Dodaj do ulubionych

Chelsea - Arsenal 0:0

IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 20.04.05, 23:41
Jurek uratowal w kocowce 3 pkt dla the reds dzisiaj z portsmouth (cytat z
oficjalnej sytrony FC Liv - we needed a fine save from Dudek to make the
points safe ) przy bramce kamary po rzucie roznym byl bez szans
Obserwuj wątek
    • Gość: nafciarz Re: Chelsea - Arsenal 0:0 IP: *.class145.petrotel.pl 21.04.05, 00:06
      PŁOCCY KIBICE ON-LINE
    • Gość: dudi Re: Chelsea - Arsenal 0:0 IP: *.aster.pl 21.04.05, 04:58
      Mogl sie oprocz tego jeszcze za zdrowko ManU pomodlic, zeby Everton troche
      dogonic...
      • Gość: le comte Re: Chelsea - Arsenal 0:0 IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.04.05, 07:31
        MU sie konczy w stylu Realu... Sa perspektywiczni gracze, ale bramkarza nie ma
        od dawna, Roy tez juz powinien odpuscic, a 2 obroncow (Ferdinand i Heinze) to
        za malo na tytul ! Zreszta sir Alex chyba nie wyrabia tempa zmian we
        wspolczesnej pilce...
        • Gość: Leni Re: Chelsea - Arsenal 0:0 IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.04.05, 17:51
          Nie wiem, czy ManU się kończy, ale jeśli, to na pewno nie w stylu Realu. Tam
          jest wspaniały bramkarz, a ich problem to brak solidnej defensywy i właśnie
          młodych perspektywicznych graczy.
    • Gość: PISAK Zapraszamy do czytania:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 07:16
      pisakwasilkow.blog.onet.pl/
    • Gość: arturrro Re: Chelsea - Arsenal 0:0 IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 07:58
      Już nawet nie chce mi się komentować Pana wywodów Panie Pol. Proszę wziąć
      przykład z Pana Steca i przypomnieć sobie, że w dziennikarstwie najważniejszy
      jest obiektywizm... A ta Pana stronniczość... oj, oj, oj... Jeszcze się chyba
      Panu to odpadnięcie Barcelony z Chelsea odbija czkawką, ciężko przeżyć, prawda?
      Wiem co Pan czuje bo ja cały czas wspominam ten wspaniały triumf Chelsea:)

Czekam z niecierpliwością na to co Pan nawypisuje przy okazji dwumeczu Chelsea -
      Liverpool... Oj pole do popisu szerokie. Będzie można znów przeczytać coś
      śmiesznego. Życzę weny, a tak na poważnie to podejrzenia warsztatu Pana Steca.
      Pozdrawiam Panie Rafale.

Artur Szymczak
      • Gość: krem stec i warsztat...LOL chyba samochodowy :P IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 10:15
        Przecie to pismak, którego by nie chcieli nigdzie poza GW, która notorycznie olewa poziom kolumn sportowych i pozwala zeby pisali tam ludzie nie znajacy sie na sporcie, wypisujący regularnie brednie nazywane szumnie "felietonami". A Pol... hmm, jest przynajmniej sympatyczny :)
    • reniferek1 Re: Chelsea - Arsenal 0:0 21.04.05, 08:10
      Czy trzeba być w Londynie by napisać taką notkę o meczu Chelsea-Arsenal?
    • Gość: tttOMEK Re: Chelsea - Arsenal 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:12
      Ten trener Chelsea'y to błazen. Powinien kupić sobie strój i występować w cyrku
      jako "trener słoni" i dostać ripostę w stylu "wujka Rysia - mistrza ostrej
      riposty" Kto zna dowcip to wie o co chodzi.
      • Gość: Jerofiejew Re: Chelsea - Arsenal 0:0 IP: *.wsm.gdynia.pl 21.04.05, 10:17
        A jak nie wie?
        • Gość: Kosa Re: Chelsea - Arsenal 0:0 IP: *.acn.waw.pl 21.04.05, 18:20
          Widziałem, znakomity mecz. Wspaniała walka, żadnych przestojów, cały czas piłka w grze i co w takich meczach rzadkie, czysta gra. Piłkarska uczta. A gdzie koledzy widzieli mecz Everton-MU?
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka