Dodaj do ulubionych

precz z engelem i całym pzpn-em

IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:21
i jeszcze niech odejdzie boniek złodziej z miodowej
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 08:30
      Nie jestem zagorzałą fanką piłki nożnej, ale swoje wiem. Wydaje mi się,że
      szukanie winnych, a w tym wyzywanie się, bo tak to chyba można nazwać, na
      trenerze reprezentacji polskiej jest totalnym bezsensem. Nikt już chyba nie
      pamięta czemu znaleźliśmy sie w ogóle w mistrzostwach, tymczasem wszyscy "
      huzia na Józia". Przestańcie tak nie można!
      Albo się jest kibicem od początku do końca, albo nie powinno się nim być wcale!
      • Gość: Zosia Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: 10.20.33.* 20.06.02, 08:34
        Zgadzam się z Tobą w 100%.
        • Gość: brahool Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:36
          dzięki zosia
          • Gość: Zosia Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: 10.20.33.* 20.06.02, 08:39
            Sorki, ale zgadzam sie w 100 % z Moniką!
            • Gość: brahool Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:47
              a taka była fajna z ciebie dziewczyna zosiu
        • Gość: mendieta Re: precz z engelem - DOKŁADNIE ! IP: *.ipartners.pl 20.06.02, 08:38
          Rozgonić to towarzystwo wzajemnej adoracji ! Popieram autora wątku , a obie
          panie pytam , czy kochałyby faceta tylko dlatego że ma duży samochód a jest
          idiotą , który tym się różni od konia , że nie pije z wiadra ? Jeśli tak nie ma
          o czym gadać , jeśli jednak ( mam nadzieje ) nie jesteście Zosiu i Moniko
          zwolenniczkami "ślepej miłości" to zgodzicie się , że Engel obiecał i nie
          dotrzymał słowa.Poległ znacznie więcej razy niż zwyciężył.Skompromitował się
          będąc głuchym na wszelkie argumenty , a kiedy przychodzi czas na
          odpowiedzialność to szuka jej wszędzie tylko nie w sobie samym.Odważny facet
          tak nie postępuje.Tak postępują frajerzy.A ja frajerom mówię nie !
          • Gość: Zosia Re: precz z engelem - DOKŁADNIE ! IP: 10.20.33.* 20.06.02, 08:55
            Zgadzam się, że obiecał i nie dotrzymał słowa. Czy poległ więcej razy niż
            zwyciężył - nie wiem, nie liczyłam wszystkich meczy, które rozegrała druzyna z
            Engelem. W samych MŚ faktycznie poległ więcej razy niż zwyciężył, ale to były
            raptem 3 spotkania. Ja po prostu jednej rzeczy nie rozumiem: Najpierw wynosi
            się Engela pod niebiosa i uważa się go za cudotwórcę, bo coś osiagnął
            faktycznie, a jak się noga trochę podwinie - to odstrzał. A tak na prawdę nie
            wiemy ile tam było decyzji samego Engela a ile Bońka i innych "działaczy". Nie
            twierdzę, że nie było głupotą brak zmian w drużynie. Od razu widać było w meczu
            z Korea, że ta drużyna sobie nie radzi i trzeba coś zmienić. Nie mi sądzić
            dlaczego tego nie uczynił. Ale myśle, że ta nagonka i porażka, da do myślenia
            Engelowi i jakieś wnioski na pewno wyciągnie, a jak przyjdzie nowy selekcjoner
            będzie się uczył wszystkiego od nowa i my też będziemy to samo przerabiac po
            raz kolejny.
            • no_nick Proporcje Zosiu , proporcje ... 20.06.02, 09:23
              Mam na myśli proporcje między sukcesem a "powinięciem nogi".Wygranie eliminacji
              to sukces ? Jeśli wygranie eliminacji to sukces , to to co było w Korei to jest
              MASAKRA , a nie powinięcie nogi.MASAKRA w stylu godnym pogardy , bo dodatkowo
              okraszona brakiem "uderzenia się w piersi".Za to również trzeba tego pana
              zwolnić z pracy.
      • Gość: brahool Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:35
        monika jak jestes na gg to daj znać to pogadamy i przedstawie tobie moje racje
    • Gość: pajoncek Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: 213.186.95.* 20.06.02, 08:52
      Engel powinien zostać a cały PZPN polecieć...
      J.E. dopprowadził Polaków do MŚ i poprowadzi do ME 2004- a tego nikomu sie
      jeszcze nie udało...
      • Gość: brahool Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:57
        dlaczego w tej kadrze graja ludzie ze stajni menadżerskiej lubańskiego?i jeszcze on komentuje mecze i chwali jaki to dobry jest żewłakow i inni.bo chce ich dobrze sprzedać a najlepszą promocją jest jak oni graja wiec engel wstawiał ich do składu.i z kolejnego transferu dostanie dolę
        • Gość: michał Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: 212.160.155.* 20.06.02, 09:04
          Ja bym proponował wyrzucić z reprezentacji tych wszystkich "DOSKONAŁYCH
          PIKARZY" a doiero potem zająć się trenerem
        • Gość: piłka Re: i dlatego musi IP: *.softbank.pl 20.06.02, 09:57
          To, że "drugi skład" w meczu z USA zagrał, a tzw drużyna podstawowa w dwóch
          pierwszych meczach zwyczajnie się skompromitowała obciąża niestety trenara
          (jest pretekst). W tym, o czym pisze brahol jest wiele prawdy, należy tylko
          dodać, że układ ten (komeracja, Lubański itd) jest mocno popierany przez szefów
          PZPN. Ci panowie myślą wciąż tymi samymi kategoriami żłoba co 10 lat temu (czym
          różni się Listkiewicz od Dziurowicza?) i nie pozwolą na to, by znaleźć się w
          kręgu podejrzanych o jakikolwiek związek z klęską reprezentacji (jest motyw).
          Dlatego musi znaleźć się kozioł ofiarny i Engel pasuje do tej roli jak ulał.
          Żal mi trenera, bo jako jeden z nielicznych mógłby powalczyć o sukces w
          eliminacjach ME. Engel nie popełnił błędu w szkoleniu. Błąd Engala polega na
          tym, że dał się wciągnąć w układ, wierząc w siłę swojej pozycji. Ale się
          przeliczył i w sytuacji, jaka zaistniała koledzy od zielonego stolika szybko
          się go pozbędą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka