Dodaj do ulubionych

Henryk Kasperczak: Wisła mnie zablokowała

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20.04.05, 02:32
przeciez polska to kraj fikcji-wystarczy zatrudnic figuranta jako pierwszego
treneira ,a heniek niech kieruje z tylnego fotela.
co to pierwszy raz w polskiej lidze?...
10% za pomysl dla mnie
Obserwuj wątek
    • Gość: kor przeciez polska to kraj fikcji... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20.04.05, 02:34
      ...wystarczy zatrudnic figuranta jako pierwszego
      treneira ,a heniek niech kieruje z tylnego fotela.
      co to pierwszy raz w polskiej lidze?...
      10% za pomysl dla mnie
    • Gość: hmmmmm Re: Henryk Kasperczak: Wisła mnie zablokowała IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.05, 06:55
      Jeszcze raz tylko można wymieniać podstawowe grzechy, dzięki którym piłkarze
      Wisły grają słabo : zbyt długa przerwa zimowa, krótka ławka, brak motywacji do
      osiągania celów wyższych itd.,itp..... Aż do znudzenia powtarzane są te
      argumenty. Ale jak to w Polsce bywa - argumenty są po to jedynie, aby ich
      wysłuchać... A później jedna wielka improwizacja - obowiązkowo pod
      nazwą "Zawodowy Klub Piłkarski" - amatorzy od sprzątaczy po Prezesa... Tak
      zresztą dzieje się w całym kraju. I tylko ktoś rozsądny może zapytać -
      dlaczego, do licha, wciąż za to płacimy ?
    • Gość: Henio Szaman Moja Wisła - mówi Kasperczak IP: *.prezydent.pl / 217.153.190.* 20.04.05, 09:37
      Kasperczak mówi, że Frankowski, Żurawski, Kosowski, Cantoro i Szymkowiak to
      jego Wisła, chyba sobie kpi. Zapomina kto ich sprowadził do Wisły i nauczył gry
      w piłkę, Henio przyszedł na gotowe, otrzymał prawie zbudowaną drużyne i teraz
      mówi że jego Wisła. Naprawdę pycha i własne ambicje mieszają mu głowie.
      Nie jest złym trenerem, ale niech sobie nie przypisuje zasług tam gdzie ich nie
      ma. Jakby nie Smuda, za którego kadencji wszysci ci piłkarze trafili do Wisły,
      to by sobie Heniu szympansy w Afryce trenował, a nie zdobywał tytuły Mistrza
      Polski z Wisłą.
    • Gość: libero Re: Henryk Kasperczak: Wisła mnie zablokowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:41
      W czasie gorącej dyskusji jaka miała miejsce na tym forum, występowałem pod
      nickiem ProCupiał (nie z miłości do tego pana, tylko jako forma prowokacji)
      i dokładnie opisywałem scenariusz, który teraz podaje w wywiadzie p. Henryk
      Kasperczak.
      Uwazam, ze p. Kasperczakowi wrócił rozsądek i tym samym wróciła moja sympatia do
      niego. Życzyłbym, aby druga strona również poszła na proponowany przez p.
      Henryka kompromis, bo szkoda jego umiejętności. pozdrawiam wszystkich
      football-funów.
      • m15 Re: Henryk Kasperczak: Wisła mnie zablokowała 20.04.05, 10:40
        Cupial ty zmoro polskiej pilki i polskiego przemyslu .Przyjdzie czas ze
        rozliczymy twój udzial w prywatyzacji polskich kabli ,juz niedlugo .Bolszewicka
        twa buta bedzie chwilowa.
    • Gość: stan Re: Nie nażarty kasperczak IP: *.wola1.demo.net.pl / *.demo.net.pl 20.04.05, 10:22
      albo odszkodowanie, albo praca ,a nie dwie sroki za ogon
      • m15 Re: Nie nażarty kasperczak 20.04.05, 10:37
        Tylko kretyn moze pisac takie bzdury,. Kontrakty sie wypelnia lub placi
        odszkodowania ,tak dzieje sie w cywilizowanym swiecie ,mam nadzieje ze my tez
        zmierzamy w tym kierunku.Heniu trzymaj sie i nie odpuszczaj tym .....
        • Gość: look_ash Re: Nie nażarty kasperczak IP: 193.28.230.* 20.04.05, 10:54
          tylko ze gdyby sam odszedl do innegu klubu pewnie zlamalby warunki kontraktu i musialby placic odszkodowanie i tu go pewnie boli - bo teraz wisla bedzie mu przeszkadzac ile sil
    • Gość: Ondrasz Re: Henryk Kasperczak: Wisła mnie zablokowała IP: *.pool80116.interbusiness.it 20.04.05, 10:52
      Kasperczak mowi bzdury. Na calym swiecie kluby zachowuja sie tak jak Wisla.
      Placa regularna pensje zwolnionemu trenerowi. I nikogo nie blokuja: chce podjac
      prace gdzie indziej, prosze bardzo, ale ja juz temu panu nie place...
      • Gość: zima000 Re: Henryk Kasperczak: Wisła mnie zablokowała IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 12:06
        No jednak nie na calym swiecie obowiazuje logika psa ogrodnika. Jesli Wisla
        chce placic 800tys Euro zamiast ok 300 za przyjemnosc blokowania Kasperczaka to
        jej wola. Ale nie posadzaj klubow zagranicznych o taka durnote.
        • Gość: donPedroso vide: Liverpool-Hoolier, Newcastle-Robson ! IP: 195.85.249.* 20.04.05, 13:57
          Kluby zachodnie PŁACĄ odszkodowania !!!
          Proponuję poszukać sobie w sieci kwot, jakie zapłaciły kluby Liverpool i
          Newcastle swoim byłym juz trenerom za zerwanie (czyt. podziękowanie za pracę)
          kontaktów.
          Jeśli dobrze pamiętam, to jeden z wymienionych w tytule trenerów tym tytułem
          dostał 7 mln EUR !!!

Więc nie wypisujcie bzdur, ze się nie placi odszkodowań.
          • Gość: Bytes Re: vide: Liverpool-Hoolier, Newcastle-Robson ! IP: 80.51.180.* 21.04.05, 10:19
            No wlasnie, na calym swiecie odszkodowania sie placi, wiec dlaczego Bogus nie
            zaplaci Heniowi tych 900 tys. euro i byloby po sprawie? A skoro Kasperczak chce
            300 tys. to Wisle to powinno byc na reke, ale jak widac wola zaplacic duzo
            wiecej, ale "na raty".
    • Gość: r.p.mcmurphy oczywiscie Heniu, wszyscy przychodzili dla CIEBIE! IP: *.halls.manchester.ac.uk 20.04.05, 10:57
      moja ty gwiazdo zaranna, jutrzenko nadzei!
      wszyscy przychodzili na stadiony podziwiac twa szlachetna urode i przebogata
      leksyke tudziez wyrafinowane konstrukcje gramatyczne - potrafiles bawic sie z
      jezykiem polskim z taka lekkoscia, taka finezja ze na stadiony w calej Polsce
      walily tysiace tylko po to zeby tego posluchac...
      • Gość: buba Re: oczywiscie Heniu, wszyscy przychodzili dla CI IP: 80.51.180.* 20.04.05, 11:36
        Zapewniam cie ze jakbys tak dlugo przebywal za granica to mowilbys tak samo,
        albo nawet duzo gorzej po polsku. poza tym co ma piernik do wiatraka, przeciez
        p. Kasperczak nie jest polonista tylko trenerem pilki noznej, a do tego nie
        trzeba byc studentem prof. Miodka. Ale jak widac niektorzy jak nie maja sie do
        czego przyczepic to sie czepiaja byle czego. Mam wrazenie ze niektorzy, tacy jak
        ty, pisza na forum tylko po to aby "zaistniec", bo widocznie maja duze problemy,
        zeby jakos zaistniec w realnym swiecie. Ale oczywiscie kazdy moze pisac co chce.
      • Gość: Muerte Re: oczywiscie Heniu, wszyscy przychodzili dla CI IP: *.ci.uw.edu.pl 20.04.05, 11:37
        > moja ty gwiazdo zaranna, jutrzenko nadzei!
        > wszyscy przychodzili na stadiony podziwiac twa szlachetna urode i przebogata
        > leksyke tudziez wyrafinowane konstrukcje gramatyczne - potrafiles bawic sie z
        > jezykiem polskim z taka lekkoscia, taka finezja ze na stadiony w calej Polsce
        > walily tysiace tylko po to zeby tego posluchac...

Ty mylisz chyba konkurs recytatorski z meczem piłki nożnej:>
        Trener niech będzie głucho-niemy, a będzie miał wyniki - jest dobrym trenerem.
        • Gość: r.p.mcmurphy Re: oczywiscie Heniu, wszyscy przychodzili dla CI IP: *.halls.manchester.ac.uk 20.04.05, 12:01
          w takim razie niech nie podaje jako glownego powodu dla niskiej frekwencji na
          stadionach tego, ze zostal zwolniony...

a co do tego czy jest dobrym trenerem - co pokazala Wisla w pucharach
          europejskich pod jego wodza? jedno, wielkie g... - nawet to odpadniecie z
          Parma..co to jest Parma? i za to go Wisla zwolnila i bardzo slusznie. facet mial
          pare lat na to zeby zbudowac zespol i pokazac na co go stac...i pokazal z Dynamo
          Tibilisi, hehehe, gwiazdor trenerki...
          • Gość: seven Re: oczywiscie Heniu, wszyscy przychodzili dla CI IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.04.05, 12:10
            odpadniecie z parma?? z jaka parma jelopie??
    • Gość: kadafi A co Pan zrobił z tymi zawodnikami, że tak grali? IP: 195.116.62.* 20.04.05, 12:47
      faktycznie grali niesamowicie ... porażki z Norwegami i Gruzinami to
      kompromitacja; z całym szaunkiem dla Henia, ale zdobycie tytułu z takim składem
      to nie jest sukces, który kreuje go na Wielkiego Trenera ... zreszta
      zawodników, których wymienia się w artykule nie sprawdził Heniu, tylko Smuda
      • Gość: dino-Widzew Re: A co Pan zrobił z tymi zawodnikami, że tak gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:43
        zamienil stryjek siekierke na kijek....i co ta Liczkowa Wisla gra..???popelina!!
        Za Kasperczaka cudow nie osiagneli ale bylo widac jakas mysl w grze,a teraz
        co ?? popelina!!ten Liczka-team nie ma zadnych szans na lige mistrzow!!!
        czekajmy dalej na czski cud!!chyba szybciej zobaczymy czeski film...
        • Gość: m15 Re: A co Pan zrobił z tymi zawodnikami, że tak gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:02
          Wlasciciele klubów niczym stado baranów goni za moda ,modny byl franek teraz w
          modzie sa czesi ,smiechu warte
        • Gość: kadafi Re: A co Pan zrobił z tymi zawodnikami, że tak gr IP: 195.116.62.* 20.04.05, 14:39
          Heniu mial wszystko co chcial - czas, pieniadze, zawodnikow, wladze - i przez
          tyle czasu nic nie wskoral, z ocenami Liczki poczekaj, az popracuje tyle czasu
          co Wielki Heniu
    • Gość: 1tadeusz1 Kasperczak IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.04.05, 14:14
      trochę godności. Przecież chodzi ci o kasę i tylko kasę. Kto ci da 20 tyś. euro
      na miesiąc? A poza tym, jakie to sukcesy osiągnęła Wisła pod Pana rządami?! Bez
      jaj. Za taką kasę (piłkarze też) stać Was było na tyko tyle.Gdzie tu
      profesjonalizm.
      • Gość: kow3l Re: Kasperczak IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.05, 15:38
        Wisla podpisujac kontrakt z Kasperczakiem sama wiedziala w co sie laduje,wiec
        niech teraz placi skoro go nie chce. To nie Kasperczaka wina. Za kontrakty sie
        placi i tyle... A jakbys Ty kolego sie czul,gdybys zarabial polowe
        z "papierowej" pensji??? Swoja droga czas Wisly sie konczy...
        • agaj.agaj Re: Kasperczak 20.04.05, 16:33
          No wiec Wisla placi. Jak przeczytales - 20 tys euro na miesiac i sie wywiazuje
          z umowy. A Henio narzeka. Moze poprostu Wisla nie ma w gotowce 300,000 euro
          dla Henia? Mnie suma ta wydaje sie bardzo duza i moge sobie wyobrazic, ze tyle
          nie maja. Jezeli dla Ciebie 300 tys euro to malo to gratuluje i wyjasnia to,
          dlaczego bronisz Henia.
          • Gość: nieruchomy Re: Kasperczak IP: 80.51.180.* 21.04.05, 10:13
            owszem wisla placi, ale racje ma kasperczak mowiac ze go blokuje, bo przeciez
            nie moze wykonywac zawodu. dla takiego czlowieka siedzenie w miejscu i nie
            robienie niczego nie jest dobre. lepiej dla niego i dla wisly tez bylobny
            wyplacic mu to odszkodowanie. a ze wisla nie ma 300 tys. euro? chyba zartujesz.
    • Gość: zgrzyt Re: Henryk Kasperczak: Wisła mnie zablokowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:05
      dla mnie Kasperczak jest najlepszym trenerem,
    • Gość: tttOMEK Re: Henryk Kasperczak: Wisła mnie zablokowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:15
      Twój pomysł jest tak oryginalny jak wynalezienie koła. Pewnie też chciałbyś od
      tego 10%
      • Gość: kor czemu nie ,za kolo wystarczyloby mi 0.00000001% IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.04.05, 02:55
        a tak na powaznie ,to zasatanawia mnie(chociaz nie jestem fanem wisly)fenomen
        basalaja. jak mozna byc takim palantem i jednoczesnie utrzymywac sie na TAKIM
        stanowisku..?
    • Gość: FAN Re: Henryk Kasperczak: Wisła mnie zablokowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 01:21
      NIE CHCE ALE MUSZE-czy-MUSZE ALE NIE CHCE ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka