Gość: vidigal IP: *.bragatel.pt / *.bragatel.pt 11.06.02, 20:37 who is going to win? what result? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igor Re: PORTUGAL - COREA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 20:38 Portugal - of course !!!! 2:0 Good luck ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PORTUGAL - COREA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.06.02, 20:42 Gość portalu: Igor napisał(a): > Portugal - of course !!!! > > 2:0 > > Good luck ! POR COR 1:0 USA POL 3:0 this is my type Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: PORTUGAL - COREA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 20:51 Poland - USA - 1:3 - this is my type ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PORTUGAL - COREA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.06.02, 20:55 Gość portalu: Igor napisał(a): > Poland - USA - 1:3 - this is my type ;-) nie wierze, że strzelimy bramke...jaki język na dzisija proponujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivitar Re: PORTUGAL - COREA IP: *.sympatico.ca 12.06.02, 00:26 polski oczywiscie bo gosciu przeciez nie ma pojecia o angielskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PORTUGAL - COREA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.06.02, 00:31 Gość portalu: vivitar napisał(a): > polski oczywiscie bo gosciu przeciez nie ma pojecia o angielskim... nie wiem nie wiem:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: PORTUGAL - COREA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 20:43 A może jednak mam ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PORTUGAL - COREA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.06.02, 20:56 Gość portalu: Igor napisał(a): > A może jednak mam ? ;-) ja obstawiam, że masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: PORTUGAL - COREA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 21:03 Może nie jestem anglistą z wykształcenia ale coś tam powiedzieć umiem. Fakt, że zdarza mi się robić błędy gramatyczne. Ale robie je także w naszym pięknym rodzimym języku. Jak mówią czesi nikdo neni neomylny :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PORTUGAL - COREA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.06.02, 21:06 Gość portalu: Igor napisał(a): > Może nie jestem anglistą z wykształcenia ale coś tam powiedzieć umiem. Fakt, że > > zdarza mi się robić błędy gramatyczne. Ale robie je także w naszym pięknym > rodzimym języku. Jak mówią czesi nikdo neni neomylny :-)))) > ja nie przejmuje sie bledami w obcych językach podobnie jak nie przejmuje sie szkoła jezyka angielskiego z akcentem wołomińskim i otwockim. Kazdy mowi i pisze tak jak potrafi. :):) pozdrawiam Ajgor:) Igor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: PORTUGAL - COREA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 21:08 Dzięki za wyrozumiałość :-)) Również pozdrawiam Igorek vel Ajgorek :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PORTUGAL - COREA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.06.02, 21:10 Gość portalu: Igor napisał(a): > Dzięki za wyrozumiałość :-)) > > Również pozdrawiam > Igorek vel Ajgorek > > :-))) dziekuje Igorek, że masz wyłaczony ignorek-olewatorek:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: PORTUGAL - COREA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 21:12 Ech. można go włączyć :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PORTUGAL - COREA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.06.02, 21:16 Gość portalu: Igor napisał(a): > Ech. można go włączyć :-)))) niech igorek wyłączy olewatorek bo ja nie będę opowiadał i igorkowi odpowiadał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidigal Re: PORTUGAL - COREA IP: *.bragatel.pt / *.bragatel.pt 12.06.02, 01:47 Gość portalu: :) napisał(a): > Gość portalu: Igor napisał(a): > > > Poland - USA - 1:3 - this is my type ;-) > nie wierze, że strzelimy bramke...jaki język na dzisija proponujesz???? can you please translate? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PORTUGAL - COREA IP: 194.29.143.* 12.06.02, 11:11 Gość portalu: vidigal napisał(a): > Gość portalu: :) napisał(a): > > > Gość portalu: Igor napisał(a): > > > > > Poland - USA - 1:3 - this is my type ;-) > > nie wierze, że strzelimy bramke...jaki język na dzisija proponujesz???? > > can you please translate? > > > "nie wierze, że strzelimy bramke...jaki język na dzisija proponujesz????" I don't trust that we (Polish) can score a goal...What language do you propose for today??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidigal Re: PORTUGAL - COREA IP: *.uminho.pt / 192.168.18.* / *.ccom.uminho.pt 12.06.02, 14:32 Gość portalu: xxx napisał(a): > Gość portalu: vidigal napisał(a): > > > Gość portalu: :) napisał(a): > > > > > Gość portalu: Igor napisał(a): > > > > > > > Poland - USA - 1:3 - this is my type ;-) > > > nie wierze, że strzelimy bramke...jaki język na dzisija proponujesz?? > ?? > > > > can you please translate? > > > > > > "nie wierze, że strzelimy bramke...jaki język na dzisija proponujesz????" > I don't trust that we (Polish) can score a goal...What language do you propose > for today??? > se conseguires falar portugues, para mim seria optimo, caso contrário poderíamos falar inglês! if you speek Portuguese, that's ok for me :), if not, we can try to speak in english, cause i dont understand a word in polish language ... :) see ya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyn Re: PORTUGAL - COREA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.06.02, 00:11 Postugal is wonderful counrtry and has great team. You will win ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidigal Re: PORTUGAL - COREA IP: *.uminho.pt / 192.168.18.* / *.ccom.uminho.pt 12.06.02, 14:35 Gość portalu: martyn napisał(a): > Postugal is wonderful counrtry and has great team. You will win ! i hope you're right, thank you :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: PORTUGAL - COREA IP: *.ipartner.com.pl 12.06.02, 00:20 I bet 0:0 or 0:1. But Poland - USA 0:0 or 1:0. Portugal steps in next round. Good Luck! Odpowiedz Link Zgłoś
4x Re: PORTUGAL - COREA 12.06.02, 09:27 te amingo czyli pd korea, jedyna druzyna ktora daje mi radosc i sens tracenia glosu przez kibicowanie, oohh korea oooh korea ooohhh korea oooo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidigal Re: PORTUGAL - COREA IP: *.uminho.pt / 192.168.18.* / *.ccom.uminho.pt 12.06.02, 14:36 4x napisał(a): > te amingo czyli pd korea, jedyna druzyna ktora daje mi radosc i sens tracenia > glosu przez kibicowanie, > oohh korea oooh korea ooohhh korea oooo, boooooooooo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PORTUGAL - COREA IP: *.tin.it 12.06.02, 15:32 Hi Vidigal, what are you doing on polish massage board? Are you really Portugese? If it's a truh I want to tell you that I love Portugal and FC Porto. I don't know your language but I now italian, I think similar. So, forza Portogallo! Saluti e abbracci dalla fan di un certo guardaredes del Porto- V.B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidigal Re: PORTUGAL - COREA IP: *.uminho.pt / 192.168.18.* / *.ccom.uminho.pt 13.06.02, 18:03 Gość portalu: Ania napisał(a): > Hi Vidigal, what are you doing on polish massage board? Are you really > Portugese? If it's a truh I want to tell you that I love Portugal and FC Porto. > > I don't know your language but I now italian, I think similar. So, forza > Portogallo! Saluti e abbracci dalla fan di un certo guardaredes del Porto- V.B. Hi ania, Congratulations for your team! yes i'm portuguese and i'm glad that you love Portugal! FC PORTO is my favorite team too at the Portuguese league. Vitor Baía is actually our goalkeeper, in my opinion he is the best goalkeeper that we have, he's great person and full of fans too :) please, now that your team won, please give us a little luck, we need to win tomorrow :) see ya! Saluti e abbracci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BS Re: PORTUGAL - COREA IP: 3.5.* / *.telepac.pt 13.06.02, 18:33 Mam nadzeje ,ze Portugalia wygra. moze byc tylko 1:0. Mam nadzeje tez, ze Polska pokaze ze nie przez przypadek dostala sie do MS i przynajmniej zremisuje 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: PORTUGAL - COREA IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 13.06.02, 21:44 HI Vidigal, I do hope, Portugal will win tomorrow 3:1. GOOD LUCK !!! I think the result of “our” game will be 2:0 for USA and our team will join teams without points and goals like China, Saudi Arabia and France . Best regards and good luck ! Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PORTUGAL - COREA IP: 62.220.37.* 13.06.02, 23:03 Hi Vidigal, I'm really glad that Italians won today. I'll transmite tomorrow all my best wishes for Portuguese team. And I hope for Vitor best performance. Do you live in Porto? It must be wonderful city. How to tell in portuguese "saluti e abbracci"? Ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidigal Re: PORTUGAL - COREA IP: *.uminho.pt / 192.168.18.* / *.ccom.uminho.pt 14.06.02, 14:30 Gość portalu: Ania napisał(a): > Hi Vidigal, I'm really glad that Italians won today. I'll transmite tomorrow > all my best wishes for Portuguese team. And I hope for Vitor best performance. > Do you live in Porto? It must be wonderful city. How to tell in > portuguese "saluti e abbracci"? Ciao. Hi annia, this is getting hard for us..... :( and i'm not very good at the moment!! too much stress!!!! i live in a city near Porto.~ saluti e abbracci = saudações e abraços! for you too! :)) see ya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: PORTUGAL - COREA IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 20:36 Bede niepoprawnym optymista i... Portugalia-Korea remisik, tak 2:2; Polska-USA wygramy roznica 1 bramki (a po mistrzostwach polskie orly beda latac F16) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: PORTUGAL - COREA IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.06.02, 21:51 Gość portalu: vidigal napisał(a): > who is going to win? what result? PORTUGAL WINS ,2:1 GOOD LUCK HOW DID YOU KNOW 'BOUT THIS MESSAGE BOARD , COULD YOU PLEASE GIVE ANY ADDY OF PORTUGESE MESSAGE BOARD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidigal Re: PORTUGAL - COREA IP: *.bragatel.pt / *.bragatel.pt 13.06.02, 22:39 Gość portalu: Phoebe napisał(a): > Gość portalu: vidigal napisał(a): > > > who is going to win? what result? > > PORTUGAL WINS ,2:1 > GOOD LUCK > HOW DID YOU KNOW 'BOUT THIS MESSAGE BOARD , COULD YOU > PLEASE GIVE ANY ADDY OF PORTUGESE MESSAGE BOARD hi Phoebe, thanks - i hope you're right.... let me dream with a victory :) i knew about this messag board, cause someone (polish) entered on a portuguese message board and told us this adress. if you want to visit one of our message boards the site is : www.vizzavi.pt - find a window "serviços" then go to "fóruns" and then "mundial 2002" nice to meet you best regards Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: PORTUGAL - COREA IP: 5.2.1D* / *.public.svc.webtv.net 14.06.02, 02:52 I also think Portugal is going to win. Good luck in the rest of the turnament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adad Portugal go home!!! IP: *.ipt.aol.com 14.06.02, 02:54 f*** Portugal. Korea will win 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carl Re: Portugal go home!!! IP: *.uminho.pt / 192.168.18.* / *.ccom.uminho.pt 14.06.02, 11:24 Gość portalu: adad napisał(a): > f*** Portugal. Korea will win 3:0 you're a bad person, learn to loose and f**** just for you too Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: PORTUGAL - COREA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 14:35 I hope Portugal will win this match. I really don't like SOCCER. :-) Greetings for PT from PL :-))) Odpowiedz Link Zgłoś