Gość: Syriusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 23:04 Będę wdzięczny za informację: co lub kto kryje się za rankingiem i stroną: www.magiczna.ovh.org/rankingopolski.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ranking opolski akurat nie masz racji :) IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 00:26 Była taka rybka filmowa Nemo. A ryby głosu nie mają. Więc nie zabieraj go więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syriusz Re: akurat nie masz racji :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 01:38 Pytam powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo a ja poważnie odpowiadam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 08:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranking opolski Już raz coś doradzalismy IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 09:56 żebys nie zabierał głosu nemo.Bomówisz głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: akurat nie masz racji :) IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 19:12 tam chyb an astronie wszystko jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP SPAM STOP SPAM IP: 200.219.152.* 28.07.08, 21:01 Powtórka z rozrywki. Już to przerabialiśmy. Gościu rozmawia sam z sobą. Wystarczy popatrzyć, zwykłe podnoszenie topicu. Nic innego jak spam. Teraz tylko czekać, aż skomentuje ten wpis pod kilkoma nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo STOP SPAM to też "ranking" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranking opolski to miłe IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 01:09 ze rybka nie zabiera głosu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo nie zabiera głosu, więc zdechło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 00:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranking opolski Re: Ranking Opolski - pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.08, 08:35 www.magiczna.ovh.org/rankingopolski.htm tam znajdziesz odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syriusz Re: Ranking Opolski - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 10:02 Chyba jestem głupi ale nie ma tam żadnego nzwiska,żadnej organizacji, żadnej firmy (oprócz enigmatycznej, mogącej znaczyć wszystko Silesii i jakiejś nieistniejącej nikomu nieznanej gazety). Jestem Wrocławianinem i sposób w jaki potraktowano mnie w Opolu na tym forum zapamiętam na długo. Rozumiem jednak ,że jest u was źle - je zeli sami sobie cały czas tak robicie - gratuluję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranking opolski Re: Ranking Opolski - pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.08, 00:40 Jak widać jesteś wychowankiem totalitaryzmu. Czy musi za tym stać jakaś partia? Choc redaktorowi Rankingu partyjniacy "od żłobu" zarzucają brak przynależności :))) Panowie! wychowanie przez PZPR się kłania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga na spam uwaga na spam IP: *.punkt.pl 30.07.08, 06:44 znowu spamujesz mistrzu pewnie sie cieszysz nawet, ze ci podbijam wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo sam ze sobą możesz sobie pogadać poza forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) A co się stało? IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 11:51 Co Cię takiego spotkało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranking opolski dla Wrocławianina IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.08, 11:55 www.magiczna.ovh.org/rankingwroc.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawica Walczy ! Re: dla Wrocławianina IP: *.chello.pl 10.08.08, 08:09 Dzis tylko Radia Maryja mogę słuchać i oglądam tylko telewizję Trwam. Bo tylko ojcu Rydzykowi mogę ufać, po Janie Pawle tylko on pozostał nam. Radio Maryja póki my żyjemy nie zginie nigdy, choć ma złego wroga. Z ojcem Rydzykiem, rodziną staniemy, za jego dziełem stoi Matka Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx co za kretyn IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 00:00 spłodził takie "dzieło"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ranking Opolski - pytanie IP: 77.223.242.* 20.08.08, 00:35 to jest SPAM Odpowiedz Link Zgłoś