Dodaj do ulubionych

LM: Chelsea faworytem dwumeczu z Liverpoolem

IP: 82.160.53.* 26.04.05, 12:41
przecież od początku wiadomo że chelsea jest głównym faworytem nie tylko w
meczu z liverpoolem, ale i do wygrania całej LM... a to wiadomo nie od
wczoraj, a od ładnych paru miesięcy, więc won! i sio! mi z takimi informacjami..

napisać byle g... , byleby cokolwiek napisać.. na tym polega dziennikarstwo na
"gazecie"? można oczekiwac czegoś więcej...
Obserwuj wątek
    • Gość: michal LM: Chelsea faworytem dwumeczu z Liverpoolem IP: 57.66.193.* 26.04.05, 12:46
      You'll never walk alone! Only THE REDS!!
    • soso_soso zycze wygranej Liverpoolowi 26.04.05, 12:48
      Chelsea jest moze dobra druzyna ale rosnie jej grono tanich sympatykow co to
      lubia stac w cieniu silniejszego. Bohaterowie zbiorowi ;-) Liverpool zas ma
      historie i charyzme.

0:0 i 0:0 a potem Liverpool przejdzie karnymi. Dudek rules! ;-)

• Gość: Schuja Re: zycze wygranej Liverpoolowi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.05, 13:37
        Do sosososo.A ja zycze , by Chelsea wygrala , i to wysoko. Bedzie dla Dudka
        szybciej i bez bolu.W RKS Knurow juz na niego czekaja.Ikontrakt paroletni jest
        juz gotowy.
    • Gość: pingwin ale sa specjaliści w tej Wyborczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:59
      co oni za skład podali przecież wiadomo że jak niezagra Baros a raczej zagra to
      w ataku wystawi Cisse który już wyleczył kontuzje a Garcie który bedzie na
      prawym skrzydle a nie jak by chciała GW Nunez bo jest bez formy... patałachy
      weźcie sie do roboty bo niedługo Fakt będzie bardziej wiarygodny...
    • Gość: Eberharter Re: LM: Chelsea faworytem dwumeczu z Liverpoolem IP: *.aster.pl 26.04.05, 13:20
      Przez wielu znawców(m.in. Del Boske) uważa, ze Milan jest głównym faworytem,
      wiec to co napisali wcale nie jest takie oczywiste. Po obejrzeniu meczu w
      Stambule możesz sie troszeczke zdziwić.
    • Gość: Optymista Re: LM: Chelsea faworytem dwumeczu z Liverpoolem IP: *.pclab.csc.liv.ac.uk 26.04.05, 13:28
      Stawiam na final PSV - Liverpool!
    • Gość: redaktor korektor Re: LM: Chelsea faworytem dwumeczu z Liverpoolem IP: 62.69.67.* 26.04.05, 14:16
      GW :" Po tym jak właścicielem Chelsea został rosyjski miliarder Roman
      Abramowicz, w londyński klub zainwestowano ponad sto milionów funtów.
      Zatrudniono portugalskiego trenera Jose Mourinho i wielu nowych zawodników. W
      ubiegłym roku te zmiany nie przyniosły jeszcze spodziewanych efektów - Chelsea
      przegrała mistrzostwo Anglii z Arsenalem i odpadła w półfinale LM. W tym
      sezonie oczekiwania są większe"

Senor Maurinho pracuje dopiero od tego sezonu w zeszlym roku trenerem byl
      signor Claudio Rainieri. Te zmiany przyniosly jak dotad spodziewane efekty.
    • Gość: <>< 3mam kciki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:20
      mam cicho nadzieje ze Liverpool powstanie jak fenix z popiołu i dowali Czelsi!
      no i Dudus da rade i pokaże klase! bo ja wierze że jest świetny! JA TO WIEM! JEJ
      NIECH ZAGRA TAK JAK OSTATNIO Z FRANCJĄ! PROSZE
      • Gość: Greg Re: 3mam kciki IP: 193.170.62.* 26.04.05, 15:56
        Mecz z Francja?? Kiedy to bylo? Ja pamietam mecz z ManU... Nie bylo sie czym
        zachwycac.
        Jestem za Chelsea, ale mam nadzieje, ze Dudi dobrze wypadnie i nie pusci szmaty.
        Blue Is The Colour, Football Is The Game!!!!!
        • Gość: Subyello Re: 3mam kciki IP: *.sunsh4.vic.optusnet.com.au 26.04.05, 16:01
          Chelsea, po raz 4ty i po raz 5ty w tym sezonie pobije Liverpool. I
          pokaze 'Scousers' co to jest grac w pilke ...

Ludzie z Liverpoolu pachna stechnizna sukcesow lat 80tych .. !!! Teraz epoka
          Chelsea .. !!!
          • Gość: koneser jesli dudek nie spie.. to liverpool wygra ch.l. IP: *.his.uni.torun.pl 26.04.05, 16:57
            typowalem w zeszlym roku porto po tym jak wyeliminowali moj manu i trafilem, w
            tym roku przed meczem z juve typowalem liverpool, boje sie tylko dudka, bo jak
            zawsze w najwazniejszych meczach pusci szmate i pokazuje jakim beznadziejnym
            bramkarzem jest, oby nie tym razem, tylko z moim manu tak :)
            • Gość: Mika Re: jesli dudek nie spie.. to liverpool wygra ch. IP: 193.170.62.* 26.04.05, 18:39
              A ja sie nie obraze jak Dudek mojej Chelsea tez cos pusci :)))
    • Gość: Gross Re: LM: Chelsea faworytem dwumeczu z Liverpoolem IP: 193.170.62.* 26.04.05, 18:56
      Bezpodstawne zarzuty wobec sedziego?? Podobno nie do konca... Rijkaarda ktos
      przyuwazyl jak biegal za Friskiem w czasie przerwy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka