Gość: NICO IP: *.mtp.com.pl / *.mtp.com.pl 12.06.02, 13:25 co wy na profesjonalną, dziennikarską postawę pana Janka w studiu... reprezentacja na boisku + Janek w studiu = nerwica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajetano Re: JAN TOMASZEWSKI 12.06.02, 13:36 właśnie chcialem poruszyc ten sam temat... ten koles to jest jakas prowokacja... opowiada takie glupoty ze az boli. teraz juz nawet nie zapamietuje co mowi..ale 4 lata temu powiedzial ze winny porazki Niemcow z Chorwatami jest trener bo na bramce postawil Khana ktory jest nizszy od Koepke. a wszystkie bramki (3) Khan wposcil po palcach...wiec gdyby byl wyzszy bramkarz to by obronil...IDIOTA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: JAN TOMASZEWSKI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 13:48 jakiego Kahna? przeciez Koepke wtedy bronil Odpowiedz Link Zgłoś
kajetano Re: JAN TOMASZEWSKI 12.06.02, 15:02 ..hmm.. byc moze..siak czy owak to co powiedzial Tomaszewski to totalna glupota... Odpowiedz Link Zgłoś
nico1975 Re: JAN TOMASZEWSKI 12.06.02, 14:17 te strzałki - to prawdziwe dzieło sztuki, bardzo mi się podoba gdy ktoś kto do mnie mówi wypina na mnie dupsko - zwłaszcza gdy jest tak ponętne Odpowiedz Link Zgłoś