Gość: elmo IP: *.gleisslutz.net / *.war.gleisslutz.com 18.05.05, 11:12 super pomysł!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gienio Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.fbx.proxad.net 18.05.05, 11:17 zgadzam sie, super tylko jaki bedzie wynik? ale, niech tam-zgadzam sie... Odpowiedz Link Zgłoś
bjbax Re: ŁKS wystawi artystów 18.05.05, 11:19 Popieram, skoro jest cyrk to niech będą artyści !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid69 Calkiem niezle! Zrobcie tak! Skoro PZPN robi sobie IP: *.bredband.comhem.se 18.05.05, 11:21 jaja z druzyn, a co gorsza z kibicow - odwzajemnijcie pieknym za nadobne! Pozdrawiam - kibic Lechii z Gdanska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Maleńczuk nie!!! IP: *.aster.pl 18.05.05, 11:24 Zrobią mu kontrolę antydopingową po meczu i pójdzie w Polskę że ŁKS wystawia zawodników na koksie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek.lodz Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:25 Pomysł z artyatami jest wg mnie dobry, bo nagłośniłby sprawę. Wynik jest nieistotny, lepiej nawet aby był dwucyfrowy - dodałby pikanterii całej sprawie i pokazał bagienko polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str0ng Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.info / *.info 18.05.05, 11:31 Bardzo dobra odpowiedz na durne decyzje. Pozdrowienia od kibica KSZO Odpowiedz Link Zgłoś
iskander ŁKS kpi z kibiców i się ośmiesza 18.05.05, 11:31 A kto ich chamskim zawodnikom kazal dostawac czerone kartki. Powagi Panowie!. Ale co, jaka liga, takie zwyczaje rodem z... (tutaj wstawić) Odpowiedz Link Zgłoś
pablo123 Wloclawek? Wiadomo... 18.05.05, 11:36 Niedaleko pada jablko od.. . . . ...Anwilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek.lodz Re: ŁKS kpi z kibiców i się ośmiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:42 Nikt im nie kazał dostawać kartek. Sędzia im je dawał. To nie ŁKS kpi z kibiców. Piłkarze Kujawiaka też pewnie nie. Z kibiców kpi PZPN. Czy zastanowiłeś się kiedyś dlaczego w prawie 40 milionowym kraju (takim jak Hiszpania)nie ma porządnej ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qmpel Re: ŁKS kpi z kibiców i się ośmiesza IP: 194.63.132.* 18.05.05, 11:45 ...a kto przekupił sędziego Włocławski pajacu?! Dostali kartki nie za chamstwo tylko za kasę którą daliście sędziemu wiejski błaźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: ŁKS kpi z kibiców i się ośmiesza IP: *.reynet.pl 18.05.05, 12:08 skoro sedzia nie zna przepisow dotyczacych mozliwosci zakonczenia gry, to moze nie ma pojecia kiedy nalezy pokazac czerwona kartke? a moze jego sedziowanie moglo doprowadzic zawodnikow ŁKS-u do takiej gry? nie jest to poprawne ale potrafie sobie wyobrazic moja wscieklosc, gdy ja i moja druzyna staramy sie grac ale nam ktos w tym przeszkadza(w niesportowy sposob!) Jesli PZPN nie zaltwi sprawy z tym sedzia(i innymi) to "zalatwia" to kibole! Wniosek: sa potrzebni! :) (nie jestem kibolem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enio Re: ŁKS kpi z kibiców i się ośmiesza IP: *.toya.net.pl 18.05.05, 12:30 A kto ich chamskim zawodnikom kazal dostawac czerone kartki. Powagi Panowie!. Ale co, jaka liga, takie zwyczaje rodem z... (tutaj wstawić) - (Włocławka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: ŁKS kpi z kibiców i się ośmiesza IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.05.05, 18:07 Dobry pomysl...jak sedzia w meczu moze byc jakis senator to dlaczego nie moga sobie pogracaktorzy....jak kabaret to kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario72 Re: ŁKS kpi z kibiców i się ośmiesza IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 18.05.05, 19:39 a na obronie niech zagra Lepper, z niego też niezły artysta, no i w blokadach się sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 11:32 hahaha a najwieksze jaja by byly, gdyby jeszcze zremisowali grajac takim skladem :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupotakiller Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.mofnet.gov.pl 18.05.05, 11:44 SUPER!!! Wyjazd do Wloclawka w ogole od strony ekonomicznej nie bedzie oplacalny. Proponuje przy okazji zalatwic jakies rekordy! Np. najmlodszy debiutant w rozgrywkach I ligi na swiecie! W juniorach mlodszych na pewno znajdzie sie jakis kandydat z perspektywami! Albo najstarszy grajacy w pierwszej lidze pilkarz - piekne zwienczenie kariery sportowej dla zaslozonego weterana. Albo debiut kobiety-pilkarza w I lidze (chyba jeszcze nie bylo takiego przypadku, a ewentualny zakaz PZ(meskiej)PN bedzie ewidentym naruszeniem zasad rownosci plci i powodem do zlozenia pozwu i odbicia sobie strat finansowych). Majkel L. - pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacz Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:57 A moze niech ŁKS wystawi na allegro mozliwosc gry w II lidze. Podejrzewam ze uzbieraloby sie troche kasy i juz za rok walka o I lige!!! ;) Gorzej jakby wygral ktos kto chcialby strzelac gole do bramki LKS, no ale tez by bylo ciekawie! Jak cos to ja bede licytowal pozycje bramkarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacz Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:07 Juz za 3 pkt. mozna to polecic i Wisle Krakow... i to w calych meczach. Bylaby to najweselsza liga na swiecie. No i GKS Belchatow w II. Bylby to koniec przekretow! Kasa by sie brala po prostu z komercjalizacji ligi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.reynet.pl 18.05.05, 12:13 > SUPER!!! Wyjazd do Wloclawka w ogole od strony ekonomicznej nie bedzie > oplacalny wlasnie! ten sedzia powinienm im kase za to zwrocic!!!!!!!!!!! Przeciez zawinil!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Brawo ŁKS!!! Nie dajcie się tym łapówkarzom! IP: *.lze.lodz.pl 18.05.05, 11:47 Kibice mają juz dość syfu w naszej lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pussy13 Brawo ŁKS IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.05.05, 11:52 Uważam, że to swietny p0omysł, aby zakpić z PZPN-u i układów panujących w polskiej piłce. Nad składem nie będę sie zastanawiał - myślę, że powinni być to tacy gracze, którzy zrobiliby kupę śmiechu na stadionie "ujawiaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zJLodzRTS Wloclawek nudne miasto kiepskich pilkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:51 PZPN - Polski Zwiazek Panienek Niewidomych, NKO - Nas Ktos Oplaca. Bardzo dobry pomysl z tymi artystami, Listolandia robi sobie jaja ,zrob sobie jajo z listkolandii. ...a z wloclawkiem to mi sie kojarzy smierdzacy, zolty dymek na trasie do Gdanska;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Wszystko super, tylko... IP: *.chello.pl 18.05.05, 12:10 jestem pewien, ze PZPN nie wyda im kart zawodniczych, zeby nie dac sie zblaznic przez LKS. I w ten sposob raczej z tego nic nie wyjdzie, a szkoda, bylby piekny mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andriej Siniczyn Re: Wszystko super, tylko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:42 PZPN na wniosek klubu ma obowiązek potwierdzić do gry zawodnika niezawieszonego, aqmatora niezwiązanego kontraktem zawodowym z żadnym klubem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sake Re: Wszystko super, tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:01 Jak dotąd PZPN udowodnili ze swoje obowiązki mają w D... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi22 Re: Wloclawek nudne miasto kiepskich pilkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:17 Choć jestem kibicem łódzkiego Widzewa uważam,że decyzja o dokończeniu meczu jest skandalem.Myślę,że wszyscy fani łódzkiego KS powinni tłumnie się stawić we włocławku pomimo zakazu wejścia na stadion.Pomysł z artystami-super.I jeszcze jedno do baniaka i jarzębowskiego-prędzej się zesracie w tym sezonie niż wejdziecie do ekstrklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek z arrakis Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:21 dobry pomysł. może ktoś zastanowi się nad tym co się dzieje w II lidze - choć trudno tego wymagać. forza zagłębie sosnowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek2213 Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:18 zajeboiza pomysl!!ale jeszcze niech ktos wywali tych komunistycznych dzialaczy przyspawanych do stolkow oni dalej zadza i zyja w prl-u!!!!oni nie maja pojecia o profesjonalnej pilce i taka jest prawda sam gram w klubie i widze tak jest w kazdym zwiazku okregowym w kraju w pzpn tez wszyscy to kumple z dawnych lat mysla ze dalej jest komuna!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko tylko Włocławkowi nie pasi! IP: 195.69.80.* 18.05.05, 15:39 Tak czytam sobie wpisy kibiców z całej Polski (nawet zgodne ŁKSu i Widzewa) i tylko fani z Włocławka mają inne opinie! Co boicie się że zmotywowany ŁKS w 11nastu w 90minut by wam dwucyfruwe zrobił? Kibiców z ŁKS nie wpuścicie, ale smrud pozostanie i będą wam to na wszystkich stadionach przypominać (no może oprucz Gdyni i Kielc ;) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: tylko Włocławkowi nie pasi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:13 Fulko rozumiem żę Gdyni ale czemu Kielc?Nie wiem co sugerujesz ale nawet W przedostatniej piłce Nożnej był artkuł o Bagnie w II lidze i piszą tam Ze jedynym zespołem który nie budzi podejrzeń Jest KOrona Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly-Widzew Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:45 Brawo LKS za swietny pomysl ,mysle ze w takim skladzie to bedzie mozna widowisko sprzedac do TVN albo Polsatu !!!!Ale bagno w tym pzpn-ie.Z.Boniek mowil ze poki zwiazkiem bedzie rzadzic to towarzystwo wzajemnej adoracji to takie jaja beda sie powtarzac!!i mial racje!!!rozgonic tych jaskiniowcow poki nie pogrzebia polskiej pilki do konca!!!Kto normalny da kase na taki LKS wiedzac ze i tak go przekreca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.05.05, 16:04 Brawo Maleńczuk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Weźcie kilku z kabaretu... IP: *.com 18.05.05, 19:00 Nie dość ze samą swoją obecnościa wyśmieją PZPN to jeszcze coś w wywiadzie pod koniec meczu dorzuca:D Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: ŁKS wystawi artystów 18.05.05, 19:31 Jak kabaret to powinien zagrać pan Janek Tomaszewski. Zresztą był już w przeszłości piłkarzem ŁKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg zagram dla ŁKS - fan Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:43 zagram jako przedstawiciel absolwentów.. łódzkich psychologów- warunki fizyczne predysponują mnie do roli defensywnego pomocnika 197cm/100kg - żaden włocławiak się nie przedostanie na pole karne- a jak mu się uda będzie dalej rozgrywał w szpitalu na wyciągu- zgłoszenia na adres career_study@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: ŁKS wystawi artystów ubranych na czerwono. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:36 Przepisy międzynarodowe: Zawody zakończone przed upływem ustalonego czasu. Przedwcześnie zakończone zawody winny być powtórzone, chyba że regulamin rozgrywek stanowi inaczej. Regulamin rozgrywek i i II: Powtórka meczu [...] Jeżeli spotkanie nie odbędzie się lub zostanie przerwane przez sędziego i niedokończone z przyczyn niezależnych od obu klubów (awaria światła, zalanie boiska, opady śniegu, itp.), spotkanie to należy rozegrać w dniu następnym przy świetle dziennym. Do podjęcia decyzji w sprawie powtórzenia meczu upoważniony jest Delegat/Obserwator PZPN na dane spotkanie, natomiast w innym przypadku Departament Rozgrywek PZPN. Koszty organizacji powtórzonego meczu, w tym koszty zakwaterowania sędziów, obserwatora i delegata PZPN oraz ewentualnego noclegu dla drużyny gości ponosi gospodarz spotkania. [...] § 1 Interesuje mnie jedno: Czy ktokolwiek ze składu tej komisji zna międzynarodowe przepisy w PN, z których wynika, że zawody zakończone przed upływem ustalonego czasu, przedwcześnie zakończone zawody winny być powtórzone, chyba że regulamin rozgrywek stanowi inaczej. Nikt nie podaje przepisu regulaminu rozgrywek II ligi, który nakazywałby zrobić inaczej, niż rozegranie tego meczu od początku. Tak w ogóle jako łodzianin jestem kibicem Widzewa, ale to w tej chwili nie ma najmniejszego znaczenia, bo ofiarą takiego debilnego orzeczenia, wydanego na skutek machlojek czerwonego senatora może paść każdy klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: ŁKS wystawi artystów w czerwonych strojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:37 Przepisy międzynarodowe: Zawody zakończone przed upływem ustalonego czasu. Przedwcześnie zakończone zawody winny być powtórzone, chyba że regulamin rozgrywek stanowi inaczej. Regulamin rozgrywek i i II: Powtórka meczu [...] Jeżeli spotkanie nie odbędzie się lub zostanie przerwane przez sędziego i niedokończone z przyczyn niezależnych od obu klubów (awaria światła, zalanie boiska, opady śniegu, itp.), spotkanie to należy rozegrać w dniu następnym przy świetle dziennym. Do podjęcia decyzji w sprawie powtórzenia meczu upoważniony jest Delegat/Obserwator PZPN na dane spotkanie, natomiast w innym przypadku Departament Rozgrywek PZPN. Koszty organizacji powtórzonego meczu, w tym koszty zakwaterowania sędziów, obserwatora i delegata PZPN oraz ewentualnego noclegu dla drużyny gości ponosi gospodarz spotkania. [...] § 1 Interesuje mnie jedno: Czy ktokolwiek ze składu tej komisji zna międzynarodowe przepisy w PN, z których wynika, że zawody zakończone przed upływem ustalonego czasu, przedwcześnie zakończone zawody winny być powtórzone, chyba że regulamin rozgrywek stanowi inaczej. Nikt nie podaje przepisu regulaminu rozgrywek II ligi, który nakazywałby zrobić inaczej, niż rozegranie tego meczu od początku. Tak w ogóle jako łodzianin jestem kibicem Widzewa, ale to w tej chwili nie ma najmniejszego znaczenia, bo ofiarą takiego debilnego orzeczenia, wydanego na skutek machlojek czerwonego senatora może paść każdy klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic jestem za pzpn IP: *.gdynia.mm.pl 19.05.05, 12:07 skoro lks zawinil i dostal tyle czerwonych kartek to dlaczego mecz ma pyc powtórzony od poczatku a pilkarze lks-u maja grac w 11 osów ?? Bardzo dobrze im zasluzyli sobie i sami sobie sa winni !! dla mnie to zamiast artystów moga wystawic kogo kolwiek i tak przegraja bo juz przegrywaja 1-0 najlepiej niech wystawia kibiców. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: jestem za pzpn IP: *.toya.net.pl 19.05.05, 14:05 Dlaczego? To proste! Bo takie są przepisy! Mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantarey Re: ŁKS wystawi artystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:14 Ja sie na sporcie nie znam, ale z przyjemnością obejrze mecz z udziałem Maćka Maleńczuka. Kiedyś miał osiągnięcia w sporcie, może i tym razem mu się uda...? Odpowiedz Link Zgłoś