Gość: zgryz IP: 82.145.76.* 16.03.05, 14:42 Raul się skończył Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benz-V. Raul: mogę odejść z Realu IP: 82.160.53.* 16.03.05, 14:43 słabiak z tego raula, jak i cała reszta galaktikos-pojebatikos! barca górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.qub.ac.uk / *.qub.ac.uk 16.03.05, 14:45 Real sie skonczyl :) visca el barca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihu2002 Raul: mogę odejść z Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:47 choć jestem kibicem barcy i każdy kibic fcb nie lubie realu to jednak ten piłkarz jest znakomity nie tylko pod wzgledem sportowym ale również jako człowiek Chyba żaden barcelonista nie pogardziłby Raulem w Barcelonie Zapraszamy do gry ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionko Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:36 A ja Raulem pogardzam, a juz szczególnie po tych słowach: "moge odejść, ale niech nie decydują o tym kibice... " Od dawna widać, że gwiazdki Realu kibiców maja głęboko, ale kiedy kapitan mówi coś takiego to raczej trudno go szanować. Gwiazdą i symbolem Realu stał się właśnie dzięki kibicom ale widać dzis juz mu tak dupa obrosła w piórka, że traktuje ich jak śmieci :/ I proszę nie zalewajcie że to jest pierwszy słaby sezon w wykonaniu Raula bo dziaduje od conajmniej dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: 193.170.62.* 16.03.05, 17:34 Cos ci sie pomylilo. Gwiazda to on sie stal dzieki swojej grze a nie kibicom. Gdyby byl kiepski to nikt by sie nawet za nim nie obejrzal. Wydaje mi sie, ze to jednak nie kibice sa od ustalania skladu druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka kibice IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 20:48 Oczywiście, że nie powinna decydować tłuszcza (czyli kibice). Ta tłuszcza urządziła już nagonkę na setki niewinnych graczy, których trener ustawił tak a nie inaczej, w takiej a nie innej drużynie, albo po prostu bo kibicom sie nie spodobało że tegawy (RONALDO - najlepszy strzelec Primera Division ostatnich 3 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronald Re: kibice IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:09 A ja uważam, że TŁUSZCZ(a) powinien decydować o odejściu Ronaldo! I mam swoje pełne poparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: kibice IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 21:39 ronald, mowimy o o wygnaniu Raula przez kibicow Realu (Ronaldo sie nie czepiają, on brameczki im strzelał) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: kibice IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 21:40 to tylko tu u nas nielubiące ciałka łby się wyżywają na tęgim Mistrzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronald Re: kibice IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:51 Ależ ja bardzo lubię ciałko - zwłaszcza moje. I dlatego czuję zawiść, jeśli ktoś ma swojego więcej niż ja... ;) Poza tym zarówno Raul jak i Ronaldo mi wiszą (jeden wielki galaktyczny zwis). Ja po prostu jestem na tyle prymitywny, że słowo tłuszcza skojarzyło mi się z tłuszczem, a że o Realu mowa, więc automatycznie nasunęło mi się skojarzenie z Ronaldo (choć Roberto Carlos stara się jak może, żeby być lepszym w kategorii wagowej od wyżej wymienionego) i musiałem się wytworami swojego prymitywnego zwoju mózgowego pochwalić na szerszym polu, bo jestem zakompleksiony i takie forum to jedyna szansa, żebym zaistniał w jakiejś społeczności. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulenspiegel Zgryz się nigdy nie zaczął IP: *.artnet.com.pl 16.03.05, 14:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGEe Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.isp.pl 16.03.05, 14:53 A moim zdaniem nie. To według mnie najlepszy napastnik na świecie, choć faktycznie ostatni sezon ma słaby (jak caly Real). Zmiana klubu może mu wyjść na dobre. I oby tak się stało bo Real w najbliższych latach nie wróci na tron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonasino Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 15:00 No właśnie, przecież ten znakomity zresztą napastnik nie strzela dla Realu nawet tyle co Ronaldo, a pozostawał poza krytyką........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 15:02 ale kibice Realu sie zawiedli jego 5 bramkami w calej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Szacunek dla Raula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:02 Jestem kibicem Realu od bardzo dawna (Raula jeszcze nie bylo w klubie nawet). Byly czasy, kiedy nazywalem ten klub Raul Madryt. Nie wiedziec czemu nigdy nie byl doceniony w zadnych powaznych plebiscytach. Jestem zdania, ze on sie nie skonczyl. To ten klub poprzez sprowadzanie kolejnych gwiazdorkow niszczy go. Teraz musi zapierdzielac za dwoch (przeciez ronaldo nie pohanbi sie przebiezka) to i pozniej pod bramka sil brakuje, gdy ma okazje do sztrzelenia gola. Fakt, ze od ok. dwoch sezonow jest w slabszej formie, ale szanujacy sie klub nie pusci go tylko pomoze wyjsc z kryzysu (tyle dla nich zrobil to i oni cos dla niego powinni zrobic). To test dla Realu i licze ze wlodarze pokaza klase jakiej brak im od kilku sezonow rozkupujac za kupe szmalcu gwiazdorkow, rozpuszczajac rownoczesnie naprawde swietnych zawodnikow za bezcen (Morientes, Makelele - jedyny swiatowy zawodnik defensywny za czasow wygrywania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek82 Re: Szacunek dla Raula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:41 Raul przynajmniej walczy, a taki ronaldo stoi i czeka aż zespół wypracuje mu sytuacje. Początkiem kryzysu zarówno Realu jak i Raula było przyjście do klubu ronaldo, który z łaski przespaceruje się pod środek boiska gdy reszta drużyny walczy w obronie. Real zawsze gra w 10, bo ronaldo nie bierze udziału w grze, on tylko marnuje sytuacje, naprawde wkurza mnie jak słysze zachwycających się nim komentatorów i polskich pseudo-trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeeh Re: Szacunek dla Raula IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 20:00 "on tylko marnuje sytuacje" - tu chłopie straciłeś wiarygodność, bo gdybys poprzestał na krytyce bierności w dzialaniach defensywnych to byłoby OK RONALDO strzelił w czasie swojej obecności w Realu więcej goli niż Raul i więcej goli niż jakikolwiek pilkarz w całej PRIMERA DIVISON!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To sa fakty, gentlemani nie powinni dyskutowac z faktami, bo wtedy przestają nimi być................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Raul to nie spasiony knur IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 15:03 ale też knur jak Ronaldo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoke_a Re: Raul to nie spasiony knur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:07 raul sie wypalil, zoabczcie chociazby ostatnie Euro. Ale chce zeby zostal w realu bo kibicuje Barcy he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Raul - gdzie może odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:11 i9 jakie kluby będą nim zainteresowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikehp Raul do Milanu!!! IP: *.upc-d.chello.nl 16.03.05, 15:11 Przeciez on jest o niebo lepszy od takiego Crespo, a Milan to jest klub gdzie piłkarze odzyskują formę i grają na maksimum możliwości vide Dida,Seedorf, Gattuso, Pirlo no i wspomniany Crespo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeh Re: Raul do Milanu!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 15:16 tylko nie "takiego Crespo" czy nie potrafisz pochwalić gracza bez przywalenia innemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser wypierd@l@j IP: *.his.uni.torun.pl 16.03.05, 15:31 duzo zrobiles dla realu, ale to przeszlosc, od ponad 2 lat jest najgorszym pilkarzem, przez ciebie odszedl camacho, owen siedzi bo luxemburgo boi sie ciebie, jestes najgorszym obecnie pilkarzem realu, jesli zalezy cie na real to wypierd@l@j jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikehp Re: Raul do Milanu!!! IP: *.upc-d.chello.nl 16.03.05, 18:22 Sorki, jakos nie mialem przekonania do Crespo przed jego przyjsciem do Milanu. Łaska kbica na pstrym koniu jeździ. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender PEWNA WIADOMOŚĆ !!! IP: 217.153.32.* 16.03.05, 15:55 Raul trafi do Wisły Kraków, Basałaj już poleciał do Madrytu z flaszką :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivaRTS RAUL do WIDZEWA! IP: 212.160.172.* 16.03.05, 16:15 Apel do Z.Bońka! Dorzucam ze swoich 7 MLN EURO i kupmy Raula do Widzewa. W przyszłym roku wejdziemy do I ligi a w 2007 zagramy w Lidze Mistrzów. Jak myslisz Raul pójdzie na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Przyjdź do Barcy - znów bedziesz wygrywał ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:27 Przyjdź do Barcy - znów bedziesz wygrywał! No i grał w najlepszym klubie świat WIELKIEJ BARCELONIE a nie w "ku..kich"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Przyjdź do Barcy - znów bedziesz wygrywał ! IP: 198.105.45.* 16.03.05, 18:09 wy "fani" barcy od siedmiu bolesci.. prawdziwa barca nie chce raula, barca mowi mu nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia sklad realu 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:20 -----------------------------Cassilas------------------------------------------- -------------Woodgate-----------------------------Helguera---------------------- -M.Salgado------------------------------------------------------Del Horno------- ---------------------------Gravesen(Guti)--------------------------------------- ---------------------------------------Gerrar----------------------------------- ---Beckham----------------------------------------Zidane------------------------ -----------------------------------------------------------Reyes---------------- -----------------------------Robinho------------------- Rezerwa:Guti,Samuel,Cesar,Solari,Owen,Palencia,Portillo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm WYMARZONY SKLAD REALU NA NASTEPNY SEZON ;-)) IP: *.udn.pl 16.03.05, 19:14 Di Caprio Salgado, Bruce Willis, Tom Hanks, Antonio Banderas Figo,Pedro Almodovar,Beckham, Clint Eastwood Ronaldo, Victoria Beckham Moze gra by im nie szla, ale za to jaki by byl szal za nimi w Azji i sprzedaz koszulek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: WYMARZONY SKLAD REALU NA NASTEPNY SEZON ;-)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 21:00 Bomba!!! DAJ TO również do tematu obok "Kogo powinien kupić Real" - trafiłeś w sedno tego cyrku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Eee tam... IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:05 Bruce, Tom i Clint są już chyba trochę pasee (chyba że chcesz "kosić kasę" na zdziadziałych mamuśkach) - lepiej jakiegoś Colina Farrella czy Brada Pitta upchaj w składzie. George Clooney też by nie zawadził, tyle że on już na bramce w Olimpiakosie stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm TO NIE JEST DOBRY POMYSL IP: *.udn.pl 16.03.05, 19:04 Nie jestem fanem Realu, ale akurat Raula uwazam za profesjonaliste w kazdym calu, w dodatku madrego i ulozonego czlowieka. Wedlug mnie pozbywanie sie Raula nie jest dobrym pomyslem, gdyz moze jeszcze wiele zdzialac, jesli beda ku temu sprzyjajace okolicznosci, czyli odmlodzenie druzyny i atmosfery. Niewielu graczy w Realu ma takie serce i oddanie dla klubu, jak on. Wedlug mnie to powinni sie pozbyc Figo, Zidane (nie te lata i nie ta motywacja do gry na tym poziomie) i Beckhama, ktory dziaduje w Realu od samego poczatku jak sie tylko pojawil (w barwach RM nie rozegral ani jednego tak wielkiego meczu jakie grywal w MU). Ale nade wszystko powinni sie pozbyc glupiego prezesa i jego idiotycznej polityki "reklamowo-koszulkowej", bo transferowa jej nazywac nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan real... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:25 Beckhama trzymalbym zawsze na boisku,bo nawet jak nie gra,to ma kilka 70- metrowych podan w meczu idealnie na noge wchodzacego ronaldo czy Raula,co zauwazylibyscie gdyby nie to chore uprzedzenie...ponadto jak juz strzela bramki,to sa przepiekne...wszystkie... vide w meczu z Walia w El.MS...pozatym dosrodkowania z wolnych,roznych-jak w 1 meczu z juve naprawde przydalyby sie kazdej druzynie,no ale racja...dawno nie gral tak wspaniale jak w MU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: real... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 20:45 Problemem Realu nie jest problem Beckhama (masz rację), Ronaldo, Raula czy Figo - problem jest ponad tymi jednostakmami (z ktorych nieśiwadomi kibice robią kozły ofiarne).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilan Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:40 jako kibic futbolu stwierdzam,ze większość z Was nie ma bladego pojęcia o czym pisać i piszecie na forum ,żeby cos bylo po was widać...Raul to słabiak i się skończył...tylko ktoś kto nie zna realiów świata pilki nożnej pisze i co gorsza myśli takie bzdury...fakt...ostatnio nie gra dobrze, ale ma dopiero 29 lat...stać go na bardzo wiele...i mimo mlodego wieku ma miejsce sław w galerii światowego futbolu. Jestem pełen respektu do tego zawodnika...pamiętam co wyczyniał w LM 3-4 lata temu...coś pięknęgo...mimo,że moje serce bije dla mojej dziewczyny i Barcelony...szacunek Raulowi się należy...i jestem gotow p[olemizować z każdym kto ma inne zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:44 Ja mam inne zdanie - wg. mnie Raul jeszcze nawet 28 lat nie skończył, a ty mu już 29 dajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.compower.pl 16.03.05, 22:11 Co Ty mówisz człowieku,Raul sie skończył??Przecież ten wspaniały gracz ma dopiero 29 lat i jeszcze kilka lat kariery przed sobą.Nie ma zawodnika na całym świecie,który jest ciągle w doskonałej formie,trochę zrozumienia,zawodowa gra w piłkę to ciężki kawałek chleba,a niska forma to nieodłączny element tego zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:15 Następny "matematyk" - 29 lat to on będzie miał pod koniec czerwca 2006. Jak będzie miał 29 to może wtedy się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 17.03.05, 07:39 Ciezki kawalek nie chleba ale portfela !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjus Re: Raul: mogę odejść z Realu IP: 82.158.170.* 17.03.05, 15:54 tu w hiszpani jeszcze nic nie sluchac o ewentualnym odejsciu Raula, ale z tym prezydentem dla którego licza sie tylko pieniadze , nic nie wiadomo . Po sprzedaniu obiektów sportowych , które Madryt mial prawie w centrum tuz obok stadionu, znowu ma wielkie dlugi ( okolo 50 mil euro)i moze to jest przyczyna sprzedazy tego zawodnika, bo nie sadze ze kibice i wspólnicy kluby chca tego samego, inna sprawa ze Raul rzeczywiscie jest w bardzo niskiej formie, ale dotyczy to wszystkich zawodników i mówi sie tez ze Roberto Carlos tez nie ma wielkiej szansy na pozostanie. Jak tez ZINEDINE ZIDANE, Figoijeszcze kilu nie pojawia sie w nastepnym sezonie .I chociaz jestem "azulgrana "to byloby bardzo smutne gdyby tych zawodników zabraklo w lidze hiszpañskiej.I z calej tej grupy najlepszym zawodnikiem , pilkarzem i osoba jest zawsza Zidane, mimo ze jest " blanco". Pozdrawiam , saludos VISCA BARÇA Odpowiedz Link Zgłoś