Dodaj do ulubionych

Kasperczak nie wpuszczony na trening Wisły

• Gość: klemo Re: Kasperczak nie wpuszczony na trening Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:46
      Wisła ma żałosnych kibiców ....- wstyd !!!!!!!!1
    • Gość: Jacek Re: Kasperczak nie wpuszczony na trening Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:00
      Kasperczak po prostu walczy o to co mu się należy zgodnie z kontraktem. To Wisła jest dla mnie śmieszna. Klub aspirujący podobno do eurpejskiej czołówki a a nie ma kasy żeby zapłacić trenerowi. Żenada
    • Gość: Jaga Umowa po to jest IP: *.crowley.pl 09.01.05, 22:28
      Unowa po to jest żeby jej dotrzymywać. Panie Henryku, niech Pan nie rezygnuje i
      obedrze do ostaniego (euro)centa wielkiego businesmena:) pana C. Trzymam kciuki
      i wszyscy zdrowomyślący też.
    • Gość: wwk Re: Kasperczak nie wpuszczony na trening Wisły IP: *.aster.pl 09.01.05, 22:42
      śmieszniejszy jest zarząd Wisły a to co robi nazywa się mobbing i jest karalne.
      Dziwne, ze ten mobbing odbywa się w świete jupiterów i nikt, ku.. nie reaguje.
      Lubiłem Basałaja za wyje..ie z TVP Szpaka, bo już mi uszy więdły jak go
      słuchałem , ale to co robi w Wiśle to wygląda na kręcia robotę i ch..a a nie
      tutuł zobaczy Wisła na koniec sezonu na wiosnę, z czego akurat bym się cieszył.
      Ale wolę wygrywac na boisku a nie dzięki poje..ym działaniom poje..ych
      działaczy. Jako kibicowi Legii nic lepszego nie mogło się zimą przydarzyć bo
      odrobienie strat z jesieni to można było se tylko namalować zaczarowanym
      ołówkiem. A tu proszę, Wisła sama nasrała we własne gniazdo i runda wiosenna
      wcale nie musi być nudna jak radziecki film o gierojach z kopali w Donbasie.
    • Gość: x Re: Kasperczak nie wpuszczony na trening Wisły IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 09.01.05, 22:46
      '' Nie zamierzamy popierać byłego trenera, bo on już wystarczająco narobił
      zamieszania - powiedział Piotr Wawro, prezes Stowarzyszenia Kibiców Wisły
      Kraków.''??????????????????????????????????????????????????????????????????
      • Gość: Gosc TO STRASZNY PROSTAK-JEGO MOWY NIE POJMUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:10
        • Gość: Manio Polska liga na 60.pozycji na swiecie-G...warta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:12
    • Gość: pawel Białoński=kłamca!!!!!!!! IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 10.01.05, 00:29
      Tak się składa że stałem na trybunie i owacyjnie przyjmowałem ale nie trenera
      Pepika tylko naszych piłkarzy!!! Białoński jesteś zwykłym oszustem!! Celowo
      piszesz nieprawde nie po raz pierwszy!!! Nie było skandowania nazwiska trenera
      bo kibice są już zmęczeni aferą , tórą nakreca Basałaj i Praski i chcą żeby juz
      ta sytuacja się skończyła!! Nie chcieliśmy jej dodatkowo podgrzewać!!!
    • Gość: Tomek Re: Kasperczak nie wpuszczony na trening Wisły IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.01.05, 14:17
      > Nie wiem, kto jest śmieszniejszy - Kasperczak czy zarząd Wisły.
      > Ale przynajmniej wiadomo, czemu ten klub szybko nie zagra w LM.

A ja wiem. To Zarzad Wisly i Cupial sie kompromituja. Kiedy w koncu dojdzie do
      nich ze UMOWY NALEZY DOTRZYMYWAC. Dopoki tacy jak Cupial i jemu podobni nie
      zrozumieja tej prostej prawdy w Polsce bedzie jak jest a jak jest kazdy widzi.

• Gość: KIBIC Re: Kasperczak nie wpuszczony na trening Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:04
      Lepiej, żeby Kasperczak przejął Wisłę za długi w stosunku do niego. Wtedy z
      Wisełki coś by jeszcze zostało.
    • Gość: obserwator Re: Kasperczak nie wpuszczony na trening Wisły IP: *.e.ae.katowice.pl 10.01.05, 16:49
      Szkoda że Kasperczak nie był taki aktywny jak Wisła grała w Pucharach. Jak
      chodzi o kasę to bardzo dba o wykonywanie swoich obowiązków i całą Polskę
      niemal do tego angażuje.
    • Gość: artek BRAWO HENIEK! Jedyny profesjonalista w Skislej!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.01.05, 17:19
      Cała Polska za Panem!!! Niech pan złozy zażalenie do FIFA/UEFA o postepowaniu
      działaczy skisłej to wyklucza amatorów z pucharów na pare lat i beda musieli
      wypłacić panu nalezne pieniązki!!!
    • Gość: Pesymista Brak perspektyw IP: 62.29.160.* 10.01.05, 18:42
      W tym kraju nigdy nie będzie piłki nożnej na europejskim poziomie.
      Dlaczego?No dlatego,że za rządzenie klubem biorą się chłopki,które uważają się
      lepsi od ludzi,którzy mają sukcesy na arenie międzynarodowej(vide:
      H.Kasperczak).Rozpieprzą teraz wszystko to co ten człowiek przez kilka lat
      wypracował.W przyszłym roku odpadną z pucharów po meczach z mistrzem Wysp
      Owczych.Im się wydaje,że z miernoty polskiej w ciągu trzech lat można zrobić
      Real Madryt.Nic Ci ludzie nie wiedzą o piłce.!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka