mamamysaid Re: 01.06.02, 16:29 fakt chyba nie zaczaiłem, ale jak chodzi o piłkę to puszczają nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy31 Re: IP: *.chomiczowka.net.pl 01.06.02, 23:12 Lepiej zeby sobie robił. Bo jak nie, to robi CHOLERNĄ antyreklame Solorzowi. A ludzie i bes niego są wkurwieni do białości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: polsat sobie jaja robi IP: 213.76.140.* 02.06.02, 15:03 To skandal aby nie można było oglądać mistrzostw świata w telewizji poza kilkoma zaledwie meczami - mamy to dzięki POLSATOWI mam propozycję jak POLSAT ma w dupie widzów to niech widzowie mają też tą telewizję no wiadomo gdzie Przecież TV jest dla widzów a nie odwrotnie!!!! Ludzie bojkotujmy POLSAT nie oglądajmy tej stacji telewizyjnej, ich programów itd. Mówcie o tym znajomym krewnym , w pracy itd dzwońcie, wysyłajcie e-maile SMS itd. Jak spadnie im oglądalność to zrzumieją żę POLAKÓW nie można mieć w dupie. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupek Re: polsat sobie jaja robi IP: 62.233.190.* 02.06.02, 15:30 wcale nie prawda ja niemam dekoderu a mam POLSAT Sport, w Lublinie telewizja kablowa UPC dogadała się z POLSATEM i do końca czerwca POLSAT Sport oglądamy za darmo .....WIWA UPC, WIWA POLSAT!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś