Dodaj do ulubionych

Eugeniusz Kolator: Polska piłka nie jest bagnem

IP: *.waw.cdp.pl 23.05.05, 04:22
Pan Genio wg mnie to taka szara eminencja PZPN. Ciekawe czy on kiedyś nie
będzie bohaterem podobnych informacji. Ma duże możliwości w PZPN i patrząc na
karierę jednego z trenerów ekstraklasy je wykorzystuje.
"Z takimi osobami nie chcemy mieć do czynienia" - myślę że miał na myśli
osoby które dają się złapać - to tak jak w SLD....
Pozdrawiam prawdziwych kibiców wierzących w uczciwość piłki.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator UEFA Re: Eugeniusz Kolator: Polska piłka nie jest bagn IP: *.Smoczka.ptc.pl 23.05.05, 08:23
      Pan E.Kolator sam był kiedyś sedzią piłkarskim w naszej lidze.
      Tak jak wcześniej o korupcji, kupowaniu, sprzedawaniu oraz
      drukowaniu nic nie wie i nie pamięta.
    • Gość: Pąki Jesteście siebie warci s/k/u/r/w/y/s/y/n/y!!! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:25
      DNO
    • Gość: kibicpzpnu Re: Eugeniusz Kolator: Polska piłka nie jest bagn IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 23.05.05, 08:46
      Nie damy zgnoić obecnego kierownictwa Polskiego Związku Piłki Nożnej. Wrogie
      siły spod znaku ultraprawicowych struktur finansowanych przez zachodnie osrodki
      dywersyjne zwiazane z niemieckimi odwetowcami i amerykanskimi imperialistami
      chcą zniszczyć dorobek pokoleń wybitnych piłkarskich osobistości i używają do
      tego służb specjalnych.
      • Gość: Lilia Re: Eugeniusz Kolator: Polska piłka nie jest bagn IP: 158.75.4.* 23.05.05, 08:58
        Zapomniales dodac, ze to wszystko dzieje sie za wiedza i za pieniadze egipskich
        kaplanow Ra.
    • Gość: kzk Re: Eugeniusz Kolator: Polska piłka nie jest bagn IP: 82.160.20.* 23.05.05, 09:18
      pzpn od dawna toleruje korupcję .przykład ustawianie meczów Zagłębia Lubin i
      nie tylko. Wiecznie toleruje swoich sędziów mimo,że Ci ustawiają mecze. PZPN na
      czele z Bosem Listkiewiczem przyjęli taktykę SLD gdzie afer nie było gdy nie
      było wyroku.MENiS powinien rozwiązać PZPN,ustanowić komisarza a cały PZPN za
      wieloletnie przekręty regulaminami,ustawianie meczów ,eliminowanie niepokornych
      klubów powinien być szybko rozliczony i ukarany przez uzdrowione sądy. Gdy to
      się stanie może wreszcie podniesie się poziom piłki w Polsce.
      Listkiewicz,Kolator i pozostali psełdpdziałacze za kraty ,gdzie ich miejsce od
      paru ładnych lat. Ze stosownymi wyrazy
    • Gość: Exfan Futbolu TO NIE BAGNO. TO GNOJÓWKA I SZAMBO!!!!! IP: *.bsi.bytom.pl 23.05.05, 09:35
      A ja się już panami Kolatorami nie przejmuję wcale. Przestałem oglądać polski
      futbol, przestałem chodzić na mecze. Mam dość - nie lubię być notorycznie
      robiony w bambuko. Nie lubię, gdy piłkarze udają, że grają, a sędziowie udają,
      że sędziują bo wszystko jest już dawno ustawione. Pocałujta w d... wójta. Mam
      nadzieję, że to samo zrobią inni, którym leży na sercu polski futbol -
      Odwróćcie się od tej bandy - może wtedy wreszcie coś się zacznie zmieniać w tym
      szambie!!!
      • zdzicholo Re: TO NIE BAGNO. TO GNOJÓWKA I SZAMBO!!!!! 23.05.05, 11:45
        A to juz przesada. Gnojówka jest super nawozem.
    • Gość: Thorn Podejrzewa, że sędzia zakończy swoja kariere he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:53
      Parę takich łapówek i mamy mały stadion, kilka sezonów -czy może kolejek i
      stadiona narodowy! wy... ich wszystkich.
      • Gość: adam81w jak to podejrzewa ????? to to nie jest oczywiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:47
        ze ten czlowiek nie mzoe juz gwizdac . Qrwa jak oni juz zaczynaja krecic ci
        ludzie z pzpnu
    • Gość: Jarek Cały Zarząd PZPN do dymisji ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:58
      Panowie, przecież to Wy firmujecie całość i za nią odpowiadacie. Ile trzeba
      skandali, afer, koruocji i bałaganu aby to do Was dotarło. PZPN - em powinna
      zająć się Federacja Sportu i władze państwowe. Czas już skończyć z tą żenadą.
      Powołać komisję do wyjaśnienia wszystkich ciemnych spraw jakie przez ostatnie
      lata były w polskiej piłce.
      • Gość: Sedzia PZPN, Sedziowie, Dzialacze to wielka mafia IP: 217.17.45.* 23.05.05, 12:31
        jestem sedzia i powiem ze to szczyt zlodziejstwa, chamstwa co sie dzieje w
        PZPN, na boiskach...jako sedzia szczebla centralnego jestem od dawna
        zbulwersowany tym co sie dzieje w mecach 1, 2 i 3 ligi...kulisy meczy sa
        ciekawe np. wejscia Cracovii do 1 ligi, oczywiscie z szacunkiem dla tego
        klubu...kulisy Kolportera, Szczakowianki, GKS, Unii Janikowo, Warmii Grajewo,
        Ruchu Radzionkow i wielu wielu innych klubow, ludzie przeciez po takich
        wszystkich informacjach wszyscy byscie stwierdzili ze nie ma sensu w ogole grac
        w pilke, chodzic na mecze i jeszcze za to placic...wielu sedziow by juz dawno
        poszlo mowic co sie dzieje, ale dziennikarze nie potrafia tez trzymac
        tajemnicy, za duzo pisza i mowia czasami, wymyslaja jakies swoje
        historyjki...zamiast szczerej prawdy...jesli byloby wieksze bezpieczenstwo od
        strony dziennikarzy dla sedziow o wiele wieceh by sie dowiedzieli od Nas...a co
        do Pana Listkiewicza, Handerka, Kolatora, Zelazko, obserwatorow 1, 2 i 3
        ligi...90% nadaje sie do zamkniecia, do wymiany bo to banda zlodzieji
        okradajacych nas sedziow, was kibicow i do tego niezasluzenie krzywdzac kluby
        tylko i wylacznie dla osiagniecia korzysci majatkowej ze swojego
        procederu...wiele razy mialem watpliwosci czy w ogole jechac na mecz i czy jest
        jakis sens...
        • Gość: też sędzia Re: PZPN, Sedziowie, Dzialacze to wielka mafia IP: *.wzieu.univ.szczecin.pl 23.05.05, 13:10
          Kolego taki z Ciebie uczciwy człowiek, taki obrońca moralności i uczciwości
          hmmm. ciekawi mnie jak awansowałeś do szczebla centralnego...bo chyba nie
          wyłącznie dzięki swojemu talentowi, bo obaj wiemy, że to praktycznie nie
          możliwe. Więc jeżeli bierzesz w tym udział to nie rób tutaj szopek.
          • Gość: zgrzyt jednym słowem, żyj i daj żyć innym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:50
            jednym słowem, żyj i daj żyć innym ;)
        • Gość: san Kolportera, Szczakowianki, GKS, Warmi Grajewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:02
          O, to ciekawy - jak najbardziej zestaw klubów !
    • Gość: Gienio Bagno : Kolator nie jest madry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:46
    • Gość: qrczak Trzeba coś robić!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:29
      Powyżej ktoś wyraził głoś aby odwrócić się dupą do "polskiej piłki"... taki nie można, wtedy to na pewno już zejdzie na psy... Koniecznośćią jest radykalne wycięcie tego wrzodu na Polskiej piłce 1/ poprzez zmianę statutów centalnego związku piłki nożnej jak i okręgowych związków, w których zagwarantowana byłaby ich wewnętrzna kontrola kompetencji, finansów i poczynionych działań w odpowiedzi na reakcje związane z raportami nt. działalności tych związków. 2/ Określenie wymaganych kompetencji członków zarządu PZPN i okręgowych ZPN, i to nie kompetencji piłkarskich ale menadżerskich udokumentowanych wcześniejszą (miejmy nadzieję sprawną działalnością) w pierwszym rzędzie... jeżeli np. były działacz lub piłkarz nie spełniał tych wymagań mógłby posłużyć jako niewiążący głos doradczy zarządu ZPN w określonych sprawach. ALE CO NAJTRUDNIEJSZE, NA POCZĄTEK TRZEBA DOPROWADZIĆ DO ABDYKACJI KOLATORÓW, LISTKIEWICZÓW, APOSTELÓW I INNYCH GADÓW.... Może zorganizujemy jakąś spontaniczną społeczną akcję-protest przeciwko ich rządom przed siedzibą PZPN na Miodowej w czwartek o 12.00???
    • Gość: czarna mafia Re: Eugeniusz Kolator: Polska piłka nie jest bagn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:24
      fijarczyk z dusza (dla poinformowania pana kolatora chociaz jestem przekonany
      ze dobrze o tym wiedzial) chcieli ustawic mecz cracovii z gieksa no ale
      niestety dla nich i dla gksu sie nie udalo (gieksa leci do 2 ligi, a panowie
      antoni f. i marian D za kratki). a swoja droga pomyslcie ile jest takich
      przekretow o ktorych "nie wiemy". i jeszcze jedno - strasznie mnie smiesza i
      jeszcze bardziej wkur...ja wypowiedzi listkiewicza i kolatora kiedy mowi ze
      zlapali czarna owce a wszyscy pozostali sa swieci (przecierz tam wszyscy
      handluja). po ostatniej aferze w 2 lidze listkiewicz mowil ze maja najlepszych
      obserwatorow (np. przesmycki - smiech na sali- sam handlowal meczami jak byl
      sedzia i pewnie dalej to robi jako obserwator) i to gwarantuje dobry poziom
      sedziowania HaHaHa!!! a dusza to kim byl? ksiedzem? moje zdanie jest takie w
      pzpn kase za odpowiednie wyniki biora wszyscy i listkiewicz tez dostaje swoja
      dzialke. pzpn to mafia ktora istnieje od lat i jeszcze troche pozyje. ja
      ogladam tylko ligi zagraniczne ale jak jestes dobrze poinformowany to w sts na
      polskiej lidze mozna niezle zarobic. wlasnie ogladam henderka (przewodniczacy
      kolegium sedziow pzpn) - ale pier....li. jak go slucham to mnie szlag
      trafia!!!! a z drugiej strony co ma chlop w tv powiedziec - ze standardowa cena
      za wynik w 1 lidze to 100 000 zl??????
    • Gość: Kibic Dobiorą się do sprawcy przekretu z PP Aluminium-Am IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:56
      ika. Tamten finał to był przewał.
      • Gość: krychu Niewinny Listkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:46
        Ciągle to nie on, to nie jego ludzie, to OBCY 1,2,3 naraz. Inwazja ufoków po
        prostu. Żenada. Patrz jutro Kujawiak - ŁKS dokonczenie przewałowego meczu we
        Włocławku. To już wolę Olimp[iadę, przynajmniej wszyscy sie koksują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka