Dodaj do ulubionych

Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów

IP: *.elpos.net / *.elpos.net 06.04.05, 20:20
czy na RAI bedzie transmisja??
Obserwuj wątek
    • Gość: zakk Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.media / *.media-saturn.com 06.04.05, 20:25
      nie wiem
    • Gość: nuno przepraszam a na którym kanale będzie? IP: *.ccc.de / *.ccc.de 06.04.05, 20:25
      bo posłałem SMS za 2.44 gdyż TVP pytała który mecz ma nadać a właśnie wróciłem z pielgrzymki do Rzymu a życie toczy siępo staremu i czas wracać do pracy, obejrzeć mecz w TV czy wyskoczyć na bilard

Z góry dziękuję

PS. jak odkodować TVP1 i 2? ciągle nadają to samo, zacieło się im coś czy jak?
      • Gość: ASD Re: przepraszam a na którym kanale będzie? IP: *.aster.pl 06.04.05, 21:21
        a to dobre z tym smsem...kase wzieli, a jakze, a kibicom fige z makiem. do sadu
        ich nie podasz, w koncu najwazniejsza jest przeciez wymowa samego faktu. pozdro.
      • Gość: Joaquin Bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 09:30
        ...jak na opcokrajowca to świetnie piszesz po polsku
    • Gość: OLO poszukaj na jakiejś niemieckiej sat1 chyba najpraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:28
    • Gość: yeah Slovenia Tv2 IP: *.aster.pl 06.04.05, 20:45
      podobno jest tez na sat1 i czyms czeskim
    • Gość: yeah Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.aster.pl 06.04.05, 20:49
      swoja droga ciekawe czy gdyby byl teraz final LM tvp tez by nie pokazala
      • Gość: JP2 smierc św. jana pawla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 02:33
        to najwazniejsze wydarzenie ktore potrafi nawet zjednoczyc zwasnionych kibicow
        i uczcijmy to odpowiednio jeszcze bedzie czas na ogladanie meczow
        • Gość: LoRd QulaG Polacy uwielbiają popadać w skrajności... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 07.04.05, 04:57
          taaaa zjednoczyc ciekawe na jak dlugo... nagle sie we wszystkich wielki katolizm
          pojawił, na msze wszyscy walą, wielka żałoba, tylko czemu tak wszyscy Papieża
          nie słuchali i nie powtarzali jego słów przed Jego odejściem? Polacy uwielbiają
          popadać w skrajności... zobaczymy jak długo to wszystko potrwa, zaraz wszystko
          wróci do normalnego biegu i kibice też wrócą do swoich animozji... cżłowiek ma
          krótką pamięć a do tego pamięta głownie to co chce pamiętać... o naszym Wielkim
          Papieżu będzie myślał co najwyżej w niedziele....

a zresztą wątpię czy Papa byłby szczęśliwy, jakby się dowiedział, że ludzie z
          Jego powodu nie mogą obejrzeć Jego ukochanej piłki nożnej...
        • Gość: Dominik Wysocki Re: smierc św. jana pawla IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 10:25
          kibice nie wytrzymali napięcia i wczoraj były rozruby
    • Gość: Doom Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.aster.pl 06.04.05, 21:10
      SAT 1 - jest transmisja Chelsea - Bayern
    • Gość: Jerofiejew Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:39
      Milan gra u siebie a nie na wyjezdzie! Nie chodzi mi oczywiscie ze to jest inny
      stadion ale kibicow Milanu jakby bylo wiecej!
    • Gość: Kenobig Sonda na stronie glownej gazet sport IP: *.telia.com 06.04.05, 21:45
      Sonda na stronie głównej SPORTU jest jakimś niepoważnym żartem. Jak można w
      idiotyzm, bezmózgowie jakiś debili mieszać autorytet Papieża. Dla tych ludzi
      nic nie stanowi żadnego autrytetu - nawet wlasne życie. Myślę, że ich nawet nie
      powinno mieszać ze słowem "sport". Dajmy Papieżowi odejść w spokoju, a nie
      próbować mieszać Go do wszystkiego co nas otacza i traktować Jego śmierć jako
      element reklamy w celu przyciągnięcia czytelników (widzów)........... Był on
      Kimś Wielkim, a nie jakąś paczką cukierków dołączanych do wszystki produktów w
      supermarkecie.....
      • Gość: kibic. Dlatego tvp powinna wyemitować mecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:57
        Telewizje jedna przez drugą prześcigają się w pokazywaniu wszystkich materiałów
        o Karolu Wojtyle jakie tylko posiadają....

Osobiście uważam, że to przesada.
        Nasz Papież lubił sport i pewnie gdyby mógł odezwać się `zza grobu` nie chciałby
        żeby robić tyle szumu wokół jego odejścia...

Ale teraz można robić wszystko bo On już nic nie powie. [`]

I tak autorytet Papieża został wmieszany w politykę tvp.
        • Gość: zima000 Gdzie moj meczyk... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.04.05, 23:27
          Mazecie sie jak dzieci ktorym zabrali ulubiona zabawke Prawda jest taka, ze
          zainteresowanie meczami jest znikome, vide liczba postow na tym forum
          • Gość: banan Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.elpos.net / *.elpos.net 06.04.05, 23:54
            ZObacz wypowiedzi pod wiadomoscia o tym ze TVP nie bedzie transmitowac meczy
            (pojawil sie w poniedzialek) i dopiero wtedy oceniaj skale niezadowolenia z
            powodu ich braku.
          • Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 00:27
            jak chcesz plakac za papiezem to placz sam, a nie zmuszaj do tego innych cieciu
            • Gość: www.football.tv.pl Mecze oglądam przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 00:55
              A ja pobrałem program football tv i oglądałem mecz dzieki jakiemóś kolesiowi co wysyłał sygnał z satelitki do internetu.
              • Gość: Nati Re: Mecze oglądam przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 02:04
                www.fastweb.it/streaming/raisport.asx - To jest jeden z odnośników którym łączy się football tv ( w 80% są to kanały z piłką nożną)

żeby otworzyć ten link trzeba mieć media playera.

Jak wam pójdzie ten link to znaczy że program też bedzie działał.
            • Gość: zima000 Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.05, 13:48
              Indy sie zbulwersowal piszac:

> jak chcesz plakac za papiezem to placz sam, a nie zmuszaj do tego innych
              > cieciu

Wyglada na to jednak ze grono placzacych za meczykiem jest jednak znaaaacznie
              mniejsze.
              PS. A to 'cieciu' to jakis epitet czy twoj kompleksik
              • Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:44
                wyglada? po czym to oceniasz?
                a cieciu uzylem bo mnie po prostu WKU..A gdy ktos decyduje za mnie - gdyby
                papieza szlag nie trafil ja bym cie nie zmuszal do ogladania meczu, a skoro go
                trafil to ktos mnie zmusza do zaloby. no ale tak, katole maja taka tendencje ze
                chca uszczesliwiac ludzi na sile.
                • Gość: zima000 Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.05, 22:51
                  Gość portalu: Indy napisał(a):
                  > wyglada? po czym to oceniasz?
                  A co, nie widzisz, nie slyszysz?
                  A co do reszty twojej wypowiedzi- moze kiedys sam dojdziesz do wnioskow, choc
                  chyba nie wlasnym rozumem
                  • Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:38
                    Nie widzialem wiecej postow w stylu "dobrze ze mecze nie leca, trza uczcic
                    smierc karolka" niz "zle ze nie ma meczu". sorry

a co do poslugiwania sie wlasnym rozumem to ja jako nie-katol z pewnoscia mam
                    ta umiejetnosc rozwinieta o niebo lepiej od ciebie
          • Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:54
            ty mazesz sie jak dziecko ktoremu zabrali ulubiona zabawke i chcesz zeby inni z
            tego powodu nie mieli swoich
            • Gość: zima000 Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.05, 22:54
              wyluzuj indy, kopnij pileczke, bedzie lepiej
              • Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:38
                wyluzowalem, mecz obejzalem w barze na polsacie - tvp nie udalo sie zmusic mnie
                do zaloby
    • Gość: steffan gdzie jest ten facecik co mówił że Bayern wygra?? IP: *.toya.net.pl 07.04.05, 10:03
      no - proszę sie odezwać - resztki honoru jakieś?? bo wczoraj to ci tupetu nie
      brakowało...
      • Gość: dellik Re: gdzie jest ten facecik co mówił że Bayern wyg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:14
        I komu wierzyc??
        W tym artykule czytam : "Już w 5. min objęli prowadzenie po strzale Joe Cole'a i rykoszecie od nóg Lucio". A podpisek pod zdjęciem : "Joe Cole składa się do strzału po którym Chelsea objęła prowadzenie. Po drodze do bramki piłka odbiła się od nóg Roberta Kovaca i zmyliła Olivera Kahna".
        Pytam wiec ktory to tak zawinil ze pilka wpadla do siatki Lucio, czy Kovac???
        Ehh Gazeto!!!
        • Gość: kamilar Re: gdzie jest ten facecik co mówił że Bayern wyg IP: *.net / *.net 07.04.05, 10:22
          Karny z kapelusza, ach panie sędzio :)
          • Gość: koneser skandal !!!! mourinho ma racje IP: *.his.uni.torun.pl 07.04.05, 13:06
            gdy atakuje sedziow, to co zrobil sedzia to chamstwo, najgorsze jest to ze to
            zrobil swiadomie bo takie jest zuczenie uefa,nie bylo rzutu karnego i to on
            widzial bardzo dobrze,oby zakonczyl kariere jak najszybciej bo tacy sedziowie
            to wrogowie pilki noznej
    • Gość: Dominik Wysocki Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 10:22
      a skąd ja mogę wiedzieć pewnie tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka