canaris 04.06.02, 13:59 Właśnie strzelili nam bramę :-( Polska 0 - Korea 1 Canaris zasmucony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kafar Re: Przegrywamy ;-( IP: *.clinternal / 10.8.3.* 04.06.02, 14:05 spoko , bedzie 2:2 Odpowiedz Link Zgłoś
canaris Re: Przegrywamy ;-( 04.06.02, 14:07 Wygramy !!! Tylko niech się wezmą do roboty, szczególnie w obronie... Canaris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek spoko, nasi graja lepiej niz sie spodziewalem IP: *.new-york-55-60rs.ny.dial-access.att.net 04.06.02, 14:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal Re: spoko, nasi graja lepiej niz sie spodziewalem IP: *.ustka.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:27 Tez sie szczerze milo rozczarowalem. Ale tylko w pierwszych 20-u minutach. Pozniej na 10 minut Korea, a pod koniec juz rowno bylo. Mam nadzieje ze Engel im cos tam powie w przerwie, albo niech pusci jakis film wojenny ;) Trzymam kciuki w drugiej polowie!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: spoko, nasi graja lepiej niz sie spodziewalem 04.06.02, 14:27 To samo pomyślałam .. obawiałam sie że bedzie gorzej. Mam do końca nadzieję ze wygramy :)))))))))))) Brazylia też przegrywała 0! do przerwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: spoko, nasi graja lepiej niz sie spodziewalem IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.02, 14:30 Mam nadzieje, ze ta bramka to jedyny prezent od Polakow dla gospodarzy, a teraz sie wezma do roboty i pokaza, ze na urlop nie przyjechali. Bedzie 2:1 dla naszych :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
canaris Re: spoko, nasi graja lepiej niz sie spodziewalem 04.06.02, 14:56 Gość portalu: Fakir napisał(a): > Mam nadzieje, ze ta bramka to jedyny prezent od Polakow dla gospodarzy, a teraz > > sie wezma do roboty i pokaza, ze na urlop nie przyjechali. Bedzie 2:1 dla > naszych :-)) Już napewno nie ;-( Polska 0 - Korea 2 Canaris Odpowiedz Link Zgłoś