Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 15:09 [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Jezus Maria IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.05.05, 15:10 taki mlody i w taki sposob... Panie swiec nad jego dusza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jezus Maria IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 26.05.05, 15:49 To tragiczne kiedy odchodzi tak mlody jeden z najlepszych polskich polkarzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Super gosc... IP: *.cefarm.kielce.pl 26.05.05, 20:07 ...dobry pilkarz i przemily czlowiek...Strasznie mi smutno... [*]. Kondolencje dla calej rodziny i przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
serwer2 Re: Zmarł Krzysztof Nowak 26.05.05, 15:19 Pamiętam go dobrze... zagrał kilka świetnych spotkań u Janusza Wójcika podczas eliminacji do Euro 2000... szkoda, że już go nie ma... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Będziemy pamiętać... IP: *.devs.futuro.pl 26.05.05, 15:22 ['] Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Zmarł Krzysztof Nowak 26.05.05, 15:27 To smutna wiadomość. Był wspaniałym piłkarzem - modelowym profesjonalistą, takim jakich ostatnio brakuje w naszej piłce. Gdy grał w Atletico Paranaese, jego zaangażowanie w pracę na teningach kontrastowało z rozrywkowym trybem życia jego niektórych klubowych kolegów, z Mariuszem Piekarskim na czele. Wielką tragedią jest fakt, że człowiek tak oddany piłce nie zdołał zrealizować się jako zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.aster.pl 26.05.05, 17:44 no i po co jedziesz w swojej wypowiedzi po piekarskim? co przez to osiagniesz? napisz po prostu, ze Nowak byl profesjonalista, swietnym zawodnikiem na boisku i poza nim, niezwyklym czlowiekiem, ale nie krytykuj w takiej chwili innych. i to bez wzgledu na to czy ta krytyka jest uzasadniona czy nie. w ten sposob nie sklada sie kondolencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apacz [*] [*] [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 15:37 [*] wspaniały piłkarz i człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.05, 15:50 Szok! to był naprawdę dobry piłkarz. Mój rówieśnik, a już musiał odejść... ['] ['] ['] Panie świeć nad Jego duszą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corte Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 16:03 Szkoda...To był inteligenty piłkarz, jakich mało w polskiej piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Kimono Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.zab.nat.hnet.pl 26.05.05, 16:12 To straszne... szok. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
dovbendov Re: Zmarł Krzysztof Nowak 26.05.05, 16:22 to byl swietny pilkarz i chyba najiinteligentniejszy polski pilkarz ostatnich lat, dziek za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartamn 1971 Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: 213.186.94.* 26.05.05, 16:34 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Krzysiek będziemy pamiętać IP: *.radio.gdansk.pl 26.05.05, 16:52 ['][']['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stf SPOCZYWAJ W POKOJU! IP: *.nyc.biz.rr.com 26.05.05, 17:04 To straszne co moze zrobic choroba... RIP Odpowiedz Link Zgłoś
mocny_full Re: Zmarł Krzysztof Nowak 26.05.05, 17:15 Smutny dzień dla polskiego sportu :(((((((((((((( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killy Nie zapomnimy... IP: *.emrsn.co.uk 26.05.05, 17:24 Bardzo smutny dzien dla polskiego futbolu - pamietam jak gral dla polskiej reprezentacji(choc byly to dla Niej smetne czasy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 17:51 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:01 ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrobrydobry Spoczywaj w pokoju IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 26.05.05, 18:03 Nie zapomnimy Cię Krzysiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quentin SZOK !!! IP: *.ols.vectranet.pl 26.05.05, 18:15 Chyba większośc wiedziała o jego chorobie ale nikt sie nie spodziewał ze tak szybko odejdzie... To szok, ŚWIEĆ PANIE NAD JEGO DUSZĄ I KONDOLENCJE DLA RODZINY.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangsta Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.astral.lodz.pl 26.05.05, 18:30 Miej go Panie w Swojej opiece['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk98 Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:37 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevin Krzysztof Nowak [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:37 dlaczego ludzi docenia się dopiero po śmierci? :( wieczny odpoczynek [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu [*] [*] [*] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 18:41 choroba zakonczyla jego swietnie zapowiadajaca sie kariere.....a teraz zycie. w momencie gdy zaczely sie jego problemy zdrowotne Krzysiek byl w zyciowej formie a pod "lupa" mial go juz sam Bayern Monachium. z przedwczesnym rozbratem z pilka mozna sie pogodzic........ale ze smiercią juz nie ...... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.acn.waw.pl 26.05.05, 18:50 Jest mi szczerze żal...az lezka się zakręciła w oku, bo odkąd trafił do 1 ligi cały czas śledziłem z zainteresowaniem jego karierę. Świat jest niesprawiedliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Śląska W-w Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 19:07 (')(')(')(')...niech spoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bober Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 19:12 Smutne to ale niestty prawdziwe odszedl jeden z najlepszych obroncow jakich miala Polska:(Krzysztof Nowak na zawsze bedzie w naszych sercach:( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Wieczne odpoczywanie racz mu dac Panie... IP: *.ramtel.com.pl 26.05.05, 19:52 Wieczne odpoczywanie racz mu dac Panie, a swiatłosc wiekuista niechaj mu swieci. Niech odpoczywa w pokoju z Toba panem, az na wieki wiekow. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erboj Re: Wieczne odpoczywanie racz mu dac Panie... IP: *.gorzow.mm.pl 26.05.05, 20:11 Pamiętam. Sympatyczny, młody piłkarz. Parę lat temu dowiedziałem się o jego chorobie, pisały o niej gazety, potem zrobiło się cicho, a ja w tym wszystkim zapomniałem o Krzysztofie Nowaku. Dziś sobie o nim przypomniałem. I zrobiło mi się strasznie smutno. Nie potrafie nic więcej napisać. Po prostu jestem tą wiadomością przybity. Dlaczego? Dlaczego? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Zmarł Krzysztof Nowak IP: *.aster.pl 26.05.05, 20:30 Prawdepowiedziawszy Nowaka ( jako piłkarza ) zacząłem rozpoznawać dopiero, gdy grał w Wolfsburgu. Nawet nie wiedziałem, że grał w Sokole Pniewy i w Sokole Tychy, ani w Legii. Szkoda, że młodych i dobrych ludzi spotyka coś takiego. Dla nas fanów piłki jest to bardzo bolesna strata. Odpowiedz Link Zgłoś