Dodaj do ulubionych

Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów

• Gość: sentar Brawo Chelsea, a zwlaszcza Cech IP: *.chello.pl 08.03.05, 23:01
      Moim zdaniem najlepszym pilkarzami Chelsea byli w tym meczu Cech,Cole,Carvahlio
      i Terry. Cech to obecnie najlepszy bramkarz swiata. Imponuje mi tez Chelsea jako
      zespol, ktory trzyma sie razem, widac to bylo po ostatnim gwizdku, ta druzyna
      skazana jest na sukces
      • szatek100 faktycznie.... 08.03.05, 23:30
        choc nie lubie Chelsea to musze przyznac , ze Terry i Cech sa
        rewelacyjni.Chociaz moim cichym bohaterem jest Gallas.Dobry i w obronie i w
        pomocy...
    • szatek100 PORTO NIE WYGRAŁO LM !!!!! 08.03.05, 23:02
      Pamietajcie , że w cwierćfinale z Manchesterem UTD Scholes prawidłowo strzelił
      bandzie Mourinho gola , który przez bład sedziego nie został uznany (po meczu
      wszystcy obserwatorzy to przyznali).tak więc zwycięstwo porto w LM to był dar
      losu.

Dzis graczem meczu powinien zostać Carvalho w kluczowym momencie obejmujacy
      Valdeza w pasie.....Jeżeli Chelsea wygra , to bedzie to kolejny fart...

pzdr
      • Gość: andrzejklimek Re: PORTO NIE WYGRAŁO LM !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:44
        Teraz Chelsea niestety ma już z górki(Ale do kitu ta Liga Mistrzów. Powinni
        poprawić pracę sędziów. Tak nie może być!!! )Właściwie został już tylko Milan na
        jago drodze. Ale poczekajmy może.....Lyon. Ja teraz jestem za Lyonem pokazali
        naprawdę kawał dobrej piłki.Ewentualnie zobaczymy jak zagra Liverpool może i on
        się dołączy w walce o puchar. Chelsea i Milan fuuuj!!!
    • Gość: Leniwiec Fantastyczny mecz! IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 23:02
      Byłby jeszcze lepszy, gdyby wygrała Barcelona. Pozostaje rozczarowanie -
      szczególnie po po kontrowersyjnej "walce podbramkowej" przy ostatnim golu. Na
      otarcie łez gol Ronaldinho, który można oglądać do upadłego.
      • Gość: Leni Re: Fantastyczny mecz! IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.03.05, 23:44
        Barca zaprzepaściła swoje szanse na Nou Camp, kiedy Chelski grali w 10. Wtedy
        trzeba było bramek napakować. Potem kontuzja Marqueza i już coś czułam, że nie
        podbijemy Stamford Bridge. Po 3 bramkach dla Blues przypomniał mi się finał z
        Milanem z 94. Będzie katastrofa pomyślałam. Ale zagrali piękny mecz, walczyli i
        nie poddali się do końca. No cóż może za rok zajdziemy dalej.
    • Gość: kane Collina doj.ebał IP: *.compower.pl 08.03.05, 23:04
      Szkoda Barcy, kto teraz zatrzyma Chelsea???
      • Gość: AD1 Re: Collina doj.ebał IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.03.05, 23:08
        tak jak powiedziałęm tylko AC Milan stać na o bo nie sądze by Real był w stanie
        jedynie rossoneri dorównują wyrachowaniem tej niebieskiej bandzie...
    • szatek100 GRACZEM MECZU..... CARVALHO !!!! 08.03.05, 23:05
      Za "przytomne" zachowanie w polu karnym przy stałym fragmencie gry.Pewnie sam
      Mourinho go tego nauczył....
      • Gość: Iver Re: GRACZEM MECZU..... CARVALHO !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:11
        To prawda... pewnie tak ... pieprze Murinho i Carvalho..... Całą dzielnice
        Londynu też
        Barca!!! Barca!!!
      • Gość: Subyello Re: GRACZEM MECZU..... CARVALHO !!!! IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 09.03.05, 00:49
        Tak a popatrz na ta bramke, i powiedz mi gdzie byl jakis obronca z Barcy jako
        pokrycie na Terry? Byl jakis tam maly ludek moze z metr o Johnna. Takie bledy
        oczywiscie beda karana przez druzyne taka jak Chelsea ... !!! Winnicie to na
        jakis faul ktorego nie bylo, a tego ze nie bylo pokrycia nie widzicie. Wielcy
        znawcy pilki ... hahaha
        • Gość: nelsonek Re: GRACZEM MECZU..... CARVALHO !!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.05, 15:19
          oczywiscie twierdzenie, ze Barca przegrala przez blad sedziego jest teza naciagana (i to bardzo), ale faktem jest ze faul na bramkarzu Barcy przy 4 bramce byl.
          faktem tez jest ze Barca przegrala dwumecz na wlasne zyczenie. chwala Chelsea za to ze potrafila wykorzystac ogromne bledy rywali.
    • Gość: ron_obvious Re: Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów IP: *.com / *.com 08.03.05, 23:05
      O awansie Barcy mógł przesądzić Samuel Eto'o, ale mając przed sobą pustą bramkę
      strzelił nad poprzeczką,

No rzeczywiście bramka była pusta, zwłaszcza, ze zasłaniał ją obrońca Chelsea i
      bramkarz.

• Gość: El bombonero Mecz oczywiście kapitalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:06
      Szanuje Maurinho choć to butny arogant ale fachowiec z niego konkretny.
    • Gość: Endriu Wyp..... tego Oleguera IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 08.03.05, 23:11
      A kur... mowiłem zeby nie wystawiac Oleguera ale nieee... na ch... Rajkaard ma
      mnie słuchać, on przeciez wie lepiej :/

Cóż, pokłony dla Naszego GENIUSZA Ronaldinho za tą piękną bramkę !!!

Niech tylko porządna obrona wróci po kontuzjach i rozj.... Mourinho i jego
      Chelsea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VISCA EL BARCA !!!

PO. O co i dlaczego oni sie co chwile potykali ??
      • Gość: blazej COLLINA CEPIE NIE ŻYJESZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:22
        co za cep ... teraz juz wszyscy wiecie dlaczego dziadki juz nie powinny
        sedziowac ?? ... i co nie dosyc ze rusek wladowal kupe kasy ... chca sobie kupic
        puchar ... to jeszcze collina im pomaga ... brawo dziadku brawo ... a liniowy
        ten cep co ?? no nie moge nie moge ... rozumiem mozna przegrac wazny mecz z
        mocna druzyna ale taki blad ..... wiec chocby nie wiem co predzej czy pozniej
        znajde go :/
    • szatek100 Janas przyniósł pecha Barcelonie 08.03.05, 23:35
      Nie wiem op jaka cholere ta skorumpowana miernota pojechała na Stamford
      Bridge , ale faktem jest , ze Janas siedział w "komentatorce" obok
      Szpakowskiego.Pewnie PZPN nie majacy kasy na szkolenie młodziezy mu wyjazd
      zasponsorował.
    • Gość: Marco Van Basten no tak, wedle słow Fergusona Milan zdobywa LM IP: *.net.autocom.pl 08.03.05, 23:45
      Milan dysponujacy w ostatnich tygodniach przecietna forma, bez problemu
      odprawia z kwitkiem niby potentata angielskiej piłki.Było tak jak mowiłem...to
      co miało Mu pokazac to pokazało w pierwszym meczu ...czyli nic .Dzis
      kontrolowalismy przebieg spotkania i na wiele wam nie pozwolilismy.Wnisoek jest
      jeden, jestescie dobrzy ,ale na rywalizacje z druzynami typu
      Bolton,Norwich ...nie bede wymienial innych tuzow ....
      Na koniec napisze ,ze az strach pomyslec co bedzie jak wrocą Sheva ,Inzaghi i
      Milan odzyska forme z rundy jesiennej
      No coz jestesmy skazani na sukces ,ale tego nie musial mowic wcale Ferguson
      Szkoda mi Barcelony,ale nie martwcie sie ,zamkniemy ryło i temu Mourinho.
      Forza grande unico magico Milan

• Gość: mikehp Re: no tak, wedle słow Fergusona Milan zdobywa LM IP: *.upc-d.chello.nl 09.03.05, 00:10
        Marco zapomniales o Kaladze, chociaz po dzisiejszym meczu to nie wiem gdzie on
        zagra. Zreszta Inzaghi tez bedzie mial problem.
      • Gość: regis Re: no tak, wedle słow Fergusona Milan zdobywa LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:42
        Błagam Cie stary, nie pisz takich głupot! o jakiej formie Milanu ty piszesz?
        kiedy taka była? fakt chłopaki świetnie grali dwa lata temu gdy wygrywali LM!
        ale niestety zatracili proporcje pomiędzy obrona a atakiem i teraz grają futbol
        bardzo wyrachowany, nudnawy, przy nich nawet Chelsea gra pięknie. Jako fan MU
        przyznaje jednak, że tym razem byli bardziej dojrzali piłkarsko, co pozwoliło
        im wygrać tym razem. Na usprawiedliwienie MU mam tylko tyle, że tam dokonuje
        sie zmiana pokoleniowa, i młodzi zawodnicy choć skądinąd świetni nie są w
        stanie wytrzymać presji! Pozdrawiam
        • Gość: do regisa Re: no tak, wedle słow Fergusona Milan zdobywa LM IP: *.net.autocom.pl 09.03.05, 17:52
          fajnie sie pisze o zmianie pokoloneniowej co???jeszcze do niedawna mowiło sie w
          samych superlatywach o tym grubasie rooneyu i tym wyzelowanym pieknisiu zwanym
          dalej Ronaldo.Pewnie piszmy ,ze Milan jest cienki i nudny i nigdy nie grał nic
          wielkiego..tylko skad sie biorerze te 6 tytułow Pucharu Europy i Mistrzostwa
          Włoch???to chyba nie przypadek .Nasi napastnicy sa kontuzjowani ,wiec siła
          rzeczy druzyna jest tak ustawiana.Moze powiesz mi po co przyjechaliscie na
          rewanz do Mediolanu??Bronic o-1 z pierwszego meczu???chyba z 3 razy
          pojawiliscie sie na naszym polu karnym.Brawo za odwage!!to z pewnoscia oznaka
          ofensywnego futbolu,ciekawego.
          Gratuluje!!
          Same pieniadze nie wystarczaja w piłce.A W lidze to sobie mozecie pukac te
          boltony i southamptony a jak sie przyjdzie spotkac z kims konkretniejszym to
          przegrywacie zarowno z nieciekawym chelsea jak i nudnym (jak to piszesz)
          Milanem.SAmi jestescie dretwi a krytykujesz innych .Nigdy nam nie
          dorownacie ,wiesz dlaczego??Bo my jestesmy skazani na sukces
          Forza Milan
      • andrzejklimek Re: no tak, wedle słow Fergusona Milan zdobywa LM 09.03.05, 19:54
        Nie lubię Milanu, ale w jednym jesteśmy zgodni - "zamkniemy ryło i temu
        Mourinho". Glory, glory Man. United!!! ( niestety zawiódł) i Barca, Barca, Barca!!!
    • Gość: insajd Zero sprawiedliwosci w Pilce Noznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:48
      Jak dlugo jeszcze FIFA bedzie miec klapki na oczach? Ile czasu jeszcze bedzie
      mowic ze "taki jest urok pilki noznej" po zapytaniach o niesprawiedliwosci
      podczas spotkan pilkarskich. Gdy jedna druzyna przegrywa wielki mecz, traci
      ogromne pieniadze, prestiz, miliony fanow zawodza sie na dlugi czas - a wszystko
      tylko dlatego ze sedzia nie zobaczyl faulu i przeciwna druzyna wygrywa
      calkowicie niesprawiedliwie. Pytam: gdzie to piekno gry?
      Takie beznadziejnie dolujące mecze jak ten zabijaja w mojej duszy milosc do
      pilki noznej. Co z tego ze mozna byc najlepszym, skoro mecze wygrywa sie taka
      niesprawiedliwoscia...

Barca gora! Chelsea UNFAIR-PLAY!
      • Gość: Milo DLaczego Barcelona przegrała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:11
        Po pierwsze kontuzje!!! Z meksykańcem w skladzie (wylecial pare dni przed
        meczem...totalny pech) obona nie wygladalaby jak ser z dziurami. 2 bramiki
        strzelone przez Chelsy wynikaly tylko z bledow...zachwycacie sie magicznymi
        kontrami...he he...nawet nasze orly to potrafia..... do tego dorzuc szczypte
        Colliny...moze i faul nie udaremnil interwencji bo Valdez i tak by nie zdazyl
        ale faul to faul....skandal... ktos powie ze londynczycy tez mieli kilku
        kontuzjowanych....tak ale strata Drogby i holendra nie byla az tak dotkliwa jak
        strata jedynego defensywnego pomocnika przez B. ktory zapewnial im rownowage
        pomiedzy atakiem i obrona..... zreszta w Barsie tez brakuje Larsona a Guly mogl
        wejsc tylko na kilka ostatnich minut...
        p.s. no i Cech bronil bajecznie trzeba mu to oddac
      • Gość: marcin Re: Zero sprawiedliwosci w Pilce Noznej IP: 217.153.6.* 09.03.05, 10:28
        nie ma pojecia obiektywnego wymiaru sprawiedliwosci. nawet jak wrpowadza zapis
        wideo beda sie zdrazac sytuacje kontrwoersyjne, ktore wymagac beda
        niekonczacych sie analiz wideo. Tak taki jest urok pilki. Bledy sie zdrazaja
        pilkarzom (slupki, przestrzelone karne,) w tym meczu Barca mogla strzelic kilka
        bramek wiecej. Obwinianie o wszystko sedziego jest latwym wybiegiem.
        Pisze to jako bezstronny wieloletni kibic. Czasam bledy sedziw sa tragiczne,
        ale tym razem Colina byl bliski idealu.. Niestety kiedys policzono ze W KAZDYM
        MECZU sedzia popelnia ok 5% blednych decyzji. Niektore z nich sa brzemienne w
        skutkach inne nie. Trzeba pokory kibicu zeby to przyjac i zrozumiec sens pilki
        noznej. Oskarzanie sedziow (poza nielicznymi wyjatkami) nie ma sensu. Rownie
        dobrze oskarz Eto ze spudlowal, a przeciez taki z niego wysmienity pilkarz.
    • Gość: mikehp Re: Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów IP: *.upc-d.chello.nl 08.03.05, 23:52
      A co Wy tak najezdzacie na ta Chelsea? Jak Barca kupowala za ciezka kase to
      wszystko bylo cacy. No jasne, ze pierdoly kupila nie zawodnikow, ale to juz jej
      strata. Wielcy romantycy futbolu mi sie znalezli. Ronaldinho tez za friko w
      Barcelonie nie gra wiec nie narzekajcie poki macie komu kibicowac. A ze Mourinho
      jest zarozumialy to juz jego sprawa. Wyniki ma. FORZA MILAN!!!
    • Gość: khmer to bylo przykre... IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.03.05, 23:52
      • Gość: s Re: to bylo przykre... IP: *.toya.net.pl 09.03.05, 00:06
        takich rzeczy się nie robi......... i teraz juz zostana same takie kijowe
        kluby: chelsea + real + milan ..... zadna zabawa, i niech w koncu zmniejszą tę
        ligę mistrzów bo dopiero teraz jest ciekawa , a takie fazy grupowe to sobie
        mogą... dramaturgia jak w polskiej lidze
    • Gość: Krytyk Może Barca się nauczy.. IP: *.proxnet.prv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 00:05
      ... iż oprócz niezłych zawodników, czasem przydaje się i trener. Rijkaard nigdy
      nim nie był, lepsze efekty osiągał jako projektant mody:) I mógł przy tym
      pozostać... Prezes Barcy chyba to zauważył, i nie przedłuży kontraktu...
      A "najlepszy" na boisku był niejaki Oleguer, każde jego dojście do piłki
      zwiastowało bramkę dla Chelsea - z taaaakim obrońcą Europy się nie podbija...
      • Gość: Krytyk Re: Może Barca się nauczy.. IP: *.proxnet.prv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 00:21
        Zapomniałem dodać, iż dawno nie oglądałem tak dobrego meczu.
        A w sprawie zatrzymania Chelsea, zapomniano o moim cichym faworycie z
        Monachium - Bayern obecnie jest w niesamowitej formie, na dzień dzisiejszy nie
        widzę konkurencji dla Bawarczyków. I boje się, iż moja niechęć do nich nie
        wystarczy...
    • ulryk Re: Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów 09.03.05, 00:33
      COME ON CHELSEA ,COME ON CHELSEA!Chelsea kocham miłością, o niezrozumiłej dotąd
      dla mnie genezie od końca lat 80tych.Pałętali się wówczas w środku
      tabeli,walcząc ze średniakami(Luton Town,Wimbledon, N.Forest,Queens Park
      Rangers...).Aż nastąpił przełom:przyszedł Ruud Gullit!A póżniej było tylko
      lepiej.Zola,Wise,B.Laurup,Desailly,Deschamps,Flo,Vialli,Lebooef,Poyet,Petit,Gron
      kjear...Najstarsi "Head Hunthers" ryzykując "dożywotni zakaz"wbiegali na murawe
      i całowali stopy Ruuda.To były piękne czasy ,ale teraz nadchodzą jeszcze lepsze!
      Niewiarygodne są ataki typu "Abramowicz ty ruski oligarcho!"Gdyby
      zainwestowałby w Barce(dla,której szacunek!)byłoby ok,nie?Także zarzut "nie
      sztuka kupić gwiazdy..."jest nie trafiony.Gwiazdy to w Chelsea grały wcześniej
      (patrz wyżej).COME ON CHELSEA!COME ON CHELSEA!
      • Gość: Cristos Re: Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów IP: 193.170.62.* 09.03.05, 00:47
        Amen!
      • Gość: miharu Chelsea!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 00:54
        Spoko, oni to wszystko piszą ze złości, bo ich drużyna przegrała... Normalne
        jest, że każdy klub kupuje sobie zawodników, i jeśli go stać, to za ciężką kasę.
        Jakoś na przykład Realowi nikt tego nie wypomina, tylko do Chelsea wszyscy się
        czepiają. A to oni grają naprawdę zespołowo, a nie jak te pożałowania godne
        gwiazdy barcelońskie... Wiecznie tylko kiwki, kiwki, popisy z piłką... a futbol
        to gra zespołowa, i dobrze, że barcelończycy się o tym boleśnie przekonali.

Chelsea!!!
      • Gość: Subyello Re: Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 09.03.05, 00:55
        Brawo jakis normalny wpis w koncu. Chelsea miala kiedys druzyny kupione i
        pikarzy z nazwiskami, teraz sa tez nazwiska ale najwiekszym imionem na Stamford
        Bridge jest Chelsea. Kasa nie wygrasz, musisz miec druzyne, Chelsea w tamtym
        sezonie odpadlo i miala imiona. W tym roku idziemy po puchar!!!
        • ulryk Re: Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów 09.03.05, 01:07
          COMKE ON CHELSEA,COME ON CHELSEA!!!Za co kochasz futbol?!Gdy mnie ktoś tak
          spyta,zaku..ę z laczka i poprawię z kopyta!COME ON CHELSEA,COME ON CHELSEA!
          Pozdro dla ziomów/rodaków w Londonie.
    • Gość: Nody kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 01:06
      niewiem ale nieznosze angoli tego hamstwa z ich strony tej pychy, coraz
      bardziej zaczyna mnie denerwowac Murincho z ta swoja pycha, zaluje ze barca
      odpadla, milo bylo popatrzec na piekna skladna pilke techniczna, finezyjna, na
      samego Ronaldinho, no ale to nie pomoglo, wygrał lepszy, ale nieznosze anglikow
      za ta ich hardosc i hamstwo. Mozna sobie kupic druzyne taka jak chelsea,
      wpakowac w nia mln dolcow, kupic najlepszych pilkarzy swaita ale to nie
      pieniadze graja tylko pilkarze i mam nadzieje ze ktos jeszcze przytrze nosa
      Murincho i spolce, ale już dawno nie oglądałem takeigo meczyku, pozdrawiam
      wszystkich kibiców.
      • Gość: Subyello Re: kibic IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 09.03.05, 01:11
        A powiedz mi ile Barca wydala na pilkarzy .. ?? I z drugiej strony mysle ze
        Chelsea zachowuje sie deobrze, Murincho jest wygadany (mysle ze za duzo) ale
        facet ma glowe, wygral P UEFA, LM, wygra lige z Chelsea, i jedzie po nastempny
        puchar w LM, wiec ma co facet gadac. Mysle ze Frank tez duzo gadal przed
        meczem!! Ronaldingo tez, jedna jedyna dobra wypowiedz powiedzial Van Bronk (nie
        wiem jak sie jego naswisko pisze) ze na Stamford Bridge nie bedzie latwo.
        • nody Re: kibic 09.03.05, 01:16
          tak ja nieumiejszam sukcesow Murincho bo pamietam go jako skromny gosc
          zdobywaja LM z Porto a teraz zachowuje sie jak ham, swoimi gestami,
          wypowiedziami troche sie popisuje, mozna byc pewnym zwyciestwa ale zawsze
          trzeba miec szacunek dla rywala i tego to juz ucza od podstawowki na wfie...
          • nody Re: kibic 09.03.05, 01:20
            zreszta jestem kibicem od wielu lat kibicowalem jako łebek Legii, Widzewowi i
            wiele w życiu meczów się naoglądałem ale coś takiego to mnie wkurza bo nie
            lubie hamstwa, można grać twardo, ostro ale nie zachowywac sie jak ham, wlasnie
            to rozni takich pilkarzy jak lampard therry czy ronaldinho gdzie kazdy sie
            zachwyca bajeczna technika, finezja a prosta twarda jak nie brutalna gra jak
            angole.
      • ulryk Re: kibic 09.03.05, 01:15
        Współczuję CI.Gdyby odpadła "Moja Chelsea"kibicowałbym Barcy.Szkoda,że trafili
        na siebie tak wcześnie...Taki Ol.Lyon(bez urazy)gra dalej.
    • Gość: polo No i co ? Chelsea IP: 146.245.185.* 09.03.05, 02:45
      A pan Mirek Trzeciak zapowiadal, ze angielskie zespoly w obecnej edycji LM nic
      raczej nie zwojuja. No i prosze, Barca lezy i dalej juz nie pojedzie, a
      wyeliminowal ja zespol z wysp brytyjskich. Zdaje sie ze Ronaldinho tez
      zapowiadal i to calkiem niedawno, ze zaden zespol z Anglii nie awansuje... no i
      prosze, juz pierwszy zespol z Hiszpanii polegl... hi hi.
      Szkoda, ze pan Trzeciak, nie myli sie gdy zapowiada przegrana Wisly w el. do
      LM. Juz w innych kwestiach myli sie, choc przyznaje, ze dlugofalowe
      przepowiednie w futbolu to ryzykowny business.
    • Gość: ArtS29 BARCELONA - grają pięknie ale nie umieją wygrywać IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 09.03.05, 04:13
      SZKODA tego co się stało serce boli bo wygrał futbol zdecydowanie brzydszy -
      wogole szokiem bylo pierwsze 20 min i te zabójcze kontry Chealsa - zła gra
      zwłaszcza GIO van Bronckhorsta - co by było gdyby Silvinho grał od poczatku -
      Colina- 4 BRAMKA JEGO !- właśnie taka jest BARCA zasłużyli, mogli już prawie
      awansowali ale jednak to nie dla nich znów się nie udało :-( ALE W TYM ROKU
      LIGA NASZA :-) za rok LM może nie można mieć tak od razu wszystkiego było by
      za pięknie -bramka RONIEGO - CUDO---a co do samego meczu gdyby nie to że jestem
      fanem BARCY to byłby najlepszy mecz jaki sobie przypominam wogole bo mam 20lat
    • Gość: jup Re: Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 04:40
      jest cudownie, a ronaldinho nastepnym razem 2x pomysli nim cos palnie.
    • Gość: kobster WINIU,BARCA I TAK JEST THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 07:49
      Szkoda,po prostu szkoda...Barca odpadła na wlasne zyczenie; setka,ktora
      spieprzył Etoo to mistrzostwo swiata!!!No,i zasrany Colina.Nigdy go nie
      lubilem,przereklamowany klaun z wyłupiastymi gałami.Podarował Chelsea gola i
      cwiercfinal.Gramy pieknie,przegrywamy jak zawsze...
      Swoja droga w zespole,ktory chce byc najlepszy w Europie nie moga grac pilkarze
      pokroju Gerarda czy Oleguera...
      Nie wyszlo teraz,wyjdzie za rok! Teraz skupmy sie na La Liga!!!
      BARCA FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: DOKŁADNY DO KOBSTERA IP: 195.117.126.* 09.03.05, 08:49
        NIEWYKORZYSTANE SYTUACJE SIE MSZCZA TAKIE SLOWA POWIEDZIALEM KIEDY E'TO NIE
        STRZELIL GOLA PRAWIE NA PUSTĄ BRAMKĘ NIE MOWIAC O INNYCH SYTUACJACH I NIESTETY
        SIE SPRAWDZILO, A BARCA TO NIE REAL I MA TYLKO JEDEN PUCHAR EUROPY WIEC NIE
        PRZESADZAJMY Z TYM JEJ CHWALENIEM, ZAWSZE DAWALI DUPY, A SZKODA, RAZ IM SIE
        UDALO JAK MIELI W SKLADZIE STOICZKOWA, TAK TEN PILKARZ WYGRYWAL MECZE, ALE NIE
        RONALDIHNO BO ON JEST NIESTETY SAMOLUBNY, JAK TO GWIAZDY. CO DO KASY TO JA NIE
        CHCE MOWIC ILE BARCA WYDALA NA PANA R. A TAKZE NA INNYCH W DAWNYCH WYSCIGACH Z
        REALEM.
    • Gość: CHELSEA BARCELONA GO HOME IP: 195.117.126.* 09.03.05, 08:19
      I CO HOMBRE MOZE ZNOWU POWIECIE ZE TO PRZEZ COLINE A CO ZE STRZALAMI NA PUSTA
      BRAMKE.
      • Gość: andrzejklimek Re: BARCELONA GO HOME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:49
        człowieku nie irytuj mnie. Bądz objektywny. W tym meczu obie drużyny były
        naprawdę rewelacyjne (Chelsea w: kontrze i skuteczności, a Barca w ataku
        pozycyjnym i podaniach ), ale powinien być karny dla Barcelony i to jest jasne.
        Nie mówiąc o golu Johna Terry...
    • Gość: Maro Gdyby Colina miał oczy to Chelsea pożegnałaby się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:52
      z Ligą Mistrzów. FIFA jest organizacją z epoki kamienia łupanego, nie używając
      w spornych sytuacjach nagrań robionych przez wszędzie obecne kamery.
      To nie idiotyzm, to debilizm.
    • Gość: Marzena Mateja Robert i Mateja Keżman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:59
      Czy to bracia? W końcu to Polak w lidze mistrzów!!! Robert powinien przestać
      skakać, tylko biegać po płaskim, może pójdzie mu lepiej?
    • Gość: miki d. Re: Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:03
      Abramowicz vs. Duma Katalonii 4:2 wygrała pycha i ogromna kasa (barca
      to "tylko" duża kasa).Jedyny team, który grał ładną, ofensywną piłkę
      odpadł.Szkoda: Eto, Ronaldinho, Xaviego i reszty (prócz Deco bo to cienias,
      widziałem oba mecze-ten facet nic nie gra!!!). Może za rok jak Barca wzmocni
      obronę będzie miała większą szansę w starciach z takimi zespołami jak Chelsea,
      która ma dobrych graczy defensywnych (Makelele, Terry, Gallas), a Barcy brakuje
      dobrych, zgranych obrońców. Nie można atakować 90 minut, czasami trzeba się
      bronić i wtedy Barcelona jest słaba. Niech ją kupi jakiś Rusek to smutna nauka
      z tego meczu.
    • Gość: fanfanbarca Re: Dziś rewanżowe mecze 1/8 finału Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:24
      już dawno umarła prawdziwa piłka,wczorajszy mecz to tylko przykład ze liczy się
      tylko to jak przechytrzyć sędziego i kasa ,delikatnie mówiąc.jedyna piłka jaką
      będzie mozna oglądac z zachwytem to jak będę grały dzieci,nieskażona chęć
      zwycięstwa!pozdr dla fanów prawdziwej piłki!!!!!!!!!!!!
      • antinowhere a i tak LM wygra Real. 09.03.05, 09:28
        Bo jest najlepszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka