Gość: banan IP: *.elpos.net / *.elpos.net 06.04.05, 20:20 czy na RAI bedzie transmisja?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zakk Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.media / *.media-saturn.com 06.04.05, 20:25 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuno przepraszam a na którym kanale będzie? IP: *.ccc.de / *.ccc.de 06.04.05, 20:25 bo posłałem SMS za 2.44 gdyż TVP pytała który mecz ma nadać a właśnie wróciłem z pielgrzymki do Rzymu a życie toczy siępo staremu i czas wracać do pracy, obejrzeć mecz w TV czy wyskoczyć na bilard Z góry dziękuję PS. jak odkodować TVP1 i 2? ciągle nadają to samo, zacieło się im coś czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Re: przepraszam a na którym kanale będzie? IP: *.aster.pl 06.04.05, 21:21 a to dobre z tym smsem...kase wzieli, a jakze, a kibicom fige z makiem. do sadu ich nie podasz, w koncu najwazniejsza jest przeciez wymowa samego faktu. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 09:30 ...jak na opcokrajowca to świetnie piszesz po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO poszukaj na jakiejś niemieckiej sat1 chyba najpraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Slovenia Tv2 IP: *.aster.pl 06.04.05, 20:45 podobno jest tez na sat1 i czyms czeskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.aster.pl 06.04.05, 20:49 swoja droga ciekawe czy gdyby byl teraz final LM tvp tez by nie pokazala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP2 smierc św. jana pawla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 02:33 to najwazniejsze wydarzenie ktore potrafi nawet zjednoczyc zwasnionych kibicow i uczcijmy to odpowiednio jeszcze bedzie czas na ogladanie meczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Polacy uwielbiają popadać w skrajności... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 07.04.05, 04:57 taaaa zjednoczyc ciekawe na jak dlugo... nagle sie we wszystkich wielki katolizm pojawił, na msze wszyscy walą, wielka żałoba, tylko czemu tak wszyscy Papieża nie słuchali i nie powtarzali jego słów przed Jego odejściem? Polacy uwielbiają popadać w skrajności... zobaczymy jak długo to wszystko potrwa, zaraz wszystko wróci do normalnego biegu i kibice też wrócą do swoich animozji... cżłowiek ma krótką pamięć a do tego pamięta głownie to co chce pamiętać... o naszym Wielkim Papieżu będzie myślał co najwyżej w niedziele.... a zresztą wątpię czy Papa byłby szczęśliwy, jakby się dowiedział, że ludzie z Jego powodu nie mogą obejrzeć Jego ukochanej piłki nożnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Wysocki Re: smierc św. jana pawla IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 10:25 kibice nie wytrzymali napięcia i wczoraj były rozruby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.aster.pl 06.04.05, 21:10 SAT 1 - jest transmisja Chelsea - Bayern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerofiejew Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:39 Milan gra u siebie a nie na wyjezdzie! Nie chodzi mi oczywiscie ze to jest inny stadion ale kibicow Milanu jakby bylo wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenobig Sonda na stronie glownej gazet sport IP: *.telia.com 06.04.05, 21:45 Sonda na stronie głównej SPORTU jest jakimś niepoważnym żartem. Jak można w idiotyzm, bezmózgowie jakiś debili mieszać autorytet Papieża. Dla tych ludzi nic nie stanowi żadnego autrytetu - nawet wlasne życie. Myślę, że ich nawet nie powinno mieszać ze słowem "sport". Dajmy Papieżowi odejść w spokoju, a nie próbować mieszać Go do wszystkiego co nas otacza i traktować Jego śmierć jako element reklamy w celu przyciągnięcia czytelników (widzów)........... Był on Kimś Wielkim, a nie jakąś paczką cukierków dołączanych do wszystki produktów w supermarkecie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic. Dlatego tvp powinna wyemitować mecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:57 Telewizje jedna przez drugą prześcigają się w pokazywaniu wszystkich materiałów o Karolu Wojtyle jakie tylko posiadają.... Osobiście uważam, że to przesada. Nasz Papież lubił sport i pewnie gdyby mógł odezwać się `zza grobu` nie chciałby żeby robić tyle szumu wokół jego odejścia... Ale teraz można robić wszystko bo On już nic nie powie. [`] I tak autorytet Papieża został wmieszany w politykę tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima000 Gdzie moj meczyk... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.04.05, 23:27 Mazecie sie jak dzieci ktorym zabrali ulubiona zabawke Prawda jest taka, ze zainteresowanie meczami jest znikome, vide liczba postow na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.elpos.net / *.elpos.net 06.04.05, 23:54 ZObacz wypowiedzi pod wiadomoscia o tym ze TVP nie bedzie transmitowac meczy (pojawil sie w poniedzialek) i dopiero wtedy oceniaj skale niezadowolenia z powodu ich braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 00:27 jak chcesz plakac za papiezem to placz sam, a nie zmuszaj do tego innych cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.football.tv.pl Mecze oglądam przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 00:55 A ja pobrałem program football tv i oglądałem mecz dzieki jakiemóś kolesiowi co wysyłał sygnał z satelitki do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Mecze oglądam przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 02:04 www.fastweb.it/streaming/raisport.asx - To jest jeden z odnośników którym łączy się football tv ( w 80% są to kanały z piłką nożną) żeby otworzyć ten link trzeba mieć media playera. Jak wam pójdzie ten link to znaczy że program też bedzie działał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima000 Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.05, 13:48 Indy sie zbulwersowal piszac: > jak chcesz plakac za papiezem to placz sam, a nie zmuszaj do tego innych > cieciu Wyglada na to jednak ze grono placzacych za meczykiem jest jednak znaaaacznie mniejsze. PS. A to 'cieciu' to jakis epitet czy twoj kompleksik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:44 wyglada? po czym to oceniasz? a cieciu uzylem bo mnie po prostu WKU..A gdy ktos decyduje za mnie - gdyby papieza szlag nie trafil ja bym cie nie zmuszal do ogladania meczu, a skoro go trafil to ktos mnie zmusza do zaloby. no ale tak, katole maja taka tendencje ze chca uszczesliwiac ludzi na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima000 Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.05, 22:51 Gość portalu: Indy napisał(a): > wyglada? po czym to oceniasz? A co, nie widzisz, nie slyszysz? A co do reszty twojej wypowiedzi- moze kiedys sam dojdziesz do wnioskow, choc chyba nie wlasnym rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:38 Nie widzialem wiecej postow w stylu "dobrze ze mecze nie leca, trza uczcic smierc karolka" niz "zle ze nie ma meczu". sorry a co do poslugiwania sie wlasnym rozumem to ja jako nie-katol z pewnoscia mam ta umiejetnosc rozwinieta o niebo lepiej od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:54 ty mazesz sie jak dziecko ktoremu zabrali ulubiona zabawke i chcesz zeby inni z tego powodu nie mieli swoich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima000 Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.05, 22:54 wyluzuj indy, kopnij pileczke, bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Gdzie moj meczyk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:38 wyluzowalem, mecz obejzalem w barze na polsacie - tvp nie udalo sie zmusic mnie do zaloby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffan gdzie jest ten facecik co mówił że Bayern wygra?? IP: *.toya.net.pl 07.04.05, 10:03 no - proszę sie odezwać - resztki honoru jakieś?? bo wczoraj to ci tupetu nie brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dellik Re: gdzie jest ten facecik co mówił że Bayern wyg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:14 I komu wierzyc?? W tym artykule czytam : "Już w 5. min objęli prowadzenie po strzale Joe Cole'a i rykoszecie od nóg Lucio". A podpisek pod zdjęciem : "Joe Cole składa się do strzału po którym Chelsea objęła prowadzenie. Po drodze do bramki piłka odbiła się od nóg Roberta Kovaca i zmyliła Olivera Kahna". Pytam wiec ktory to tak zawinil ze pilka wpadla do siatki Lucio, czy Kovac??? Ehh Gazeto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilar Re: gdzie jest ten facecik co mówił że Bayern wyg IP: *.net / *.net 07.04.05, 10:22 Karny z kapelusza, ach panie sędzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser skandal !!!! mourinho ma racje IP: *.his.uni.torun.pl 07.04.05, 13:06 gdy atakuje sedziow, to co zrobil sedzia to chamstwo, najgorsze jest to ze to zrobil swiadomie bo takie jest zuczenie uefa,nie bylo rzutu karnego i to on widzial bardzo dobrze,oby zakonczyl kariere jak najszybciej bo tacy sedziowie to wrogowie pilki noznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Wysocki Re: Dziś kolejne ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 10:22 a skąd ja mogę wiedzieć pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś