Dodaj do ulubionych

ENGEL PUŚCIŁ BĄKA!!!!!!

IP: 195.205.241.* 10.06.02, 16:22
Wytłumaczcie mi, jak może grać w reprezentacji na rozegraniu facet, który nie
łapie się w składzie przesłabego Widzewa. Czy kadra, to jest kurwa sklep z
zawodnikami!? Czy Lubański zaraz musi kurwa wszystkich sprzedać?
Obserwuj wątek
    • Gość: KHysiek Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA!!!!!! IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 16:28
      Za dużo Lubański chciał i teraz nic nie sprzeda, może
      jak dopłaci...
      • Gość: Pysiek Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA!!!!!! IP: *.mnc.pl 10.06.02, 16:39

Od Widzewa to sie odczep! Widzew Mistrz a Bąka to sobie zabierz
        • Gość: max Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA!!!!!! IP: 195.205.241.* 10.06.02, 17:24
          nie mam nic do widzewa, i w ogóle do żadnego polskiego klubu, ale kurwa nie
          mieści mi się w głowie, że w kadrze gra aruś bąk. Tak jak ktoś zauważył,
          wszyscy w takim razie możemy grać. Ta kadra to jest kurwa sklep z zawodnikami,
          których po prostu trzeba gdzieś opierdolić. Zauważcie co zrobili trenerzy Legii
          w Walencji. Urządzili co po niektórym piłkarzykom promocje móGierasimpwski,
          Piekarski i paru innych) i co. I w dupe 1:6. Dziękujmy Bogi, że Pauleta i jego
          kolesie mają zeza bo skończyłoby się jeszcze większym wpierdalem!
    • Gość: kzyh Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA!!!!!! IP: *.gorn.agh.edu.pl 10.06.02, 16:46
      Ludzie rewelacja! gra A. Baka to wspaniala sprawa dla nas wszystkich kopiacych
      czasmi pilke na podworku!!! Jego wystep na MS daje nam nadzieje ze kazdy z nas
      moze zagrac w reprezentacji narodowej. On moze dlaczego nie my-10 mln kibicow?
      Jeszcze tylko trzeba wejsc do "ekipy" Lubanskiego, a to niestety jest troszke
      trudniejsze! :-(
    • Gość: Styx Re: ENGEL PUŚCIŁ BĄKA!!!!!! IP: *.toya.net.pl 10.06.02, 17:37
      A ciekawe czy ty byś się zmieścił w kadrze "przesłabego" Widzewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka