Dodaj do ulubionych

NTFS vs FAT43

08.12.02, 14:43
Witam,

temat byl juz kilkukrotnie poruszany na forum jednak artykul, ktory dzis
znalazlem opisuje dosc dokladnie i szczegolowo porownanie tych dwoch systemow
plikow. Dzis niedziela wiec mozna przeznaczyc leniwe popoludnie na mala
lekture ;)
www.v-lo.krakow.pl/~thn/ie/windows/ntfsvsfat32.htm
Obserwuj wątek
    • stratoos poprawka -> NTFS vs FAT32 n/t 08.12.02, 16:53
    • armstrong Hmmm... ktoś tu by chciał chyba... 08.12.02, 17:51
      RECENZENTA(ów) swojej pracy za tzw. frico!
      Sprytne...
      • alfalfa Re: Hmmm... ktoś tu by chciał chyba... 08.12.02, 18:54
        Zwróć uwagę że to zdaje się czyjaś praca z lo. Moim zdaniem ktoś się nieźle
        natrudził, nic tylko gratulacje.
        pzdr.
      • stratoos Re: Hmmm... ktoś tu by chciał chyba... 09.12.02, 07:34
        armstrong napisał:

> RECENZENTA(ów) swojej pracy za tzw. frico!
        > Sprytne...

raczej malo sprytne, bo nie jest to opracowanie mojego autorstwa ani nikogo mi
        znajomego. Znalazlem ten artykul przegladajac z nudow jakies strony. Jako, ze
        temat byl kilkukrotnie poruszany ale nigdy tak dokladnie wytlumaczony
        postanowilem podac link na forum. Ale jak widze to niektorym przeszkadza...
        bede na przyszlosc pamietal.
        • armstrong Nie twierdzę, że to Twoja praca, lub, że... 09.12.02, 09:40
          masz w tym jakiś interes, by promować tamtą stronkę.
          Gdyby to był czysty tekst - nie ma problemu!
          Ale tam są wyraźne prośby o sugestie, komentarze, korekty itd.
          W tekście doszukałem się kilkunastu(!) błędów merytorycznych,
          stąd - kąśliwa nieco moja uwaga o recenzowaniu...
          • stratoos Re: Nie twierdzę, że to Twoja praca, lub, że... 09.12.02, 11:03
            > masz w tym jakiś interes, by promować tamtą stronkę.

oczywiscie, przeciez znasz mnie doskonale, wiesz kim jestem, co robie, w czym
            mam interes a w czym nie.

> Ale tam są wyraźne prośby o sugestie, komentarze, korekty itd.
            > W tekście doszukałem się kilkunastu(!) błędów merytorycznych,

jak latwo sie domyslec po adresie jest to tekst pisany przez kogos z liceum.
            Kto by to nie byl odwalil niezly kawalek roboty i pod wzgledem merytorycznym
            jest dosc ciekawy. Nawet jesli zawiera bledy uwazam, ze wielu osobom pozwoli
            dosc dobrze zorientowac sie w temacie. Nie chcesz nie czytaj, to przeciez
            proste.
            • Gość: lupus Re: Nie twierdzę, że to Twoja praca, lub, że... IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.02, 20:17
              ...i znowu "polskie orly" przypuscily atak personalny spekulujac co tez ten
              uczniak chce zyskac ;a on biedaczysko zerznal informacje bo co mozna nowego w
              tym temacie wymyslic.Tak wiec zamiast czepiac sie chlopaka jak rzep psiej dupy
              dodajcie cos od siebie ,jesli oczywiscie poza frazesami cokolwiek wiecie...
              • Gość: merien Re: Nie na temat IP: 217.99.231.* 10.12.02, 21:49
                Odsylam do ksiazki Psychologia Internetu pani Walles w rozdziale anonimowosc jest dosyc dokladnie opisane dlaczego wiekszosc rozmow na forum konczy sie klotnia.
                • Gość: lupus Re: merien IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 12.12.02, 04:47
                  A gdzie Ty tu widzisz klotnie ! prosta i o wysoim poziomie kultury polska
                  wymiana pogladow nasycona tolerancja i zrozumienim dla glupoty "przeciwnikow"
                  Forum to zabawa !
                • stratoos Re: Nie na temat 15.12.02, 11:24
                  Te dodatkowe posty sklonily mnie do napisania kilku ostatnich slow w tym temacie

Gość portalu: merien napisał(a):

> Odsylam do ksiazki Psychologia Internetu pani Walles w rozdziale anonimowosc
                  je
                  > st dosyc dokladnie opisane dlaczego wiekszosc rozmow na forum konczy sie
                  klotni

to czy rozmowa konczy sie klotnia, zalezy od ludzi a nie od srodka komunikacji.
                  Obojetne czy jest to forum, usenet czy tez zwykla rozmowa na zywo... Ta
                  pseudoanonimowosc wykorzystuja jedynie tacy ludzie jak pani Walles dorabiajac
                  do tego ideologie i piszac na ten temat ksiazke.

Za to dwa inne posty autora pod nickiem lupus pokazaly jego pelna elokwencje,
                  fachowosc i pogarde "kultury polskiej" ;) W koncu tak najlatwiej,
                  przeciez "forum to zabawa".

EOT,

p.

--
                  "Nie ma rzeczywistości samej w sobie, są tylko obrazy widziane z różnych
                  perspektyw" [Albert Einstein]
                  • Gość: lupus Re: stratoos IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.12.02, 13:46
                    Mlodo-stary internetowy wedrowcze.Zeby osadzac trzeba zadac sobie troche trudu
                    i dotrzec do poczatkow konfliktu jesli to tak mozna nazwac.Moze latwiej bedzie
                    zrozumiec ze czesc piszacych na tym forum to przyslowiowe
                    zazdrosne,niedouczone polskie burki ujadajace na kazdego kto okazuje sie byc
                    nieco innym.Kultura,polskosc i tego rodzaju brednie to pojecia
                    wzgledne...warto o tym pamietac.
                    • Gość: merien Re: lupus IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 20:15
                      przepraszam nie chcialem na nikogo ujadac :),chcialem zwrocic uwage na pewien problem a nie konkretna osobe, moje zdanie jest takie ze jednak zalezy to od rodzaju kontaktu, inaczej bowiem zachowujemy sie face to face niz na forum. Klotni nie widzialem tutaj bo w temacie napisalem przeciez nie na temat. Niedawno przeczytalem te knige i dlatego chodzi mi po glowie.
                    • vladip lupusie 15.12.02, 20:18
                      Gość portalu: lupus napisał(a):

> Moze latwiej bedzie zrozumiec ze czesc piszacych na tym forum to przyslowiowe
                      > zazdrosne,niedouczone polskie burki ujadajace na kazdego kto okazuje sie byc
                      > nieco innym.Kultura,polskosc i tego rodzaju brednie to pojecia
                      > wzgledne...warto o tym pamietac.

Drogi wilczku
                      Czytając tych kilka Twoich postów które pojawiły się na forum w ostatnim
                      czasie, mam nieodparte wrażenie, że pisząc takie teksty piszesz właśnie o sobie.
                      Co więcej, w momencie kiedy ktoś usiłuje nawiązując z Tobą jakąś merytoryczną
                      dyskusję to albo bardzo odważnie stwierdzasz "nie czytam, nie odpowiadam" albo
                      równie inteligentnie i głęboko "ja się nigdy nie mylę"
                      Dlatego proponuję Ci przeniesienie się na forum psychologia.. być może tam
                      znajdziesz pomoc w trapiących Cię problemach
                      • Gość: lupus Re: vladip IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.12.02, 20:25
                        I znowu nie uszczegles sie halkani polski piesku,znowu chcesz pouczac ,leczyc
                        byc alfa i omega .Nie jestes nia ;nie czytam i nie szukam twoich wypowiedzi
                        bawi mnie natomiast gdy moga warknac z gory na takiego burka jak ty co tez z
                        przyjemnoscia czynie....
                        • vladip lupus 15.12.02, 20:31
                          wiesz że czytam cię z prawdziwą przyjemnścią...
                          można naprawdę się setnie ubawić...
                          zastanawiam się ską ta agresja...
                          a nad przeniesieniem się na inne forum naprawdę się zastanów...
                          PS
                          jeżeli chcesz moge ci podac linki do postów w których cię cytowałem
                          bo znowu uciekasz
                  • Gość: merien Re: Nie na temat IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 20:37
                    moze masz racje, homo hominium lupus est i od srodka komunikacji to nie zalezy, sam juz nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka