie ma co wierzyc. Nikt zdrowy na rozumie nie
      da mu takiej kasy jaka by chcial za klub, a jesli wycofa sie teraz to zbyt wiele
      straci. W sumie to jestem ciekaw jak z tego wybrnie.
      • Gość: Antydupiał :) Dupiał wreszcie dostał po dupie ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 19:33
        Bozia nie rychliwa ale sprawiedliwa.W końcu ten cwaniaczek z chamskim rodowodem
        (Cupiał !? pies hr.Poniemireskiego takiego ch.. przez ścianę wychuwa :))został
        ukarany.To nie kolejny zakład pracy którego można kupić pod stołem, tutaj jest
        szlachetny człowiek pan H.Kasperczak z kontraktem w ręku podpisany przez
        Dupiała :).
        Wycisnąć należną forsę, wycisnąć!!!!!!!!.
      • Gość: maciek Re: a czego sie po Cupiale spodziewaliscie ? IP: *.net-serwis.pl 26.12.04, 19:52
        Pan Kasperczak podpisał umowę z klubem sportowym T. S. WISŁA S.A. w którym
        większościowe udziały ma pan Cupiał. Prawnie to T.S. WISŁA odpowiada finansowo
        za kontrakt z Kasperczakiem, a po wyjątkowo marnym sezonie Wisła ma kilkunasto
        milionowe zadłużenie, co dla inwestorów jest sygnałem do zamknięcia pozycji
        biznesowej. Bez piniędzy Telefoniki lub innego inwestora Wisła nie może
        wywiązać się z kontraktów zawodniczych i trenerskich. Realizacja kontraktów lub
        odszkodowań w pełnej wysokości spowoduje, przy wycofaniu się inwestorów,
        upadek T.S. Wisła.

• Gość: stolica WISŁA "3 CYTRYNY" KRAKÓW ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:40
      Pogadajcie z Krzyskiem Ibiszem to wam zalatwi nowego sponsora...
    • Gość: Menora Zlot hien! IP: *.veranet.pl 27.12.04, 06:30
      Hieny się zleciały...
      • Gość: cinkciarz Ubeki do beki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:23
        Dzisiaj wiec poparcia. Przyjdźcie ubeki lizać d*** matołowi.I wy powiadacie, że
        macie honor?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka