Dodaj do ulubionych

Sport się skończył bo...

IP: 212.160.232.* 22.06.02, 19:15
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Re: Sport się skończył bo... to zło! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 19:19
      Sport odciąga wiernych od Kościoła, o czym najdobitniej świadczy ta odrażająca,
      wylgarna i pełna nienawiści dyskusja. Nie dziwi mnie to jednak - to forum
      funkcjonuje na portalu prowadzonym przez wydawcę gazety o conajmniej podejrzanym
      stosunku do moralności chrześcijańskiej, nie wspominając juz pochodzenia.
      • Gość: Waueck Re: Sport się skończył bo... to zło! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 19:21
        To co robisz na tym portalu, kretynko?
      • mattie_ Re: Sport się skończył bo... to zło! 22.06.02, 19:25
        Gość portalu: Alicja napisał(a):

> Sport odciąga wiernych od Kościoła, o czym najdobitniej świadczy ta odrażająca,
        >
        > wylgarna i pełna nienawiści dyskusja. Nie dziwi mnie to jednak - to forum
        > funkcjonuje na portalu prowadzonym przez wydawcę gazety o conajmniej podejrzany
        > m
        > stosunku do moralności chrześcijańskiej, nie wspominając juz pochodzenia.

buahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahah
        hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahhaahhahahah
        ahahhahahahahhahahahahahhahahahahaahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhaha
        hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahaha
        hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahha

to tyle z mojej strony na twoj temat siostro Alicjo :)
      • Gość: ciekawy Re: Sport się skończył bo... to zło! IP: 212.244.108.* 23.06.02, 14:19
        Gość portalu: Alicja napisał(a):

> Sport odciąga wiernych od Kościoła... bla bla bla

Czy ty nie jesteś przypadkiem Alicją z BB1?
      • zaphod Re: Sport się skończył bo... to zło! 23.06.02, 14:43
        Koleżanka Alicja popisała się świetnym dowcipem i wyśmiała chore zaściankowe
        podejście do wszystkiego co nie jest chrześcijańskie, a cała masa ludzi wzięła
        to na serio. Przecież nie sądzicie chyba, że ktoś serfujący po stronach gazety
        może być aż tak ograniczony?
        Brawo Alicjo!
      • green__ Re: Sport się skończył bo... to zło! 23.06.02, 21:40
        Co ty glupia jakas jestes!!!! Nie miesza sie Kosciola i sportu!!! A pozatym
        sport jest w 90% tolerancyjny a Kosciul tylko w 10% wiec nie wynurzaj sie
        wiecej z takimi tekstami!!! Ty masz wybor albo pojdziesz sobie do kosciola albo
        obejzysz mecz
    • Gość: Alicja Re: Sport się skończył bo... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 19:29
      No proszę. Takich właśnie reakcji można było się spodziewać. Prosze jednak
      zauważyć, że ten portal jest JEDYnYM, który dopuszcza wylgaryzmy i nie
      kontroluje w jakikolwiek sposób moralnej wartości wypowiedzi.
      • Gość: MarcinK Re: Sport się skończył bo... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 19:35
        O rany, skąd ty się tu wzięłaś? UFO gdzieś to wylądowało?
        • Gość: 666 Alicja w krainie czarów IP: *.stenaline.com 22.06.02, 19:49
          Czcigodna Siostro,
          Chciałabyś wszystko kontrolować? Chcesz mieć nadzór moralny nad kazdym swoim
          krokiem? wyloguj się (pardon wyrydzykuj się) i daj spokój wiadomego pochodzenia
          mocodawcom tej strony. Chamstwa nie lubimy nawet w piekle ale jak wiesz
          niedoskonałość natury ludzkiej jest główną pożywką chrześcijaństwa. Któż
          doskonały musiałby się spowiadać i kupować u sukienkowych odpust? Nie występuj
          przeciw potencjalnej klienteli Twoich ulubieńców! A teraz paciorek i spać!
          Chyba,że myślisz o poczęciu - to ohydne ale obowiązkowe.
    • Gość: Goma Re: Sport się skończył bo... IP: *.stenaline.com 22.06.02, 20:04
      Chyba Alicja poszła do kościoła albo robi to ohydne.
    • mattie_ Re: Sport się skończył bo... 22.06.02, 20:07
      po nieszporach znow da nam popalic :D
      • Gość: Alicja Re: Sport się skończył bo... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 20:39
        Jestem tu, ale teraz zajęłam się śledzeniem forum pewnej rozgłośni radiowej,
        której nazwy tu nie wymienię, bo nie chcę wskazywać nikomu drogi zła. Dość na
        tym, że to właśnie tam dość częśto pojawia się bluźniercza grupa Limp Bizzkit,
        o której Ojciec Paweł wypowiadał się jednoznacznie w TVP, więc nie będę tu
        wyjaśniała, o co chodzi.
        Dodam jeszcze, że to przykre, że te Wasze mistrzowstwa musi zniszczyć OSZUSTWO,
        ale niech i tak będzie. Ważny jest cel a nie środek, który do niego prowadzi.
        • Gość: Piotr Re: Sport się skończył bo... IP: *.outland.lucent.com 22.06.02, 20:43
          Kobieto ale o co ci chodzi????? Pijana jestes czy nacpana????
    • Gość: Jola Nic nie rozumiecie! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 21:35
      Popieram Alicję nie dlatego, że mnie poprosiła, ale dlatego, że doskonale ją
      romumiem i zrozumie nas wiekszość kobiet, których mnężowie siedzą z nosami w
      telewizorach wpatrując się naprzemian w mecze i niemądre programy polityczne.
      Chodzi nam o to, że zaniedbujecie swoch bliskich podniecając się tym, kto
      lepiej kopnie skórzaną kulkę, albo pobiegnie szybciej, albo dalej skoczy, a w
      to wszystko zaangażowane są ogromne kwoty, które możnaby wydac na znacznie
      lepsze cele nie odrywając mężów od swoich rodzin. I dlatego bardzo dobrze, że
      wreszcie na jaw wyszła skorumpowana i ohydna natura tego, co nazywacie sportem.
      Może wreszcie otworzy to wasze oczy i zrozumiecie, że dajecie się mamić złym
      ludziom o złych intencjach. Ja rónież czytałam Wasze komentarze na tym forum i
      jestem przerażona. Jestem przerażona tym, jak wiele złego ducha unosi się nad
      tym wszystkim, czego częścią nieświadomą jesteście i co nazywane jest sportem.
      Obudźcie się!
      • Gość: Marol Re: Nic nie rozumiecie! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 22:29
        Jezu, ja chyba śnię! Kogoś pogięło czy jaja sobie robi?
        • Gość: 666 Re: Nic nie rozumiecie! IP: *.stenaline.com 22.06.02, 22:32
          Joluś, spróbuj być dla męża bardziej zajmująca od transmisji. Jak ci się nie
          uda to spróbuj się przyłączyć.
          • Gość: A. i J. Re: Nic nie rozumiecie! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 22:46
            Wiemy, co masz na mysli, ale to nie w tym rzecz. Nieważne, narazie opuszczamy
            to forum (może Jola zostanie tu jeszcze przez jakiś czas, ale napewno nie po
            to, by dyskutować).
            • Gość: 666 Re: Nic nie rozumiecie! IP: *.stenaline.com 22.06.02, 22:50
              Czy oprócz Joli i moich myśli znasz jeszcze czyjeś? Może wiesz co myśli
              Listkiewicz i kogo chce zatrudnić jako selekcjonera?
              • Gość: Alicja Re: Nic nie rozumiecie! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 23:02
                Na to pytanie odpowiedzi nie znam, ale odniosłam wrażenie, że jest dwóch panów,
                którzy mieliby wielką ochotę zająć to stanowisko. Mam na myśli Bońka i
                Tomaszewskiego. Jeden przedziera się do przodu wśród działaczy (B.) a drugi
                bardziej w mediach (T.), ale raczej spodziewam się jakiejs niespodzianki.
                Ciekawy był skład loży komentatorów w naszej TVP. Piechniczek - rozumiem, on z
                naszą starą, dobra drużyną zaszedł kiedyś daleko. Górski - cóż, niemłody już.
                Ale Dziekanowski? Zastanawiałam się, skąd on tam się wziął (możliwe, że coś mi
                umknęło, bo nie śledziłam od początku) no i wreszcie Pan Tomaszewski z
                nieodłącznym palcem-pisakiem. Ciekawe. A najciekawsze, że w kadrze trenerskiej
                jest już pewien bramkarz - mówię tu o Młynarczyku. Ale nieważne, nie powiem nic
                więcej bo ogólnie nie mam o tych bezeceństwach zielonego pojęcia.
                • Gość: 666 Alicjo,Jesteś znacznie lepsza od tych mistrzostw IP: *.stenaline.com 22.06.02, 23:43
                  • Gość: Alicja Co konkretnie masz na myśli? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 23:45
                    • Gość: flimonn Re: Co konkretnie masz na myśli? IP: *.net.szczecin.pl 23.06.02, 13:47
                      ja mam na myśli bezeceński seks z Toba
                      • Gość: YodYod Alicja IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.06.02, 13:53
                        Prześledziłem z uwagą tą pasjonującą rozmowę. Obawiam sie, że prawdziwa Alicja
                        jest aktualnie w kościele, gdzie pozostanie aż do wieczora, zaś ostatnie
                        (począwszy od wywodów o trenerach) wypowiedzi pochodzą od kogoś, kto sie pod
                        nią podszywał. Styl nie ten.
      • Gość: Vramin Re: Nic nie rozumiecie! IP: *.chello.pl 23.06.02, 00:00
        Słodkie.
      • Gość: czapski Re: Nic nie rozumiecie! IP: *.net.szczecin.pl 23.06.02, 13:52
        Droga Jolu! Jeżeli jest w dzisiejszym świecie jakaś dziedzina życia wolna od
        układów, to jest nią sport! W polityce, literaturze, malarstwie, muzyce da się
        wypromować beztalencie stosując socjotechniczne sztuczki, a sport jest od tego
        wolny. Nikt nie powie że Zidane jest sztucznie wypromowany. On jest po prostu
        najlepszy z milionów zawodowo i amatorsko uprawiajcyh futbol. A kto mi powie że
        Britney Spears czy Helen Fielding to najwięksi mistrzowie w swoich dziedzinach?
    • Gość: Marian Re: Sport się skończył bo... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.06.02, 00:34
      Nic się nie skończyło. Mały wypadek, który spierdoli nam przyjemność z
      oglądania gałki na parę lat, a sponsorów (poza tymi na miejscu w Koreice) puści
      na niezłą kasę. No i trochę sztucznych samochodów o chujowo obłych kształtach
      mniej będzie jeździć po drogach bo nikt tego gówna ze złości nie kupi (fiat
      wyjdzie na tym całkiem nieźle). I KPMG bedzie się wstydziło mieć siedzibę w
      daewoo na Towarowej. I tyle.
      • Gość: foder Re: Sport się skończył bo... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 14:12
        sport się skonczył bo angarzuje się w niego coraz więcej kasy. piłkarz wie że
        musie wygrać i robi to za wszelką cene (faulując). wszystko sprowadza się do
        pieniędzy
    • Gość: Franio Re: Sport się skończył bo... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.06.02, 03:22
      Bo co?
    • Gość: YodYod Re: Sport się skończył bo... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.06.02, 13:39
      Bo co???
    • zaphod Alicja was zrobiła w bambuko 23.06.02, 14:47
      Koleżanka Alicja popisała się świetnym dowcipem i wyśmiała chore zaściankowe
      podejście do wszystkiego co nie jest chrześcijańskie, a cała masa ludzi wzięła
      to na serio. Przecież nie sądzicie chyba, że ktoś serfujący po stronach gazety
      może być aż tak ograniczony?
      Zresztą każdy inteligentny człowiek zlewa wypowiedzi poniżej poziomu zdrowego
      rozsądku i nie wdaje się jałową dyskusję - to tak jak z Lepperem - nie ma co z
      nim dyskutować.
      Brawo Alicjo!
    • Gość: norbert Re: Sport się skończył - uwaga odkrywcze! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.06.02, 14:56
      sport się skończył gdzies w połowie 20 wieku. kusociński to jeszcze był sport
      ale już wtedy germańce spod znaku hakenkrojca postanowili na stadionach
      udowodnić światu, że sa nadludźmi. potem w bardzo udanty sposum kontynuowało to
      nrd. w międzyczasie wplątała się w to kasa i jest po sprawie. taka sama
      naiwnoscia jest przypuszczanie, że "pasta jest teraz bez pudełka" z miłości do
      myjących zęby, "każdy rodzaj bólu ma własnego specjalistę" z miłości do
      obolałych a stadiony upaprane logo hyundai, fck donnalds i całej reszty tego
      syfu tez z miłosci do kibiców. sport był od dawna, jest i bedzie skorumpowany.
      boli mnie tylko to, że "możni" zakładaja, że jestem już kompletnym bezmózgiem i
      można jechac bez oporów po całości, a ja nic nie zauważę. to właśnie jest
      chore. gdyby to było zrobione dyskretniej? nie wiem. zresztą karty już rozdane,
      koreance mogą sobie swoje daewoo wetknąć w dupe zanim się zawali, bo ponoć
      wieżowiec się przechyla i pies ich trącał. ten, którego nie zdążyli wpierdolić.
      • Gość: Ste-Kam Re: Sport się skończył - uwaga odkrywcze! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.06.02, 16:04
        Chyba trochę przesadzasz. Tam jednak są jacyś zawodnicy, którzy coś mogą.
    • Gość: Alicja Re: Sport się skończył bo... to zło! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.06.02, 20:39
      To ja. Wróciłam. W kościele byłam o 12:00 i wcale się tego nie wstydzę. Pan
      flimmon: serdecznie dziękuję, nie jestem zainteresowana - proponuje szklanke
      zimnej wody. Pan YodYod: faktycznie, nie ja to pisałam. Pan zapham: Jest w tym,
      co piszę, trochę ironii, ale nie do końca. Nie zgadzam się z opinią, że jestem
      ograniczona. celowo pisałam to nieco prowokująco, ale w zasadzie podpisuję się
      pod tym, co powiedziałam wcześniej, powiedzmy - po zmianie tonu na mniej
      przypominający Radio Maryja (ja tego nie słucham). Pan czapski: gratuluję
      zdrowego rozsądku, protekcjonalny styl jest zbyteczny. Sport jest zgniły,
      nieprawdaż? A jeśli nie to skąd ta cała dyskusja? Wreszcie Pan 666: mimo
      wszystko sympatyczny z pana człowiek, skąd zatem to "666"?
      Nie wiem, czy tu jeszcze zajrze, chociaż muszę powiedzieć, że zrobiło się
      całkiem interesująco.
      • Gość: DEEJAY Re: Sport się skończył bo... to zło! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 21:09
        Przeciez ten ufoludek jest pojebany!!!!!!!!!!! Jak mozna tak najezdzac na cos
        tak wspanialego jak sport!!!!! Nic oprocz alkoholu tak ludzi nie jednoczy!
        chociaz sa wyjatki
        hehehehehehehehe pozdrowka dla normalnych
      • Gość: 666 Re: Sport się skończył bo... to zło! IP: *.stenaline.com 23.06.02, 21:58
        To dlatego Alicjo, że nie wszystko jest czarno-białe. Ty też przy całej
        orginalności jesteś sympatyczna. Całe szczęście, że nie wszyscy są jednakowi i
        dobrze, że mimo różnic możemy pogadać.Rozsmakuj się w szarościach a będziesz
        szczęśliwsza.
        Sport może być rzeczywiście jedną z niewielu dziedzin życia w której
        profesjonalizm zwycięża, pod warunkiem, że będzie się ostro zwalczało
        manipulacje sędziowski i doping.
    • Gość: Trzezwy Re: Sport się skończył bo... IP: *.acn.pl / 10.129.135.* 23.06.02, 21:45
      Gość portalu: dev napisał(a): zaczął sie perfidny interes ludzi skorumpowanych,
      a być może są powiązania mafijne.

• Gość: MarWaKo Re: Sport się skończył bo... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.06.02, 20:38
        Zaczął się? Wczoraj?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka