Gość: andrzej z W. IP: *.ok.ae.wroc.pl 21.01.05, 08:31 PZPn żyje w Polskiej rzeczywistości - przetargi są ustawiane. Czeka się do końca skladania ofert. Wygra ten kto przed otwarciem ofert da wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deyna mafia listkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:32 mafia listkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gismo Kto jest na tym zdjęciu obok Kasperczakai Majdana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:32 Czyżby Andrzej "Big Brawer" Sołtysik?? Buahahahaaueheheheeee!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Kto jest na tym zdjęciu obok Kasperczakai Maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:16 Andrzej Sołtysik z TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kto jest na tym zdjęciu obok Kasperczakai Maj IP: *.rutex.slask.pl 21.01.05, 10:46 ANDRZEJ "DZIąSŁO' SOŁTYSIK -slynny expert do spraw audio tele i michala wisniewskiego, zwany takze modelem dentystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szopen Re: Kto jest na tym zdjęciu obok Kasperczakai Maj IP: *.net.autocom.pl 21.01.05, 16:46 ta..a ludzie sie potem dziwia dlaczego w polskiej pilce jest jak jest...listkiewicz wyp na drzewo baranie jesden i zostaw pilke wspokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: PZPN może wszystko. Czy unieważni przetarg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:52 tylko c+ pokazuje lige polska ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twinn ale tvp jest beznadziejna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:10 co to za cip.y? najpierw olali puchary, a teraz nawet jakis bramek nie beda pokazywac z ligi bo jakis frajer z marketingu czy tam czego nie lubi placzynskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Tylko Canal+ IP: *.transpost.com.pl 21.01.05, 13:42 Dlaczego kibic, który płaci za bilet, żeby obejrzeć mecz i dopingować swoją drużynę, ma być gorszy od tego, co siedzi w domu w papciach przed TV?! Niech ci amatorzy ligi polskiej też płacą za oglądanie meczów i kupią sobie Canal+ za jedyne 30, czy 40 PLN/miesiąc! Tak naprawdę, to żadna z tych amatorskich telewizji, które się teraz obrażają jak jakieś primadonny, nie potrafi transmitować meczy (patrz Puchary - kompletna amatorka). Do poziomu Canal+, to jeszcze miliony lat świetlnych. A na razie, to niech sobie trasmitują zakładową ligę halową albo Małysza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: Tylko Canal+ IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 21.01.05, 14:12 Dokładnie. Mój przedmówca ma 100% racji. I nie chodzi tu o t, czy kogoś stać czy nie stać płacic za canal+. Po prostu TVP i TAK nie transmitowałaby tych meczów na żywo, po co więc grają GŁUPA ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Tylko I WYŁĄCZNIE Canal+ !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 14:13 Dokładnie tak! 39PLN za abonament (tyle akurat ja place w wawie) to zadne pieniadze za nie tylka swietna technicznie jakosc transmisji meczy ale takze najlepszych w Polsce komentatorow (tylko Borek jest dobry spoza c+) i ciekawe programy (liga+ czy liga+extra w porownaniu z "golem" w tvp to niebo i ziemia; w tvn pewnie prowadzilby sołtysik albo urbanski - smiech na sali, konkursy sms "co powie smuda" itp). mam nadzieje ze c+ wygra, bierzcie abonament bo naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob budowniczy:) Re: Tylko I WYŁĄCZNIE Canal+ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:02 i ja tak mowie i nie place abonamentu dla tych zlodzieji TVP bo nie ma za co placic nie chce takiej bezplatnej telewizji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napomoc Re: PZPN może wszystko. Czy unieważni przetarg? IP: *.chello.pl 21.01.05, 14:55 I bardzo dobrze.Kto chce ogladac to gowno, niech placi,a nowy-stary prezes niech sie zastanowi dlaczego brakuje reklamodawcow i sponsorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Dużo awantury o nic. IP: *.osk.enformatic.pl 21.01.05, 15:40 Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, by TVP "połknęła" I ligę "na żywo". C+ nie ma konkurencji. Bardziej interesują mnie pozostałe pakiety - one mogą popularyzować ligę i ubarwić sport w innych telewizjach. O te pakiety warto powalczyć. Szkoda, że nie ma opcji pokazania skrótów w sobotę wieczorem. Niedzielne skróty w TVP2 ? Pełny dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: PZPN może wszystko. Czy unieważni przetarg? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:28 W artykule podano sumy które Canal+ (ileś tam milionów euro )wyłoży PZPN-owi.Ale ja chcę przypomnieć ,że w ostatnim przetargu canal+ też zaoferował pewną kwotę ,którą potem zerwał jednostronnie.Tak więc niech zwolenniccy canal+ tak nie wychwalają tej stacji, bo gdyby canal+ musiał dotrzymać warunków tamtego przetargu toby płacili nie 40 pln tylko 140 pln, a czy warto wydawać na oglądanie takie poziomu piłkarstwa to ja mam poważne wątpliwości !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.kazimierzgorsk Re: PZPN może wszystko. Czy unieważni przetarg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:45 www.kazimierzgorski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranormal Listkiewicz i PZPN to jak IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 19:15 Zeus i Olimp... przynajmniej Listkowi sie tak wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: PZPN może wszystko. Czy unieważni przetarg? IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 24.01.05, 09:44 To jest hanba kto sie zgodził na punkt o prawie złożenia ostatniej oferty powinien stanąć przed sądem przecierz to jest niezgodne z prawem Odpowiedz Link Zgłoś