Gość: Misiu IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.02, 15:36 I wladowali Irlandczycy zarozumialym niemiaszkom Zasluzona, wyrownujaca bramke! Brawo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikey Re: Ha! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 16:28 szkoda, że tylko jedną, bo postawiłem na ich wygraną a widzieliście ten wślizg Kahna z 1. połowy? kurde, przecież Duff spokojnie by zdążył, ale chyba się koleś przestraszył zetknięcia się z korkami Kahna i wyraźnie zwolnił a gdyby zdążył to na pewno byłaby czerwona kartka i dlaczego Quinn wszedł dop. na ost. kwadrans? poza tym, naprawdę szkoda tych sytuacji inna sprawa, że w ogóle nie mieli środka Kinsella i Holland się nie nadają, a McAteer kontuzjowany a na dodatek jeszcze wywalili z drużyny swojego najlepszego gracza i 1 z najlepszych pomocników na świecie no ale dobrze, do końca wierzyłem, że ci chłopcy potrafią a Niemcy? hehe, dobrze, że znowu nie wygrali po kiepskiej, asekuracyjnej grze mam nadzieję, że Kamerun im dokopie i odpadną Odpowiedz Link Zgłoś