max321 22.06.05, 20:12 I wiesniaki z janikowa znowu nie awansowali:))) Teraz wracac do obory i wydoic krowy a nie przeszkadzac w graniu w pilke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pilnyobserwator. Re: Polonia Bytom, Radomiak i Piast Gliwicew II l IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.06.05, 21:31 Mam dla redaktora prowadzącego rubrykę sportową nową aferę. Dziwne powiązania klubów piłkarskich z bukmacherami polskimi. Bo jak można nazwać dziwne wyniki Odry z Widzewem, oraz Ruchu z Pruszkowem. Drużyny te wygrały na wyjeździe, a u siebie bezpiecznie przegrały, dziwne no nie? Pytanie kasy ile zgarnęły od bukmacherów za ustawienie wyników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Polonia Bytom, Radomiak i Piast Gliwicew II l IP: *.icpnet.pl 22.06.05, 23:28 Cieszę się że Polonia Bytom awansowała. Wg mnie piłka nożna ma sens w I i II lidze tylko w dużych ośrodkach. Dlatego szanuję Ruch Chorzów, choc ich nie lubię jako kibic Lecha, ale to klub z kibicami tak jak Widzew. Szkoda że nie awansowaliscie do I ligi. Porażka z Odrą to obciach.Może za rok? Szczerze tego życzę! Wy przynajmniej nie boicie sie przyjeżdzać na mecze wyjazdowe! Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
simon1983 Re: Polonia Bytom, Radomiak i Piast Gliwicew II l 22.06.05, 23:32 chlopie a kto w tej naszej lidze w pilke gra?? Te "wiesniaki" jak ich nazywasz przynajmniej sie staraja!! a wogole byles kiedys w janikowie? wiesz gdzie to jest? ja wiem chodz ze slonska jestem. Facet zastanow sie czasem co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royal Re: Polonia Bytom, Radomiak i Piast Gliwicew II l IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 23.06.05, 00:23 jezeli myslisz ze jestes w czyms lepszy to sie mylisz bo ci sloma z butow wystaje.Ludzie ze wsi sa czesto lepsi niz tacy jak ty. Nikt nie wybiera gdzie sie urodzi a tobie nawet miejsce urodzenia nie pomoglo bo w glowie masz gnoj. Gratulacje dla Janikowa, chociaz nie wiem gdzie to jest bo mieszkam daleko od Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Polonia Bytom, Radomiak i Piast Gliwicew II l IP: 202.147.44.* 23.06.05, 08:03 Ty jestes gdzie spod Bialegostoku? Lapy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Gratulacje dla Polonii Bytom ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:26 cieszy mnie ze dostal sie klub z tardycja i nazwa . tylko prosze nie pusjcie nazwy a wy kibice nie dopuscie do tego zeby jakis sponsorek dodal do nazwy waszego klubu nazwe swej firmy . w koncu np firma comarch sponsor cracovii nie musiala plugawic nazwy klubu dodajac nazwe swej firmy do nazwy klubu zeby kibice w calej Polsce wiedzieli kto jest sponsorem klubu . sa pewne wartosci ktorych sie nie sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Brisbane Re: Polonia Bytom, Radomiak i Piast Gliwicew II l IP: 203.1.191.* 23.06.05, 06:59 Choc z bardzo daleka chcialbym pogratulowac mojej od urodzenia druzynie Poloni Bytom wejscia do drugiej ligi i zyczyc awansu (powrotu)za rok do pirwszej ligi. Wam szanowni kibice duzo emocji w przyszlym sezonie,zapomnijcie o wasniach z kibicami innych klubow i organizujcie doping dla wlasnych druzyn tak jak to robia kibice w innych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Polonia Bytom! Tradycja zobowiązuje!!! IP: *.arcor-ip.net 23.06.05, 09:38 Brawo! Wspaniały sukces! Awans jest wielkim sukcesem, teraz czekamy na rozwiązanie problemów ze stadionem! Apel do firmy Liberty : jest w Bytomiu taki klub, który warto sponsorować! Nie trzeba wydawać na Legię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał W Ruch Chorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:35 Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów wybrałem się na Cichą z założeniem, że zobaczę dobry mecz w wykonaniu „Niebieskich”. Jakież było moje rozczarowanie po meczu. Z całej drużyny niebieskich można było wyróżnić Janoszkę i Śrutwę, co prawda ten drugi nie dysponuje już taką szybkością, ale wady te nadrabiał tym, że był jedyną osobą myślącą na boisku. Pozostali nie popisali się niczym, nie potrafili porządnie przyjmować piłki (górne podania w 80% kończyły się ich stratą). Pierwszą bramkę straciliśmy po potknięciu się o własne nogi naszego zawodnika, a druga strzelona została w iście hokejowym stylu. Patrząc obiektywnie na drużynę Znicza, można powiedzieć, że była o co najmniej klasę lepsza. Podania, dryblingi, piłka szła jak po sznurku, aż dziw bierze, że nie udało im się strzelić trzeciej bramki. Były momenty, że cała drużyna Pruszkowa siedziała na naszej połowie. Tajemnicą Poliszynela pozostanie w jaki sposób w pierwszym meczu w Pruszkowie udało nam się strzelić aż cztery gole. A co do reszty naszych zawodników to powiem krótko: „Chłopcy, poszukajcie sobie jakiegoś innego klubu w niższych klasach, bo II liga jest zbyt dużym wyzwaniem dla Was”. Odpowiedz Link Zgłoś