Gość: brahool IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:21 i jeszcze niech odejdzie boniek złodziej z miodowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 08:30 Nie jestem zagorzałą fanką piłki nożnej, ale swoje wiem. Wydaje mi się,że szukanie winnych, a w tym wyzywanie się, bo tak to chyba można nazwać, na trenerze reprezentacji polskiej jest totalnym bezsensem. Nikt już chyba nie pamięta czemu znaleźliśmy sie w ogóle w mistrzostwach, tymczasem wszyscy " huzia na Józia". Przestańcie tak nie można! Albo się jest kibicem od początku do końca, albo nie powinno się nim być wcale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: 10.20.33.* 20.06.02, 08:34 Zgadzam się z Tobą w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brahool Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:36 dzięki zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: 10.20.33.* 20.06.02, 08:39 Sorki, ale zgadzam sie w 100 % z Moniką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brahool Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:47 a taka była fajna z ciebie dziewczyna zosiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendieta Re: precz z engelem - DOKŁADNIE ! IP: *.ipartners.pl 20.06.02, 08:38 Rozgonić to towarzystwo wzajemnej adoracji ! Popieram autora wątku , a obie panie pytam , czy kochałyby faceta tylko dlatego że ma duży samochód a jest idiotą , który tym się różni od konia , że nie pije z wiadra ? Jeśli tak nie ma o czym gadać , jeśli jednak ( mam nadzieje ) nie jesteście Zosiu i Moniko zwolenniczkami "ślepej miłości" to zgodzicie się , że Engel obiecał i nie dotrzymał słowa.Poległ znacznie więcej razy niż zwyciężył.Skompromitował się będąc głuchym na wszelkie argumenty , a kiedy przychodzi czas na odpowiedzialność to szuka jej wszędzie tylko nie w sobie samym.Odważny facet tak nie postępuje.Tak postępują frajerzy.A ja frajerom mówię nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: precz z engelem - DOKŁADNIE ! IP: 10.20.33.* 20.06.02, 08:55 Zgadzam się, że obiecał i nie dotrzymał słowa. Czy poległ więcej razy niż zwyciężył - nie wiem, nie liczyłam wszystkich meczy, które rozegrała druzyna z Engelem. W samych MŚ faktycznie poległ więcej razy niż zwyciężył, ale to były raptem 3 spotkania. Ja po prostu jednej rzeczy nie rozumiem: Najpierw wynosi się Engela pod niebiosa i uważa się go za cudotwórcę, bo coś osiagnął faktycznie, a jak się noga trochę podwinie - to odstrzał. A tak na prawdę nie wiemy ile tam było decyzji samego Engela a ile Bońka i innych "działaczy". Nie twierdzę, że nie było głupotą brak zmian w drużynie. Od razu widać było w meczu z Korea, że ta drużyna sobie nie radzi i trzeba coś zmienić. Nie mi sądzić dlaczego tego nie uczynił. Ale myśle, że ta nagonka i porażka, da do myślenia Engelowi i jakieś wnioski na pewno wyciągnie, a jak przyjdzie nowy selekcjoner będzie się uczył wszystkiego od nowa i my też będziemy to samo przerabiac po raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Proporcje Zosiu , proporcje ... 20.06.02, 09:23 Mam na myśli proporcje między sukcesem a "powinięciem nogi".Wygranie eliminacji to sukces ? Jeśli wygranie eliminacji to sukces , to to co było w Korei to jest MASAKRA , a nie powinięcie nogi.MASAKRA w stylu godnym pogardy , bo dodatkowo okraszona brakiem "uderzenia się w piersi".Za to również trzeba tego pana zwolnić z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brahool Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:35 monika jak jestes na gg to daj znać to pogadamy i przedstawie tobie moje racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajoncek Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: 213.186.95.* 20.06.02, 08:52 Engel powinien zostać a cały PZPN polecieć... J.E. dopprowadził Polaków do MŚ i poprowadzi do ME 2004- a tego nikomu sie jeszcze nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brahool Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: *.kghm.pl 20.06.02, 08:57 dlaczego w tej kadrze graja ludzie ze stajni menadżerskiej lubańskiego?i jeszcze on komentuje mecze i chwali jaki to dobry jest żewłakow i inni.bo chce ich dobrze sprzedać a najlepszą promocją jest jak oni graja wiec engel wstawiał ich do składu.i z kolejnego transferu dostanie dolę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: precz z engelem i całym pzpn-em IP: 212.160.155.* 20.06.02, 09:04 Ja bym proponował wyrzucić z reprezentacji tych wszystkich "DOSKONAŁYCH PIKARZY" a doiero potem zająć się trenerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłka Re: i dlatego musi IP: *.softbank.pl 20.06.02, 09:57 To, że "drugi skład" w meczu z USA zagrał, a tzw drużyna podstawowa w dwóch pierwszych meczach zwyczajnie się skompromitowała obciąża niestety trenara (jest pretekst). W tym, o czym pisze brahol jest wiele prawdy, należy tylko dodać, że układ ten (komeracja, Lubański itd) jest mocno popierany przez szefów PZPN. Ci panowie myślą wciąż tymi samymi kategoriami żłoba co 10 lat temu (czym różni się Listkiewicz od Dziurowicza?) i nie pozwolą na to, by znaleźć się w kręgu podejrzanych o jakikolwiek związek z klęską reprezentacji (jest motyw). Dlatego musi znaleźć się kozioł ofiarny i Engel pasuje do tej roli jak ulał. Żal mi trenera, bo jako jeden z nielicznych mógłby powalczyć o sukces w eliminacjach ME. Engel nie popełnił błędu w szkoleniu. Błąd Engala polega na tym, że dał się wciągnąć w układ, wierząc w siłę swojej pozycji. Ale się przeliczył i w sytuacji, jaka zaistniała koledzy od zielonego stolika szybko się go pozbędą. Odpowiedz Link Zgłoś