Dodaj do ulubionych

Wojciech Szymański: - Nasze szanse są zerowe

IP: *.elektron.com.pl / 80.51.78.* 17.06.05, 23:11
Szymański- czapki z głów. wiele dobrego zrobiłeś dla nas
Obserwuj wątek
    • Gość: Fokus 1910 SZYMAŃSKI JEST WIELKI IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 01:46
      SZYMAŃSKI POMÓGŁ WIDZEWOWI I TO BARDZO. ZA TO NALEŻĄ MU SIĘ WIELKIE BRAWA, MAM
      NADZIEJĘ, ŻE RAZEM Z BOŃKIEM DOJDĄ DO POROZUMIENIA I STWORZĄ WIELKI WIDZEW JUŻ
      WKRÓTCE !!
    • Gość: tamarka Re: Wojciech Szymański: - Nasze szanse są zerowe IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 02:16
      "Tak jak mówiłem, w piłce nożnej zdarzają się niespodzianki. Ale tak szczerze
      mówiąc to myślę, że mamy zerowe szanse na awans."
      - cóż za wiara w każdym słowie panie Wojciechu, skąd tyle optymizmu, czyżby
      baleronik na stadionie stracił datę ważności ?
    • Gość: fans Re: Wojciech Szymański: - Nasze szanse są zerowe IP: 80.50.65.* 18.06.05, 07:58
      Panowie nie ma sie co czarować już na jesien derby.Nie miejsce i czas dla
      was!:))
      • Gość: bogus8sz Re: Wojciech Szymański: - Nasze szanse są zerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:05
        szymański zabieraj padlinę i spadaj na wioche przyjdą inni
        • Gość: Belial Re: Wojciech Szymański: - Nasze szanse są zerowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:39
          Człowieku jakim prawem obrażasz człowieka który wpompował w ten klub sporo kasy.
          Fakt że nie zawsze mądrze wydanej ale jednak. A jeśli myślisz debilu że przyjdą
          inni to chyba nie wiesz na jakim świecie żyjesz.
    • Gość: rtsmartin Re: Wojciech Szymański: - Nasze szanse są zerowe IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.06.05, 14:45
      Wojtek SUPER GOŚĆ zostan z nami TYLKO WIDZEW !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka